erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ελα στο νησι να σου δειξω τις νεες τεχνοτροποιες...![]()
δεν εχω λεφτα για να στελνω μετα γραμματα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ελα στο νησι να σου δειξω τις νεες τεχνοτροποιες...![]()
θα μου στελνεις πμ στο μπουρδελλα,,,,δεν εχω λεφτα για να στελνω μετα γραμματα![]()
υπαρχουν συνοδευτικα υπνου; τι μου λετε σημερα ρε παιδια; ποσα να αντεξει η ψυχουλα μου η αγια; αχαχαχχχ
παντως τωρα που την θυμηθικα την αμερικανα εκανε και αυτη για την θεση της λαντζιερας...![]()
τωρα που θυμαμε και εσυ κανεις για την θεση στην λαντζα...εισαι φορτογκα..
νωρις παντως τη θημηθηκες
με πηρε εψες μια για την δουλεια,την ρωταω πως σε λενε? και μου λεει ιοκαστη...![]()
ηθελα να της το πω ρε συ,αλλα εκαμα πισω μολις μου ειπε οτι ειναι 27 χρονων...δεν θελω πες τραγωδο λατζιερα θελω
με πηρε εψες μια για την δουλεια,την ρωταω πως σε λενε? και μου λεει ιοκαστη...![]()
ηθελα να της το πω ρε συ,αλλα εκαμα πισω μολις μου ειπε οτι ειναι 27 χρονων...![]()
![]()
λες να ηταν καμια ιταλιανα τυπε?δεν κατάλαβες καλά ρε τύπε
η κοπέλα εννοούσε:
Ιο = εγώ
κάστη = casting
δλδ
εγώ κάνει εσένα κάστινγκ
φευγω νανι![]()
οχι ρε συ..δεν νομιζω..μου ειπε οτι εχει δουλεψει και σε κατι ουζερι στην αθηνα..27???? ε πουτανακι θα ταν χαχαχαχααχαχα
ονειρεψου οτι πλενεις κατσαρολες στην ταβερνα μου...φευγω νανι![]()
Πριν 3 χρονια θα σου ελεγα παρε μια Βουλγαρα η Ρωσιδα η Πολωνη.Δουλευταρουδες και αντεχουν οσο θες.Τωρα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις μια Ελληνιδα με παιδια....Καλες δουλειες
τωρα που θυμαμε και εσυ κανεις για την θεση στην λαντζα...εισαι φορτογκα..αν ενδιαφερεσαι για την θεση ειναι ακομη κενη...
![]()