Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
την καλυτερη στην δουλειά της... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
τα παντα τυπε σε σχεση με τουρισμο...ξενοδοχεια μπαρ ταβερνες..Τι δουλειές παίζουν στα νησιά το καλοκαίρι;
τυπε καμια δουλεια να βολεψεις τον μενιο υπαρχει?τα παντα τυπε σε σχεση με τουρισμο...ξενοδοχεια μπαρ ταβερνες..
υπαρχει τυπε...αρκει να παρω και εγω το μερτικο μου...τυπε καμια δουλεια να βολεψεις τον μενιο υπαρχει?
τυπε καμια δουλεια να βολεψεις τον μενιο υπαρχει?
τι εχεις στον νου σου για τον μενιο τυπε?υπαρχει τυπε...αρκει να παρω και εγω το μερτικο μου...![]()
εξαρτατε τι μουτσουνα εχει τυπε..αν ειναι εμφανισιμος τον εχω για σερβις στις ξαπλωστρες του μπιτσ μπαρ..διαφορετικα τουαλετες και φασινα...τι εχεις στον νου σου για τον μενιο τυπε?
τι θα του πηγαινε για δουλεια?
μπα μην το λες...και οι ελληνιδες γαμιουνται..με την ιδια ευκολια...![]()
οχι στις τουαλετες ρε τυπε :Sεξαρτατε τι μουτσουνα εχει τυπε..αν ειναι εμφανισιμος τον εχω για σερβις στις ξαπλωστρες του μπιτσ μπαρ..διαφορετικα τουαλετες και φασινα...
Aλλαξαν οι εποχες! Σωστα!
ποιος ειναι ο τυπος μενιος?οχι στις τουαλετες ρε τυπε :S
θα του γαμησεις τελειως την ψυχολογια :S
ενας τυποςποιος ειναι ο τυπος μενιος?![]()
παρε Ελληνιδα.Εχουν αλλαξει τα κοζια.Συγγενικο μου προσωπο εχει συνεργεια καθαρισμου και τον τελευταιο χρονο εχει μονο Ελληνιδες.Πανε οι παλιες εποχες που εξυναν μουνες.Βολεψε και τον Μενιο στις ξαπλωστρες![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=474076;type=avatar[/img[/URL]]Βολεψε και τον Μενιο στις ξαπλωστρες![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=474076;type=avatar[/img[/URL]]
:headbang3:
[/quote]apokleietai να ειναι η φατσα του αυτη.Δεν νομιζω να την εβγαλε φορα παρτιδα; ;D
Αν αγαπας την χωρα σου θα παρεις ελληνιδαελληνιδα η αλοδαπη για δουλεια?ψαχνω προσωπικο για κουζινα λαντζα και με περνουν τηλ και ελληνιδες και αλλοδαπα ... ποιες τραβανε πιο πολυ...ποια ειναι πιο επιφοβη να στην φερει..παντως μου κανει εντυπωση ενω παλια τα τηλ ηταν ολα απο αλλοδαπες τωρα τα περισσοτερα ειναι απο ελληνιδες...
η ταριφα μητσο ειναι η ιδια..η δουλεια να γινετε..Αν αγαπας την χωρα σου θα παρεις ελληνιδα
Αν θες να πληρωνεις λιγοτερα ξενη
Απλα τα πραγματα !!!!!!
Σιγα την μαλακισμενη χωρα που εχει γαμησει οποιον ζει σε αυτη.Αν αγαπας την χωρα σου θα παρεις ελληνιδα
Αν θες να πληρωνεις λιγοτερα ξενη
Απλα τα πραγματα !!!!!!