Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τι θεσ να πεισ? οτι ποια πλευρα θα πετυχει ?

μπορει να βγει με το σουλουπι της μερλιν και το μυαλο του αινσταιν.....

ή με το σουλουπι του αινσταιν και το μυαλο της μερλιν :P

ε στη συγκεκριμενη περιπτωση μαλλον το δευτερο θα υπερτερησει νομιζω....και θα εχουμε χελωνονιτζακι.......

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
μπορει να βγει με το σουλουπι της μερλιν και το μυαλο του αινσταιν.....

ή με το σουλουπι του αινσταιν και το μυαλο της μερλιν :P

ε στη συγκεκριμενη περιπτωση μαλλον το δευτερο θα υπερτερησει νομιζω....και θα εχουμε χελωνονιτζακι.......
δλδ δεν γινεται να παρει την ομορφια τησ μερλιν και την εξυπναδα του αινσταιν? :2funny:

Επισκέπτης
καλος συνδυασμος δε θα ναι παντως..........σαν τη συζευξη αινσταιν-μεριλν μου ακουγεται........αναλογως ποια πλευρα θα πετυχει :2funny:

Ρωσίδα σε εμφάνιση με μυαλό Ελληνίδας...μπρρρρ
ή Ελληνίδα σε εμφάνιση με μυαλό Ρωσίδας...

Δε μ αρέσει κανένας συνδυασμός...δίκιο έχεις Νίτσα χελωνονιτζάκι θα βγει..

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Ρωσίδα σε εμφάνιση με μυαλό Ελληνίδας...μπρρρρ
ή Ελληνίδα σε εμφάνιση με μυαλό Ρωσίδας...

Δε μ αρέσει κανένας συνδυασμός...δίκιο έχεις Νίτσα χελωνονιτζάκι θα βγει..
και πωσ θα προκυψει αυτο οταν ενασ ρωσοσ αφησει εγκυο μια ελληνιδα η οταν ενασ ελληνασ αφησει εγκυο μια ρωσηδα? :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και πωσ θα προκυψει αυτο οταν ενασ ρωσοσ αφησει εγκυο μια ελληνιδα η οταν ενασ ελληνασ αφησει εγκυο μια ρωσηδα? :2funny: :2funny: :2funny:

πιο πιθανο ειναι να βγει φυσιολογικο εμβρυο απο ζευγαρωμα κοτας και σκυλου παντως.....

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ένα σχόλιο θα κάνω μόνο. Ας είναιπάντα καλά ο πιτσαδώρος ο Γκορμπατσώφ που τα διάλυσε όλα και λόγω αυτού του γεγονότος χορτάσαμε γυναικάρες.

Επισκέπτης

Μπα Ρώσος με Ελληνίδα δε βλέπω να κρατάει πολύ στη πρωτη φάπα θα τα χει μαζέψει και πίσω στη μάνα της... :2funny: ο άλλος συνδυασμός παίζει καλύτερα... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπα Ρώσος με Ελληνίδα δε βλέπω να κρατάει πολύ στη πρωτη φάπα θα τα χει μαζέψει και πίσω στη μάνα της... :2funny: ο άλλος συνδυασμός παίζει καλύτερα... ;)
δεν θα το λεγα.υπηρχαν περιπτωσεις τη δεκαετια του '90 που Ελλεηνιδες πηγαινανε με Ρωσσους συμφοιτητες τους(εκτος απο τους Αραπαδες,Ινδους και αλλους τριτοκοσμικους).βεβαια αν της βλεπατε αυτες της Ελλεηνιδες θα κανατε εμετο!πολυ μπαζα!ειχα πει τοτε:θα της εχεζα αλλα λυπαμαι τα σκατακια μου.ειναι τοσο οραια για τα μουτρα τους!τωρα αν χωρισαν δεν ξερω.παντος συνηθως πηγαινανε με οτι χειροτερο Αραβες Ινδους(μια Κυπρια πολυ μπαζο θυμαμαι αλλαζε γκομενο Ινδο καθε βδομαδα!τελικα εκανε ενα παιδακι με εναν απο τη Σρι Λανκα!ποκυ μαυριδερο!και συχαμερο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσεις στην Ελλαδα δεν τα βλεπεται γιατι το παιζουν ολες παρθενες!στο εξωτερικο ξεσαλωνουν!παντος λενε για της Ρωσσιδες.πολυ δυσκολο Ρωσσιδα να παει με Αραβα.με Ινδο αποκλιεται!πρεπει να ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου.σχεδον παντα κοπελα οχι κατοικος Αγιας Πετρουπολης.Ε,οι συχαμερες Ελεηνιδες πηγαινουνε!αν εμενες μονιμα εξωτερικο και εβλεπες τη συμπεριφορα των Ελλεηνιδων και με τη ζωα πηγαινουν θα ενιωθες αηδια!εγω ουτε να της αγγιξω μετα απο αυτο δεν θελω!

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
To Δημητρακη το διαβαζω καιρο , αν και χθες εκανα εγγραφη εδω περα, οτι λεει ειναι περα για περα αληθινο.

Μου τα λεγαν και δεν τα πιστευα. Με ταξιτζηδες-τσιγγανους, ινδους, πακιστανους, αραβες (για το τελευταιο εχω και σχετικα προσφατο παραδειγμα).

Γενικα οποιος ερχεται και εγκαθισταται εξωτερικο , 1-2-3-4 μηνες κρατα τη γκομενιτσα απο Ελλαδα που σπαταλησε χρονια φαιας ουσιας, νευρων, χρηματων και δεν ξερω εγω τι αλλο, το βλεπει σαν προστασια επενδυσης. Ε μετα ξυπναει , παιρνει διπλα του το αλλοδαπο που του προσφερει τα παντα επι 10-100 και τελειωνει η ιστορια.

Σχετικα με φοιτητες-φοιτητριες στο πρωην ανατολικο μπλοκ, τις Ελληνιδες δεν τις κοιταει κανεις αλλος περαν αυτων που ειπα παραπανω , για καμμια π...τσα να περναει η ωρα. Οι Ελληνες , επειδη εφαγαν τα σκατα χρονια στην Ελλαδα με το που ερχονται εδω ξεσαλωνουν, γι αυτο σε ενα βαθμο οι Ελληνες εχουν αποκτησει ασχημη φημη (Ελληνας= μη σοβαρος)

Μου χει μεινει στο μυαλο που ρθε ενα φιλαρακι μου για διακοπες εδω, το παλικαρι ειναι 28 χρονων και μετριος σε εμφανιση, πολυ ντροπαλος , πολυ ωραια ψυχη και φοβερα καλλιεργημενος, με το που πατησε το ποδι του εδω βρηκε γκομενα ομορφη, με κλασσικες σπουδες, χορο ,πιανο ιστοριες. Δεν το πιστευε. Μου λεει στο τελος..Γυρναω στην Ελλαδα λυπημενος και χαρουμενος. Λυπημενος γιατι δεν μπορω να μεινω εδω παραπανω, και χαρουμενος γιατι ξαναβρηκα τη χαμενη αυτοπεποιθηση μου.

Τωρα σχετικα με εμενα, επειδη εχω μεινει πολλα χρονια εξωτερικο και σε Δ. και σε Α. Ευρωπη και εχω ...πειρα στο θεμα παρεας με Ελληνες, με το που πατησα το ποδι εδω , Ελληνες μακρια, καλησπερα καλημερα τι κανεις, ως εκει. Η γκετοποιηση βλαπτει σοβαρα την υγεια και σου κολλαει τη χαζονοοτροπια της Ελλαδας.

Μου χει μεινει και ενα παλικαρι που σπουδαζε ιατρικη εδω και οποτε εκανα εμφανιση στο στεκι των Ελληνων με το μωρο μου ερχοταν απο την αλλη ακρη του μαγαζιου να με χαιρετισει και να μου λεει Μεγαλε Δασκαλε τι κανεις...Χαχα απο ιστοριες εχω πολλες

Τι να πω ως ρεζουμε, στο θεμα χαρακτηρα χολαινουν οι Ελληνιδες περισσοτερο, τα αλλα φτιαχνονται, ο χαρακτηρας δυσκολα αλλαζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom