mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
γιατι το λεσ αυτο?
καλος συνδυασμος δε θα ναι παντως..........σαν τη συζευξη αινσταιν-μεριλν μου ακουγεται........αναλογως ποια πλευρα θα πετυχει
γιατι το λεσ αυτο?
σωστοσ εισαι φιλε μου ;)Προτιμω ελληνιδες με φατσα ανατολικου μπλοκ
;)
τι θεσ να πεισ? οτι ποια πλευρα θα πετυχει ?καλος συνδυασμος δε θα ναι παντως..........σαν τη συζευξη αινσταιν-μεριλν μου ακουγεται........αναλογως ποια πλευρα θα πετυχει
τι θεσ να πεισ? οτι ποια πλευρα θα πετυχει ?
δλδ δεν γινεται να παρει την ομορφια τησ μερλιν και την εξυπναδα του αινσταιν?μπορει να βγει με το σουλουπι της μερλιν και το μυαλο του αινσταιν.....
ή με το σουλουπι του αινσταιν και το μυαλο της μερλιν
ε στη συγκεκριμενη περιπτωση μαλλον το δευτερο θα υπερτερησει νομιζω....και θα εχουμε χελωνονιτζακι.......
καλος συνδυασμος δε θα ναι παντως..........σαν τη συζευξη αινσταιν-μεριλν μου ακουγεται........αναλογως ποια πλευρα θα πετυχει
και πωσ θα προκυψει αυτο οταν ενασ ρωσοσ αφησει εγκυο μια ελληνιδα η οταν ενασ ελληνασ αφησει εγκυο μια ρωσηδα?Ρωσίδα σε εμφάνιση με μυαλό Ελληνίδας...μπρρρρ
ή Ελληνίδα σε εμφάνιση με μυαλό Ρωσίδας...
Δε μ αρέσει κανένας συνδυασμός...δίκιο έχεις Νίτσα χελωνονιτζάκι θα βγει..
και πωσ θα προκυψει αυτο οταν ενασ ρωσοσ αφησει εγκυο μια ελληνιδα η οταν ενασ ελληνασ αφησει εγκυο μια ρωσηδα?
δηλαδη αμα παει ενασ μαυροσ με μια κινεζα τη θα βγει?πιο πιθανο ειναι να βγει φυσιολογικο εμβρυο απο ζευγαρωμα κοτας και σκυλου παντως.....
δηλαδη αμα παει ενασ μαυροσ με μια κινεζα τη θα βγει?
χαχαχαΜια μαυρη πινεζα ή ενας κιτρινος πεακλας υποθετω........
41 ατομα ψηφισαν ελλεηνιδες... μωρε μπραβο....
θα συνενοουντε με τα χερια με νοηματα....δεν θα ξέρουν κάποια ανατολικοευρωπαική γλώσσα για να συνεννοηθούν
και πωσ θα προκυψει αυτο οταν ενασ ρωσοσ αφησει εγκυο μια ελληνιδα η οταν ενασ ελληνασ αφησει εγκυο μια ρωσηδα?
δεν θα το λεγα.υπηρχαν περιπτωσεις τη δεκαετια του '90 που Ελλεηνιδες πηγαινανε με Ρωσσους συμφοιτητες τους(εκτος απο τους Αραπαδες,Ινδους και αλλους τριτοκοσμικους).βεβαια αν της βλεπατε αυτες της Ελλεηνιδες θα κανατε εμετο!πολυ μπαζα!ειχα πει τοτε:θα της εχεζα αλλα λυπαμαι τα σκατακια μου.ειναι τοσο οραια για τα μουτρα τους!τωρα αν χωρισαν δεν ξερω.παντος συνηθως πηγαινανε με οτι χειροτερο Αραβες Ινδους(μια Κυπρια πολυ μπαζο θυμαμαι αλλαζε γκομενο Ινδο καθε βδομαδα!τελικα εκανε ενα παιδακι με εναν απο τη Σρι Λανκα!ποκυ μαυριδερο!και συχαμερο!Μπα Ρώσος με Ελληνίδα δε βλέπω να κρατάει πολύ στη πρωτη φάπα θα τα χει μαζέψει και πίσω στη μάνα της... ο άλλος συνδυασμός παίζει καλύτερα... ;)