pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
μουναρος!
Μπράβο σου που την θυμήθηκες. Μιλφαρα!
μουναρος!
Μπράβο σου που την θυμήθηκες. Μιλφαρα!
Ωραίο σκισιμο το (πάνω) κεφάλι μου χωράει μία χαρά εκείΞεχάσατε την Ανθή Βούλγαρη
Τύπε, από το avatar (Nina Hartley?) σε έχω κόψει ότι είσαι δικός μου. Μιλφάκιας τηλεορασάκιας να ούμε.Aπιθανη η Ρανια Τζιμα με μαυρο και τριγωνικο ντεκολτε με μυτη στα αριστερα...οταν το πενθος γινεται σεξυ!??
Με συγκινησες μιλφοτιτανα...εχω εκφρασθει και εγω με κολακευτικα σχολια για Σταυρουλα μονο που λογω ηλικιας ισως και να εχει αποσυρθει....εγω επισης γουσταρω Παπαευαγγελου και Μινα Γκαγκα με τα σεξυ γυαλακια τους....και γαμω τα hardcore γουστα ετσι;Τύπε, από το avatar (Nina Hartley?) σε έχω κόψει ότι είσαι δικός μου. Μιλφάκιας τηλεορασάκιας να ούμε.
Που λες..... γυρνάω απ' τη δουλειά κατά τις 6 παρά, βάζω ΕΡΤ και χαϊδεύομαι με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα.
Ετοιμάζομαι για μια ωραία αργή μαλακία, αλλά με τον κωλο-Covid κάθε 2-3 μέρες, κάνει σύνδεση με το Υπουργείο Υγείας, σκάει η Βάνα Παπαευαγγέλου και η πούτσα πέφτει κατευθείαν.
Anyway, γενικώς η ΕΡΤ πρέπει να είναι η μεγαλύτερη MILFοφωλιά στην επικράτεια. Εμείς βέβαια βλέπουμε μόνο ένα μικρό ποσοστό - αυτό που βγαίνει στο γυαλί.
Αυτη που λεει το δελτιο στην νοηματικη ψαχνω...η ψηλη μελαχροινη ειναι η Κατερινα Νωντα.Για μια πολύ ωραία μελαχρινή στην αίθουσα σύνταξης που βγαίνει και στον Ευαγγελάτο ;; Κατερίνα τη λένε
Όχι ρε συ, εκεί είναι κάθε απόγευμα (είμαι fan).Με συγκινησες μιλφοτιτανα...εχω εκφρασθει και εγω με κολακευτικα σχολια για Σταυρουλα μονο που λογω ηλικιας ισως και να εχει αποσυρθει
Αυτη που λεει το δελτιο στην νοηματικη ψαχνω...
Δεν με επιασες...απο το ( σεξουαλικο) αθλημα εχει μαλλον αποσυρθει.Όχι ρε συ, εκεί είναι κάθε απόγευμα (είμαι fan).
Το '89 μπήκε στην ΕΡΤ, άρα έχει μερικά χρόνια ακόμα.
Την ξερω την Καραβαλτσιου και την γουσταρω ΤΡΕΛΑ μιλαμε γιατι εχει σλαβικο ονομα και προφανως καταγωγη κατι που δινει εξτρα ποντους?.Λεω για αυτην που λεει στην νοηματικη πριν βγει ο Εισαγγελατος.Την Καραβάλτσιου λες?
Γιατί να αποσυρθεί από το άθλημα, ρε συ; Το γαμήσι είναι στο μυαλό των γυναικών 300,001 φορές/sec. Τρέχει πιο γρήγορα κι απ' το φως δηλ.Δεν με επιασες...απο το ( σεξουαλικο) αθλημα εχει μαλλον αποσυρθει.
Πως με βρισκεις που γουσταρω Παπαευαγγελου και Γκαγκα( Οχι την Lady. αλλα την Μινα);
Σιγα μην ειναι το σεξ στο μυαλο των γυναικων...αυτες το κανουν για να πληρωθουν απο τον χρηματοδοτη τους σε χρημα η ειδος.Εμεις το κανουμε σαν να τρωμε η να πινουμε δηλαδη απλως ικανοποιουμε μια αναγκη μας.Γιατί να αποσυρθεί από το άθλημα, ρε συ; Το γαμήσι είναι στο μυαλό των γυναικών 300,001 φορές/sec. Τρέχει πιο γρήγορα κι απ' το φως δηλ.
Μίνα Γκάγκα έμπ1 τρελά. Είναι nerd, κοντο-καύλαρος MILF, γιαλούρες απίστευτο θέαμα να σου γλύφει τις μπάλες... κατέβηκε και με τη ΝΔ στις εκλογές,. Δεν εκλέχθηκε, αλλά δε γαμιέται.
Η Βάνα απ' την άλλη, είναι σε άλλο class. Πιο βαριά κατηγορία.
Όπως επίσης Αμαλία καντζου στο attics channel.απίστευτη μιλφαρα για πολύ πουτσα και χυσιμοΓια την ιστορια μαλβινα και σοφία τσιλιγιαννη.ο ψηφος έπεσε στην μπιζογλη