Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ θα έλεγα ότι και σαν Έλληνες, πάλι για Ταϋλανδέζες θα έπρεπε να μιλάμε... :cheesy:

Αν ρίξεις μια ματία στο τι συμβαίνει στο US of A αυτόν τον καιρό, [size=15pt]τα διαζύγια ξεπεράσανε το 50% [/size]και τα γραφεία με λατινοαμερικάνες κάνουν χρυσές δουλειές. Δε νομίζω να απέχουμε και πολύ, μερικά χρόνια ίσως.

Δε θα ήταν καλύτερα να μην είχαν παντρευτεί από την αρχή;  :grin:

Πάντως, και με τις λατίνες δε νομίζω να ευτυχήσουνε...Άμα ο άλλος είναι μάλαξ, όποια και να τον πλησιάσει μετά από λίγο δε θα θέλει να τον βλέπει...
Δε σου εγγυάται κανείς, ότι από τη στιγμή που δεν "τό 'χεις" με τις Ελληνίδες, θα "τό 'χεις" με Ρωσίδες, Αμερικάνες, Λατίνες ή οτιδήποτε άλλο...

[size=15pt] Για το γάμο, εγώ πιστεύω πως σαν θεσμός είναι νεκρός.[/size] Πλέον έχει να κάνει καθαρά με το κοινωνικό φαίνεσθαι και τα του νομικού/εργασιακού καθεστώτος στη ζωή των συζύγων.

Εσύ παλληκάρι μου, θα πας μπροστά  :rockon:

Άρα δεν παντρεύεσαι και συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα πορεύεσαι μόνος σε αυτόν τον κοσμο? Τί κάνουμε λοιπόν?

Δύσκολα να μην είσαι μόνος, ακόμα και παντρεμένος...οι άνθρωποι σήμερα είναι μπερδεμένοι, δεν ξέρουν να αγαπούν...

οι Σουηδοι ειναι λαος που αν εχουν συμφερν σε κανουν παρεα αν δεν εχουν συμφερον δεν σου πολυμιλανε!

Ενώ στην Ελλάδα έχουν μαζευτεί όλοι οι καλοί Σαμαρείτες  :grin: :grin: :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
  α ρε νιτσα...
  εφυγες και αρχισανε να αλωνιζουνε παλι....

αντε εγω θα τους κανω τη χαρη να φυγω στον αρη και στον πλουτωνα αν χρειαστει....

αντε γτ μας τις ζαλισαν τις ωοθηκες χτες.-

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εμενα με εχει πιασει Ρουμανα ενω ημουν με μια ουκρανη...

Η Ουκρανη ηθελε να δειρει τη ρουμανα ενω η ρουμανα ηθελε να δειρει την ουκρανη.
Με το που ειδα απο μακρυα τη ρουμανα να χυμαει σαν μανιασμενος ταυρος,εβαλα την αλλη σε ενα ταξι με το ζορι να φυγει και πηρα την αλλη(που ηταν η επισημη) εγω μακρυα.

Το τι "αντε γαμησου καριολα" επεσε μεχρι να απομακρυνθουν η μια απο την αλλη, δεν περιγραφεται...
Αν δεν ενεργουσα γρηγορα, θα επεφτε ανετα ξυλο.

Ρε οι γυναικες για τον πουτσο σφαζονται πολυ χειροτερα απο εμας!
ΟΛΕΣ, ξυπνατεεεεε  ελεινοι ελληνες

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
  α ρε νιτσα...
  εφυγες και αρχισανε να αλωνιζουνε παλι....

αντε εγω θα τους κανω τη χαρη να φυγω στον αρη και στον πλουτωνα αν χρειαστει....

αντε γτ μας τις ζαλισαν τις ωοθηκες χτες.-

Πες μας που θα είσαι, να μην έρθουμε  :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σιγα μη φυγουμε καλε.....

Αστους να λενε.....Πικραμενοι ανθρωποι ειναι.....    :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σιγα μη φυγουμε καλε.....

Αστους να λενε.....Πικραμενοι ανθρωποι ειναι.....    :grin:
ρε ρυ rythm  μη μου απαντας καν...
γενικοτερα μη μιλας...
ενας τυπος πιο πανω ειπε πως εμεις δεν κολλαμε εδω μεσα....

αν φυγουμε ολες να δω τι θα κανουν... :- :huh:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ξαναεπαναφέρω τη πρόταση μου να τις εξάγουμε σε άλλες χώρες. Ίσως να μαζέψουμε και μερικά χρήματα για να σωθεί η οικονομία μας.

Οι Ελλεηνίδες είναι ένα παράξενο είδος που ίσως να έχει να ζήτηση σε άλλες χώρες σαν μουσειακό έκθεμα ή ως παράδειγμα προς αποφυγή για τις δικές τους γυναίκες...

Μπορούν επίσης να τις χρησιμοποιήσουν για πειράματα δεδομένου η έρευνα στη χώρα μας είναι ανύπαρκτη...

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ουσιαστικα 2 διαφορες θα δουμε αναμεσα στους 2 τυπους γυναικων:

1)η διαφορετική εμφάνιση βέβαια που άλλοτε μειώνει την νέα ελληνίδα και άλλοτε όχι καθότι υπάρχουν πολύ όμορφες κοπέλες πλέον σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές ελληνίδων,ανώτερες πολλών κοριτσιών χωρών ανατολικού μπλόκ

και

2)ο διαφορετικός τρόπος ανάθρεψης τους,τα διαφορετικά μυαλά που κουβαλούν απο τις πατριδες τους που σχετίζεται άμεσα με την κοινωνική δομή των εκάστοτε κρατών.Στην ελλάδα δηλ.η νέα ελληνιδα(όπως και ο νεοελληνας) έχει μεγαλώσε σε ενα υπερπροστατευτικο περιβάλλον μαλθακότητας και εντοιχισμού του μυαλού γύρω απο 2,3 πράγματα με υπερβολική στενότητα απο τη μέση ελληνική οικογένεια που δεν οσμίζεται την κενότητα των νέων σήμερα,οι οποίοι αντιδρούν με "άκυρους" τρόπους για να εκτονωθούν.Βέβαια η σημερινή γενιά των 30ρηδων γονέων είναι πιο μέσα στα πράγματα και πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν καλύτερα ως γονείς από οτι η προηγούμενη γενιά γονέων(σημερινοί 60ρηδες).Στα κρατη του ανατολικου μπλοκ αντιθετα,η γυναικα μεγαλώνει πολύ πιο απολυταρχικά απο εδώ,βγαίνει πολύ πιο γρήγορα στα ζορικα,αλλά με ενα τρομερό μειονέκτημα που στο μελλον θα αλλαξει...ποιό είναι αυτό?ότι έχουν μάθει να βγάζουν το χρήμα τους χωρίς να τους ενδιαφέρει ο τρόπος.Το να πουλήσουν το κορμί τους για λίγα ή παραπάνω ευρώ τους έχει γίνει κάτι σαν βίωμα με αποτέλεσμα να έρχονται εδω οι περισσότερες κοπέλες με σκοπό την πώληση του σώματος τους εναντι αντιτιμου.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε ρυ rythm  μη μου απαντας καν...
γενικοτερα μη μιλας...
ενας τυπος πιο πανω ειπε πως εμεις δεν κολλαμε εδω μεσα....

αν φυγουμε ολες να δω τι θα κανουν... :- :huh:

Ασε ρε το παραπονο κ μη μασας......

Αστους να λενε κ γελα με αυτα.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οταν στα 35 σου εισαι γυμνασμένος και λιώνεις στα γυμναστήρια για το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα,θα δεχόσουν να εχει άποψη για καλοπισμό και εμφάνιση μια 25ρα παχύσαρκη;
σε παρακαλω απαντησε μου με πάσα ειλικρίνεια

AXAXAAAXXAAXAXAXAXXA που σαι γυμνασμενο παλληκαρι???

βρες καμια γκομενα να γαμησεις και ασε τις τανες στην ησυχια τους ;)

εκφερει και αποψη ο "νεοεγγραφης" συναγωνιστης :2funny:

να σαι καλα παντως που με τοσες λιγες μερες στο σαιτ (sic)
καταφερες να ασχοληθεις με την παρτυ μου και να μαθεις και τις διαστασεις μου ;) ;)

ως "γυμνασμενος" και σαφως εξυπνος (δεν κρυβεται αλλωστε αυτο) βρες κανενα γκομενετο και μην ασχολεισαι με τα μπαζα ;) αξια τους δινεις :)

αντε βρε....καλη "αρχη" :2funny:

υ.γ. παντα πιστευα οτι η αντριλα μετριεται απο τα αρχιδια που εχει καποιος οχι απο το μεγεθος των τετρακεφαλων του....

υ.γ. οταν ο αντρας αρχιζει και θυμιζει χαζογκομενα τα πραγματα αρχιζουν και σοβαρευουν και η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα....

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βέβαια η σημερινή γενιά των 30ρηδων γονέων είναι πιο μέσα στα πράγματα και πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν καλύτερα ως γονείς από οτι η προηγούμενη γενιά γονέων(σημερινοί 60ρηδες).

Απ'ολα οσα ειπες κραταω αυτο μια ςκ μου φαινεται ενα απο τα πιο αισιοδοξα πραγματα που εχω δει τους τελευταιους μηνες........

ΥΓ : Το αβαταρ σου ΤΑ ΣΠΑΕΙ....Ειναι γαματαο....ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ουσιαστικα 2 διαφορες θα δουμε αναμεσα στους 2 τυπους γυναικων:

1)η διαφορετική εμφάνιση βέβαια που άλλοτε μειώνει την νέα ελληνίδα και άλλοτε όχι καθότι υπάρχουν πολύ όμορφες κοπέλες πλέον σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές ελληνίδων,ανώτερες πολλών κοριτσιών χωρών ανατολικού μπλόκ

και

2)ο διαφορετικός τρόπος ανάθρεψης τους,τα διαφορετικά μυαλά που κουβαλούν απο τις πατριδες τους που σχετίζεται άμεσα με την κοινωνική δομή των εκάστοτε κρατών.Στην ελλάδα δηλ.η νέα ελληνιδα(όπως και ο νεοελληνας) έχει μεγαλώσε σε ενα υπερπροστατευτικο περιβάλλον μαλθακότητας και εντοιχισμού του μυαλού γύρω απο 2,3 πράγματα με υπερβολική στενότητα απο τη μέση ελληνική οικογένεια που δεν οσμίζεται την κενότητα των νέων σήμερα,οι οποίοι αντιδρούν με "άκυρους" τρόπους για να εκτονωθούν.Βέβαια η σημερινή γενιά των 30ρηδων γονέων είναι πιο μέσα στα πράγματα και πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν καλύτερα ως γονείς από οτι η προηγούμενη γενιά γονέων(σημερινοί 60ρηδες).Στα κρατη του ανατολικου μπλοκ αντιθετα,η γυναικα μεγαλώνει πολύ πιο απολυταρχικά απο εδώ,βγαίνει πολύ πιο γρήγορα στα ζορικα,αλλά με ενα τρομερό μειονέκτημα που στο μελλον θα αλλαξει...ποιό είναι αυτό?ότι έχουν μάθει να βγάζουν το χρήμα τους χωρίς να τους ενδιαφέρει ο τρόπος.Το να πουλήσουν το κορμί τους για λίγα ή παραπάνω ευρώ τους έχει γίνει κάτι σαν βίωμα με αποτέλεσμα να έρχονται εδω οι περισσότερες κοπέλες με σκοπό την πώληση του σώματος τους εναντι αντιτιμου.
καπως ετσι ηταν τη δεκαετια το'80 και του '90.δυστηχως στη σημερινη Ρωσσια ειναι εντελως τα αντιθετα.οι γονεις κακομαθαινουν πολυ τα παιδια τους.θυμαμαι της αρχες της δεκαετιας του ΄90 που οι γκομενες στα καφε παιρναν ενα τσα'ι' και καθοντουσαν 3 ωρες.ενω τωρα αν δεςι παιρνουν το μισο καταλογο!οπως ενω παλια στο πανεπηστημιο ηταν παρκαρισμενα 2 αμαξια το Lada μου και το Ford Scorpio του αντιπρυτανη.τωρα βλεπεις τσογλανακια 18-19 χρονων και μαλακισμενες της ιδιας ηληκιας με κατι Lexus και κατι mazda ολοκαινουργια.οι πιο πολλοι δουλευουνε σε μια εταιρια που τους βαλάν οι γονεις τους μεσω γνωστων και παιρνουν 2000-3000 Ευρω χωρις να κανουν τιποτα.πιστευω οτι ο ανθρωπος πρεπει να ειναι απλος.τωρα με την κριση θα αλλαξουνε πολλα και στην Ελλαδα και παντου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και επειδη εχω κεφια ηρθε η ωρα να κανουμε μερικες συγκρισεις....με τους ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΝΤΡΕΣ.... :2funny:

ο μεσος ελληναρας γαμικουλας :2funny: (εχει τετοιους το σαιτ ουυυυυυυυυυυ....οποιος γυριζει μυριζει ;) ;) )

42-17753889.jpg

ενας κακασχημος αλβανος ηθοποιος :2funny:

14336-235-308.jpg

το μπαζο ο γυφτος κορτεζ...

http://[URL unfurl="true"]www.flamenco-world.com/noticias/fotonoticia/images/joaquin_cortes.jpg[/img[/URL]]

o πανασχημος τουρκος ηθοποιος

[img]http://farm4.static.flickr.com/3030/2714324187_49f2f73043_m.jpg

ενας ελλεινος ινδος (πακιστανο δε βρηκα λυπαμαι....αλλα συγγενευουν ουτως ή αλλως)

john2.jpg

Κι ενας οξ' αποδω μαυρος που δεν του καθομουνα με τιποτα :2funny:

400_F_493269_RNO3HnoqLVfgCrWgCM1tP45Sc8923Q.jpg

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
AXAXAAAXXAAXAXAXAXXA που σαι γυμνασμενο παλληκαρι???

βρες καμια γκομενα να γαμησεις και ασε τις τανες στην ησυχια τους ;)

εκφερει και αποψη ο "νεοεγγραφης" συναγωνιστης :2funny:

να σαι καλα παντως που με τοσες λιγες μερες στο σαιτ (sic)
καταφερες να ασχοληθεις με την παρτυ μου και να μαθεις και τις διαστασεις μου ;) ;)

ως "γυμνασμενος" και σαφως εξυπνος (δεν κρυβεται αλλωστε αυτο) βρες κανενα γκομενετο και μην ασχολεισαι με τα μπαζα ;) αξια τους δινεις :)

αντε βρε....καλη "αρχη" :2funny:

υ.γ. παντα πιστευα οτι η αντριλα μετριεται απο τα αρχιδια που εχει καποιος οχι απο το μεγεθος των τετρακεφαλων του....

υ.γ. οταν ο αντρας αρχιζει και θυμιζει χαζογκομενα τα πραγματα αρχιζουν και σοβαρευουν και η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα....

δεν χρειάζεται να θίγεσαι απο το τί γράφει ο καθένας.Με αυτό σου το πόστ έπεσες πολύ στα μάτια μου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
 νιτσα for president!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα με εχει πιασει Ρουμανα ενω ημουν με μια ουκρανη...

Η Ουκρανη ηθελε να δειρει τη ρουμανα ενω η ρουμανα ηθελε να δειρει την ουκρανη.
Με το που ειδα απο μακρυα τη ρουμανα να χυμαει σαν μανιασμενος ταυρος,εβαλα την αλλη σε ενα ταξι με το ζορι να φυγει και πηρα την αλλη(που ηταν η επισημη) εγω μακρυα.

Το τι "αντε γαμησου καριολα" επεσε μεχρι να απομακρυνθουν η μια απο την αλλη, δεν περιγραφεται...
Αν δεν ενεργουσα γρηγορα, θα επεφτε ανετα ξυλο.

Ρε οι γυναικες για τον πουτσο σφαζονται πολυ χειροτερα απο εμας!
ΟΛΕΣ, ξυπνατεεεεε  ελεινοι ελληνες

εισαι λαθος συγγνωμη που στο λεω.....αυτα τα κανουν μονο οι κομπλεξικες ελληνιδες που ζηλευουν τις καριολες τις ρωσιδες :2funny:

οπως αυτο το ελλεηνιδικο μπαζο ας πουμε
3.jpg

λυπαμαι δε μπορω να βρω πολλες ελλεηνιδες στο διαδικτυο γιατι δυστυχως δεν εχουν γινει ακομα νυφες σε αγοραπωλησια κρεατος :(
Οταν πεσει οικονομικη κριση στη χωρα και ψαχνομαστε οπως οπως για το κεφαλαιο θα κανουμε κει μεις το greekbrides και θα εχουμε πληθωρα υλικου :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom