sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τι να πω ρε τυπε..δεν ξερω απο αυτα..Κατά βάσιν δεν πάνε μαζί αυτά;;;
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά δεν είναι ανάλογα;
τι να πω ρε τυπε..δεν ξερω απο αυτα..Κατά βάσιν δεν πάνε μαζί αυτά;;;
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά δεν είναι ανάλογα;
τυπε δεν ξερω καμια.τυπε ξερεις καμια?
ελληνιδα η αλοδαπη για δουλεια?ψαχνω προσωπικο για κουζινα λαντζα και με περνουν τηλ και ελληνιδες και αλλοδαπα ... ποιες τραβανε πιο πολυ...ποια ειναι πιο επιφοβη να στην φερει..παντως μου κανει εντυπωση ενω παλια τα τηλ ηταν ολα απο αλλοδαπες τωρα τα περισσοτερα ειναι απο ελληνιδες...
Εγω στη θεση σου θα εβαζα αγγελια "Ζητητε λαντερισα με αριστες γνωσεις αγγλικων-γερμανικων,θα προτμηθουν νεοπτωχες αποφοιτοι του Deree'
Αλλιώς ούτε για άρμεγμα προβατίνων δε θα έκαναν.
Κάθονται επάνω στην φήμη που έχει φτιάξει η σχολή
Φίλε,δυστυχώς πολλοί εργοδότες το θεωρούν καλύτερο.Έτσι όπως τα λες είναι.Όχι δεν τους έφταναν τα λεφτά αλλά κυρίως δεν είχαν τα προσόντα να τους δεχτεί ένα καλό πανεπιστήμιο και να το τελειώσουν....ποια φημη εχει φτιαξει το Deree μωρε? Γιατι τη μονη φημη που εχω ακουσει εγω ειναι η δεμεφτανανταλεφταναπαωεξωτερικοαραπαωdereeκαισιγαμηπερασωsat
Ναι το είχα κάνει πιτσιρικάς στο χωριό.Με τη γιαγιά μου.Εντάξει αν έχεις πολλές κουράζεσαι αλλά πιο πολύ ζαλίζεσαι αν έχεις να βρεις καμιά διαφορά σε λογιστήριο Α.Ε ή αν ασχολείσαι με ναυλώσεις πλοίων...αυτό το παράδειγμα τώρα τί τόθελες;
έχεις αρμέξει προβατίνες και τη θεωρείς εύκολη δουλειά;
τυπε ειναι απαραιτητηπρουπηρεσια στην λαντζα τυπε?![]()
τυπε ειναι απαραιτητη
Σε ολα τα νησια οι περισσοτεροι ανασφαλιστους τους εχουν,αυτον θα πιασουν;Οταν θα σε γαμησει η επιθεωρηση εργασιας για τους ανασφαλιστους που δουλευουν εκει μεσα σε παρακαλω να ερθεις να γκρινιαξεις στο φορουμ να γελασουμε λιγο. Σε εχουν πιασει ποτε?
Τι δουλειές παίζουν στα νησιά το καλοκαίρι;
Καταντια. Κλασσικη περιπτωση Ελλαδαρας.Σε ολα τα νησια οι περισσοτεροι ανασφαλιστους τους εχουν,αυτον θα πιασουν;
με σανδαλι και καλτσα τυπελουκουμάς και νερουλάς τύπε
Τωρα τα μαθαινεις εσυ;Για να μην πω τι ωραρια τους εχουν και δουλευουν και στο τελος δινουν λιγοτερα απο τα συμφωνημενα,ΑΝ τα δωσουν και αυτο.Ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι,αλλα οι περισσοτεροι.Και για αυτο δεν θελουν και ελληνες.Καταντια. Κλασσικη περιπτωση Ελλαδαρας.
λουκουμάς και νερουλάς τύπε
μπα μην το λες...και οι ελληνιδες γαμιουνται..με την ιδια ευκολια...Αλλοδαπη κυριως! Ειναι πιο ωραιες γκομενες!
Οι ελληνιδες εκτος του οτι ειναι πιο ασχημες, δεν θα σου κατσουν ευκολα για σεχ!
τωρα εσυ θελεις σωνει και καλα να βγαλεις λαβρακι για να μας κανεις θεμα για τους ανασφαλιστους..ψαξε αλλου ρε τυπε..Οταν θα σε γαμησει η επιθεωρηση εργασιας για τους ανασφαλιστους που δουλευουν εκει μεσα σε παρακαλω να ερθεις να γκρινιαξεις στο φορουμ να γελασουμε λιγο. Σε εχουν πιασει ποτε?
τυπε δεν ειναι ετσι ακριβως..υπαρχει και επιθεωρηση εργασιας..Τωρα τα μαθαινεις εσυ;Για να μην πω τι ωραρια τους εχουν και δουλευουν και στο τελος δινουν λιγοτερα απο τα συμφωνημενα,ΑΝ τα δωσουν και αυτο.Ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι,αλλα οι περισσοτεροι.Και για αυτο δεν θελουν και ελληνες.