Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πιστευω να παρεξιγιθηκες .. Αν ναι συγνωμη .
Γουστα ειναι αυτα ..
ΑΝ σε ολους αρεσαν οι ρωσσιδες τοτε οιελληνιες αγαμητες θα εμεναν . για ολους υπαρχει κατι ..

Δεν ξερω τις εμπειριες σου με ανατολικο μπλοκο . αλλα εχεις παει κανα ταξιδακι ? εγω εργαζομαι στη μοσχα / ρωσσια .
Και ελλαδα εν ειχα προβλημα . μια χαρα τα πηγαινα . Αλλα πιστεψε με εδω ειναι παραδεισος ..

Προτιμας Ελληνιδες σαν ομορφια η σαν χαρακτηρα ? για κατι μονιμο ?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δεν πιστευω να παρεξιγιθηκες .. Αν ναι συγνωμη .
Γουστα ειναι αυτα ..
ΑΝ σε ολους αρεσαν οι ρωσσιδες τοτε οιελληνιες αγαμητες θα εμεναν . για ολους υπαρχει κατι ..

Δεν ξερω τις εμπειριες σου με ανατολικο μπλοκο . αλλα εχεις παει κανα ταξιδακι ? εγω εργαζομαι στη μοσχα / ρωσσια .
Και ελλαδα εν ειχα προβλημα . μια χαρα τα πηγαινα . Αλλα πιστεψε με εδω ειναι παραδεισος ..

Προτιμας Ελληνιδες σαν ομορφια η σαν χαρακτηρα ? για κατι μονιμο ?

Όχι ρε...τί να παρεξηγηθώ???Για μόνιμο μιλάω...και φυσικά απο ομορφιά με ελληνίδες καλά τα έχω πάει...και σχετικά καλές κοπέλες σε χαρακτήρα...Ρωσσία δεν έχω έρθει...και οι εμπειρίς μου με ανατολικό μπλόκ είναι μόνο με πληρωμή....αυτά... :boobies: :boobies: :boobies:

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω οποτε ειχα σχεση με ελληνιδα για να βγω με φιλους μου , μου επριζε τα αρχιδια .. στο σημειο που τη ελεγα ψεματα οτι ειμαι αρρωστο , θα κατσω σπιτι . και εγω εβγενα ...
παρολο που στις ρωσσιδες εχει βγει το ονομα . δεν ειναι ετσι ..
στην ελλαδα ολοι οι ελληνες ξερουν μονο ρωσσιδες πουτανες.. μια φυσιολογικη κανεις δεν ξερει ..
ειναι σαν να πηγενες σε μια χωρα και να γνωριζες μονο ελληνιδες πουτανες . παλυ θα ειχες τελειως λανθασμενη αποψη ..
και εγω πριν ερθω ρωσσια , πιστευα οτι ολες ειναι πουτανες ..
αλλα επεσα εξω .. Αυτα για χαρακτηρα ..

Τωρα για αποψη ομορφιας , μμμμμμμμμμμ τι να πω . οτι στην ελλαδα πας σε ενα κλαμπακι η σε μια καφετερεια και αντε να δεις 1 , το πολυ 3 που να ειναι πολυ ωραιες . ενω εδω  το 75% ειναι πολυ ωραιες ..
και μην εχει σο μυαλο σου ρωσσια= ξανθια .αυτο ειναι μυθος ..

Επισκέπτης
Εγω οποτε ειχα σχεση με ελληνιδα για να βγω με φιλους μου , μου επριζε τα αρχιδια .. στο σημειο που τη ελεγα ψεματα οτι ειμαι αρρωστο , θα κατσω σπιτι . και εγω εβγενα ...
παρολο που στις ρωσσιδες εχει βγει το ονομα . δεν ειναι ετσι ..
στην ελλαδα ολοι οι ελληνες ξερουν μονο ρωσσιδες πουτανες.. μια φυσιολογικη κανεις δεν ξερει ..
ειναι σαν να πηγενες σε μια χωρα και να γνωριζες μονο ελληνιδες πουτανες . παλυ θα ειχες τελειως λανθασμενη αποψη ..
και εγω πριν ερθω ρωσσια , πιστευα οτι ολες ειναι πουτανες ..
αλλα επεσα εξω .. Αυτα για χαρακτηρα ..

Τωρα για αποψη ομορφιας , μμμμμμμμμμμ τι να πω . οτι στην ελλαδα πας σε ενα κλαμπακι η σε μια καφετερεια και αντε να δεις 1 , το πολυ 3 που να ειναι πολυ ωραιες . ενω εδω  το 75% ειναι πολυ ωραιες ..
και μην εχει σο μυαλο σου ρωσσια= ξανθια .αυτο ειναι μυθος ..

Πες τα φίλε η γνώμη σου επειδή ζεις εκεί έχει άλλη βαρύτητα... που μερικοί νομίζουν ότι οι Ρωσίδες είναι όλες που...αν δε σε γουστάρει η Ρωσίδα το πουλο...και οι περισσότερες είναι έξυπνες δε παίζει να τις πουλήσεις παραμυθάκια...

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σε αυτο θα διαφωνησω .. τα παραμυθια τα χαβουν ευκολα ...
Αμα τους πεις " μωρο μου σημερα το βραυ θα βω για επαγγελματικο δειπνο " , δεν θα ρωτησει τιποτα . ακομα και αν γυρισεις ξημερωμα .. Βεβεως αμα της δωσεις αερα μετα τελειωσε , το εχασες το παιχνιδι ..
Αν απο μονος σου της λες που πας και τι κανεις . μετα θα κανει 1000 ερωτησεις ..
απο την αρχη αστη ετσι οπως ειναι ..

thebigdogs

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
για το οτι δεν ειναι ολες οι ρωσσιες πουτανες . και οτι αν εν σε γουσταρει σε παραταει αμεσως , ειναι αληθεια ...
εν θα εχει σχεση μαζι σου και θα γαμιεται με αλλον . θα σε παρατησει . στα καλα καθουμενα και μετα θα βρει αλλον ..

Επισκέπτης
για το οτι δεν ειναι ολες οι ρωσσιες πουτανες . και οτι αν εν σε γουσταρει σε παραταει αμεσως , ειναι αληθεια ...
εν θα εχει σχεση μαζι σου και θα γαμιεται με αλλον . θα σε παρατησει . στα καλα καθουμενα και μετα θα βρει αλλον ..

Ντόμπρα και ξηγημένα πράγματα όχι της ανωμαλίας και του κεράτου το κάγκελο που πέφτει εδω πέρα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Στις Ρωσσιδες κλπ κανα χαστουκι επιτρεπεται..........?
Σε σεβονται με το αντριλικι?

Γιατι σε αυτες τις χωρες πεφτει πολυ ξυλο απο τους αντρες......

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι όλοι εμείς οι Έλληνες άντρες θα πρέπει να αναπαραχθούμε με γυναίκες από τις "καλές" χώρες των Βαλκανίων καθώς και από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Όσες ελλεινίδες μείνουν αγάμητες (λέμε τώρα) θα έχουν κάποια ανταλλακτική αξία. Για παράδειγμα, θα μπορούμε να φέρνουμε μία Σέρβα με 2 ελλεινίδες ή 2 Ρωσίδες με 3 ελλεινίδες κλπ. Θα μου πεις "ρε φίλε, τις θέλουν?". Tότε, θα προχωρήσουμε σε κάποια -γενικότερου χαρακτήρα- συναλλαγή (και όχι μόνο με τις συγκεκριμένες χώρες) πχ. 1 ελλεινίδα για 500 βαρέλια πετρέλαιο ή για 1 ελλεινίδα για 5 τόνους καφέ ή 10.000 ελλεινίδες για να ξαναπάρουμε τον ΟΤΕ. Πολλά μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει θέληση για business.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επιτέλους να και μια σωστή πρόταση.

Η χώρα μας θα μπορούσε να εξάγει Ελλεηνίδες δεδομένου ότι η οικονομία μας έχει τα χάλια της. Βέβαια δεν αναμένω τις αξίες που γράφονται παραπάνω, αλλά μακάρι να αξίζουν τόσο...
για μένα πχ. 1 ελλεινίδα για 50 βαρέλια πετρέλαιο ή για 1 ελλεινίδα για 500 κιλα καφέ ή 500.000 ελλεινίδες για να ξαναπάρουμε τον ΟΤΕ.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
χιλιες φορες ανατολικο μπλοκ ρεεε....μακρια απο τις ξενερωτες,υπερφιαλες και ανωριμες μπεμπεκες,που δεν ξερουν τι θελουν :sunglasses:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Για τη μουνίτσα - με αγάπη, Τέλης.  :grin:

Επισκέπτης
Γραψε 2...

Αισχος στο video για την μαλακω μπαζολα και τους εξισου μαλακες που τραβανε και τα σχολια του κωλου που κανουν,αντι να ριξουν τιποτε σφαλιαρες στην μπαζολα να συνελθει.

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλά βρε μαλακες,κάθεστε και συνομιλείτε με την αρκούδα(οπως η ίδια εχει δηλωσει οτι ειναι αρκετά χοντρη)Μουνίτσα για τις ρωσσίδες και τις ελληνίδες;
πατε καλά ρε κοψιές;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Βασικά οι Ελλεηνίδες δεν έχουν καμιά θέση σ' αυτό το site και δεν καταλαβαίνω γιατί συμμετέχουν  :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Βασικά οι Ελλεηνίδες δεν έχουν καμιά θέση σ' αυτό το site και δεν καταλαβαίνω γιατί συμμετέχουν  :uglystupid:
καλα λες..
να φυγουν ολες τους!

τα παλιοκοριτσα! να μην σε ρωτησουνε πριν τολμησουν να μπουν στο σαιτ?!?!? ντροπη!

καλά βρε μαλακες,κάθεστε και συνομιλείτε με την αρκούδα(οπως η ίδια εχει δηλωσει οτι ειναι αρκετά χοντρη)Μουνίτσα για τις ρωσσίδες και τις ελληνίδες;
πατε καλά ρε κοψιές;

εσυ συνομιλεις μονο με φωτομοντελα? φωτομοντελο εισαι κ του λογου σου?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ωχ ξυπνήσανε όλες - τη γαμίσαμε.  :grin:

Run for the exits.  :helpplea:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Επαναφέρω τη πρόταση να τις εξάγουμε σε άλλες χώρες. Ίσως να μαζέψουμε και μερικά χρήματα για να σωθεί η οικονομία μας.

Οι Ελλεηνίδες είναι ένα παράξενο είδος που ίσως να έχει να ζήτηση σε άλλες χώρες σαν μουσειακό έκθεμα ή ως παράδειγμα προς αποφυγή για τις δικές τους γυναίκες...

Μπορούν επίσης να τις χρησιμοποιήσουν για πειράματα δεδομένου η έρευνα στη χώρα μας είναι ανύπαρκτη...  

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επαναφέρω τη πρόταση να τις εξάγουμε σε άλλες χώρες. Ίσως να μαζέψουμε και μερικά χρήματα για να σωθεί η οικονομία μας.

Οι Ελλεηνίδες είναι ένα παράξενο είδος που ίσως να έχει να ζήτηση σε άλλες χώρες σαν μουσειακό έκθεμα ή ως παράδειγμα προς αποφυγή για τις δικές τους γυναίκες...

Μπορούν επίσης να τις χρησιμοποιήσουν για πειράματα δεδομένου η έρευνα στη χώρα μας είναι ανύπαρκτη...  

την μουνίτσα να την δώσουμε σε κανα ρώσικο τσίρκο να κανει την αρκούδα και την αλλη την μπριζόλα σε κανα τουρκικο χαμάμ να χορευει τσιφτεντέλια..
και ας μας δώσουν ελιές,χαβιάρι ή οτι άλλο θέλουν

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ωχ ξυπνήσανε όλες - τη γαμίσαμε.  :grin:

Run for the exits.  :helpplea:

εμεις φταιμε ή μερικοι μερικοι που τα ζηταει ο πωπος τους?
μπορει να το εχουνε βιτσιο ποιος ξερει *P

αρχισε εσυ στεκα την εξαγωγη κ συνεχιζουμε εμεις... παρε κ τον μποςμαν μαζι σου
θα κανετε αχτυπητο διδυμο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom