sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
type apo ton toyrismo θα φαμε γλυκο ψωμακι...sinnerman και νατο το ιδιο συνδικατο. Εξω οι ξαπλωστρες του θανατου απο το μπιτς μπαρ.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
type apo ton toyrismo θα φαμε γλυκο ψωμακι...sinnerman και νατο το ιδιο συνδικατο. Εξω οι ξαπλωστρες του θανατου απο το μπιτς μπαρ.
Γιατί όχι;; μιας και δεν μου βγαίνουν φέτος για πολυήμερες διακοπές!!να τα συνδιάσω. δουλειά/διασκέδαση...που είναι το νησί;δεν χρειάζεται να πεις το ονομά του!ελα να πλενεις κατσαρολες..
τυπε ετσι οπως το πας θα μου κουβαλησεις τους αναρχοαπλυτους συριζαιους εδω μεσα να μου την πεσουν...sinnerman και νατο το ιδιο συνδικατο. Εξω οι ξαπλωστρες του θανατου απο το μπιτς μπαρ.
διπλα απο τον εμιρη θα κανεις τις διακοπες σου... τι αλλο θελεις?Γιατί όχι;; μιας και δεν μου βγαίνουν φέτος για πολυήμερες διακοπές!!να τα συνδιάσω. δουλειά/διασκέδαση...που είναι το νησί;δεν χρειάζεται να πεις το ονομά του!
τυπε αν παρεις τον μενιο για δουλεια δεν πιστευω να τον σβερκωνεις οπως ο τσακωνας τον βασιλη στο βιντεο?τυπε ετσι οπως το πας θα μου κουβαλησεις τους αναρχοαπλυτους συριζαιους εδω μεσα να μου την πεσουν...
οχι ρε τυπε...δεν κανω τετοια...τυπε αν παρεις τον μενιο για δουλεια δεν πιστευω να τον σβερκωνεις οπως ο τσακωνας τον βασιλη στο βιντεο?![]()
Κάνω και για δημόσιες σχέσεις.διπλα απο τον εμιρη θα κανεις τις διακοπες σου... τι αλλο θελεις?
τυπε αν παρεις τον μενιο για δουλεια δεν πιστευω να τον σβερκωνεις οπως ο τσακωνας τον βασιλη στο βιντεο?![]()
ηλικια γατακι?Κάνω και για δημόσιες σχέσεις.Ξέρω γλώσσες, ΄΄βλέπομαι΄΄ κιόλας!Γιατί όχι;
αυτος ειναι ο εμιρης που τον ενοχλει τυπεο σιννερμαν θα τις μαζευει
αλλοδαπη ρε τι ελληνιδα για να μην ζηταει και πολλα και να την ριχνεις και κανα πουτσοελληνιδα η αλοδαπη για δουλεια?ψαχνω προσωπικο για κουζινα λαντζα και με περνουν τηλ και ελληνιδες και αλλοδαπα ... ποιες τραβανε πιο πολυ...ποια ειναι πιο επιφοβη να στην φερει..παντως μου κανει εντυπωση ενω παλια τα τηλ ηταν ολα απο αλλοδαπες τωρα τα περισσοτερα ειναι απο ελληνιδες...
τυπε πως με κοβεις?αυτος ειναι ο εμιρης που τον ενοχλει τυπε![]()
πηγαινε εσυ αφροδιτη.
θα μου καθετε ρε τυπε?αλλοδαπη ρε τι ελληνιδα για να μην ζηταει και πολλα και να την ριχνεις και κανα πουτσο
τι μουτσουνα ειναι αυτη τυπετυπε πως με κοβεις?![]()
30ηλικια γατακι?
βιογραφικο και φωτο...
σε πμ!βιογραφικο και φωτο...