Καλό φίλε;Τι ξερουμε γ αυτη;;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλό φίλε;Τι ξερουμε γ αυτη;;
Είναιπολυ δυνατο
Κάτι μου λέει ότι ούτε αυτό δεν θα είναι άξιες να κάνουν καλά. Τουλάχιστον οι πουτάνες έχουν και μια εμπειρία, έχουν γράψει χιλιόμετρα, και ξέρουν να μας κάνουν ευτυχισμένους...Τό κάθε ξέκωλο δημιουργεί πρότυπα γιά τά παιδιά μας...
Μόνον γιά τίς επί χρήμασι υπηρεσίες τους θα ήταν άξια προσοχής...
Αν δεν το κανουν καλα θα πάρουν δρομο, ο χορηγος δεν μπορει να ξοδεύει χιλιάρικα καθε μηνα για μια γκόμενα που κανει μέτριο η χαλια κρεβατι, οσο μουναρα και να ειναι η γκομενα.Κάτι μου λέει ότι ούτε αυτό δεν θα είναι άξιες να κάνουν καλά. Τουλάχιστον οι πουτάνες έχουν και μια εμπειρία, έχουν γράψει χιλιόμετρα, και ξέρουν να μας κάνουν ευτυχισμένους...
Μην υποτιμάς ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ, που βρήκε έτοιμε λεφτά. Αγάμητου.Αν δεν το κανουν καλα θα πάρουν δρομο, ο χορηγος δεν μπορει να ξοδεύει χιλιάρικα καθε μηνα για μια γκόμενα που κανει μέτριο η χαλια κρεβατι, οσο μουναρα και να ειναι η γκομενα.
Κάποτε βιζιτακι για κατοστάρικο. Γνωστή εδώ μέσα
Επί Πασοκ όταν ήταν pr στο Γκάζι έδινε ρέστα, τώρα νομίζω είναι με κάποιον one and only χαχαLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή, ασχολείται με το άθλημα εκτός από την γυμναστική ?
Ονοματάκι..? Μια χαρά είναι το κορίτσιΠολύ μωρό...![]()
Κύπρια είναι μοντέλο και καλά, Νάσια. Παντρεμένη και με παιδί. Ήταν κάβλα και έγκυος, ανέβαζε πολλές φωτόΕπί Πασοκ όταν ήταν pr στο Γκάζι έδινε ρέστα, τώρα νομίζω είναι με κάποιον one and only χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ονοματάκι..? Μια χαρά είναι το κορίτσι
Την είχες πάρει, υπάρχει άκρη ?Επί Πασοκ όταν ήταν pr στο Γκάζι έδινε ρέστα, τώρα νομίζω είναι με κάποιον one and only χαχα
ΚΜιλφαρα και μουνα
Ξεκινησε ραντεβουδακια ξέρουμε ?Μιλφαρα και μουναρα![]()
Ποια είναι, ξέρουμε?Μιλφαρα και μουναρα![]()
πολυ μουνι οντως!Μπορεί να μη έχει λεφτά να αγοράσει το φουκαριάρικο
Ποια είναι αυτή;;;
Την είχα πάρει στο imperial στη Λάρισα πριν 6 χρόνια με 60 ευρώ τότε... Είναι εγχειρισμενη τρανσέξουαλ αλλά ειναι πιο γυναίκα και από πραγματική γυναίκα..1 ώρα/150 κ μόνο αουτκαλλ! (ρώτησα)
όσο για το τρανσ δεν ξέρω αν ισχύει....
Έκανε βυζιτες παλιά με 60 ευρώ... Πλέον ζητάει 150... Είναι πολύ καλό όμωςΗ πρώην χαρά τρανς είναι με το λευκό σμαρτ που εμφανιζόταν συγγρού.