Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ε ναι δεν ειπε κανεις το αντιθετο.....αλλα εχει και τους ελληναρες :cheesy: :cheesy:

πως ειναι οι ελλεηνιδες??? ε κατι αντιστοιχο :cheesy: :cheesy:

ξερεις....αυτοι που θεωρουν οτι ειναι γαμιαδες? και οτι οι ελληνιδες τους φτυνουνε γιατι απλα ειναι ξινες?? αυτους που νομιζουν οτι ειναι θεογκομενοι? και επειδη γαμανε ωραιες γκομενες στα μπουρδελα νομιζουν οτι ειναι επιτευγμα? ε αυτους εννοω :cheesy: :cheesy:
α ετσι παω πασο τοτε....
εμενα με ανησυχει κατι αλλο...
μ αρεσε ο τουρκος!!!!!!! :o :o :o :o :o :o

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
α ετσι παω πασο τοτε....
εμενα με ανησυχει κατι αλλο...
μ αρεσε ο τουρκος!!!!!!! :o :o :o :o :o :o

εξαιρετικος ειναι.....μπουχαχαχαχα
ξερεις ποσους εχει στην τουρκια? πηγαινε μια βολτα ;) χεχεχεχε

αν και ειμαι ταγμενη στον κορτεζ βεβαια.....ενα ψυχικο στον τουρκο το κανα δεν το αρνουμαι :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
χωσε μουνιτσα χωσε
aplodecc0.gif
aplodecc0.gif

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χωσε μουνιτσα χωσε
aplodecc0.gif
aplodecc0.gif

δε χωνω.....απλα ειλικρινα.......εκτος απο μερικα ατομα μετρημενα στο ΕΝΑ χερι (βλ. πιρφορος κτλ κτλ κτλ) των οποιων την αποψη και εμπειρια εκτιμω την γνωμη ολων των υπολοιπων περι ρωσιδων την ακουω βερεσε..... :)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
 εν τω μεταξει οση ωρα ειναι η νιτσα εδω ολοι κανουν γαργαρα,οταν φευγει τοτε οργιαζουν..... :jerking: :jerking: :jerking:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ε ναι δεν ειπε κανεις το αντιθετο.....αλλα εχει και τους ελληναρες :cheesy: :cheesy:

πως ειναι οι ελλεηνιδες??? ε κατι αντιστοιχο :cheesy: :cheesy:

ξερεις....αυτοι που θεωρουν οτι ειναι γαμιαδες? και οτι οι ελληνιδες τους φτυνουνε γιατι απλα ειναι ξινες?? αυτους που νομιζουν οτι ειναι θεογκομενοι? και επειδη γαμανε ωραιες γκομενες στα μπουρδελα νομιζουν οτι ειναι επιτευγμα? αυτους που λενε σαχλα αστεια και νομιζουν οτι με ενα αμαξι και ενα πορτοφολι θα γαμισουνε γιατι μαλλον ετσι τους εχουν μαθει απο το σπιτι??αυτους που κανουν ηλιθιο πεσιμο και σε ξενερωνουν??

ε αυτους εννοω :cheesy: :cheesy:

ξεχασα να προσθεσω οτι ως ελληναρες αναγουν σε "θεογκομενα" οτιδηποτε εχει βυζια και κωλο και ποζαρει σε εξωφυλλο...και επισης καυλωνουν στην ιδεα και μονο οτι θα τους παρει καποιος πιπα :2funny: αυτους που τους γινεται κονταρι πριν προλλαβει καν το ιδιο τους το πουλι να το συνειδητοποιησει.....αυτους που κραζουν τις ελλεηνιδες....αλλα μολις συναντησουν καμια γινονται γλοιωδεις και μουνοδουλοι και τις χαλβαδιαζουν ;) ;)

την αμερική ανακάλυψες τώρα?Έχουμε βαρεθεί πιά στην καθημερινότητά μας να ακούμε αυτονόητα πράγματα.Λές και δεν το ξέρουμε.Δικαιολογείται απόλυτα τον όρο "ρηχές" καθότι προσπαθείτε να γράψετε ότι να ναι χωρίς να το επεξεργαστείτε λιγάκι.Μόνο σε 2,3 πράγματα στη ζωή σας δίνετε πολύ παραπάνω βάση και αυτά είναι πολύ γνωστά και φυσικά δικαιολογημένα.Στα υπόλοιπα έχετε να πείτε κάτι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε συ κοκοβικο....χωρις να θελω να σε προσβαλλω....εισαι 3 μηνες γραμμενος στο φορουμ....αν θες να δεις σοβαρα γραπτα μου ψαξε στη μηχανη αναζητησης αν δε βαριεσαι και εχεις την ορεξη....

το συγκεκριμενο θεμα το συζηταμε 2 χρονια τωρα.......δεν εχω πλεον ουτε τη διαθεση ουτε την αντοχη να κανω σοβαρη συζητηση με επιδειξιες της φακης λυπαμαι....

εχω απαντησει σοβαρα με επιχειρηματα πολυ παλιοτερα στις αρχες....ε απο ενα σημειο και μετα το ριχνεις στο χαβαλε :) :)

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ κοκοβικο....χωρις να θελω να σε προσβαλλω....εισαι 3 μηνες γραμμενος στο φορουμ....αν θες να δεις σοβαρα γραπτα μου ψαξε στη μηχανη αναζητησης αν δε βαριεσαι και εχεις την ορεξη....

το συγκεκριμενο θεμα το συζηταμε 2 χρονια τωρα.......δεν εχω πλεον ουτε τη διαθεση ουτε την αντοχη να κανω σοβαρη συζητηση με επιδειξιες της φακης λυπαμαι....

εχω απαντησει σοβαρα με επιχειρηματα πολυ παλιοτερα στις αρχες....ε απο ενα σημειο και μετα το ριχνεις στο χαβαλε :) :)

καλώς

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Γιατί δεν πας στην Ινδία να τον βρεις; :grin:

Και πού ξέρεις, μπορεί να  κάνει και ψυχικά  :grin:

μας την λεει κ το φλεσακι!!! χαχαα

δεν παω ειναι μακρυα η ινδια.. κ εμενα μ αρεσουν οι ελληνες δεν εχω προβλημα.. τους αρεσω συνηθως κ εγω οποτε μια χαρα *P

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ελπιζω να κανεις πλακα....

η μιση ευρωπη οχι απλα αγνοει την υπαρξη της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ελλαδας (δε μιλαω για την αρχαιοτητα) αλλα ουτε να μας φτυσει δε γυριζει....

αν θεωρεις επιτευγμα το οτι και καλα τους γαμαμε τις γυναικες τους (που ουτε αυτο δεν ισχυει) τοτε τι να σου πω....χαιρομαι για τον πολιτισμο μας και για αυτα που αυτος εξαγει.... :2funny:

Και ελεγα θα απαντησεις,δεν θα απαντησεις... :jerking: :jerking:
Το αν η μιση Ευρωπη (οπως ισχυριζεσαι) αγνοει την υπαρξη της Συγχρονης Ελλαδας (καλα κανεις και δεν μιλας για την Ιστορια) αυτο ...μαλλον το γνωριζεις καλυτερα μιλωντας με επιχειρηματα... :badair: :badair: :badair:

Το οτι τους γαμαμε τις γυναικες (οσο και αν μας μισεις γι'αυτο) ειναι η απλη πραγματικοτητα...απλα και μονο σκεψου ποσες σκανδιναβες προσερχονται απο Μαη και μετα σε Μυκονο,Κερκυρα,Κρητη...

...πρεπει να εισαι ομως εγγεγραμενη στο club ''δεν με γαμησανε καλα οι Ελληναρες'' για να το παιρνεις προσωπικα...

Εγω παλι πιστευω οτι οι γυναικες ειναι περισσοτερο Πουτσοδουλες απ'οτι οι αντρες Μουνοδουλοι....
Αλλωστε το σαιτ ειναι το μπουρδελα dot tv εκτος και αν μετονομαστηκε και δεν ανακοινωθηκε....
(24 hours online cocks..θα ηθελες να ονομαζοταν καλη μου αλλα...καλυτερα κρυψου πισω απο την ανωνυμια του nickname
καλιγραμμη,ακομπλεξαριστη,πολιτισμενη και ευλογημενη......μουνιτσα)

Ποσο υπερανω εισαι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ουτε εμφανιση,ουτε car,ουτε πορτοφολι σε ενδιαφερουν...Ο μεσος Ελληνας σε βολευει να ειναι οπως αυτος στη φωτο που εβαλες,για να εχεις δικαιολογια που σ'εχει απορριψει και δεν σε γαμαει πια.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Tα κομπλεξ βγαινουν ενα ενα στη φορα βλεπω ε? :)

δεν πειραζει....εσυ σωματα, ψωλαρα, αθληταρα, φραγκατε, κουρσατε φιλε μου γαμα αλλες :2funny:

ειναι τοσο γελοιο το ποστ σου που δε μπαινω στη διαδικασια να σου απαντησω........

οσο για την αποψη που εχουν οι απ εξω για μας.....ασε να μιλησει και κανενας αλλος που εχει ΖΗΣΕΙ εξω και οχι κανενας μπαστουνοβλαχος που γαμαει σουηδεζα πεινασμενη τουριστρια τα καλοκαιρια ;)

για να σε δω να πας στη σουηδια γαμια φιλε μου να δω ποσα απιδια πιανει ο σακος σου ;)

απλα οταν μας τριβουν την αληθεια στη μαπα ποναει μαλλον.....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Επαναφέρω τη πρόταση να τις εξάγουμε σε άλλες χώρες. Ίσως να μαζέψουμε και μερικά χρήματα για να σωθεί η οικονομία μας.

Οι Ελλεηνίδες είναι ένα παράξενο είδος που ίσως να έχει να ζήτηση σε άλλες χώρες σαν μουσειακό έκθεμα ή ως παράδειγμα προς αποφυγή για τις δικές τους γυναίκες...

Μπορούν επίσης να τις χρησιμοποιήσουν για πειράματα δεδομένου η έρευνα στη χώρα μας είναι ανύπαρκτη... 

την μουνίτσα να την δώσουμε σε κανα ρώσικο τσίρκο να κανει την αρκούδα και την αλλη την μπριζόλα σε κανα τουρκικο χαμάμ να χορευει τσιφτεντέλια..
και ας μας δώσουν ελιές,χαβιάρι ή οτι άλλο θέλουν

Tα 2 πιο αστεία posts της βραδιάς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οι ψηφοι στις ελλεεινιδες φτασαν στις 23  :o  σιγουρα ολες οι οι ελλεεινιδες του σαιτ ψηφισανε αλλα λειπουν καποιες ακομα....ααααααααριθμισατεεεεεεεεεεε.... :boobies:   :tooth:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι ψηφοι στις ελλεεινιδες φτασαν στις 23  :o  σιγουρα ολες οι οι ελλεεινιδες του σαιτ ψηφισανε αλλα λειπουν καποιες ακομα....ααααααααριθμισατεεεεεεεεεεε.... :boobies:   :tooth:

Κανεις λαθος :P διαβασε πιο προσεκτικα τα ποστ :P

χωρια που υπαρχουν και οι κρυφοι.....χαχαχαχαχα

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω νομιζα οτι εσεις πρεπει να ψηφισετε,οχι εμεις! ;)
Ποτε να μην εσαι σιγουρος για τιποτα αγαπητε beav !

