Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.679
- Πόντοι
- 9.931
Πως την βρισκουμε στο TikTok;Που να δεις και το TikTok…
Πως την βρισκουμε στο TikTok;Που να δεις και το TikTok…
Ρε στην πραγματικότητα πως θα την βρούμε είναι το θέμαΠως την βρισκουμε στο TikTok;
Άλλο αυτό. Το βυζί το βγάζει έξω βέβαια για να μαζέψει κόσμοΡε τυποι, δεν λεω καλά τα κορμία, αλλα πέρα απο αυτο, το μηδεν.
Δεν εχουν σεντ. Κανουν τουμπα στο ταληρο.
Απλα παρατηρήστε σε πολλες απο αυτες τον περιβαλλοντα χωρο στις φωτο ( μην λαμβανεται υποψιν οσες ειναι σε σαλέ, πισινες κτλ...αυτα τα πληρωνουν καποιοι μουνοδουλοι για να τις γαμησουν κανα 2ημερεο και εκεινες βγαζουν εκει τις φωτο....με τα χρηματα αλλοω). Για παραδειγμα, παρατηρηστε το χωρο της συγκεκριμενης φωτο, δειτε πορτες, πατωμα (μωσαικο του 1960). Κατάντια τελειως...αλλά η μοστρα μοστρα για να τσιμπησουν οι μουνοδουλοι.
Λιμαδια τελειως , αχρηστες.
Δυστυχώς τα έχασα όλαέχεις καθόλου αρχείο από τότε;;
Με την συγκεκριμένη τον έχω λιώσει
Ούτε μέσα από το ινστα ακκαουντ βρίσκονται να φανταστώ;Δυστυχώς τα έχασα όλα
Δυστυχώς μου κατέβασαν το λογαριασμό κάποιοι αντίζηλοι από άλλες σελίδες, δεν είχα αποθηκεύσει τις φωτογραφίες στο κινητο. Πήγαν περίπατο επομένωςΟύτε μέσα από το ινστα ακκαουντ βρίσκονται να φανταστώ;
Είναι όντως πολλές από εκείνη την εποχή που σίγουρα θα στέλναν τα πάντα για το promo, έκανε μπαμ.
Σκυλί! Αλλά εμπαιναLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
.Σκυλί! Αλλά εμπαινα
ναι! οτι ειναι 250 κιλα μπαζο που νομιζει οτι ειναι κουκλαραLogin • Instagram εδώ ξέρουμε τίποτα ;;
μολις περιεγραψες 9 στις 10 ινσταγκραμικες "μουναρες"!ναι! οτι ειναι 250 κιλα μπαζο που νομιζει οτι ειναι κουκλαρα
Πω!Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Μουνα!Πω ρε μάγκα να βάλω το καβλι μου να την περιμένει όπως κάνει βαθιά καθίσματα
Δωσε insta!
OF είναι το σωστό..Δωσεinsta!