Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα σχετικα με εμενα, επειδη εχω μεινει πολλα χρονια εξωτερικο και σε Δ. και σε Α. Ευρωπη και εχω ...πειρα στο θεμα παρεας με Ελληνες, με το που πατησα το ποδι εδω , Ελληνες μακρια, καλησπερα καλημερα τι κανεις, ως εκει. Η γκετοποιηση βλαπτει σοβαρα την υγεια και σου κολλαει τη χαζονοοτροπια της Ελλαδας.
εδω εμεις δεν εχουμε καθολου Ελληνες μονο κατι χαζοΚυπριους που και εγω τυχαια αν τους συναντισω στην ντισκο μιλαμε λιγακι.ενα αλλο αρνητικο στο να κανεις παρεα με Ελληνες φοιτητες στο εξωτερικο ειναι οτι ολοι σου ζητανε δανεικα λεφτα συνεχεια!και ολο κλεγονται οτι αχουνε κανει μια τρυπα στο νερο!παρα πολυ λιγους ξερω που πραγματικα πετυχαν κατι.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
καπως ετσι ηταν τη δεκαετια το'80 και του '90.δυστηχως στη σημερινη Ρωσσια ειναι εντελως τα αντιθετα.οι γονεις κακομαθαινουν πολυ τα παιδια τους.θυμαμαι της αρχες της δεκαετιας του ΄90 που οι γκομενες στα καφε παιρναν ενα τσα'ι' και καθοντουσαν 3 ωρες.ενω τωρα αν δεςι παιρνουν το μισο καταλογο!οπως ενω παλια στο πανεπηστημιο ηταν παρκαρισμενα 2 αμαξια το Lada μου και το Ford Scorpio του αντιπρυτανη.τωρα βλεπεις τσογλανακια 18-19 χρονων και μαλακισμενες της ιδιας ηληκιας με κατι Lexus και κατι mazda ολοκαινουργια.οι πιο πολλοι δουλευουνε σε μια εταιρια που τους βαλάν οι γονεις τους μεσω γνωστων και παιρνουν 2000-3000 Ευρω χωρις να κανουν τιποτα.πιστευω οτι ο ανθρωπος πρεπει να ειναι απλος.τωρα με την κριση θα αλλαξουνε πολλα και στην Ελλαδα και παντου.

:rockon:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Οι ξένες δεν σκέφτονται σε καμία περίπτωση όπως οι Ελλεηνίδες, ντάξει πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά οι Ολλανδέζες ας πούμε στις οποίες έχω μια πείρα, είναι απίστευτες γυναίκες, καταρχάς οι πιο πολλές είναι ψηλές ξανθές με γαλανά μάτια κ.τ.λ αλλά γάμα το αυτό, η συμπεριφορά τους είναι απίστευτη, έχουν επίπεδο, τον άντρα τον έχουν βασιλιά και ρε φίλε δεν είναι ψυλομύτες και γαμώστομες όπως οι Ελλεηνίδες, που τα τελευταία χρόνια θεωρούνε κουλ το να μιλάνε όπως οι άντρες, που όσο μπάζα και να'ναι θα θένε να τις γαμάει τουλάχιστον ο Παρθένης και που είναι τόσο φιλοχρήματες όσο δεν πάει. Άλλη νοοτροπία ρε φίλε απλα...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι ξένες δεν σκέφτονται σε καμία περίπτωση όπως οι Ελλεηνίδες, ντάξει πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά οι Ολλανδέζες ας πούμε στις οποίες έχω μια πείρα, είναι απίστευτες γυναίκες, καταρχάς οι πιο πολλές είναι ψηλές ξανθές με γαλανά μάτια κ.τ.λ αλλά γάμα το αυτό, η συμπεριφορά τους είναι απίστευτη, έχουν επίπεδο, τον άντρα τον έχουν βασιλιά και ρε φίλε δεν είναι ψυλομύτες και γαμώστομες όπως οι Ελλεηνίδες, που τα τελευταία χρόνια θεωρούνε κουλ το να μιλάνε όπως οι άντρες, που όσο μπάζα και να'ναι θα θένε να τις γαμάει τουλάχιστον ο Παρθένης και που είναι τόσο φιλοχρήματες όσο δεν πάει. Άλλη νοοτροπία ρε φίλε απλα...

Βασικά ρε τύπε οι δικές μας άμα σε δούνε καλό και φιλότιμο (όχι κανένα τσογλανάκι) θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλευτούν όσο τις "πάρει".
Από κει και πέρα οι Ελληνίδες όλο ψέμα είναι, γενικά ντρέπονται να εκφράσουν αυτό που πραγματικά θέλουν και γενικότερα έχουν κάποια απωθημένα από κάτι κούκλους οι οποίοι ποτέ δεν τους έκατσαν, τα οποία μεταφέρουν αργότερα στον φουκαρά που θα τύχει να τις πλησιάσει, έστω και στο 1ο στάδιο της γνωριμίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom