Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.868
Πόντοι
2.256
Μαμά μου. Ίδια με τον τύπο από το "Ξανθιές γκόμενοι" :zombie::zombie::zombie::shit::shit::shit:

l-intro-1631928719.jpg
Υπερβάλλεις λιγο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.921
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σας, να κάνω μια ερώτηση εάν γνωρίζετε... μια Dimitra (Dimi) Irish...@dimi_irish στο Twitter... μπας και έχει κανείς το insta της ? pm plz
ελπιζω να την ειδες την απαντηση της τυπε!

Συνημμένα

• untδitled.JPG
    untδitled.JPG
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 331

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.571
Πόντοι
481
το εν λογο κορασιο https://www.instagram.com/iwanna.cc/ αναφερει οτι προσφερει υπηρεσιες. Μπαζακι ειναι αλλα εκφυλο για εξευτισμο.
Υπαρχει καποιος συναγωνισης που να γνωριζει περισοτερρα?Δεχεται πολλα μνμ και τα δικα μου δεν εχουν αναγωνστει

brushi1

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
0

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.921
Πόντοι
2.356
μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagram
ειναι τοσο τρολ που αμφιβαλλω πως διαχειριζεται η ιδια μονη της το λογαριασμο της...
σιγουρα βαζει και 2-3 κολλητους να απαντανε...

αν δεν εχουν φτιαξει τουιτερ κλωνο της και παιζουν με τον κοσμο :Ρ

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagram
Έψαχνα καιρό να την βρω αλλά έχω ερωτήσεις. Πώς προκύπτει ότι είναι η ίδια; Επειδή το λέει ένα φεηκ τουητερ ακκαουντ; Επίσης γιατί είναι μέτριοτατη αυτή στο ινστα;

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
365
Πόντοι
20
Αν και αρκετά χρόνια lurker εδω, η αδικια γινεται εδω μεσα με ανάγκασε να κανω λογαριασμό.

Τούμπανο ρε! Τι μετρια;
Εχει αυτήν την φυσική ομορφία και τσαχπινια που δεν συναντάς εύκολα. Τελειο σωμα και βυζί αρκετά μεγάλο για το βάρος της. Βλέμμα πονηρο και αθώο ταυτόχρονα που σε κανει να θες να τελειώσεις στην μάπα της! Δεν μοιαζει με αυτές τις σελεμπριτίνες που ειναι ολες ίδιες, με το ίδιο βαψιμο, ξανθο μαλλί, φουσκωτό βυζί, και ίδια πουτανέ ρούχα.

Σκρόλαρες πιο κατω στις φώτο με τα μαγιο. Είδες κοιλιακους; Εχω πάθει πλάκα, μου εγινε κάγκελο και δεν ειμαι κανένας μικρός, εχω πάει με πολλές γυναικές, αλλα μια τέτοια έψαχνα καιρό!

Δεν ξερω γιατί, (ισως για να ριξουμε τις τιμες;), εχω παρατηρήσει οτι αξιόλογες κοπέλες τις βγάζουμε μέτριες και γιατί; Για να μην παρουν αερα τα μυαλά τους; Για να μας κάτσουν πιο εύκολα; Απο εκδίκηση επειδή δεν μας κάθονται; Επειδή μας πήραν τα χρόνια και μισούμε τις νεαρες; (The dead hate the living, όπως έλεγε και ο George Romero στο Night of the Living Dead). Καταλαβαίνω το concept, αλλά όταν κράζουμε τέτοιες εξωφθαλμες περιπτώσεις, πιο πολύ ξεφτιλιζόμαστε εμείς. Οχι αυτές.

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom