Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φίλε μιλάς για Ρωσίδες της Ελλάδας; Αρκετές όταν έρχονται εδώ μετά από κάποιο διάστημα αρχίζουν να το παίζουν ιστορία...μολύνονται απ τον elleinida virus...

οχι....δεν τα λες καλα.......προφανως απο τους μουνοδουλους ελληναρες που ταυτιζονται με τις ελλεηνιδες γινονται ετσι κι αυτες.....δεν ειναι παραξενο που οι ξενες που ερχονται ελλαδα γινονται τα ιδια σκατα με ολους τους ελληνες???

για ανοιξτε ενα γκαλλοπ....αν και σε αυτο το ερωτημα υπαρχει η απαντηση.......φταινε οι ελληνιδες φυσικα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Kαρμπον στη φατσα ε???? Για τα ....υπολοιπα δεν μιλησεs ομωs... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η αληθεια ειναι οτι αυτος κατουραει ορθιος και εγω καθιστη.....και εχω και μεγαλυτερα βυζια απ αυτον και πιο μακρυ μαλλι :2funny:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Για τους πραγματικούς ΠΑΙΚΤΕΣ το 2012 θα παίζει και τρίο!  :cheesy:

Για την πάρτη σας ρε μάγκες.....  :P

Is ygeian tou everybody.....που θα έλεγε και ο Λιάπης!  :grin:

Fat-Obese-Girls-Are-Given-to-Early-Sex-2.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
η αληθεια ειναι οτι αυτος κατουραει ορθιος και εγω καθιστη.....και εχω και μεγαλυτερα βυζια απ αυτον και πιο μακρυ μαλλι :2funny:

Αααααααααα    ενα ενα τα λεs με το τσιγκελι........
Αμα μπορειs κατουρα κι εσυ....ορθια
Αρα δεν εισαι καρμπον....
Δεν θα μαs βγαλειs εσυ σκαρτο το αντρικο το φυλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.235
Πόντοι
506
εγω που ειμαι καρμπον στη φατσα με τον αδερφο μου τι κανω? ή αυτος ειναι μπαζο ή εγω γκομεναρα δηλαδη? :2funny:

να μη μιλησω δηλαδη για τα μονοζυγωτικα αδερφια ε???

Ε, όχι και μπάζο ο αδερφός σου...μάλλον εσύ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αντε καλα θα σου κανω αλλο,αγορακι εισαι μη μεινεις και με την ορεξη  ;)

Ε ναι δεν κανει.....εμειs τα αγορακια οταν πειναμε πανω  η ...κατω   δεν πρεπει να μενουμε νηστικα...Παθαινουμε Ρωσιτιδα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγω παντος δεν ειμαι μεσα σε αυτους :2funny:!τωρα ειμαι 69-70 κιλα!τον Ιουνιο ημουνα 93 αλλα αδυνατισα.το θεμα ειναι οτι ο Ελληνας αν αδυνατισει ειναι ωραιος.ενω οι Ελεηνιδες οσο και να αδυνατισουνε κουκλες δεν γινονται :2funny:!

Το επιβεβαιώνω και εγώ που τον είδα ότι έχει γίνει στέκας ο δημητράκης  :grin:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ε ναι δεν κανει.....εμειs τα αγορακια οταν πειναμε πανω  η ...κατω   δεν πρεπει να μενουμε νηστικα...Παθαινουμε Ρωσιτιδα :2funny: :2funny: :2funny:
i know my dear  ;) ;)

αντε σας αφηνω ,εχετε σοβαρη κουβεντα!! :-* :-*

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε, όχι και μπάζο ο αδερφός σου...μάλλον εσύ...

εισαι μπιτ για μπιτ αναντολος εσυ :2funny:

Αααααααααα    ενα ενα τα λεs με το τσιγκελι........
Αμα μπορειs κατουρα κι εσυ....ορθια
Αρα δεν εισαι καρμπον....
Δεν θα μαs βγαλειs εσυ σκαρτο το αντρικο το φυλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και σε κατακορυφο μπορω να το κανω αλλα ειναι κινκυ μετα :2funny:

στις τουαλετες εξω πως νομιζεις οτι παμε δηλαδη? καθομαστε κανονικα?

πολυ ομορφε δε σου ξαναστελνω φωτο μου........ρομπα με εχεις κανει  :tickedoff:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εισαι μπιτ για μπιτ αναντολος εσυ :2funny:

και σε κατακορυφο μπορω να το κανω αλλα ειναι κινκυ μετα :2funny:

στις τουαλετες εξω πως νομιζεις οτι παμε δηλαδη? καθομαστε κανονικα?

πολυ ομορφε δε σου ξαναστελνω φωτο μου........ρομπα με εχεις κανει  :tickedoff:

Κατακορυφο????   Πλιτσεσκαγια.........
Εχουν δυνατοτητεs ρε οι Ελληνιδεs....
Αλλα ειναι σαν τιs τραπεζεs....Tιs εχουν στα....σεντουκια :happy: :happy: :happy: :happy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε τοσα χρονια ενοργανη χαμενα θα πηγαιναν νομιζεις? :2funny:

που να το δεις σε προγραμμα αγωνιστικης δοκου ολο αυτο :P :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εσενα βρε?!?!?!
Παω για το μουσακια λεμεεεεεεε!!!!

Τουλαχιστον θα φαμε..........
Αποσπασματα απο ενα ημερολογιο....εχααε η ομαδα μου , δεν πηδηξα  αλλα τουλαχιστον εφαγα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παει το ...κορμι πατριωτη το χασαμε :headbang: :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε τοσα χρονια ενοργανη χαμενα θα πηγαιναν νομιζεις? :2funny:

που να το δεις σε προγραμμα αγωνιστικης δοκου ολο αυτο :P :P

Πεμου οτι κανειs και ...στριφογυριστο στη δοκο να ερθω να παραδωσω το....χαρτοφυλακιο...... :huh: :huh: :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πεμου οτι κανειs και ...στριφογυριστο στη δοκο να ερθω να παραδωσω το....χαρτοφυλακιο...... :huh: :huh: :huh:

Στη δοκο κανω τα παντα.......με τους ασυμμετρους ζυγους εχω ενα μικρο προβλημα........δεν ηταν ποτε το αθλημα μου :cheesy: η δοκος ηταν :cheesy:

Επισκέπτης
οχι....δεν τα λες καλα.......προφανως απο τους μουνοδουλους ελληναρες που ταυτιζονται με τις ελλεηνιδες γινονται ετσι κι αυτες.....δεν ειναι παραξενο που οι ξενες που ερχονται ελλαδα γινονται τα ιδια σκατα με ολους τους ελληνες???

για ανοιξτε ενα γκαλλοπ....αν και σε αυτο το ερωτημα υπαρχει η απαντηση.......φταινε οι ελληνιδες φυσικα :2funny:

Ε ναι μη τα λέμε συνέχεια.. η ελλεηνιδικότητα είναι η μια όψη του νομίσματος η άλλη είναι η μουνοδουλίαση-λιγουρίαση οπότε και το Ρωσίδι που έρχεται στην Ελλάδα βγαίνοντας έξω βλέπει στρατό απο άντρες να τους πέφτουν τα σάλια..αρχίζει να σκέφτεται ότι ανέβηκαν οι μετοχές της και ότι μπορεί να το παίζει δύσκολη και πολύπλοκη..και πάνε περίπατο να πλεονεκτήματα της Ρωσιδούλας..Εγώ το βλέπω απ τα ρωσοσαιτ  ενώ αυτές που είναι Ρωσία μου απαντάνε σχετικά εύκολα ή μου μιλάνε εκείνες πρώτες, εκείνες που είναι εδώ τζίφος..μια μου χε πει ότι μόλις έβαλε στο προφίλ ελλάδα άρχισαν να της γράφουν 50 κάθε μέρα  και με ρωτησε τι συμβαίνει με εσάς εδώ τόσο πείνα υπάρχει;Οπότε και οι λιγοστές που μιλάνε το παίζουν cool και άνετες με στυλ χαβαλέ σαν να μη τους ενδιαφέρει αν θα γίνει κάτι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom