Υπερβάλλεις λιγο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.921
- Πόντοι
- 2.356
ελπιζω να την ειδες την απαντηση της τυπε!Καλησπέρα σας, να κάνω μια ερώτηση εάν γνωρίζετε... μια Dimitra (Dimi) Irish...@dimi_irish στο Twitter... μπας και έχει κανείς το insta της ? pm plz
Συνημμένα
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.811
- Πόντοι
- 12.756
Τι ψωλααααα ειναι αυτη ρε πουστη μου
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
γυναικαραεβελιναραααα
Bkoul7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.571
- Πόντοι
- 481
το εν λογο κορασιο https://www.instagram.com/iwanna.cc/ αναφερει οτι προσφερει υπηρεσιες. Μπαζακι ειναι αλλα εκφυλο για εξευτισμο.
Υπαρχει καποιος συναγωνισης που να γνωριζει περισοτερρα?Δεχεται πολλα μνμ και τα δικα μου δεν εχουν αναγωνστει
Υπαρχει καποιος συναγωνισης που να γνωριζει περισοτερρα?Δεχεται πολλα μνμ και τα δικα μου δεν εχουν αναγωνστει
Mr Spock
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 655
- Πόντοι
- 301
μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagramελπιζω να την ειδες την απαντηση της τυπε!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.921
- Πόντοι
- 2.356
ειναι τοσο τρολ που αμφιβαλλω πως διαχειριζεται η ιδια μονη της το λογαριασμο της...μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagram
σιγουρα βαζει και 2-3 κολλητους να απαντανε...
αν δεν εχουν φτιαξει τουιτερ κλωνο της και παιζουν με τον κοσμο :Ρ
antouanb1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Φανταστικό σώμα
Έψαχνα καιρό να την βρω αλλά έχω ερωτήσεις. Πώς προκύπτει ότι είναι η ίδια; Επειδή το λέει ένα φεηκ τουητερ ακκαουντ; Επίσης γιατί είναι μέτριοτατη αυτή στο ινστα;μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagram
PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 365
- Πόντοι
- 20
Αν και αρκετά χρόνια lurker εδω, η αδικια γινεται εδω μεσα με ανάγκασε να κανω λογαριασμό.μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagram
Τούμπανο ρε! Τι μετρια;
Εχει αυτήν την φυσική ομορφία και τσαχπινια που δεν συναντάς εύκολα. Τελειο σωμα και βυζί αρκετά μεγάλο για το βάρος της. Βλέμμα πονηρο και αθώο ταυτόχρονα που σε κανει να θες να τελειώσεις στην μάπα της! Δεν μοιαζει με αυτές τις σελεμπριτίνες που ειναι ολες ίδιες, με το ίδιο βαψιμο, ξανθο μαλλί, φουσκωτό βυζί, και ίδια πουτανέ ρούχα.
Σκρόλαρες πιο κατω στις φώτο με τα μαγιο. Είδες κοιλιακους; Εχω πάθει πλάκα, μου εγινε κάγκελο και δεν ειμαι κανένας μικρός, εχω πάει με πολλές γυναικές, αλλα μια τέτοια έψαχνα καιρό!
Δεν ξερω γιατί, (ισως για να ριξουμε τις τιμες;), εχω παρατηρήσει οτι αξιόλογες κοπέλες τις βγάζουμε μέτριες και γιατί; Για να μην παρουν αερα τα μυαλά τους; Για να μας κάτσουν πιο εύκολα; Απο εκδίκηση επειδή δεν μας κάθονται; Επειδή μας πήραν τα χρόνια και μισούμε τις νεαρες; (The dead hate the living, όπως έλεγε και ο George Romero στο Night of the Living Dead). Καταλαβαίνω το concept, αλλά όταν κράζουμε τέτοιες εξωφθαλμες περιπτώσεις, πιο πολύ ξεφτιλιζόμαστε εμείς. Οχι αυτές.
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Ειναι η ιδια. Δειχνει αρκετα ομορφη και γλυκια κοπελα και αρκετα σεξυ σε καποιες φωτογραφιες.
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 11.836
Ειναι η ιδια. Δειχνει αρκετα ομορφη και γλυκια κοπελα και αρκετα σεξυ σε καποιες φωτογραφιες.
για ποια μιλάς;
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
irishdimi η effieγια ποια μιλάς;
Αυτό που εκτιμώ ειναι οτι δεν εχει μακιγιάζ σε καμία φώτο (καλα, για πλαστικά βυζια εννοείται οτι δεν!)Ειναι η ιδια. Δειχνει αρκετα ομορφη και γλυκια κοπελα και αρκετα σεξυ σε καποιες φωτογραφιες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 147
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 328
- Εμφανίσεις
- 25K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά