Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ελεος με τα ανατολικα φτινιαρικα φτωχοπουτανα που δν περιποιουνται τον εαυτο τους.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
898
Πόντοι
6.755
Ανατολικο μπλοκ πρφανως και τις ελλεηνιδες τις γουσταρω αλλα εκεινες οχι γιατι ειμαι φτωχος

Επισκέπτης
Ελεος με τα ανατολικα φτινιαρικα φτωχοπουτανα που δν περιποιουνται τον εαυτο τους.

μαλλον θα γαμησες καμια Αλβανιδα που σου την πασαρανε για Ρωσσιδα...

κ οι Ελλεεινιδες οσον αφορα τη βρωμα δυστυχως ειναι αρκετα ψηλα στη λιστα

αν εχετε φιλους φιλες γιατρους γυναικολογους κλπ η ακομα κ αισθητικους ρωτηστε τους να σας πουνε ιστοριες  :grin:

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αλβανιδα καθαριστρια θα ηταν σιγουρα ..
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Η ιδέα των συναγωνιστών, να εξάγουμε τις Ελεεινίδες είναι ενδιαφέρουσα. Δεν νομίζω να πιάσουμε πολλά βέβαια. Σαν να στέλνεις ζουπηγμένα πορτοκάλια στη Γερμανία είναι. Θα την πατήσουν 1-2 φορές, μετά θα στις γυρίσουν πίσω. Φανταστείτε θέαμα, τα πλοία φορτωμένα με κοντέινερ τίγκα στις ελεεινίδες να παραμένουν αρόδο στο λιμάνι. (Όπως συνήθως, στον ΟΛΠ απεργούν).
Μόνο οι Κινέζοι θα τις θέλανε, να τις ανακυκλώσουν. Εκεί τίποτα δεν πάει χαμένο, ανακυκλώνουν τα πάντα. Π.χ. από τις γνωστές μπαζόλες του site, θα μπορούσαν να βγουν δερμάτινα σετ γραφείου. Λόγω κιλών, βγαίνει και ασορτί χαρτοφύλακας.

Επισκέπτης
Η ιδέα των συναγωνιστών, να εξάγουμε τις Ελεεινίδες είναι ενδιαφέρουσα. Δεν νομίζω να πιάσουμε πολλά βέβαια. Σαν να στέλνεις ζουπηγμένα πορτοκάλια στη Γερμανία είναι. Θα την πατήσουν 1-2 φορές, μετά θα στις γυρίσουν πίσω. Φανταστείτε θέαμα, τα πλοία φορτωμένα με κοντέινερ τίγκα στις ελεεινίδες να παραμένουν αρόδο στο λιμάνι. (Όπως συνήθως, στον ΟΛΠ απεργούν).
Μόνο οι Κινέζοι θα τις θέλανε, να τις ανακυκλώσουν. Εκεί τίποτα δεν πάει χαμένο, ανακυκλώνουν τα πάντα. Π.χ. από τις γνωστές μπαζόλες του site, θα μπορούσαν να βγουν δερμάτινα σετ γραφείου. Λόγω κιλών, βγαίνει και ασορτί χαρτοφύλακας.

:2funny: :2funny: κάτσε να δουν τι γράφεις..  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μαλλον θα γαμησες καμια Αλβανιδα που σου την πασαρανε για Ρωσσιδα...

κ οι Ελλεεινιδες οσον αφορα τη βρωμα δυστυχως ειναι αρκετα ψηλα στη λιστα

αν εχετε φιλους φιλες γιατρους γυναικολογους κλπ η ακομα κ αισθητικους ρωτηστε τους να σας πουνε ιστοριες  :grin:
σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο...αλλα νομιζω οτι σε ολους τους λαους εχει βρωμιαρηδες...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Αnal βλεπω να μεγαλωνει η λιστα σου  ;)

δεν τα ξερεις τα νεα ε????θα ανοιξω θρεντ ξεκατινιασμα room vol 2.και 2 θα ειναι αυτοι που θα διαγωνιζονται...          ΛΙΛΑΣ VS IBLIS   μαχη μεχρι θανατου :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν τα ξερεις τα νεα ε????θα ανοιξω θρεντ ξεκατινιασμα room vol 2.και 2 θα ειναι αυτοι που θα διαγωνιζονται...          ΛΙΛΑΣ VS IBLIS   μαχη μεχρι θανατου :rockon:
ανοιξτε ρε παιδια ενα δευτερο αντεεε!!!!οχι μονο δυοοο!!!κ γω θελω να παιξωωωωωω!!!!!!!!! :huh: :rolleyes: :-

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε anal,εμενα εκραζες για τα κοσμοκοριτσα μου τωρα που σε πετυχαινω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι κανετε παιδακια?πως ειστε?καιρο εχουμε να μιλησουμε.κριστι ειδες την μεγαλη ομαδαρα μου χθες?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
τι εγινε anal,εμενα εκραζες για τα κοσμοκοριτσα μου τωρα που σε πετυχαινω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι κανετε παιδακια?πως ειστε?καιρο εχουμε να μιλησουμε.κριστι ειδες την μεγαλη ομαδαρα μου χθες?

σσσττττ εσυ.με παρασυρες.......ναι καλα παίξατε....μπραβο!!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα διαβασα χτες,αλλα δεν ειχα διαθεση να γραψω anal μου!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γεια σου ντεκερακο!!!ολα καλα??? γτ τι εχουμε εμεις τα κοσμοκοριτσακια βρε??? :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom