kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εγώ θα έλεγα ότι και σαν Έλληνες, πάλι για Ταϋλανδέζες θα έπρεπε να μιλάμε...
Αν ρίξεις μια ματία στο τι συμβαίνει στο US of A αυτόν τον καιρό, [size=15pt]τα διαζύγια ξεπεράσανε το 50% [/size]και τα γραφεία με λατινοαμερικάνες κάνουν χρυσές δουλειές. Δε νομίζω να απέχουμε και πολύ, μερικά χρόνια ίσως.
Δε θα ήταν καλύτερα να μην είχαν παντρευτεί από την αρχή;
Πάντως, και με τις λατίνες δε νομίζω να ευτυχήσουνε...Άμα ο άλλος είναι μάλαξ, όποια και να τον πλησιάσει μετά από λίγο δε θα θέλει να τον βλέπει...
Δε σου εγγυάται κανείς, ότι από τη στιγμή που δεν "τό 'χεις" με τις Ελληνίδες, θα "τό 'χεις" με Ρωσίδες, Αμερικάνες, Λατίνες ή οτιδήποτε άλλο...
[size=15pt] Για το γάμο, εγώ πιστεύω πως σαν θεσμός είναι νεκρός.[/size] Πλέον έχει να κάνει καθαρά με το κοινωνικό φαίνεσθαι και τα του νομικού/εργασιακού καθεστώτος στη ζωή των συζύγων.
Εσύ παλληκάρι μου, θα πας μπροστά
Άρα δεν παντρεύεσαι και συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι κάποια στιγμή θα πορεύεσαι μόνος σε αυτόν τον κοσμο? Τί κάνουμε λοιπόν?
Δύσκολα να μην είσαι μόνος, ακόμα και παντρεμένος...οι άνθρωποι σήμερα είναι μπερδεμένοι, δεν ξέρουν να αγαπούν...
οι Σουηδοι ειναι λαος που αν εχουν συμφερν σε κανουν παρεα αν δεν εχουν συμφερον δεν σου πολυμιλανε!
Ενώ στην Ελλάδα έχουν μαζευτεί όλοι οι καλοί Σαμαρείτες