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ουσιαστικα 2 διαφορες θα δουμε αναμεσα στους 2 τυπους γυναικων:
1)η διαφορετική εμφάνιση βέβαια που άλλοτε μειώνει την νέα ελληνίδα και άλλοτε όχι καθότι υπάρχουν πολύ όμορφες κοπέλες πλέον σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές ελληνίδων,ανώτερες πολλών κοριτσιών χωρών ανατολικού μπλόκ
και
2)ο διαφορετικός τρόπος ανάθρεψης τους,τα διαφορετικά μυαλά που κουβαλούν απο τις πατριδες τους που σχετίζεται άμεσα με την κοινωνική δομή των εκάστοτε κρατών.Στην ελλάδα δηλ.η νέα ελληνιδα(όπως και ο νεοελληνας) έχει μεγαλώσε σε ενα υπερπροστατευτικο περιβάλλον μαλθακότητας και εντοιχισμού του μυαλού γύρω απο 2,3 πράγματα με υπερβολική στενότητα απο τη μέση ελληνική οικογένεια που δεν οσμίζεται την κενότητα των νέων σήμερα,οι οποίοι αντιδρούν με "άκυρους" τρόπους για να εκτονωθούν.Βέβαια η σημερινή γενιά των 30ρηδων γονέων είναι πιο μέσα στα πράγματα και πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν καλύτερα ως γονείς από οτι η προηγούμενη γενιά γονέων(σημερινοί 60ρηδες).Στα κρατη του ανατολικου μπλοκ αντιθετα,η γυναικα μεγαλώνει πολύ πιο απολυταρχικά απο εδώ,βγαίνει πολύ πιο γρήγορα στα ζορικα,αλλά με ενα τρομερό μειονέκτημα που στο μελλον θα αλλαξει...ποιό είναι αυτό?ότι έχουν μάθει να βγάζουν το χρήμα τους χωρίς να τους ενδιαφέρει ο τρόπος.Το να πουλήσουν το κορμί τους για λίγα ή παραπάνω ευρώ τους έχει γίνει κάτι σαν βίωμα με αποτέλεσμα να έρχονται εδω οι περισσότερες κοπέλες με σκοπό την πώληση του σώματος τους εναντι αντιτιμου.

Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα, ωστόσο οι Ελλεηνίδες αλλά και οι Έλληνες θα γίνονται χειρότεροι...δεν αναμένω η νέα γενιά να είναι καλύτερη από τη προηγούμενη....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ελλεηνίδες (22.9%)
Πρώην Ανατολικο Μπλοκ (66.7%)
Άλλο (10.5%)

Το ποσοστό του πρώην ανατολικού μπλοκ, ποτέ δεν ήταν υψηλότερο. :boobies:

φοβασαι μηπως δε σε παιζουν τα αλλα παιδακια? :2funny:

Μήπως έπρεπε να το βάλουμε και αυτό στη ψηφοφορία?  :think:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κανεις λαθος :P διαβασε πιο προσεκτικα τα ποστ :P

χωρια που υπαρχουν και οι κρυφοι.....χαχαχαχαχα
Βαριεμαι να διαβαζω ολα τα ποστ αλλα και αυτοι που θα ψηφισαν ελληνιδες σιγουρα θα προτιμουσαν αλλες αν ειχαν επιλογη.
Οι κρυφες να φανερωθουν γρηγορα  :bottom:  :grin:

Εγω νομιζα οτι εσεις πρεπει να ψηφισετε,οχι εμεις! ;)
Ποτε να μην εσαι σιγουρος για τιποτα αγαπητε beav !
Και μετα ηρθαν οι μελισσες....καλα μην μας πεις τωρα οτι δεν ψηφισαν οι ελληνιδες του σαιτ γιατι θα βαλω τα γελια

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Tα κομπλεξ βγαινουν ενα ενα στη φορα βλεπω ε? :)

δεν πειραζει....εσυ σωματα, ψωλαρα, αθληταρα, φραγκατε, κουρσατε φιλε μου γαμα αλλες :2funny:

ειναι τοσο γελοιο το ποστ σου που δε μπαινω στη διαδικασια να σου απαντησω........

οσο για την αποψη που εχουν οι απ εξω για μας.....ασε να μιλησει και κανενας αλλος που εχει ΖΗΣΕΙ εξω και οχι κανενας μπαστουνοβλαχος που γαμαει σουηδεζα πεινασμενη τουριστρια τα καλοκαιρια ;)

για να σε δω να πας στη σουηδια γαμια φιλε μου να δω ποσα απιδια πιανει ο σακος σου ;)

απλα οταν μας τριβουν την αληθεια στη μαπα ποναει μαλλον.....

Κομπλεξ μαλλον εσυ εχεις με ολα αυτα τα καταραμενα που ανεφερες παραπανω... :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο γελοιο ειναι το post μου αλλο τοσο γελοια ειναι αυτα που παραθετεις περι μπαστουνοβλαχων....
Σου απαντω μονο και μονο επειδη πηγαινω τακτικα σε τετοια μερη (λογω εργασιας) και βλεπω πως μας αντιμετωπιζουν.

Σ'ευχαριστω παντως που επαληθευεις οσα προανεφερα ...γουρουνιτσα... :thumbsup: :thumbsup:
περι κακογαμημενων κυρατσων..... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom