ισε μαθιτισ μου φενετε ταρατσουλι ,βραστον τον ορθοντοπεδιαριΆνοιξε πρώτα κανα λεξικό και μετά έλα με τον κώλο να μου κάνεις μάθημα!
Και σταμάτα να με κυνηγάς όπου γράφω!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 764
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
που το ειδες το μενος ταρατσ??????????????επειδη μας εχουν βγαλει αξυριστες αγαμητες με κυταριτιδα φαλαινες υστερικες κ κακογαμημενες κ βρωμιαρες;;;!!!!ακου εκει μενος;!!!μα εισαι υπερβολικος μερικες φορες....
Τι θα πει μενοs????
μην χαζογελατε με αυτα τα ατομα...η συνενοηση με κωφαλαλες απαιτει μικροτερη δυσκολια
η νοηματικη δεν ειναι πολυ δυσκολη για να την μαθεις και εχει μια γοητεια!
μενοσ δενοσ πλενοσ.ουσιαστικα σε ενοσ που γραφοντε με ε παρολο που τρελιονουν σε ενοσΤι θα πει μενοs????
που να δισ τι γοιτια εχο εγο οταν γουργουραη η κιλια μουμην χαζογελατε με αυτα τα ατομα...
Λυπαμαι που θα το πω αλλα οι ελληνιδες ειναι καλυτερες απο τις αγγλιδεςΕγώ είμαι με τις Ελληνίδες για τον πολύ απλό λόγο ότι..........
είμαι παντρεμένος με Αγγλίδα οπότε δεν με απασχολείται!
Επισκέπτης
πςςςςςςςςςςςςςςςς...ποιος χαζογελαει με αυτα τα ατομα...εμενα μονο τετοιες ελληνιδες συμπαθω ...τις κωφαλαλες...ουτε ο γκαντι χαζογελαει με αυτα τα ατομα ;)
Επισκέπτης
μην χαζογελατε με αυτα τα ατομα...
κλαψε
καντι με αφτα θα πρεπε να κλεμε ολι,μι ξεχνασ οτι το Χ σου ινε ελεινικο,οποτε το χισ μεσα σου
μι ξεχνασ οτι εσι ισε μορφοτιρι
Είσαι μαλακίδης, λάθος το έγραψες. Και θα σε γαμώ όποτε γουστάρωΆνοιξε πρώτα κανα λεξικό και μετά έλα με τον κώλο να μου κάνεις μάθημα!
Και σταμάτα να με κυνηγάς όπου γράφω!
.......................
εχεις μυαλο κατσε να σκεφτεις τι μου ειπες!
στα σοβαρα θεματα δεν γουσταρω τετοια!
Επισκέπτης
Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για το προσωπικό που [size=30pt]απασχολείται[/size] σε Δημοτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς κλπΕίσαι μαλακίδης, λάθος το έγραψες. Και θα σε γαμώ όποτε γουστάρω
Ρούλη τσίμπα ένα αρχίδι!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχει δικιο η κριστυ!με ατομα που εχουν οποιοδηποτε προβλημα υγειας καλο θα ηταν να μην αστειευεστε!!!
Ρε πανύβλακα το προσωπικό που απασχολείται γράφεται με αι. Εσείς με απασχολείτε γράφεται με ε. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ;Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για το προσωπικό που [size=30pt]απασχολείται[/size] σε Δημοτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς κλπ
Ρούλη τσίμπα ένα αρχίδι!
[size=30pt]ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
Επισκέπτης
Τσίμπα άλλο ένα αρχίδι, τελειώσαν τα αρχίδια για σήμερα!Ρε πανύβλακα το προσωπικό που απασχολείται γράφεται με αι. Εσείς με απασχολείτε γράφεται με ε. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ;
[size=30pt]ΚΟΥΚΛΕ[/size]
Όντως είμαι κούκλος!
Επισκέπτης
.......................
εχεις μυαλο κατσε να σκεφτεις τι μου ειπες!
στα σοβαρα θεματα δεν γουσταρω τετοια!
ξανακλαψε (παρε κ προζακ βοηθανε)
Επισκέπτης
να κανουμε κανα θρεντ με ψηφοφορια για τους πιο ανορθογραφους του φορουμ...εδω ειναι ιερο θρεντ και δε κανει να μαλωνουμε....
φιλε σεμνα !!!!!!!!!!!!!!!ξανακλαψε (παρε κ προζακ βοηθανε)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
μενοσ δενοσ πλενοσ.ουσιαστικα σε ενοσ που γραφοντε με ε παρολο που τρελιονουν σε ενοσ
Mαθαινω γραμματικη.....ωραια.........Αυτοι εχουνε προβλημα με τιs ελληνιδεs....
Εμειs δεν εχουμε φιλε μου.......ιδιωs αμα ειναι γυμνεs
αν χριαζεστε κριτι θα με μπο γο ξερο καλα απο αφτανα κανουμε κανα θρεντ με ψηφοφορια για τους πιο ανορθογραφους του φορουμ...εδω ειναι ιερο θρεντ και δε κανει να μαλωνουμε....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 413
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K