Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (9 μέλη και 61 επισκέπτες)

brushi1

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
0
Έψαχνα καιρό να την βρω αλλά έχω ερωτήσεις. Πώς προκύπτει ότι είναι η ίδια; Επειδή το λέει ένα φεηκ τουητερ ακκαουντ; Επίσης γιατί είναι μέτριοτατη αυτή στο ινστα;
Έφη, η περίεργη μύτη, τα σημάδια στο πρόσωπο, το σχήμα του προσώπου, το σχετικά αγύμναστο σώμα, το χρώμα των ματιών, βάσει των προσωπικών μου κριτηρίων, δε σε κατατάσσουν στην κατηγορία των όμορφων γυναικών. Και στα βιντεάκια σου το περπάτημα δεν έχει θηλυκότητα. Αλλά γούστα είναι αυτά. Εδώ σε άλλους αρέσει και η Δανάη Μπάρκα.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.867
Πόντοι
3.446
μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagram
Αλλο ένα μουφα προφιλ ειναι. Απο τα χιλιάδες που υπάρχουν εκει μέσα. Κανένας μουστακαλής θα είναι απο πίσω. Οι περισσότερες φωτο που ποστάρει στο twitter κανουν μπαμ οτι ειναι ψεύτικες. Να μην πω για τις φανταστικές της ιστορίες/διαλόγους βγαλμένες απο την Λάμψη του Φώσκολου. Μου θέλει και καφέ μέσω paypal... χαχαχαχ δεν παει καλά ο κόσμος παιδιά. Το προφίλ στο ινστα δείχνει μια πολυ όμορφη καθημερινή κοπέλα, αλλά δεν πιστεύω οτι ειναι το ίδιο άτομο απο πίσω.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Αυτό που εκτιμώ ειναι οτι δεν εχει μακιγιάζ σε καμία φώτο (καλα, για πλαστικά βυζια εννοείται οτι δεν!)
Ναι αυτό την κάνει να διαφέρει από τις τύπισσες με τα πλαστικά βυζιά , τα χείλη ροφού και το ίδιο ύφος τηλεπερσόνας

T@los

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Like
1.043
Πόντοι
201
Ξέρει κανείς πληροφορίες για την konstantina to trelokoritso @ktrelokoritso στο twitter ή hot_girlmodel στο insta?
Επίσης αντίστοιχα για την @vickakiSecret στο twitter?

Bollyrood1

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
97
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς πληροφορίες για την konstantina to trelokoritso @ktrelokoritso στο twitter ή hot_girlmodel στο insta?
Επίσης αντίστοιχα για την @vickakiSecret στο twitter?
VickakiSecret ρε παιδιά δεν μπορείτε να καταλάβατε από τα βίντεο ότι πρόκειται για μεγάλο ψέμα. Ανεβάζει τσόντες που ο άλλος με 25εκ εργαλείο της γαμαει τα ραματα και το μόνο που ακούγεται είναι το ψευτοβογκιτο της.

Kostasio1985

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2022
Like
159
Πόντοι
0
Oτι και να λετε ,η μεγαλυτερη καύλα ινφλουενσερ είναι η θεσσαλονικια παρτουζοβια μαμά για οσους ξερουν.
ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ

Kostasio1985

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2022
Like
159
Πόντοι
0
Δώσε πληροφορίες ρε
Ελα ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ την Ο.
Μιλαμε για καργα παρτουζες, 2-3 ατομα μαζι, τσιμπουκι με το κιλο και δινει φουλ κωλο.
Μια κουβεντα να κανεις θα στην αναφερει καποιος.

koropios

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
10.193
Πόντοι
2.256
Κωλαρα η κυρία....
IMG_20230424_003137.jpg
IMG_20230424_003117.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Αν και αρκετά χρόνια lurker εδω, η αδικια γινεται εδω μεσα με ανάγκασε να κανω λογαριασμό.

Τούμπανο ρε! Τι μετρια;
Εχει αυτήν την φυσική ομορφία και τσαχπινια που δεν συναντάς εύκολα. Τελειο σωμα και βυζί αρκετά μεγάλο για το βάρος της. Βλέμμα πονηρο και αθώο ταυτόχρονα που σε κανει να θες να τελειώσεις στην μάπα της! Δεν μοιαζει με αυτές τις σελεμπριτίνες που ειναι ολες ίδιες, με το ίδιο βαψιμο, ξανθο μαλλί, φουσκωτό βυζί, και ίδια πουτανέ ρούχα.

Σκρόλαρες πιο κατω στις φώτο με τα μαγιο. Είδες κοιλιακους; Εχω πάθει πλάκα, μου εγινε κάγκελο και δεν ειμαι κανένας μικρός, εχω πάει με πολλές γυναικές, αλλα μια τέτοια έψαχνα καιρό!

Δεν ξερω γιατί, (ισως για να ριξουμε τις τιμες;), εχω παρατηρήσει οτι αξιόλογες κοπέλες τις βγάζουμε μέτριες και γιατί; Για να μην παρουν αερα τα μυαλά τους; Για να μας κάτσουν πιο εύκολα; Απο εκδίκηση επειδή δεν μας κάθονται; Επειδή μας πήραν τα χρόνια και μισούμε τις νεαρες; (The dead hate the living, όπως έλεγε και ο George Romero στο Night of the Living Dead). Καταλαβαίνω το concept, αλλά όταν κράζουμε τέτοιες εξωφθαλμες περιπτώσεις, πιο πολύ ξεφτιλιζόμαστε εμείς. Οχι αυτές.
την εχεις δει απο κοντα τυπε? και εγω στο ινστα αν θελω φυτευω κοιλιακους!!!

οι μισοι ιδεα δεν εχετε πως ειναι μια γκομενα απο κοντα. με αλλη πατε σαββατο βραδυ και αλλη προκυπτει κυριακη πρωι... (οταν πατε)

δεν πιστευω ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ σε σοσιαλ! εδω δε πιστευω αυτα που λενε θα πιστευω αυτα που δειχνουν?

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
367
Πόντοι
20
την εχεις δει απο κοντα τυπε? και εγω στο ινστα αν θελω φυτευω κοιλιακους!!!

οι μισοι ιδεα δεν εχετε πως ειναι μια γκομενα απο κοντα. με αλλη πατε σαββατο βραδυ και αλλη προκυπτει κυριακη πρωι... (οταν πατε)

δεν πιστευω ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ σε σοσιαλ! εδω δε πιστευω αυτα που λενε θα πιστευω αυτα που δειχνουν?

Ρε φίλε, σχολιάζεις σε θρεντ με τίτλο 'Ελληνίδες influencer' και μου λες οτι δεν πιστεύεις φώτο σε σοσιαλ. Μήπως είσαι σε λάθος θρεντ; Ή ολες τις influencers που σχολιάζεις τις έχεις δει απο κοντα;

Ο άλλος πιο πάνω βρήκε αρνητικό οτι 'δεν περπατάει γυναικεία'... ότι να'ναι... εντωμεταξύ, ψάχνοντας το προφίλ της στο ινστα, δεν βρήκα ούτε ένα reel.

Έχετε θέματα μερικοί εδώ μέσα, με όσες δεν δινουν μουνί για λεφτά, έτσι;

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
367
Πόντοι
20
Έφη, η περίεργη μύτη, τα σημάδια στο πρόσωπο, το σχήμα του προσώπου, το σχετικά αγύμναστο σώμα, το χρώμα των ματιών, βάσει των προσωπικών μου κριτηρίων, δε σε κατατάσσουν στην κατηγορία των όμορφων γυναικών. Και στα βιντεάκια σου το περπάτημα δεν έχει θηλυκότητα. Αλλά γούστα είναι αυτά. Εδώ σε άλλους αρέσει και η Δανάη Μπάρκα.
Ο άλλος συγκρίνει μια 26αρα 50-60 κιλά με την Μπάρκα. Μετά απο αυτό και το πόστ με τον άλλο που πήδηξε με 10 ευρώ και είχε και απαιτήσεις, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;

brushi1

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
0
Αν και αρκετά χρόνια lurker εδω, η αδικια γινεται εδω μεσα με ανάγκασε να κανω λογαριασμό.

Τούμπανο ρε! Τι μετρια;
Εχει αυτήν την φυσική ομορφία και τσαχπινια που δεν συναντάς εύκολα. Τελειο σωμα και βυζί αρκετά μεγάλο για το βάρος της. Βλέμμα πονηρο και αθώο ταυτόχρονα που σε κανει να θες να τελειώσεις στην μάπα της! Δεν μοιαζει με αυτές τις σελεμπριτίνες που ειναι ολες ίδιες, με το ίδιο βαψιμο, ξανθο μαλλί, φουσκωτό βυζί, και ίδια πουτανέ ρούχα.

Σκρόλαρες πιο κατω στις φώτο με τα μαγιο. Είδες κοιλιακους; Εχω πάθει πλάκα, μου εγινε κάγκελο και δεν ειμαι κανένας μικρός, εχω πάει με πολλές γυναικές, αλλα μια τέτοια έψαχνα καιρό!

Δεν ξερω γιατί, (ισως για να ριξουμε τις τιμες;), εχω παρατηρήσει οτι αξιόλογες κοπέλες τις βγάζουμε μέτριες και γιατί; Για να μην παρουν αερα τα μυαλά τους; Για να μας κάτσουν πιο εύκολα; Απο εκδίκηση επειδή δεν μας κάθονται; Επειδή μας πήραν τα χρόνια και μισούμε τις νεαρες; (The dead hate the living, όπως έλεγε και ο George Romero στο Night of the Living Dead). Καταλαβαίνω το concept, αλλά όταν κράζουμε τέτοιες εξωφθαλμες περιπτώσεις, πιο πολύ ξεφτιλιζόμαστε εμείς. Οχι αυτές.
σε ακούω προσεκτικά. Ζήτησε η dimi - έφη, στο twitter υποστήριξη και έτρεξες σαν καλός Β.

Συνημμένα

• 224D28ED8B2A6913334C49C1A8BEE79E_video_dashinit.mp4
    13,5 MB · Εμφανίσεις: 0
  • B445C1F4B0DDBAC6CC96948C974C63B8_video_dashinit.mp4
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 0
  • FA45664641F9B4B882203A8B3ED92B9E_video_dashinit.mp4
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 0
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε, σχολιάζεις σε θρεντ με τίτλο 'Ελληνίδες influencer' και μου λες οτι δεν πιστεύεις φώτο σε σοσιαλ. Μήπως είσαι σε λάθος θρεντ; Ή ολες τις influencers που σχολιάζεις τις έχεις δει απο κοντα;

Ο άλλος πιο πάνω βρήκε αρνητικό οτι 'δεν περπατάει γυναικεία'... ότι να'ναι... εντωμεταξύ, ψάχνοντας το προφίλ της στο ινστα, δεν βρήκα ούτε ένα reel.

Έχετε θέματα μερικοί εδώ μέσα, με όσες δεν δινουν μουνί για λεφτά, έτσι;
μπερδευεσαι τυπε!

και τι σε νοιαζει εσενα στην τελικη? πανε παιζε τον με φωτογραφιες. εγω μπορει να θελω η να την εχω γαμησει και να μη μαρεσει η ψευτικη εικονα που δειχνει! αν εσενα σαρεσει και δε προκειται να τη δεις απο κοντα μπορεις να βλεπεις και πιο ομορφες η και πινακες ζωγραφικης. εγω ομως οταν βλεπω κατι θελω να αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα...

αν σε πειραζει οκ! δε σου καναμε κουμαντο στο πουλι σου ουτε στο γουστο σου. αλλοι την βρισκουν με την τουνη. αλλη τη βρισκουν και με τον κωλο του μπαμπη. εγω θελω να παιρνω οτι βλεπω στην φωτο.

κια αυτο δε γινεται συνηθως ουτε στο ινστα ουτε στο εσκορτνιουζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom