Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολυ ομορφε :2funny:
τα αγγλικα-γαλλικα-πιανα κτλ ανηκουν στο κεφαλαιο Βιογραφικο

τα αλλα ανηκουν αλλου :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
'Oντως. Όταν σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται πιο πολλές ανατολικές εδώ, τότε θα γίνει φυσικά αυτό. Απλά θα είναι παράλογο να ζευγαρώσει ο άντρας με το κατώτερο είδος βιολογικά. Η ράτσα πρέπει να βελτιωθεί κάπως. Πάντα το άνοιγμα και οι επιμειξίες βελτιώνουν τη ράτσα. Αντίθετα η ανακύκληση με την ίδια ράτσα συνεχώς την εκφυλίζει. Πόσο μάλλον όταν είναι και με ελεηνίδες.
με το μυαλό που κουβαλάμε σαν κενωνία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταστρέψουμε και αυτές τις γυναίκες.
η όλη βλάβη πηγάζει από την παιδεία που παίρνουμε... και από παιδεία είμαστε φτωχοί όσο δεν πάει άλλο.
μην ξεχνάς ότι οι ρώσοι έχουν πάει στο διάστημα.... νομίζεις ότι είναι εύκολο να τους πάρει τη γυναίκα ένας λαός που το πιο x-treme επιστιμονικό επίτευγμα είναι ο φραπές.
φταίμε όλοι για την εθνική κλαψομουνίαση που μας δέρνει

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
λεσ δλδ και οι 10 να ειναι γυναικες???????

Είδες την ύπουλη mounitsa. Καρφώθηκε. Εσύ τι ψήφισες. Πες μου ΤΩΡΑ. :knuppel:

μουνιντζα.....μετα την ειρωνια μου το χαος και μετα απο κεινο παλι αυτη :2funny:

Αυτή είναι η γοητεία σου :uglystupid:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ζητω οι Ελληνιδες!!!!  
:rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα τσολια μου εδω μεσα αλλα διαβαζουμε.....μην ερχεσαι εσυ να μας καταστρεψεις το μυθο σε παρακαλω....με ποιο δικαιωμα? :P

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ..................

Σας βαρεθηκε η ψυχη μου σας βαρεθηκε ΓΚΡΙΚ ΛΟΒΕΡΣ της συμφορας.........

Αρα κ οι περισσοτεροι απο σας κατωτερο ειδος αποτελειται μιας κ οι μανες σας ειναι Ελληνιδες......

ΑΝτε να σοβαρευτουμε λιγο.......

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Νομίζω πως όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε πως οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ είναι ομορφότερες από τις Ελλεηνίδες, άρα έχουν και καλύτερα γονίδια που τα χρειαζόμαστε για να βελτιωθεί η φυλή μας.
Δυστυχώς έχω πάει πολύ περισσότερο με Ελλεηνίδες και η διαφορά είναι τεράστια με τις γυναίκες του ανατολικού μπλοκ.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Sorry κορίτσια, αλλά αυτό ήταν πραγματικά αστείο.  :cheesy:
μπα αυτό είναι καλύτερο.
"όλο φασολάδα φασολάδα φασολάδα... εε.. κάποια στιγμή θα θελήσεις να φας και λίγο κρέας"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Είδες την ύπουλη mounitsa. Καρφώθηκε. Εσύ τι ψήφισες. Πες μου ΤΩΡΑ. :knuppel:

Αυτή είναι η γοητεία σου :uglystupid:
EDIT: μπαρδον βρε μουνιντζα τωρα το ειδα καλυτερα το ποστ σου :rockon: :rockon:

Σου ειπα τι ψηφισα....ελληνιδες....δε μου αρεσουν οι ξανθες περαν των γερμανιδων για ευνοητους λογους :P

προτιμω (οπως και ο τσολιας χαχχαχα) τις κοκκινομαλλες ή τις γηινες αποχρωσεις....

και αν εκανα τριο με μια τετοια θα το εκανα :)

μερσι για το κομπλιμαν :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
με το μυαλό που κουβαλάμε σαν κενωνία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταστρέψουμε και αυτές τις γυναίκες.
η όλη βλάβη πηγάζει από την παιδεία που παίρνουμε... και από παιδεία είμαστε φτωχοί όσο δεν πάει άλλο.
μην ξεχνάς ότι οι ρώσοι έχουν πάει στο διάστημα.... νομίζεις ότι είναι εύκολο να τους πάρει τη γυναίκα ένας λαός που το πιο x-treme επιστιμονικό επίτευγμα είναι ο φραπές.
φταίμε όλοι για την εθνική κλαψομουνίαση που μας δέρνει
όχι φίλε δε μιλάω για χαρακτήρα. Γονιδιακά και βιολογικά μιλάω. Χρειάζεται ένα "φρεσκάρισμα" στη ράτσα.Να μπει λίγο σλάβικο αίμα.Θα βελτιωθεί πιστεύω.Εξάλλου τόσα εκαντοντάδες εκατομμύρια ανατολικές υπάρχουν. Άμα κάποτε υπάρξει μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα και έχει και γυναίκες και υπήρχαν στην κοινωνία γενικά πολλές, μάλλον μόνο ένας πόντιος θα επέλεγε να πάει με ελληνίδα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομίζω πως όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε πως οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ είναι ομορφότερες από τις Ελλεηνίδες, άρα έχουν και καλύτερα γονίδια που τα χρειαζόμαστε για να βελτιωθεί η φυλή μας.
Δυστυχώς έχω πάει πολύ περισσότερο με Ελλεηνίδες και η διαφορά είναι τεράστια με τις γυναίκες του ανατολικού μπλοκ.....

επισης ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε οτι οι ψωλαραδες αραπακλες και οι διμετροι νορβηγοι ειναι καλυτεροι απο τους ελληναρες γαμιαδες

απλα δε βγαινουμε να το κανουμε και θρεντ ε? :)

η αμιγως "καθαρη" φυλη σου να υποθεσω ε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
επισης ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε οτι οι ψωλαραδες αραπακλες και οι διμετροι νορβηγοι ειναι καλυτεροι απο τους ελληναρες γαμιαδες

απλα δε βγαινουμε να το κανουμε και θρεντ ε? :)

η αμιγως "καθαρη" φυλη σου να υποθεσω ε?
ο Mykland είναι δίμετρος?  :2funny: Και να είναι καλύτεροι από τους ελληναράδες, γιατί να επιλέξουν μια ελληνίδα? Θα επιλέξουν τότε μια ωραία γυναίκα. Λογικό και αναμενόμενο ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom