Νέα

Ελληνίδα ή αλλοδαπή για δουλειά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αδερφέ αν μιλάμε για κλειστή κοινωνία πάρε ξένη να μην μπλέκεις με μαλακίες.
Αν ήταν Αθήνα και εγώ Ελληνίδα θα δοκίμαζα γιατί αν δεν είναι οκνηρή, που είναι οι περισσότερες,
είναι ΟΚ, ενώ οι ξένες όπως ξέρεις, μουνοπανίζουν κιόλας.
Βέβαια στη λάντζα δεν ξέρω τι παίζει..
τυπε ετσι οπως μου τα λες με μπερδεψες περισσοτερο...  :think:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
οι περισοτεροι τις προτιμουν γιατι ριχνουν και κανα πουτσο αν τους βγει μπανικη η αλλοδαπη..την ελληνιδα την φοβουνται μην τους τρεχει σε καμια επιθεωρηση εργασιας αν στραβωσει κατι..
Ε πες ρε τυπε οτι εισαι μουνοπανο και θες να ριξεις και την πουτσα σου και θες να μην σε καταγγειλει και στην επιθεωρηση οταν της παιξεις πουστια, να ξερουμε τι απανταμε.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ε πες ρε τυπε οτι εισαι μουνοπανο και θες να ριξεις και την πουτσα σου και θες να μην σε καταγγειλει και στην επιθεωρηση οταν της παιξεις πουστια, να ξερουμε τι απανταμε.
ξερεις καμια να μου συστησεις? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω στη θεση σου θα εβαζα αγγελια "Ζητητε λαντερισα με αριστες γνωσεις αγγλικων-γερμανικων,θα προτμηθουν νεοπτωχες αποφοιτοι του Deree'

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω στη θεση σου θα εβαζα αγγελια "Ζητητε λαντερισα με αριστες γνωσεις αγγλικων-γερμανικων,θα προτμηθουν νεοπτωχες αποφειτοι του Deree'
:grin:...............μια λεπτομερια που θυμηθικα παλια στην αγγλια ειχα βαλει μια αγγελια σε μια τοπικη εφημεριδα που θα ξεκινουσε...ζητηται κοπελα... και μου λενε στην εφημεριδα οτι πρεπει να την αλλαξω την αγγελια για να την βαλουν..δηλ λεω.. μου λενε οτι δεν μπορω να βαλω φυλλο  και οτι πρεπει να λεει ζητηται ατομο,ισοτητα στην εργασια και ετσι..  :idiot:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
δες τες ολες και παρε ... οποια εχει πιο ωραιο κωλο.

Ρε τυπε, αμα τη θες για δουλεια παρε οποια σου δινει την εντυπωση οτι θελει να δουλεψει ανεξαρτητου εθνικοτητας. Αμα ψαχνεις να  ριχνεις και κανεναν στα μουλοχτα στη λατζερισα παρε οποια σου κανει κουκου.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δες τες ολες και παρε ... οποια εχει πιο ωραιο κωλο.

Ρε τυπε, αμα τη θες για δουλεια παρε οποια σου δινει την εντυπωση οτι θελει να δουλεψει ανεξαρτητου εθνικοτητας. Αμα ψαχνεις να  ριχνεις και κανεναν στα μουλοχτα στη λατζερισα παρε οποια σου κανει κουκου.
ρε τυπε χαιρω πολυ..ειμαι επαρχια δε μπορω να τις περασω οντισιον.. :2funny:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ρε τυπε χαιρω πολυ..ειμαι επαρχια δε μπορω να τις περασω οντισιον.. :2funny:

βιογραφικο και φωτο με email. Και συνεντευξη στο skype.

ΥΓ μη χεζεις εκει που τρως (φιλικη συμβουλη). Εγω οταν πηρα τη γραμματεα μου τη πιο ασχημη διαλεξα.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βιογραφικο και φωτο με email. Και συνεντευξη στο skype.

ΥΓ μη χεζεις εκει που τρως (φιλικη συμβουλη). Εγω οταν πηρα τη γραμματεα μου τη πιο ασχημη διαλεξα.
βιτσιοζος τυπε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom