erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δουλευταρα ντρομπρο και να ξερει να πλενει ταψιααλλοδαπο η ελληνα?![]()
δουλευταρα ντρομπρο και να ξερει να πλενει ταψιααλλοδαπο η ελληνα?![]()
εγώ θα σου λεγα όμως, όπως είπαν και πολλοί άλλοι
να πάρεις στη δουλειά το μπόλντη και να καθιερώσεις κάθε Πέμπτη βράδυ
"ΒΡΑΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ"
με το μπόλντη να παίρνει το μικρόφωνο του μαγαζιού και να αγορεύει
εργαζομουν σκληρα![]()
αυτο με τον μπολ στα μικροφωνα ειναι καλη επιχειρηματικη ιδεα![]()
![]()
![]()
και αν βασταει στον σινερ ας μην κοβει αποδειξειςάσε που θα κάνει και τζάμπα διακοπές όλο το καλοκαίρι ο μπόλντης σε γαμάτο νησί
μόνο που τον φοβάμαι μη γαμήσει τις μισές τουρίστριες του νησιού
και αν βασταει στον σινερ ας μην κοβει αποδειξεις![]()
και χτυπημα του πουτσου στο τηλεφωνο τυπετύπε φοβάμαι μόνο μην εφαρμόσει τίποτε τηλεΦΟΝΙΚΕς μεθόδους σε κανά τάπερ από τζατζίκι
είναι επικίνδυνες οι μέθοδοι του μπολντερμοτ
σαν τον γιωργακη στο χαρβαρντ δηλαδη?ο μπολ τις πεμπτες θα το παιζει εργοδοτης κ θα κανει μαθηματα καμακιου, οικονομιας πολιτικης κουλτουρας κ μοδας, και οι τουριστριες θα ξερογλυφονται απο κατω. ο σινερμαν θα βγαλει πολλα λεφτα λανσαροντας την μοδα να ακουν τις διαλεξεις τρωγοντας κασεροπιττες![]()
![]()
![]()
και οι τουριστριες θα ξερογλυφονται απο κατω.
ο μπολ τις πεμπτες θα το παιζει εργοδοτης κ θα κανει μαθηματα καμακιου, οικονομιας πολιτικης κουλτουρας κ μοδας, και οι τουριστριες θα ξερογλυφονται απο κατω. ο σινερμαν θα βγαλει πολλα λεφτα λανσαροντας την μοδα να ακουν τις διαλεξεις τρωγοντας κασεροπιττες![]()
![]()
![]()
τετοιο χρειαζεσε εσυ ερινουλα...δουλευταρα ντρομπρο και να ξερει να πλενει ταψια![]()
Καλώς. Να δούμε αν θα πιάσει, και αν πάει καλά το ανεβάζουμε από χειμώνα στο Booze.
τυπε ξερεις καμια?τυπε ελληνιδα παρε,και κοιταξε να ειναι και καμια ζωντοχηρα με παιδια,για να τιμαει και τα λεφτα που περνει.
μην μπερδευεις το γαμησι με την λαντζα.παρε μια να σου κανει την δουλεια σου.
οπως καταλαβαινω δεν παιζει να κολλας ενσημα και τετοια.
ζωντοχηρα ελληνιδα με παιδια για να υπολογιζει τα λεφτα που περνει και να τα σεβετε.
σε καμια περιπτωση μην κρινεις απο εξωτερικη εμφανιση.
εγω κοιταω μονο το μεγεθος.. μην τα κανουμε ολα ισιωματετοιο χρειαζεσε εσυ ερινουλα...![]()
εγω κοιταω μονο το μεγεθος.. μην τα κανουμε ολα ισιωμα![]()
μεγεθος πουτσας η σωματικη διαπλαση?εγω κοιταω μονο το μεγεθος.. μην τα κανουμε ολα ισιωμα![]()
μεγεθος πουτσας η σωματικη διαπλαση?![]()