kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
ελληνιδα
Πολυ καλο !!!!!!!!!!Τελικά βρήκα λύση στο δίλημμά σου τύπε.
Θα προσλάβεις μια Τουρκάλα και θα μετονομάσεις το μαγαζί:
![]()
![]()
δεν την αντεχω την πολλη βαρβατιλα γυρο μου τυπε..και ετσι ειπα να δωσο ενα αρωμα γυναικας στην λαντζα μου..Τόση φασαρία για το ποια θα πάρεις για θέση λατζιέρισσας; Λες και θα ανοίξεις κανένα εστιατόριο για επισήμους κάνεις. Και για να έχουμε καλό ρώτημα, γιατί να μην πάρεις άντρα γι' αυτή τη δουλειά;
τι δεν σου αρεσει παλι ρε συ ερι απο ολα αυτα?ο μισθος?εσυ ποσα λες να δινω για μισθο,πες μια γνωμη?συνοψιζοντας εχουμε και λεμε 600 ευρα φαι διαμονη και ποτακι μετα την εργασι και μπερμπουαρ απο πελατες . Δελεαστικον μου ακουγεται![]()
και απο οσο βλεπω θα παιξει και η σταση κεμπαπ![]()
Μπας και η ουσία της όλης υπόθεσης είναι ότι αναρωτιέσαι ποια θα κουτουπώσεις καλύτερα; Από τη μια οι ξένες είναι ευκολούτσικες και από την άλλη οι ελληνίδες είναι πρόκληση.δεν την αντεχω την πολλη βαρβατιλα γυρο μου τυπε..και ετσι ειπα να δωσο ενα αρωμα γυναικας στην λαντζα μου..![]()
δεν την αντεχω την πολλη βαρβατιλα γυρο μου τυπε..και ετσι ειπα να δωσο ενα αρωμα γυναικας στην λαντζα μου..![]()
τι δεν σου αρεσει παλι ρε συ ερι απο ολα αυτα?ο μισθος?εσυ ποσα λες να δινω για μισθο,πες μια γνωμη?![]()
δε λες τιποτα...στις καλες εποχες που αγοραζαν σπιτια οι εγγλεζοι θα τους εφτιαχνες τα χαρτια και θα ειχες χεστη στο ταλαρο...δεν επεμβαινω στην δουλεια, εσυ την ξερεις κ μακαρι να χεις να δινεις κ πιο πολλα. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ασχοληθηκα με τον τουρισμο.θα τα πηγαινα χαρμα![]()
![]()
δε λες τιποτα...στις καλες εποχες που αγοραζαν σπιτια οι εγγλεζοι θα τους εφτιαχνες τα χαρτια και θα ειχες χεστη στο ταλαρο...![]()
γιατι με τα μεγαλα στητα βυζια πλενονται τα πιατα; :oΕλληνιδα ή αλλοδαπη , ειναι άκυρη ερωτηση. Παρε οποια εχει πιο μεγαλα- στητά βυζιά και τα δείχνει με ευκολία.
και θα κανα μπανακια απο μαιοθα ζουσα το τριπτυχο πουτσα -θαλασσα-χορος
![]()
![]()
![]()
![]()
eipame oxi piata,κατσαρολες...και ναι ριχνει τα σφουγγαρια μεσα στην κατσαρολα και βαζει τα βυζια της μεσα να ακουμουν τα σφουγγαρια στο βαθος της κατσαρολας και να κανει κυκλικες κινησεις,σαν χουλα χουπσ..γιατι με τα μεγαλα στητα βυζια πλενονται τα πιατα; :o
λούσα;
αρκει το φως του φεγγαριου, η αλμυρα της θαλασσας και το μαυρισμα του πελαγισου ηλιου για λουσο στο φιληδονο κορμι μου τα καλοκαιρια. Το χειμωνα παλι λουσα![]()
![]()
![]()
![]()
eipame oxi piata,κατσαρολες...και ναι ριχνει τα σφουγγαρια μεσα στην κατσαρολα και βαζει τα βυζια της μεσα να ακουμουν τα σφουγγαρια στο βαθος της κατσαρολας και να κανει κυκλικες κινησεις,σαν χουλα χουπσ..
eipame oxi piata,κατσαρολες...και ναι ριχνει τα σφουγγαρια μεσα στην κατσαρολα και βαζει τα βυζια της μεσα να ακουμουν τα σφουγγαρια στο βαθος της κατσαρολας και να κανει κυκλικες κινησεις,σαν χουλα χουπσ..
με την ρωγα τις γωνιες στο ταψι; αααααααααααααααααααααααααχαχαχα και αν η αλλη εχει μικρο βυζι και δεν μπορει να καμει λαντζα τι καμει; τα τζαμια; αχαχααχαχαχαχαχαχχαχ και ο μπολ πως θα τα πλενει τα κατσαρολια με το πουλι του;![]()