Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

Επισκέπτης
Πιστεύω στην δύναμη της πούτσας! Πούτσα - Πούτσα- Πούτσα! υποκλίνομαι...!

Τι έχεις πάθει εσύ παιδί μου πρέπει να σε παμε επειγόντως σε κέντρο πουτσοαπεξάρτησης... :2funny:
Αν λες τη απαγορευμένη λέξη θα σε χτυπάει ρεύμα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι έχεις πάθει εσύ παιδί μου πρέπει να σε παμε επειγόντως σε κέντρο πουτσοαπεξάρτησης... :2funny:
Αν λες τη απαγορευμένη λέξη θα σε χτυπάει ρεύμα  :grin:

ενθουσιάστηκα συνεχίστε... ;)

Επισκέπτης
εγω βρε πιρφορε τωρα που την ξαναδα .. μου θυμιζει τρελα η φατσα της μια κοπελιτσα που μιλαγαμε μσν πριν καιρο... κ μου ειχε στειλει κ 300 φωτος της

που να ξερα οτι καποτε θα εμπαινα σ αυτο το φορουμ να την προωθουσα καταλληλως χαχαχα

ξενη ηταν κ εκεινη.. η καρολινα

Τις έχεις φυλλάξει τις φώτο;  :grin:

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα.Κατα την ταπεινη μου αποψη ο παραγοντας γλωσσα ειναι σημαντικος δια την επιλογη ελληνιδας στο εν λογω διλημμα,καθως επισης και η διαφορα κλασης που γερνει υπερ των εγχωριων προιοντων.Εχω ομως και μια σειρα απο αρνητικα οπως την ελεεινη ψυχη,την κατινιστικη νοοτροπια,την κουτοπονηρια και-απο τα σημαντικοτερα-την παντελη σκεμπεδοποιηση της συγχρονης ελεεινιδας οσον αφορα την φυσικη της κατασταση.Ας παραδεχτουμε επισης-και λυπαμαι αλλα δεν θα συμπεριλαβω τον εαυτο μου σ αυτην την κατηγορια-οτι ο συγχρονος ελληνας ειναι μαζι με τα ΜΜΕ υπευθυνος για το οτι το καθε μπαζο μπορει να εχει το θρασος να εχει η να πουλαει υφος.Αυτοσυγκρατηση λοιπον προτεινω και τα κομπλιμαν με περισση φειδω.Φιλικα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ολοι λεμε να τις εβαζες
χαχαχαα

απαγορευεται απ το φορουμ :P

αλλα λεω να την ρωτησω αν αποφασισε να δειξει κ αλλα προσοντα της στα ιντερνετια γιατι η ομοιοτητα ειναι καταπληκτικη
Ναι πηγαινε να βάλεις καμιά στο Ρωσίδια μόνο...ή στείλτες μου να κάνω επιλογή  :grin:

μιση ρωσιδα μιση εγγλεζα ηταν η δικια μου
δεν σου κανει χαχαχα

Επισκέπτης
Καλησπερα.Κατα την ταπεινη μου αποψη ο παραγοντας γλωσσα ειναι σημαντικος δια την επιλογη ελληνιδας στο εν λογω διλημμα,καθως επισης και η διαφορα κλασης που γερνει υπερ των εγχωριων προιοντων.Εχω ομως και μια σειρα απο αρνητικα οπως την ελεεινη ψυχη,την κατινιστικη νοοτροπια,την κουτοπονηρια και-απο τα σημαντικοτερα-την παντελη σκεμπεδοποιηση της συγχρονης ελεεινιδας οσον αφορα την φυσικη της κατασταση.Ας παραδεχτουμε επισης-και λυπαμαι αλλα δεν θα συμπεριλαβω τον εαυτο μου σ αυτην την κατηγορια-οτι ο συγχρονος ελληνας ειναι μαζι με τα ΜΜΕ υπευθυνος για το οτι το καθε μπαζο μπορει να εχει το θρασος να εχει η να πουλαει υφος.Αυτοσυγκρατηση λοιπον προτεινω και τα κομπλιμαν με περισση φειδω.Φιλικα.

Ναι αλλά θα ξεκινήσει επανασταση και απομουνοδουλοποίηση των αντρών..και θα μας κάνουν εκείνες κοπλιμέντα και καμάκι μετά  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και αν δε συμμορφωθείς θα χει χειροπέδες μαστίγωμα κάψιμο με κερί μέχρι να πεις
απεταξάμην την πούτσα  :2funny:

μπορω να τα εχω και εγω αυτα??? χωρις το απεταξαμην αν ειναι ευκολο :2funny:

Stories