Νέα

Ελληνίδα ή αλλοδαπή για δουλειά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
με την ρωγα τις γωνιες στο ταψι; αααααααααααααααααααααααααχαχαχα και αν η αλλη εχει μικρο βυζι και δεν μπορει να καμει λαντζα τι καμει; τα τζαμια; αχαχααχαχαχαχαχαχχαχ και ο μπολ πως θα τα πλενει τα κατσαρολια με το πουλι του;  :think:
παντως αν κρινω απο το αβαταρ σου you fit the bill......

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τύπε φανερώθηκαν οι σκοτεινές προθέσεις σου
τυπε στα αρχιδια μου...αμα γουσταρει να τις ριχνω κανα πουτσο που και που καθως θα τριβει τις κατσαρολες γιατι οχι... :2funny:

Επισκέπτης
τυπε στα αρχιδια μου...αμα γουσταρει να τις ριχνω κανα πουτσο που και που καθως θα τριβει τις κατσαρολες γιατι οχι... :2funny:

τύπε μπορεί να είναι καμιά πονήρω
να σου λέει "βάλε κι εσύ ένα χεράκι να τελειώσουμε τα ταψιά και να πάμε να με ρίξεις κάναν γρήγορο"
τι κάνεις τότε τύπε;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο μπόλντης θα κινεί τα σφουγγάρια με τη σκέψη

έρι το β ενικό πρόσωπο αορίστου του ρήματος αγορεύω πως είναι; αγόρεψες;
μπορει να κανει διαλεξη σχετικα με την μη αναγκη πλυσιματος της κατσαρολας

στα αρχαια ερω στα νεολληνικα λογικα αγορευσες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
να σου λέει "βάλε κι εσύ ένα χεράκι να τελειώσουμε τα ταψιά και να πάμε να με ρίξεις κάναν γρήγορο"
τι κάνεις τότε τύπε;  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που τα σκεφτεσαι αυτα σκιουρους;

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
για λέγε...
το χει κάνει ήδη;
αν και βαριεμαι να γραφω οκ..μια φορα πιτσιρικαδες γυρο στα 23 ειχαμε παει παραλια και αναψαμε φωτια και αραξαμε εγω ενας φιλος ενας ελληνοαμερικανος και η αδεςλφη του,ο αμερικανος με την αδελφη του καπνιζαν τσιγαριλικι και ειχαν ενα βλεμα απλανες,σε καποια στιγμη ερχοταν το καραβι και σηκωσε κυμα στην παραλια και λεει η αμερικανα  σε εμενα και τον φιλο μου ξαφνιασμενη απο το κυμα οτι το κυμα το διμιουργησε ο αδελφος της με την σκεψη του....γαμηθηκαμε στα γελια με τον κολλητο..by the way την πηδηξα την αμερικανα εκεινο το βραδυ και την αλλη μερα νωρις το πρωι την πηγα αεροδρομιο εφευγε για αμερικη χωρις να πλυθει.. δεν προλαβεναι :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αν και βαριεμαι να γραφω οκ..μια φορα πιτσιρικαδες γυρο στα 23 ειχαμε παει παραλια και αναψαμε φωτια και αραξαμε εγω ενας φιλος ενας ελληνοαμερικανος και η αδεςλφη του,ο αμερικανος με την αδελφη του καπνιζαν τσιγαριλικι και ειχαν ενα βλεμα απλανες,σε καποια στιγμη ερχοταν το καραβι και σηκωσε κυμα στην παραλια και λεει η αμερικανα  σε εμενα και τον φιλο μου ξαφνιασμενη απο το κυμα οτι το κυμα το διμιουργησε ο αδελφος της με την σκεψη του....γαμηθηκαμε στα γελια με τον κολλητο..by the way την πηδηξα την αμερικανα εκεινο το βραδυ και την αλλη μερα νωρις το πρωι την πηγα αεροδρομιο εφευγε για αμερικη χωρις να πλυθει.. δεν προλαβεναι :2funny: :2funny:

τύπε πάλι καλά που δε σε είπε να τη γαμήσεις με τη σκέψη σου  :2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τι κάνεις τότε τύπε;  :think:
τυπε αμα εχω καυλες θα τα πλυνω εγω ολα... :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παντως αν κρινω απο το αβαταρ σου you fit the bill......

εδω σιν μιλαμε για  νεες τεχνικες και εγω καθομαι στο σπιτι και πλενω με τον παλιο παραδοσιακο τροπο, μα ορθια κοιμαμαι ρε γμτ;

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τύπε πάλι καλά που δε σε είπε να τη γαμήσεις με τη σκέψη σου  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τυπε πρεπει να το εκανα και αυτο,αλλιως δεν εξηγηται οτι μου εστελνε 3 γραμματα το μηνα απο το σταιτς... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εδω σιν μιλαμε για  νεες τεχνικες και εγω καθομαι στο σπιτι και πλενω με τον παλιο παραδοσιακο τροπο, μα ορθια κοιμαμαι ρε γμτ;

το να κοιμάσαι όρθια στην περίπτωσή μας δεν είναι μειονέκτημα έρι
αρκεί να κάνεις και τα υπόλοιπα συνοδευτικά  :sunglasses:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ελα στο νησι να σου δειξω τις νεες τεχνοτροποιες... :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τυπε πρεπει να το εκανα και αυτο,αλλιως δεν εξηγηται οτι μου εστελνε 3 γραμματα το μηνα απο το σταιτς... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι εμένα μια αμερικάνα που είχα κολλήσει μια φορά μού στειλε 3 γράμματα:

[size=10pt][size=70pt]Ο Χ Ι [/size][/size]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το να κοιμάσαι όρθια στην περίπτωσή μας δεν είναι μειονέκτημα έρι
αρκεί να κάνεις και τα υπόλοιπα συνοδευτικά  :sunglasses:

υπαρχουν συνοδευτικα υπνου; τι μου λετε σημερα ρε παιδια; ποσα να αντεξει η ψυχουλα μου η αγια; αχαχαχχχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom