sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
σε πμ..φωτο και μουτσουνα να βαλεις μου κανει..σε πμ!φώτο;ολόσωμη μάλλον ε;
Αν μου βρεις και κανά δωματιάκι να μείνω. Έχω έρθει στο νησί σου και μου άρεσε πολύ!ναι ρε τυπε αυτο ηθελα να πω και εγω...![]()
![]()
![]()
δωματια να φανε και οι σκυλοι...Αν μου βρεις και κανά δωματιάκι να μείνω. Έχω έρθει στο νησί σου και μου άρεσε πολύ!
Αν μου βρεις και κανά δωματιάκι να μείνω. Έχω έρθει στο νησί σου και μου άρεσε πολύ!
στανταρ φιλε και θα σε βγαζει και δουλεια με λιγα φραγκαθα μου καθετε ρε τυπε?![]()
τι εθνικοτητα λες τυπε να προτιμησω?στανταρ φιλε και θα σε βγαζει και δουλεια με λιγα φραγκα
τυπε θα το γαμησεις το χρυσακι?
τυπε θα το γαμησεις το χρυσακι?![]()
τυπε τι να σου πω..αμα τη γουσταρω και με γουσταρει ναι..αν οχι work restricted case...τυπε θα το γαμησεις το χρυσακι?![]()
τυπε τι να σου πω..αμα τη γουσταρω και με γουσταρει ναι..αν οχι work restricted case...
σου εστειλε καμια ρωσιδα στην φωτο τυπε?τυπε τι να σου πω..αμα τη γουσταρω και με γουσταρει ναι..αν οχι work restricted case...
σιγα μην στειλει φωτο με πμ...μας κοροιδευει τυπε...ελλεηνιδα..τι περιμενεις...σου εστειλε καμια ρωσιδα στην φωτο τυπε?![]()
αυτες που γαμιουνται αβερτα και ειναι και σκυλια στην δουλεια ειναι η βουλγαρες αλλα ειναι επιφοβες για κλοπες η ρωσιδες ειναι λιγο ποιο τιμοιες αλλα ποιο δυσκολες στοτι εθνικοτητα λες τυπε να προτιμησω?![]()
τυπε ειμαστε καλα παιδια εδω στο μπουρδελα ,αμα ερθει να της αφηνεις και κανα 20αρικο παραπανω το βραδυσιγα μην στειλει φωτο με πμ...μας κοροιδευει τυπε...ελλεηνιδα..τι περιμενεις...![]()
τυπε παντα..και τις βγαζω και εξω για ποτο μετα τη δουλεια ολα πληρωμενα..τυπε ειμαστε καλα παιδια εδω στο μπουρδελα ,αμα ερθει να της αφηνεις και κανα 20αρικο παραπανω το βραδυποτε δεν ξερεις
![]()
οι βουλγαρες τυπε εε..το μονο που οι πιο πολλες ειναι κακομουτσουνες...αυτες που γαμιουνται αβερτα και ειναι και σκυλια στην δουλεια ειναι η βουλγαρες αλλα ειναι επιφοβες για κλοπες η ρωσιδες ειναι λιγο ποιο τιμοιες αλλα ποιο δυσκολες στοστο λεω γιατι εχω γυναικες βουλγαρες που δουλευουν σεμενα
καλα σε βλεπω να σε διπλαρωνει καμια καπατσα λαντζερισα να σε βαζει να τρεχεις Τασια καθε βραδυ για αστακομακαροναδα και μετα ροματζαδα Emelisseτυπε παντα..και τις βγαζω και εξω για ποτο μετα τη δουλεια ολα πληρωμενα..![]()
![]()