Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν χρειάζεται να θίγεσαι απο το τί γράφει ο καθένας.Με αυτό σου το πόστ έπεσες πολύ στα μάτια μου.

καλα....θα κανω 2 μετανοιες και θα λεω το πατερ ημων μεχρι τις 8 το βραδυ....το σωζω???

μπηκε το καθε "νεο" χαϊβανι να μας πουλησει μουρη και τεστοστερονη....ρε ουστττττττ χιλιες φορες με τις ρωσιδες να ξεσκαρταρει λιγο ο αντρικος πληθυσμος απο τους ντεμεκ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μουνίτσα, θα έλεγα να βγάλεις τη 1η φωτογραφία πάντως. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις...  :rolleyes:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μουνίτσα με αυτά τα μυαλά που κουβαλάς εσύ και πάρα πολλές συντρόφισες σου ελληνίδες στο τέλος θα καταλήξετε να γίνετε επιχειρηματίες.Με ποιόν τρόπο?Θα ανοίγετε μαγαζιά σεξ σόπ για να αυτοικανοποιήστε.Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς σας και της κριτικής στάσης απέναντι στα πράγματα γύρω σας. :'(Δυστυχώς για εμάς και για εσάς)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνίτσα, θα έλεγα να βγάλεις τη 1η φωτογραφία πάντως. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις...  :rolleyes:

λες να θιχτει κανεις? στο google την βρηκα....ως ugly man :2funny:
εντελως τυχαια ειναι μαλλον και ελληναρας ο συγκεκριμενος....αν κρινουμε απο τη γουρουνοτριχα, το σταυρουδακι, την καραφλα και τη γυναικομαστια :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνίτσα με αυτά τα μυαλά που κουβαλάς εσύ και πάρα πολλές συντρόφισες σου ελληνίδες στο τέλος θα καταλήξετε να γίνετε επιχειρηματίες.Με ποιόν τρόπο?Θα ανοίγετε μαγαζιά σεξ σόπ για να αυτοικανοποιήστε.Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς σας και της κριτικής στάσης απέναντι στα πράγματα γύρω σας. :'(Δυστυχώς για εμάς και για εσάς)

κοκοβικο μερικα ατομα δεν αξιζουν τιπτοα παραπανω απο την κατα συρροη ειρωνια λυπαμαι που το λεω....

αν θες να μιλησουμε σοβαρα ευχαριστως.....

α και για να πω και κατι αλλο επειδη το βλεπω πολυ αυτο το θεμα του "δινουν το σωμα τους με αντιτιμο"

επειδη ξερω αρκετες ρωσιδες και κοπελες του ανατολικου μπλοκ γενικοτερα δεν ειναι ετσι ολες!!!βασικα οσες ξερω εγω δεν ειναι ουτε συμφεροντολογες ουτε κατι αντιστοιχο....

δηλαδη ολες οι ελληνιδες ειναι ελλεηνιδες και ολες οι ρωσιδες πουτανες? σοβαρευτειτε....

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλα....θα κανω 2 μετανοιες και θα λεω το πατερ ημων μεχρι τις 8 το βραδυ....το σωζω???

μπηκε το καθε "νεο" χαϊβανι να μας πουλησει μουρη και τεστοστερονη....ρε ουστττττττ χιλιες φορες με τις ρωσιδες να ξεσκαρταρει λιγο ο αντρικος πληθυσμος απο τους ντεμεκ

αμα θεωρείς ότι με αυτά που σου λέω πουλάω μούρη τότε αποδεικνύεις πόσο λίγο σκέφτεσαι.Αν ήθελες να καταλάβεις το νόημα των φράσεων μου,θα έβαζες την κρίση και την λογική σου(γιατί πολύ μυαλό δε θελει) να τα βάλει κάτω και να σκεφτεί.Κρίμα πραγματικά.Το κόμπεξ σας εχει κυριεύσει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι εχουν να μας πουν ρε φιλε οι Φινλανδοι,οι Σουηδοι και γενικα οοοολοι οι Σκανδιναβοι...??
Δεν νομιζεις οτι ειμαστε πολυ ανωτεροι σε θεματα κουλτουρας,παραδοσης,γλωσσας,ιστοριας,πολιτισμου....????
Απαρατηρητοι μου φαινονται εμενα...

ελπιζω να κανεις πλακα....

η μιση ευρωπη οχι απλα αγνοει την υπαρξη της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ελλαδας (δε μιλαω για την αρχαιοτητα) αλλα ουτε να μας φτυσει δε γυριζει....

αν θεωρεις επιτευγμα το οτι και καλα τους γαμαμε τις γυναικες τους (που ουτε αυτο δεν ισχυει) τοτε τι να σου πω....χαιρομαι για τον πολιτισμο μας και για αυτα που αυτος εξαγει.... :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ρε κοκοβικε μας δουλευεις?

νιτσα να τους λεμε κ ευχαριστω την επομενη φορα γι αυτα που γραφουν... να γυρναμε κ το αλλο μαγουλο! κ στο τσακιρ κεφι να τους φτιαχνουμε (εσυ οχι εγω) κ ενα παστιτσιο χαχαχα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
λες να θιχτει κανεις? στο google την βρηκα....ως ugly man :2funny:
εντελως τυχαια ειναι μαλλον και ελληναρας ο συγκεκριμενος....αν κρινουμε απο τη γουρουνοτριχα, το σταυρουδακι, την καραφλα και τη γυναικομαστια :2funny:
Εντάξει δε λέω ότι είναι πιθανόν, αλλά ένα μικρό χωριό είμαστε - έτσι δεν είναι?  :rolleyes:

Τεσπα... συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον πληκτρολογικό πόλεμο (sic) των 2 φύλων.  :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αμα θεωρείς ότι με αυτά που σου λέω πουλάω μούρη τότε αποδεικνύεις πόσο λίγο σκέφτεσαι.Αν ήθελες να καταλάβεις το νόημα των φράσεων μου,θα έβαζες την κρίση και την λογική σου(γιατί πολύ μυαλό δε θελει) να τα βάλει κάτω και να σκεφτεί.Κρίμα πραγματικά.Το κόμπεξ σας εχει κυριεύσει.

προφανως και δεν αναφερομαι σε σενα...και προφανως εσυ δε διαβαζεις καλα τι γραφω και οχι εγω....στον γυμνασμενο 35αρη αναφερομαι που ειναι "νεος" στο φορουμ και ασχολειται με τις διαστασεις μου ;)

οταν ενας αντρας ασχολειται προβαλλοντας το σωμα του και τους μυες του σορρυ αλλα μονο δουλεμα μπορει να φαει....

ειναι σα να κραζεις μια γκομενα και αυτη να σου αντιπαραθετει το οτι "εγω ομως εχω γκομενο ξερεις....δεν ειμαι αγαμητη"....

τετοιου ειδους επιχειρηματα ματαιοδοξων ανθρωπων μονο ειρωνια μπορουν να μου προκαλλεσουν λυπαμαι....

τα προσοντα ενος ανθρωπου σε μια συζητηση ειανι το μυαλο του και τα επιχειρηματα του για να στηριξει τις θεσεις του...

οταν ο ενας παραθετει τα σωματικα του προσοντα (μεχρι και πουλια εχουμε δει να ποσταρουν εδω μεσα) και η αλλη τα γκομενικα της ε τοτε δε μπορει να γινει συζητηση με σοβαρους ορους και το ριχνουμε στην πλακα :)

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε κοκοβικε μας δουλευεις?

νιτσα να τους λεμε κ ευχαριστω την επομενη φορα γι αυτα που γραφουν... να γυρναμε κ το αλλο μαγουλο! κ στο τσακιρ κεφι να τους φτιαχνουμε (εσυ οχι εγω) κ ενα παστιτσιο χαχαχα

ναι,σας δουλεύω.Δέ βλέπεις το ύφος μου,είναι γελοίο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εντάξει δε λέω ότι είναι πιθανόν, αλλά ένα μικρό χωριό είμαστε - έτσι δεν είναι?  :rolleyes:

Τεσπα... συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον πληκτρολογικό πόλεμο (sic) των 2 φύλων.  :jerking:

εγω στο google την βρηκα....εχει και τη διευθυνση της αμα κανεις Properties....οποιος την διοχετευσε ας προσεχε καλυτερα που στελνει τη φατσα του :P
νιπτω τας χειρας μου.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και επειδη εχω κεφια ηρθε η ωρα να κανουμε μερικες συγκρισεις....με τους ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΝΤΡΕΣ.... :2funny:

ο μεσος ελληναρας γαμικουλας :2funny: (εχει τετοιους το σαιτ ουυυυυυυυυυυ....οποιος γυριζει μυριζει ;) ;) )

42-17753889.jpg

ενας κακασχημος αλβανος ηθοποιος :2funny:

14336-235-308.jpg

το μπαζο ο γυφτος κορτεζ...

http://[URL unfurl="true"]www.flamenco-world.com/noticias/fotonoticia/images/joaquin_cortes.jpg[/img[/URL]]

o πανασχημος τουρκος ηθοποιος

[img]http://farm4.static.flickr.com/3030/2714324187_49f2f73043_m.jpg

ενας ελλεινος ινδος (πακιστανο δε βρηκα λυπαμαι....αλλα συγγενευουν ουτως ή αλλως)

john2.jpg

Κι ενας οξ' αποδω μαυρος που δεν του καθομουνα με τιποτα :2funny:

400_F_493269_RNO3HnoqLVfgCrWgCM1tP45Sc8923Q.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ασχετο,αλλα τι ειναι το sic που γραφετε;Σικατος κι ετσι,λοξυγκας..;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη αλλα αυτο το ποστ θελω να το παραθετω συχνα να ανοιγει το ματι μου :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ελα ρε συ μη το λες... εχει κ ωραιοους ελληνες....

ε ναι δεν ειπε κανεις το αντιθετο.....αλλα εχει και τους ελληναρες :cheesy: :cheesy:

πως ειναι οι ελλεηνιδες??? ε κατι αντιστοιχο :cheesy: :cheesy:

ξερεις....αυτοι που θεωρουν οτι ειναι γαμιαδες? και οτι οι ελληνιδες τους φτυνουνε γιατι απλα ειναι ξινες?? αυτους που νομιζουν οτι ειναι θεογκομενοι? και επειδη γαμανε ωραιες γκομενες στα μπουρδελα νομιζουν οτι ειναι επιτευγμα? αυτους που λενε σαχλα αστεια και νομιζουν οτι με ενα αμαξι και ενα πορτοφολι θα γαμισουνε γιατι μαλλον ετσι τους εχουν μαθει απο το σπιτι??αυτους που κανουν ηλιθιο πεσιμο και σε ξενερωνουν??

ε αυτους εννοω :cheesy: :cheesy:

ξεχασα να προσθεσω οτι ως ελληναρες αναγουν σε "θεογκομενα" οτιδηποτε εχει βυζια και κωλο και ποζαρει σε εξωφυλλο...και επισης καυλωνουν στην ιδεα και μονο οτι θα τους παρει καποιος πιπα :2funny: αυτους που τους γινεται κονταρι πριν προλλαβει καν το ιδιο τους το πουλι να το συνειδητοποιησει.....αυτους που κραζουν τις ελλεηνιδες....αλλα μολις συναντησουν καμια γινονται γλοιωδεις και μουνοδουλοι και τις χαλβαδιαζουν ;) ;)

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
ε ναι δεν ειπε κανεις το αντιθετο.....αλλα εχει και τους ελληναρες :cheesy: :cheesy:

πως ειναι οι ελλεηνιδες??? ε κατι αντιστοιχο :cheesy: :cheesy:

ξερεις....αυτοι που θεωρουν οτι ειναι γαμιαδες? και οτι οι ελληνιδες τους φτυνουνε γιατι απλα ειναι ξινες?? αυτους που νομιζουν οτι ειναι θεογκομενοι? και επειδη γαμανε ωραιες γκομενες στα μπουρδελα νομιζουν οτι ειναι επιτευγμα? αυτους που λενε σαχλα αστεια και νομιζουν οτι με ενα αμαξι και ενα πορτοφολι θα γαμισουνε γιατι μαλλον ετσι τους εχουν μαθει απο το σπιτι??αυτους που κανουν ηλιθιο πεσιμο και σε ξενερωνουν??

ε αυτους εννοω :cheesy: :cheesy:
+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom