You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδα ή αλλοδαπή για δουλειά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 337
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εσυ μπορεις να δουλεψεις και στο μπακινχαμ..
ενδιαφερομαι αλλα δεν ξερω τι ειναι η λαντζα;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ακοοοοοοοομη να βρεις καμια ?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε δεν με βιαζει τιποτα..εχω χρονο..αξιολογω..Ακοοοοοοοομη να βρεις καμια ?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
τυπε δεν με βιαζει τιποτα..εχω χρονο..αξιολογω..![]()
![Hmm :hmm: :hmm:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hmm.gif)
Μαλιστα..............
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οι επισημοι,βαλε και τους χυμα απο εδω και απο εκει...παμε κοντα στα δυο..Και μετα σου λεει εχουμε 1,5 εκατομμυριο ανεργους......
τυπε δεν με βιαζει τιποτα..εχω χρονο..αξιολογω..![]()
...argεις πολύ ..και χαλάνε γρήγορα
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Και βαλε ακομη .......οι επισημοι,βαλε και τους χυμα απο εδω και απο εκει...παμε κοντα στα δυο..
Το θεμα ειναι οτι εχει πολυ υλικο πλεον προς αξιολογηση και ισως χρειαστεις βοηθο γιαυτο
Θα προσφερομουν εγω αμισθι αλλα οπως καταλαβαινεις πεφτω ολιγον μακρια
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μια χαρα πεφτεις τυπε...ολες που παιρνουν τηλ απο αθηνα ειναι,εσυ μπορεις να τις περασεις καστινγκ εγω δεν μπορω,και ετσι γουρουνι στο σακι θα επιλεξω..Και βαλε ακομη .......
Το θεμα ειναι οτι εχει πολυ υλικο πλεον προς αξιολογηση και ισως χρειαστεις βοηθο γιαυτο
Θα προσφερομουν εγω αμισθι αλλα οπως καταλαβαινεις πεφτω ολιγον μακρια![]()
![]()
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
γκουχου γκουχου γκασπ !!!!!!!!!!!μια χαρα πεφτεις τυπε...ολες που παιρνουν τηλ απο αθηνα ειναι,εσυ μπορεις να τις περασεις καστινγκ εγω δεν μπορω,και ετσι γουρουνι στο σακι θα επιλεξω..![]()
Με ξερανες αθεοφοβε !!!!!!!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
α οκ...παρε αλλοδαπη μετα...αλλα οχι Αλβανο...δεν εχουν μπεσα...
η μπέσα είναι αλβανική λέξη.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Αν παρεις αλβανιδα να ξερεις οτι ειναι αχαριστη ποτε δεν θα ειναι ευχαριστημενη και με την πρωτη ευκαιρεια θα σε γαμησει απο την αλλη η ελλεηνιδα με την πρωτη στραβοτιμονια θα σε τρεξει σε ικα και επιθεωρηση εργασιας δηλ απο την σκυλα στην χαρυβδη.Διαλεγης και παιρνης ![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
απο τον μαρτη δεν θα πηρε ακομη;
[/quoteΠεριμενη να ακουσει τις γνωμες ολων εδω μεσα![]()
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γκουχου γκουχου γκασπ !!!!!!!!!!!
Με ξερανες αθεοφοβε !!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις