Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω ψηφισα το αλλο, το ιδιο κ η σκοτεινη
η νιτσα ψηφισε ελληνιδες γιατι την βρισκει με τα σκουρα γκομενακια.. η σιλβα δεν μας ειπε *P

γεγονος ειναι οτι υπαρχουν ελληνες που προτιμουν ελλ(ε)ηνιδες.. τι να κανουμε? να τους κρεμασουμε στο συνταγμα?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τελικά έχουν πλάκα οι Ελλεηνίδες, συνεχίστε έτσι γελάω πολύ ξέρετε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βαριεμαι να διαβαζω ολα τα ποστ αλλα και αυτοι που θα ψηφισαν ελληνιδες σιγουρα θα προτιμουσαν αλλες αν ειχαν επιλογη.
Οι κρυφες να φανερωθουν γρηγορα  :bottom:   :grin:

υπαρχει και η επιλογη "αλλο" εαν δεν προσεξες στο γκαλοπ :)

ποβελ......καταντας γραφικος....:) σταματα πριν γινεις σαν τον ανατολ και συ :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βαριεμαι να διαβαζω ολα τα ποστ αλλα και αυτοι που θα ψηφισαν ελληνιδες σιγουρα θα προτιμουσαν αλλες αν ειχαν επιλογη.
Οι κρυφες να φανερωθουν γρηγορα  :bottom:   :grin:
Και μετα ηρθαν οι μελισσες....καλα μην μας πεις τωρα οτι δεν ψηφισαν οι ελληνιδες του σαιτ γιατι θα βαλω τα γελια
Ρε συ beav τι να σου πω...που να ξερω τι εχουν κανει τα αλλα γυανικεια μελη του φορουμ!!
Εγω δεν ψηφισα και ουτε προκειται να το κανω!Δεν βρισκω τη ψηφοφορια ενδιαφερον!
Ο καθενας εχει τα γουστα του,θα αλλαξει κατι με ολο αυτο?!?!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
υπαρχει και η επιλογη "αλλο" εαν δεν προσεξες στο γκαλοπ :)

ποβελ......καταντας γραφικος....:) σταματα πριν γινεις σαν τον ανατολ και συ :2funny:
Εχω την εντυπωση οτι το γκαλοπ χρηζει διορθωσης...θα επρεπε να γραφει αν ειχατε την επιλογη εκει την πατησαν καποιοι  ;)
Οι περισσοτεροι απο εμας οπως και εγω ειμαστε με ελληνιδες και συναναστρεφομαστε με αυτες αν ειχαμε την επιλογη ομως σιγουρα θα προτιμουαμε γυναικες πρωην ανατολικου μπλοκ
Ρε συ beav τι να σου πω...που να ξερω τι εχουν κανει τα αλλα γυανικεια μελη του φορουμ!!
Εγω δεν ψηφισα και ουτε προκειται να το κανω!Δεν βρισκω τη ψηφοφορια ενδιαφερον!
Ο καθενας εχει τα γουστα του,θα αλλαξει κατι με ολο αυτο?!?!
Τεσπα καμμια σας δεν ψηφισε ελληνιδες ο.κ. δεκτον

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω ψηφισα λεμε.....οι αλλες δεν ξερω τι κανανε......αλλα εξηγησα τους λογους :)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η ΣΤΕΚΑΣ ΑΕ θα εξάγει Ελλεηνίδες στα πέρατα της γης και στο μέλλον και σε άλλους πλανήτες και γαλαξίες και θα εισάγει γυναίκες από το πρώην ανατολικό μπλόκ...

Η εταιρεία θα είναι πολυμετοχική και καλώ όλους τους Έλληνες που πλήττονται από Ελλεηνίδες να συμμετέχουν στην προσπάθεια...

Μόλις μάθουν για τις Ελλεηνίδες στο εξωτερικό δεν θα προλαβαίνουμε να πουλάμε σε μουσεία, εργαστήρια, πινακοθήκες, ζωολογικούς κήπους, ιδρύματα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στεκα δεν πιστευω να θιχτηκες απο τη φωτογραφια που ανεβασα ε???? :cheesy: :cheesy:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λες beav να θελω να τα φτιαξω με γυναικα για να εχω κ προτιμησεις ?!!?
Αν υπαρχει καπου ψηφοφορια για αντρες ,πολυ ευχαριστως να ριξω εκει την ψηφο μου!  ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Η ΣΤΕΚΑΣ ΑΕ θα εξάγει Ελλεηνίδες στα πέρατα της γης και στο μέλλον και σε άλλους πλανήτες και γαλαξίες και θα εισάγει γυναίκες από το πρώην ανατολικό μπλόκ...

Η εταιρεία θα είναι πολυμετοχική και καλώ όλους τους Έλληνες που πλήττονται από Ελλεηνίδες να συμμετέχουν στην προσπάθεια...

Μόλις μάθουν για τις Ελλεηνίδες στο εξωτερικό δεν θα προλαβαίνουμε να πουλάμε σε μουσεία, εργαστήρια, πινακοθήκες, ζωολογικούς κήπους, ιδρύματα.

Θα σε βοηθήσω stekas γιατί με εμπνέει το όραμά σου.
Πόσες ελλεινίδες χρειάζονται για να φέρουμε 1000 τέτοια κομμάτια? :think:

URL]]

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα προσεχε μην εισαγεις τπτ αρειανες με τετοιο λουκ

μπορει να μπερδευτεις κ να χρεωκοπησεις..

alien07.jpg

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Καθόλου γιατί δεν έχει τον μέσο Έλληνα, αλλά άνδρες με σαφώς κατώτερη εμφάνιση από εμάς.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Λες beav να θελω να τα φτιαξω με γυναικα για να εχω κ προτιμησεις ?!!?
Αν υπαρχει καπου ψηφοφορια για αντρες ,πολυ ευχαριστως να ριξω εκει την ψηφο μου!  ;)
Καλα αστο δεν καταλαβες το πνευμα μου και προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν αναφερθηκα σε καμμια προσωπικα και ξερεις οτι κανω και πλακα.
Για την ιστορια σιγουρα ψηφισαν καποιες ελληνιδες για να στηριξουν την φυλη τους και οχι επειδη γουσταρουν ελληνιδες δεν ειπα οτι ειστε και λεσβιες  :grin:  αλλοιμονο...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Θα σε βοηθήσω stekas γιατί με εμπνέει το όραμά σου.
Πόσες ελλεινίδες χρειάζονται για να φέρουμε 1000 τέτοια κομμάτια? :think:

http://[URL unfurl="true"]www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2612389/2/istockphoto_2612389-cage-woman.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Σημασία έχει πόσες πουλάμε και τη τιμή θα πιάνουν, για να αγοράσουμε στη συνέχεια κομμάτια σαν τα παραπάνω... ίσως για κάθε μια που πουλάμε να δίνουμε και άλλη μια δώρο για marketing  :2funny: :2funny: :2funny:  

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καθόλου γιατί δεν έχει τον μέσο Έλληνα, αλλά άνδρες με σαφώς κατώτερη εμφάνιση από εμάς.

Καλα μην ορκιζεσαι ;) ;)

εδω μεσα ξερεις τι χαρμανι κυκλοφορει? ;) ;)

και το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι ε? οτι περνιουνται και για γοηδες :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Σημασία έχει πόσες πουλάμε και τη τιμή θα πιάνουν, για να αγοράσουμε στη συνέχεια κομμάτια σαν τα παραπάνω... ίσως για κάθε μια που πουλάμε να δίνουμε και άλλη μια δώρο για marketing  :2funny: :2funny: :2funny:  
Τα κομμάτια είναι έτοιμα και περιμένουν να έρθουν Ελλάδα. :boobies:
Τις ελλεινίδες, πως θα τις πείσουμε? Την έχουν δει πολύ κάπως.. :think:

111007_ugly_woman_shirt.jpg

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλα αστο δεν καταλαβες το πνευμα μου και προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν αναφερθηκα σε καμμια προσωπικα και ξερεις οτι κανω και πλακα.
Για την ιστορια σιγουρα ψηφισαν καποιες ελληνιδες για να στηριξουν την φυλη τους και οχι επειδη γουσταρουν ελληνιδες δεν ειπα οτι ειστε και λεσβιες  :grin:  αλλοιμονο...
Ιιιιιιι  βρε ξανθουλη,στο ιδιο επιπεδο κινουμαστε!
Σορυ ανοστη κ η δικη μου απαντηση/πλακιτσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom