Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο Mykland είναι δίμετρος?  :2funny: Και να είναι καλύτεροι από τους ελληναράδες, γιατί να επιλέξουν μια ελληνίδα? Θα επιλέξουν τότε μια ωραία γυναίκα. Λογικό και αναμενόμενο ε?

παιζεις με τη φλογααααα εγω στο πααααα :cheesy:
θα παρει ο κωλος σου φωτια :cheesy:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
επισης ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε οτι οι ψωλαραδες αραπακλες και οι διμετροι νορβηγοι ειναι καλυτεροι απο τους ελληναρες γαμιαδες
Και πάνε οι Νορβηγοί οι 2μετροι ή οι αραπάκλες με τη βοϊδόπουτσα με Ελληνίδες?

Χα χα - very funny.  :cheesy:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
επισης ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε οτι οι ψωλαραδες αραπακλες και οι διμετροι νορβηγοι ειναι καλυτεροι απο τους ελληναρες γαμιαδες

απλα δε βγαινουμε να το κανουμε και θρεντ ε? :)

η αμιγως "καθαρη" φυλη σου να υποθεσω ε?
μηπως να κανουμε θρεντακι βρε????????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ψωλαρας και γαμιας ειναι μονο ο ελληνας,κανενας αλλος στον κοσμο.οσο για τους αραπηδες ειναι μονο για να πουλανε σιντι.ο μυθος οτι ο μαυρος ειναι ψωλαρας εχει τελειωσει απο καιρο.

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX :2funny:

και μετα απο αυτην την ξεκαρδιστικη δηλωση τραβα διαβασε για την ερευνα που ειχε δημοσιευσει ο πανος (μπος) για το οτι οι ελληνες θεωρουνται μικοψωληδες :) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και πάνε οι Νορβηγοί οι 2μετροι ή οι αραπάκλες με τη βοϊδόπουτσα με Ελληνίδες?

Χα χα - very funny.  :cheesy:

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι καθε μερα ανοιγονται θρεντ με ο,τι ελληνικο ξεκωλο κυκλοφορει και απο κατω καθονται 15 καυλεουρες και καυλαντιζουν σχολιαζοντας ποσο καυλα ειναι και κανοντας θεα το καθε μπαζο που κυκλοφορει....

ε ναι....μετα πως να μην του γινει ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ του αλλουνου :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι καθε μερα ανοιγονται θρεντ με ο,τι ελληνικο ξεκωλο κυκλοφορει και απο κατω καθονται 15 καυλεουρες και καυλαντιζουν σχολιαζοντας ποσο καυλα ειναι και κανοντας θεα το καθε μπαζο που κυκλοφορει....

Πες μας οτι σε φτιαχνει αυτο......Μην κρυβεσαι..... :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
mounitsa, αν θες αράπη ή Νορβηγό δικαίωμά σου, άλλωστε σας το προτείνω και παραπάνω ως μια καλή λύση για τις Ελλεηνίδες και προσθέτω τους πακιστανούς, αλβανούς, κινέζους, ερυθρόδερμους ή ότι άλλο θέλετε.

Η Ελληνική φυλή πρέπει να βελτιωθεί και θα βελτιωθεί μέσω της επιμειξίας με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ναι λογικο ειναι (μετα τα ανωθεν) οταν ακουει η ελληνιδα γυναικα αυτα τα πραγματα να μην καθεται...η ρωσιδα εχει το αβανταζ οτι δε μιλαει και τη γλωσσα οσο να πεις....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
mounitsa, αν θες αράπη ή Νορβηγό δικαίωμά σου, άλλωστε σας το προτείνω και παραπάνω ως μια καλή λύση για τις Ελλεηνίδες και προσθέτω τους πακιστανούς, αλβανούς, κινέζους, ερυθρόδερμους ή ότι άλλο θέλετε.

Η Ελληνική φυλή πρέπει να βελτιωθεί και θα βελτιωθεί μέσω της επιμειξίας με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ....
στην αρχη μου την εδινες!!!!! τωρα γελαω εν τελει!!! καλος εισαι πλακα εχεις!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ελάχιστοι (σε σχέση με τον ενεργό σεξουαλικά πληθυσμό πάντα), Σαββάτο βράδυ 3 το πρωί λένε μαλακίες και βάζουνε ταμπέλες και στερεότυπα λές και είναι 15 χρ.

Μην τα παίρνεις ρε μουνίτσα - αφού ο χαβαλές & η καζούρα εδώ μέσα δεν τελειώνουν ποτέ.  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όχι φίλε δε μιλάω για χαρακτήρα. Γονιδιακά και βιολογικά μιλάω. Χρειάζεται ένα "φρεσκάρισμα" στη ράτσα.Να μπει λίγο σλάβικο αίμα.Θα βελτιωθεί πιστεύω.Εξάλλου τόσα εκαντοντάδες εκατομμύρια ανατολικές υπάρχουν. Άμα κάποτε υπάρξει μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα και έχει και γυναίκες και υπήρχαν στην κοινωνία γενικά πολλές, μάλλον μόνο ένας πόντιος θα επέλεγε να πάει με ελληνίδα.
ποιος αποφασίζει για τέτοια πράγματα; υπάρχει κάποια επιτροπή;

εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι σε μερικές δεκαετίες θα είμαστε μειωνότητα στην ίδια μας την χώρα
και τότε θα μας γαμάνε όλους οι αλβανοί και οι τούρκοι.
οι πότνιοι να σε πληροφορήσω ότι είναι ελληνικά φύλλα τα οποία κατέφυγαν σε άλλες λόγω των αναταράξεων που υπήρχαν για 400 χρόνια στην ελλάδα αλλά και του εμφυλίου και του 2ου παγκοσμίου πολέμου.
είναι μετανάστες στην ίδια τους την πατρίδα.
άλλο οι ρωσσοπόντιοι και άλο οι πόντιοι.
οι πόντιοι τιμούν την πατρίδα τους που τους φέρεται σκάρτα.
η φυλή χρειάζεται να φύγει από την φυλής και να κάνει αποτοξίνοση στον φραπέ οως ρόφημα για να μην τον πιούμε κανονικά αργότερα.
δεν είναι όλα  να περνάμε καλά και ότι αρπάξει ο κώλος μας.

μάθε ότι οι ελληνίδες μετανάστριες που έχω γνωρίσει είναι όλες τύπος και υπογραμμός, είναι όλες η μία καλύτερη από την άλλη και δεν έχουν σε καμία περίπτωση καμία σχέση με τις 25++ ρωσσιδούλες που γαμιούνται με τον κάθε ένα μπας και τις παντρευτεί για να ξεφύγουν από την μιζέρια που τις δέρνει.

βουρ στα εισαγώμενα ελληνικά προιόντα

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ελάχιστοι (σε σχέση με τον ενεργό σεξουαλικά πληθυσμό πάντα), Σαββάτο βράδυ 3 το πρωί λένε μαλακίες και βάζουνε ταμπέλες και στερεότυπα λές και είναι 15 χρ.

Μην τα παίρνεις ρε μουνίτσα - αφού ο χαβαλές & η καζούρα εδώ μέσα δεν τελειώνουν ποτέ.  ;)

Ρε εχεις πολυ πλακα εσυ........ :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

μα χαβαλε κανω :cheesy: δε με εχεις δει οταν τα παιρνω????? (δεν το παθαινω συχνα ομως)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom