Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οκ θα σας μαζέψω όλες στο άσυλο άρρωστεςςςς  :grin: και θα βάλω δεσμοφύλακα τον Ανατόλ  :bottom:  :2funny:

δεν τον θελω αυτον ρε....ειναι ανεραστος........

τον νεαρχο θελω που το κατεχει το επαγγελμα...μπορω?????????? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

εεεεεεε??????? φανταστικε μου συμφορουμιτη??????????/ :2funny:

Επισκέπτης
δεν τον θελω αυτον ρε....ειναι ανεραστος........

τον νεαρχο θελω που το κατεχει το επαγγελμα...μπορω?????????? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

εεεεεεε??????? φανταστικε μου συμφορουμιτη??????????/ :2funny:

Το κατέχει; Τι εννοείς; Εχει προυπηρεσία;  :think:
Χεχε αντε κάτι θα γίνει...αν και θα προτιμούσε να είναι σε άσυλο με Τσέχες ή Ρωσίδες  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το κατέχει; Τι εννοείς; Εχει προυπηρεσία;  :think:
Χεχε αντε κάτι θα γίνει...αν και θα προτιμούσε να είναι σε άσυλο με Τσέχες ή Ρωσίδες  :grin:

κατεχει το S/M σπορ λεμεεεεεεεεεεεε

τον εχω διαβασει συστηματικα ξερω τι λεω :2funny:

Επισκέπτης
Και μια και μιλάμε για κίνκυ καταστάσεις μέχρι πριν λίγο μίλαγα στο μσν με μια φίλη μου Σέρβα..καλή φίλη (όχι οτι δε θα θελα να της ρίξω ενα φιλικό βέβαια  :grin:) και μου χει πει πολλές κινκυ φαντασιώσεις της..
το κορίτσι έχει πλούσια φαντασία..  ;) με ρώταγε αν θα θελα να με πιπώσει αντρας λέω όχι.. γιατί λέει έτσι για συλλογή εμπειριών... :2funny: και μετά σου λέει πότε θα ξεπεράσουμε τα ταμπού ελληνες και ελληνιδες... :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και μια και μιλάμε για κίνκυ καταστάσεις μέχρι πριν λίγο μίλαγα στο μσν με μια φίλη μου Σέρβα..καλή φίλη (όχι οτι δε θα θελα να της ρίξω ενα φιλικό βέβαια  :grin:) και μου χει πει πολλές κινκυ φαντασιώσεις της..
το κορίτσι έχει πλούσια φαντασία..  ;) με ρώταγε αν θα θελα να με πιπώσει αντρας λέω όχι.. γιατί λέει έτσι για συλλογή εμπειριών... :2funny: και μετά σου λέει πότε θα ξεπεράσουμε τα ταμπού ελληνες και ελληνιδες... :grin:

καλα σου πε η κοπελα ;)

σιγα μην τα ξεπερασει ποτε ο ελληνικος λαος.....πφφφφφφφφφ

ειναι λιγοι οι καλοι στη χωρα.......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αν ειναι ρομαντικό δεν με αρεσει. Θέλω κάτι σε αγριοξεκωλιασμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ακους μουνιθα; :2funny: :2funny:

ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧ

παψε ρε.......δεν μπορω να τα βλεπω ντολμπυ σαραουντ........χαχαχα

Επισκέπτης
μα και το S/M ρομαντικο ειναι.....και δεν κανω πλακα :P

Σωστά αν γίνει τη σωστή στιγμή με τη σωστή διάθεση στο ημίφως κεριών που λειώνουν καίγοντας απαλά την επιδερμίδα, ενώ ένα μαντήλι κλείνει τα μάτια..για να δώσει άλλη διάσταση στις αισθήσεις και ένα πούπουλο γαργαλάει ηδονικά το σώμα ..λίγο πριν το μαστίγιο αναλάβει δράση αναμιγνύοντας πόνο και ηδονή  :rockon:

Επισκέπτης
καλα σου πε η κοπελα ;)

σιγα μην τα ξεπερασει ποτε ο ελληνικος λαος.....πφφφφφφφφφ

ειναι λιγοι οι καλοι στη χωρα.......

Ναι η κοπέλα αυτή είχε δοκιμάσει με αρκετους ελληνάρες σχέση..και πάντα αφού τους ισοπέδωνε σεξουαλικά ικανοποιώντας και τις πιο τρελές τους φαντασιώσεις..όταν έρχονταν η ωρα να σοβαρέψει το πράγμα της έλεγαν ουστ πουτ@ανα δεν είσαι για οικογενεια οι μαμάδες μας είπαν να βρουμε ελληνίδα για σπίτι...  :idiot: Για κάποιον ξένο φαντάζει ψυχασθένεια η ελληνική συμπεριφορά..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σωστά αν γίνει τη σωστή στιγμή με τη σωστή διάθεση στο ημίφως κεριών που λειώνουν καίγοντας απαλά την επιδερμίδα, ενώ ένα μαντήλι κλείνει τα μάτια..για να δώσει άλλη διάσταση στις αισθήσεις και ένα πούπουλο γαργαλάει ηδονικά το σώμα ..λίγο πριν το μαστίγιο αναλάβει δράση αναμιγνύοντας πόνο και ηδονή  :rockon:

ισα που μουσκεψα λεμε :P :P

Ναι η κοπέλα αυτή είχε δοκιμάσει με αρκετους ελληνάρες σχέση..και πάντα αφού τους ισοπέδωνε σεξουαλικά ικανοποιώντας και τις πιο τρελές τους φαντασιώσεις..όταν έρχονταν η ωρα να σοβαρέψει το πράγμα της έλεγαν ουστ πουτ@ανα δεν είσαι για οικογενεια οι μαμάδες μας είπαν να βρουμε ελληνίδα για σπίτι...  :idiot: Για κάποιον ξένο φαντάζει ψυχασθένεια η ελληνική συμπεριφορά..

ε ναι........εννοειται.....αφου ειανι χαιβανια ρε........γιαυτο ειπα πρι οτι τη γνωμη των περισσοτερων την ακουω βερεσε.......ασε.....πηξαμε στους γιδοχαρους που θελουν και σεξουαλικη αναβαθμιση τρομαρα τους.....

και στις ελληνιδες παντως τα ιδια κανουνε.....ιδια σκατα αυτη η φαρα μην το ψαχνεις :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ε ναι........εννοειται.....αφου ειανι χαιβανια ρε........γιαυτο ειπα πρι οτι τη γνωμη των περισσοτερων την ακουω βερεσε.......ασε.....πηξαμε στους γιδοχαρους που θελουν και σεξουαλικη αναβαθμιση τρομαρα τους.....

και στις ελληνιδες παντως τα ιδια κανουνε.....ιδια σκατα αυτη η φαρα μην το ψαχνεις :2funny: :2funny:

Ε ναι πρέπει να έχεις κάνει τη δική σου υπέρβαση να έχεις απαλλαχτεί απ τα κόμπλεξ της φυλής μας ειδικά αν θες να πετύχει σχέση με ξένο..ένας από αυτούς της πήρε απ το κινητό τα νούμερα και όταν χώρισαν έπερνε τηλ στη Σερβία σε φίλους και συγγενείς της και τους έλεγε ότι είναι πουτ@να που τον παράτησε..για τις ζήλειες του.. Μιλάμε πολύ ξεκατινιασμένος ο τύπος.. :jerking: κάτι τέτοια άτομα μας ρεζιλεύουν έξω..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πιρφορε........κακα τα ψεμματα.....το λεω πολυ ωρα τωρα και το κανουν ολοι γαργαρα.......

της κοντης ψωληςςςςςςς της φταινε οι τριχεςςςςςςςςςςς

σε αντρες και γυναικες.......

κομπλεξικοι ειναι οι πιο πολλοι και γιαυτο εχει ο καθενας τους αυτο που του αξιζει......εναν ελληναρα και μια ελλεηνιδα.......τελος :)

εγω προσανατολιζομαι αλλου πλεον.....χαχαχα

Επισκέπτης
Πιρφορε........κακα τα ψεμματα.....το λεω πολυ ωρα τωρα και το κανουν ολοι γαργαρα.......

της κοντης ψωληςςςςςςς της φταινε οι τριχεςςςςςςςςςςς

σε αντρες και γυναικες.......

κομπλεξικοι ειναι οι πιο πολλοι και γιαυτο εχει ο καθενας τους αυτο που του αξιζει......εναν ελληναρα και μια ελλεηνιδα.......τελος :)

εγω προσανατολιζομαι αλλου πλεον.....χαχαχα

Χεχε καλα κάνεις βρε μουνίτσα...θα κάθεσαι να περιμένεις τον ελληνάρα πρίγκηπα με το άσπρο άλογο;  :grin: Εθνικότητες απ τις φώτο που έβαλες;  ;)
Πάντως η Σέρβα είναι πραγματική φίλη μου κανε κονέ με μια άλλη Σέρβα φίλη της.. :dancing: από ελληνίδες κονε δεν έχω δει ποτέ μόνο χαλάστρες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom