Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αδερφε σε ολη τη φαση το προβλημα ειναι αμα θα γαμαμε ελληνιδες οι ρωσσιδες.να ξερεις εμεις οι ελληνες ειμαστε μαλακες γιατι ειναι ολα στο χερι μας.
Δεν ξέρω αν είναι στο χέρι μας, πάντως είναι πολύ πιο εύκολα απ' όσο τα παρουσιάζουν μερικοί.
Ότι οι Έλληνες είναι μαλάκες, είναι γεγονός.
Γενικά με τις ρωσίδες βλέπω μια τάση μυθοποίησης παντού και ομολογώ ότι ακόμα δεν μπορώ να την καταλάβω. Για μένα π.χ. όσο καλύτερες είναι οι ρωσίδες από το μ.ο. γυναικών, τόσο χειρότερες είναι οι ελληνίδες. Και γενικά η διασπορά στο "δείγμα" δεν είναι και τόσο μεγάλη. Ακόμη, άλλη μία αλήθεια είναι ότι όποιος γαμάει καλά, δεν σκέφτεται τίποτα απ' όλα όσα έχουν ειπωθεί. Παραπάνω δε μπορώ να σου πω γιατί πάλι μου φαίνεσαι λίγο γενικός.

fahr1600

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αδερφε την ελληνιδα την χαλασε ο καθε χαφτομουνις.ο μπαμπας της και αυτος που την κρυφογαμαει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ακόμη, άλλη μία αλήθεια είναι ότι όποιος γαμάει καλά, δεν σκέφτεται τίποτα απ' όλα όσα έχουν ειπωθεί.

αυτο ηταν το πιο σημαντικο απ οσα ειπες ;) ;)

Χεχε καλα κάνεις βρε μουνίτσα...θα κάθεσαι να περιμένεις τον ελληνάρα πρίγκηπα με το άσπρο άλογο;  :grin: Εθνικότητες απ τις φώτο που έβαλες;  ;)
Πάντως η Σέρβα είναι πραγματική φίλη μου κανε κονέ με μια άλλη Σέρβα φίλη της.. :dancing: από ελληνίδες κονε δεν έχω δει ποτέ μόνο χαλάστρες..

δεν περιμενω κανεναν καβαλα σε τιποτα προσωπικα....οσο βαζεις τετοιους γελοιος στοχους τοσο πιο γελοιωδως συμπεριφερεσαι....απλα αδραττεις αυτο που θα σου ερθει και προσπαθεις να το εκμεταλλευτεις προς το καλυτερο...αμα ειναι να ξεκινας το οτιδηποτε με βαρυγδουπες σκεψεις οπτως αυτη το χασες το παιχνιδι....

εθνικοτητες οτιδηποτε δεν ειναι κοντο-καραφλο-ξανθο-κοκκινομουρικο-μπαστουνοβλαχικο.....χαχαχαχαχα
δεν εχω κολληματα εγω στις εθνοτητες....απλα μαρεσουν απο μελαχροινοι εως σκουροι :P ηεθνοτητα δε με χαλαει...διαθεση και φαντασια να υπαρχει....χαχαχαχαχ

απλα γενικα οι ελληνες βλεπω οτι ειναι αρκετα κομπλεξικοι στο σεξουαλικο τομεα και δεν τους πολυσυναναστρεφομαι.....ο πρωην μου παντως ελλην ηταν :2funny:

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

δεν περιμενω κανεναν καβαλα σε τιποτα προσωπικα....οσο βαζεις τετοιους γελοιος στοχους τοσο πιο γελοιωδως συμπεριφερεσαι....απλα αδραττεις αυτο που θα σου ερθει και προσπαθεις να το εκμεταλλευτεις προς το καλυτερο...αμα ειναι να ξεκινας το οτιδηποτε με βαρυγδουπες σκεψεις οπτως αυτη το χασες το παιχνιδι....

εθνικοτητες οτιδηποτε δεν ειναι κοντο-καραφλο-ξανθο-κοκκινομουρικο-μπαστουνοβλαχικο.....χαχαχαχαχα
δεν εχω κολληματα εγω στις εθνοτητες....απλα μαρεσουν απο μελαχροινοι εως σκουροι :P ηεθνοτητα δε με χαλαει...διαθεση και φαντασια να υπαρχει....χαχαχαχαχ

απλα γενικα οι ελληνες βλεπω οτι ειναι αρκετα κομπλεξικοι στο σεξουαλικο τομεα και δεν τους πολυσυναναστρεφομαι.....ο πρωην μου παντως ελλην ηταν :2funny:
Big-Mommas-House-2-04.jpg

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
αδερφε σε ολη τη φαση το προβλημα ειναι αμα θα γαμαμε ελληνιδες οι ρωσσιδες.να ξερεις εμεις οι ελληνες ειμαστε μαλακες γιατι ειναι ολα στο χερι μας.
Όλα όμως!!!!  :rockon:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πάντως οι ρωσίδες δεν είναι για σοβαρές καταστάσεις. Από κει που σε έχουν βασιλιά (βασιλιά όμως) σου τραβάνε ένα γράψιμο που έιναι όλο δικό σου. Μετά ψάχνεσαι να βρεις τι λάθος έκανες. Στη συνέχεια επανέρχονται με ελαφρώς λιγότερο πάθος και ξαναεξαφανίζονται. Εκ πείρας ομιλώ, δικιάς μου και φίλων μου.  :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.235
Πόντοι
506

Έλα....στο Κοράνι εσύ είπαμε...στον Μέγα Προφήτη...αλλά να προσέχεις την κλειτορίδα σου...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Έχει ήδη δημοσιευθεί παλιότερα αλλά αξίζει να το διαβάσετε... ιδίως οι Ελλεηνίδες  :2funny: :2funny: :2funny:   

Ορμονικές ανακαλύψεις για τις γυναίκες (όπου γυναίκες βάζετε Ελλεηνίδες για να βάζετε σωστά συμπεράσματα)...

Πέρα από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η τεστοστερόνη, η οιστραδιόλη, η κορτιζόνη, η αδρεναλίνη κλπ, υπάρχουν και άλλες που τώρα ανακαλύπτουμε και που αφορούν τις γυναίκες. Είναι οι εξής:...

Χοντοσεντερόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.

Φερτηκαρταρεκαργιόλη
Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί και διεγείρει την γυναίκα κάτα τρόπο ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα - η δική της έχει καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη.

Ευρωχλωρίνη
Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν. Αν συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ'τα να πάνε.

Τηλεφωνίνη
Ορμόνη που δίνει στην γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται μονίμως, σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.

Νυφουλίνη
Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.

Πονοκεφαλίνη
Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στους όρχεις των ανδρών. Εξαιτίας της η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες.
Οι λόγοι για τους οποίους παράγεται αυτή η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρως κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με την μουρμουρόνη. (βλ. παρακάτω)

Μουρμουρόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη, εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικώς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί
άμεσα κατά 15-20 χρόνια.

Γλυστριδίνη ή φλυαρόνη

Ορμόνη που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία της γυναίκας να ελέγξει την κίνηση των γνάθων και της γλώσσας της. Εκδηλώνεται με παρατεταμένη φλυαρία, συνδυάζεται ιδανικά με την τηλεφωνίνη και χειροτερεύει τα αποτελέσματα της μουρμουρόνης. Διεθνής ομάδα ερευνητών απέδειξε με μαθηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει αντίδοτο.

Ρομαντζίνη

Η έκκριση αυτής της ορμόνης επιφέρει την προσωρινή αναστολή της εγκεφαλικής λειτουργίας της γυναίκας. Προκαλείται με διάφορους τρόπους, π.χ. λουλούδια, ρομαντικά δείπνα κ.α. Τελικό αποτέλεσμα είναι η γυναίκα να πιστεύει τα φούμαρα που σκαρφίζεται ο άντρας προκειμένου να του κάτσει. Ορισμένες φορές όμως του δημιουργεί προβλήματα, ειδικά όταν βιάζεται. Πάντως πρόκειται για ορμόνη εξαιρετικά χρήσιμη στον άντρα, σε συνδυασμό δε με την τεχνική του "στρίβειν δια του αρραβώνος", του εξασφαλίζει αρκετά χρόνια καλοπέρασης χωρίς να υποστεί τις οδυνηρές συνέπειες της νυφουλίνης.

Ρεμαλίνη
Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται στις γυναίκες με σταθερό δεσμό. Εκδηλώνεται με την αποστροφή προς όλους τους φίλους του άντρα και ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν παραλύσει εγκεφαλικά από τον γάμο ή τον δεσμό και εξακολουθούν να ζουν φυσιολογικά - να ξενυχτάνε, να πίνουν, να καπνίζουν, να γνωρίζουν άλλες γυναίκες κλπ.
Συνηθισμένες ατάκες είναι "πάλι με αυτά τα ρεμάλια θα βγεις;", "να πας να μείνεις με τα ρεμάλια τους φίλους σου" και γενικά οποιαδήποτε φράση περιέχει τη λέξη "ρεμάλι" ή συνώνυμό της.

Βρωμιαρόνη
Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται όταν μια γυναίκα αντιληφθεί ότι κάποια άλλη γυναίκα, ανταγωνιστική προς αυτή -oποιαδήποτε δηλαδή- έχει κάποια επιτυχία σε οικονομικό, σεξουαλικό, εργασιακό ή οικογενειακό τομέα. Εκδηλώνεται με χαρακτηρισμούς του τύπου "η βρωμιάρα η Χ" , "η σκρόφα η Ψ" ή από ερωτήσεις όπως "τι μου κάνεις χρυσή μου;" (=ψόφα μωρή) κλπ.

Μπριγιαντίνη
Εδώ δεν εννοούμε την γνωστή λίγδα στο μαλλί των ροκαμπιλάδων αλλά μια γνήσια γυναικεία ορμόνη που εκκρίνεται σε τεράστιες ποσότητες στη θέα ενός μπριγιάν ή ενός μονόπετρου δακτυλιδιού. Η δράση αυτής της ορμόνης επικαλύπτει όλες τις άλλες και ενισχύει τη νυφουλίνη. Οταν το μπριγιάν προορίζεται για ή ανήκει σε άλλη γυναίκα, η μπριγιαντίνη μετατρέπεται σε βρωμιαρόνη.

Παλιολιγουρίνη - Παλιαδελφίνη
Η παλιολιγουρίνη προκαλεί την αποστροφή της γυναίκας για τον άντρα που την φλερτάρει και εκδηλώνεται με σκέψεις ή εκφράσεις όπως "παράτα με ρε παλιολιγούρη" κ.α
Η παλιαδελφίνη αντίθετα εκδηλώνεται όταν η γυναίκα θέλει κάποιον άντρα αλλά αυτός δεν της κάθεται, οπότε και λέει "παλιαδελφή ο τύπος" κλπ. Αυτές οι ορμόνες μπορεί να δράσουν ακόμη και ταυτόχρονα, οπότε έχουμε εκδήλωση σχιζοφρενικής συμπεριφοράς. Και οι δύο υποχωρούν άμεσα με λίγη μπριγιαντίνη.

Τεκνοποιόνη
Ορμόνη που συνήθως συμπίπτει χρονικά με τη νυφουλίνη. Δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανόητη ανάγκη να κάνει παιδί και εκδηλώνεται με υστερικές αντιδράσεις στη θέα μωρών άλλων γυναικών. Σημειώνεται δε ότι όσο πιο σπασαρχίδικο είναι το μούλικο, τόσο πιο υστερικές είναι οι αντιδράσεις λατρείας προς αυτό. Σε συνδυασμό με την κρεβατομουρμουρόνη, τη νυφουλίνη και τη φλυαρόνη, γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τον άντρα. Τα ποιοτικά προφυλακτικά είναι το ελάχιστο μέσο αντιμετώπισής της.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σημερα ακουγα στο ραδιο παντως οτι μεχρι το 2012 οι ελληνες αντρες (ειπε αντρες δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου) θα εχουν φτασει το μεσο ορο κιλων των αμερικανων και θα ειναι και επισημως οι πιο χοντροι του κοσμου....της ευρωπης ειναι ηδη 2οι....φυσικα ακολουθουν οι γυναικες (αν και οι πιτσιρικες τεινουν στο αλλο ακρο αυτο της ανορεξιας) και τα μπουλουκοπαιδα τους τα οποια απο παιδικη ηλικια εμφανιζουν υπερταση και χοληστερινη.....

η εκπομπη ηταν στον ΣΚΑΙ ονομα του καρδιολογου δε θυμαμαι και μιλαγε γενικοτερα για τα εμφραγματα τα εγκεφαλικα και τη χοληστερινη.....

αυτα τα λεω και για να προσεχουμε φυσικα αλλα και για να μη μας τα πρηζετε με την ομορφια σας :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σημερα ακουγα στο ραδιο παντως οτι μεχρι το 2012 οι ελληνες αντρες (ειπε αντρες δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου) θα εχουν φτασει το μεσο ορο κιλων των αμερικανων και θα ειναι και επισημως οι πιο χοντροι του κοσμου....της ευρωπης ειναι ηδη 2οι....φυσικα ακολουθουν οι γυναικες (αν και οι πιτσιρικες τεινουν στο αλλο ακρο αυτο της ανορεξιας) και τα μπουλουκοπαιδα τους τα οποια απο παιδικη ηλικια εμφανιζουν υπερταση και χοληστερινη.....

η εκπομπη ηταν στον ΣΚΑΙ ονομα του καρδιολογου δε θυμαμαι και μιλαγε γενικοτερα για τα εμφραγματα τα εγκεφαλικα και τη χοληστερινη.....

αυτα τα λεω και για να προσεχουμε φυσικα αλλα και για να μη μας τα πρηζετε με την ομορφια σας :2funny:
εγω παντος δεν ειμαι μεσα σε αυτους :2funny:!τωρα ειμαι 69-70 κιλα!τον Ιουνιο ημουνα 93 αλλα αδυνατισα.το θεμα ειναι οτι ο Ελληνας αν αδυνατισει ειναι ωραιος.ενω οι Ελεηνιδες οσο και να αδυνατισουνε κουκλες δεν γινονται :2funny:!

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Δηλαδή έτσι θα είναι οι Ελληνίδες στις παραλίες το 2012;  :think:

obese.jpg

fahr1600

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλες θα ειναι.φασαριες στη παραλια καθε μερα θα εχουμε.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βρε παναθεμα σας,θα με πνιξετε απο τα γελια με αυτες τις φωτο!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα ξερασω βραδυατικα!αηδια!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω παντος δεν ειμαι μεσα σε αυτους :2funny:!τωρα ειμαι 69-70 κιλα!τον Ιουνιο ημουνα 93 αλλα αδυνατισα.το θεμα ειναι οτι ο Ελληνας αν αδυνατισει ειναι ωραιος.ενω οι Ελεηνιδες οσο και να αδυνατισουνε κουκλες δεν γινονται :2funny:!

εγω που ειμαι καρμπον στη φατσα με τον αδερφο μου τι κανω? ή αυτος ειναι μπαζο ή εγω γκομεναρα δηλαδη? :2funny:

να μη μιλησω δηλαδη για τα μονοζυγωτικα αδερφια ε???

Επισκέπτης
Πάντως οι ρωσίδες δεν είναι για σοβαρές καταστάσεις. Από κει που σε έχουν βασιλιά (βασιλιά όμως) σου τραβάνε ένα γράψιμο που έιναι όλο δικό σου. Μετά ψάχνεσαι να βρεις τι λάθος έκανες. Στη συνέχεια επανέρχονται με ελαφρώς λιγότερο πάθος και ξαναεξαφανίζονται. Εκ πείρας ομιλώ, δικιάς μου και φίλων μου.  :rockon:

Φίλε μιλάς για Ρωσίδες της Ελλάδας; Αρκετές όταν έρχονται εδώ μετά από κάποιο διάστημα αρχίζουν να το παίζουν ιστορία...μολύνονται απ τον elleinida virus...

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Έλα και το 2012 τα αληθινά καμάκια θα απαλαμβάνουν τέτοια θεσπέσια κορμιά.... :P

obese.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω που ειμαι καρμπον στη φατσα με τον αδερφο μου τι κανω? ή αυτος ειναι μπαζο ή εγω γκομεναρα δηλαδη? :2funny:

να μη μιλησω δηλαδη για τα μονοζυγωτικα αδερφια ε???

Kαρμπον στη φατσα ε???? Για τα ....υπολοιπα δεν μιλησεs ομωs... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom