apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το κεφαλαιο αγκαλιαζει τον εργαζομενο τυπετυπε παντα..και τις βγαζω και εξω για ποτο μετα τη δουλεια ολα πληρωμενα..![]()
![]()
αυτα ειναι
το κεφαλαιο αγκαλιαζει τον εργαζομενο τυπετυπε παντα..και τις βγαζω και εξω για ποτο μετα τη δουλεια ολα πληρωμενα..![]()
![]()
τυπε ο σιννερ ειναι παλια καραβανα μπουρδελιαρης δεν ψαρωνεικαλα σε βλεπω να σε διπλαρωνει καμια καπατσα λαντζερισα να σε βαζει να τρεχεις Τασια καθε βραδυ για αστακομακαροναδα και μετα ροματζαδα Emelisse
ε λιγο ειναιοι βουλγαρες τυπε εε..το μονο που οι πιο πολλες ειναι κακομουτσουνες...
το κεφαλαιο αγκαλιαζει τον εργαζομενο τυπε
αυτα ειναι![]()
ολα τα καλα μερη ξερεις εσυ...καλα σε βλεπω να σε διπλαρωνει καμια καπατσα λαντζερισα να σε βαζει να τρεχεις Τασια καθε βραδυ για αστακομακαροναδα και μετα ροματζαδα Emelisse
το κεφαλαιο αγκαλιαζει τον εργαζομενο τυπε
αυτα ειναι![]()
τυπε ο σιννερ ειναι παλια καραβανα μπουρδελιαρης δεν ψαρωνει![]()
μου θυμήσατε την εποχή που δούλευα σε τσιπουράδικο (ας ήμουν 17..) και παρτουζόναμε τη μαγείρησα με το αφεντικό μου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αθώες εποχές...![]()
![]()
![]()
![]()
γρια ηταν τυπε?
40αρα το πολύ θα έπαιζε...
οικογενιάρχησα με παιδιά,σκύλο και άντρα...![]()
![]()
![]()
![]()
χοντρη?
apokleietai να ειναι η φατσα του αυτη.Δεν νομιζω να την εβγαλε φορα παρτιδα;![]()
αλλο ειπα εγω.Αποκλειεται να εβγαλες μουτσουνι φορα-παρτιδαΤι θες να πεις; Νομίζω ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμος.
αλλο ειπα εγω.Αποκλειεται να εβγαλες μουτσουνι φορα-παρτιδα![]()
ειχε παλια ενας φιλος μια βουλγαρα και το ειχε πεθανει στην πιπα δικε μου..αλλα την αφηνε στο ταμειο τυπε και το εκλεισε το μαγαζακι![]()
![]()