apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μεχικανα δηλαδη τυπεΠαρε Αλβανεζα απο την Ελλαδα
μεχικανα δηλαδη τυπεΠαρε Αλβανεζα απο την Ελλαδα
τυπε ετσι οπως μου τα λες με μπερδεψες περισσοτερο...Αδερφέ αν μιλάμε για κλειστή κοινωνία πάρε ξένη να μην μπλέκεις με μαλακίες.
Αν ήταν Αθήνα και εγώ Ελληνίδα θα δοκίμαζα γιατί αν δεν είναι οκνηρή, που είναι οι περισσότερες,
είναι ΟΚ, ενώ οι ξένες όπως ξέρεις, μουνοπανίζουν κιόλας.
Βέβαια στη λάντζα δεν ξέρω τι παίζει..
τυπε παιζει..κατι μου ειχε πει για σερβιτορος..αν γουσταρει εγω δεν εχω προβλημα..και σπικαρει και το εγγλεζικο φαρσι...
το χειμωνα ειμαι κουμουνιστης που ειμαι ανεργος τυπε..το καλοκαιρι καπιταλιστοφερνω....και μετα το παιζεις κουμμουνιστης τυπε![]()
δικε μου στη λαντζα θελω θυληκο...οχι για λαντζα παρτον
http://[URL unfurl="true"]www.epikairo.gr/images/stories/pame.gif[/img[/URL]]το χειμωνα ειμαι κουμουνιστης που ειμαι ανεργος τυπε..το καλοκαιρι καπιταλιστοφερνω....![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.epikairo.gr/images/stories/pame.gif[/img[/URL]]
κατω το κεφαλαιο
[/quote]τυπε ποιο κεφαλαιο...δεν υπαρχει κεφαλαιο το φαγαμε.... :(
Ε πες ρε τυπε οτι εισαι μουνοπανο και θες να ριξεις και την πουτσα σου και θες να μην σε καταγγειλει και στην επιθεωρηση οταν της παιξεις πουστια, να ξερουμε τι απανταμε.οι περισοτεροι τις προτιμουν γιατι ριχνουν και κανα πουτσο αν τους βγει μπανικη η αλλοδαπη..την ελληνιδα την φοβουνται μην τους τρεχει σε καμια επιθεωρηση εργασιας αν στραβωσει κατι..
ολο και κατι θαχεις στειλει στο εξωτερικο τυπετυπε ποιο κεφαλαιο...δεν υπαρχει κεφαλαιο το φαγαμε....![]()
ξερεις καμια να μου συστησεις?Ε πες ρε τυπε οτι εισαι μουνοπανο και θες να ριξεις και την πουτσα σου και θες να μην σε καταγγειλει και στην επιθεωρηση οταν της παιξεις πουστια, να ξερουμε τι απανταμε.
οχι ρε τυπε μακαρι...δεν υπαρχει ουτε σαλιο....ολο και κατι θαχεις στειλει στο εξωτερικο τυπε![]()
Οχι ρε φιλε. Αν ηξερα καμια που να γαμιεται για 600 ευρω το μηνα με τον καθε τυχαιο σε σενα θα τη γνωριζα?ξερεις καμια να μου συστησεις?![]()
![]()
![]()
Εγω στη θεση σου θα εβαζα αγγελια "Ζητητε λαντερισα με αριστες γνωσεις αγγλικων-γερμανικων,θα προτμηθουν νεοπτωχες αποφειτοι του Deree'
τι μας ζαλιζεις τους ορχεις τοτενες?Οχι ρε φιλε. Αν ηξερα καμια που να γαμιεται για 600 ευρω το μηνα με τον καθε τυχαιο σε σενα θα τη γνωριζα?
Απλα σου ειπα να εισαι σαφης στο τι ζητας για να μη μπερδευεται καποιος.τι μας ζαλιζεις τους ορχεις τοτενες?
ρε τυπε χαιρω πολυ..ειμαι επαρχια δε μπορω να τις περασω οντισιον..δες τες ολες και παρε ... οποια εχει πιο ωραιο κωλο.
Ρε τυπε, αμα τη θες για δουλεια παρε οποια σου δινει την εντυπωση οτι θελει να δουλεψει ανεξαρτητου εθνικοτητας. Αμα ψαχνεις να ριχνεις και κανεναν στα μουλοχτα στη λατζερισα παρε οποια σου κανει κουκου.
ρε τυπε χαιρω πολυ..ειμαι επαρχια δε μπορω να τις περασω οντισιον..![]()
βιτσιοζος τυπε??βιογραφικο και φωτο με email. Και συνεντευξη στο skype.
ΥΓ μη χεζεις εκει που τρως (φιλικη συμβουλη). Εγω οταν πηρα τη γραμματεα μου τη πιο ασχημη διαλεξα.