Ναι κατι ειδα βρε!!Μια χαρα ητανε!!τι εγινε anal,εμενα εκραζες για τα κοσμοκοριτσα μου τωρα που σε πετυχαινω?
τι κανετε παιδακια?πως ειστε?καιρο εχουμε να μιλησουμε.κριστι ειδες την μεγαλη ομαδαρα μου χθες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 764
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν σε βλεπω καλα,τι επαθες εσυ καλο μου?πολυ πεσμενη μου φαινεσαιΝαι κατι ειδα βρε!!Μια χαρα ητανε!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και μενα...!κριστακι!!!ολα καλα ??ελπιζω απλα να ξυπνησες νωρις κ να σαι κουρασμενη!!!ε?!δεν σε βλεπω καλα,τι επαθες εσυ καλο μου?πολυ πεσμενη μου φαινεσαι
να φανταστω δεν ειπες εμενα γλυκα μου.......αν κ εγω το ειπα πρωτος.αδικια,εμενα δεν με παιζει κανεναςΚατι ειναι βρε γλυκα μου,αλλα θα περασει,που θα παει...ευχαριστω για το ενδιαφερον!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μου σβησατε το θρεντ για τον μπονατσο????????????????????????????????????????????
το κλασσικο μας πατ πατ ελπιζω να κανει δουλεια!!!!και θα περασει...ολα περνανε...οι κινεζοι λενε να μη λυπασαι ποτε γ κατι που διορθωνεται κ για κατι που δεν διορθωνετε!!!Κατι ειναι βρε γλυκα μου,αλλα θα περασει,που θα παει...ευχαριστω για το ενδιαφερον!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γλυκά μου παιδακια εννοουσε παραπονιαρη!!!να φανταστω δεν ειπες εμενα γλυκα μου.......αν κ εγω το ειπα πρωτος.αδικια,εμενα δεν με παιζει κανενας
αααααα,δεν ειχε τονο κ δεν καταλαβα.συγνωμη.γλυκά μου παιδακια εννοουσε παραπονιαρη!!!
"γλυκά" μου...εννοουσα,παραπονιαρη!ξεχασα να βαλω τόνο!να φανταστω δεν ειπες εμενα γλυκα μου.......αν κ εγω το ειπα πρωτος.αδικια,εμενα δεν με παιζει κανενας
***Λουκακι ολα περνανε αυτο ειναι το μονο σιγουρο...μεχρι τοτε ομως...υπομονη!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δυο φορουμ για να σε κανουν να γελασεις εχεις!!!τι αλλο θες;;;!!!οτι θες παντως αν καπου ημαστε χρησιμοι σφυρα!!!"γλυκά" μου...εννοουσα,παραπονιαρη!ξεχασα να βαλω τόνο!
***Λουκακι ολα περνανε αυτο ειναι το μονο σιγουρο...μεχρι τοτε ομως...υπομονη!
καλο μεσημερι ντεκερακο!!!
Επισκέπτης
θα τιν ανεβασο εγο,κριστι θα σου πο για το σεξ και δε σιτι τι θεσ να μαθισ!!!!!!!!!
εσυ εμαθα τελικα οτι μοιαζεις στον Mr.big κ οχι στον Ριτσαρντ Μπιρ
θα ακουστει το σφυριγμα μεχρι εκει πανω ?!?!δυο φορουμ για να σε κανουν να γελασεις εχεις!!!τι αλλο θες;;;!!!οτι θες παντως αν καπου ημαστε χρησιμοι σφυρα!!!
καλο μεσημερι ντεκερακο!!!
*** Βye deker!!
να΄σαι καλα φιλε μου αγαπημενε!θα τιν ανεβασο εγο,κριστι θα σου πο για το σεξ και δε σιτι τι θεσ να μαθισ!!!!!!!!!
δεν στελνεις κανα λινκ να διαβασω γιαυτα που λεγαμε τις προαλλες?!?
Αχχχχ θαλασσα.....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πλακα κανεις;;;;;;;;;!!!!!!!!!!εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!σφυρα εσυ κ αστα αλλα...!!θα ακουστει το σφυριγμα μεχρι εκει πανω ?!?!
*** Βye deker!!
βοθρος =μπιγκ??????ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
θα ψαξο να βρο ενα βιβλιο για παρτι σουνα΄σαι καλα φιλε μου αγαπημενε!
δεν στελνεις κανα λινκ να διαβασω γιαυτα που λεγαμε τις προαλλες?!?
Αχχχχ θαλασσα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 413
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K