Νέα

Ελληνίδα ή αλλοδαπή για δουλειά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κανε δοκιμαστικα (με λεφτα ομως ε?) κ αν δεν σου κανει την διωχνεις πιο ευκολα...ειτε ειναι αλλοδαπη,ειτε εΛΛΗΝΙΔΑ...
παντα ρε τυπε...το πρωσοπικο πρεπει να πληρωνεται πρωτο..πριν απο εφορειες και οτιδηποτε αλλο..

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ετσι το σκεφτομε και εγω,το μονο προβλημα ειναι οτι ειμαι σε νησι και αν δεν σου κανει ειναι μπερδεμα να την διωξεις,ενω οι αλλοδαπες ειναι πιο ψημενες σε αυτη την δουλεια...
[/quote

ποσα θα της δινεις με τι ωραριο?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε 600 ευρα υπνο και φαι...τοσο παει η πιατσα...ααα και τιπς μισα μισα με σερβιτορο...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυπε 600 ευρα υπνο και φαι...τοσο παει η πιατσα...ααα και τιπς μισα μισα με σερβιτορο...
το λεω γιατι ως γνωστον τα αλλοδαπα ερχονται φτηνοτερα.οποτε με αυτη τη λογικη οι περισσοτεροι τις προτιμουν.το θεμα ειναι οτι εμπιστοσυνη δεν μπορεις να εχεις σε κανεναν οποτε καλυτερα ελληνιδα ετσι το σκεφτηκα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
το λεω γιατι ως γνωστον τα αλλοδαπα ερχονται φτηνοτερα.οποτε με αυτη τη λογικη οι περισσοτεροι τις προτιμουν.το θεμα ειναι οτι εμπιστοσυνη δεν μπορεις να εχεις σε κανεναν οποτε καλυτερα ελληνιδα ετσι το σκεφτηκα.
Σε τι να της εχει εμπιστοσυνη ρε,μην του κλεψει τις κατσαρολες;

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οι περισοτεροι τις προτιμουν γιατι ριχνουν και κανα πουτσο αν τους βγει μπανικη η αλλοδαπη..την ελληνιδα την φοβουνται μην τους τρεχει σε καμια επιθεωρηση εργασιας αν στραβωσει κατι..

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
με τα σημερινα δεδομενα πολυ καλα ειναι...μπραβο αν το εφαρμοζεις.
εε ναι ρε τυπε..τι διαολο..και ο αλλος να βγαλει το ψωμι του θελει..και προσεχει και το μαγαζι πιο πολυ αν εισαι ενταξει μαζι του..

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
οι περισοτεροι τις προτιμουν γιατι ριχνουν και κανα πουτσο αν τους βγει μπανικη η αλλοδαπη..την ελληνιδα την φοβουνται μην τους τρεχει σε καμια επιθεωρηση εργασιας αν στραβωσει κατι..
σωστα ολα αυτα, εγω παλι ελληνιδα λεω.αυτο θα εκανα εγω δηλαδη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελληνιδα

Stories