poly omorfos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oΕγώ πάλι επειδή δεν έχω το λογοτεχνικό οίστρο της Μουνίτσας για να απαντήσω σε ολόκληρο το post της, θα ομολογήσω απλώς ότι ψήφισα τις Ελληνίδες γιατί έχω πάει με πολύ περισσότερες από ότι με τις εκ του Ανατολικού Μπλόκ ορμώμενες κυρίες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος...
Σας ευχαριστώ...
Υ.Γ. Όσοι θέλουν να με γιουχάρουν, παρακαλώ όχι pm γιατί θα γεμίσει το mailbox....σας ευχαριστώ...
και εσύ πέρασες από τα 15 μυνήματα.... σου είπε κανένας να μην εκφράζεσαι;τλχστ ασ μας τη λενε ατομα που ειναι καιρο εδω μεσα.... οχι ατομα με 15 μηνυματακια......
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι του πρώην ανατολικού μπλοκ αλλά μου αρέσουν και οι Ελληνίδες.
Έχω πρόβλημα?
ουτε στα 15 ουτε στα 100 ουτε στα 200 προσεβαλλα κανεναν!!!!!!! ουτε τωρα!!!!!!! > > >και εσύ πέρασες από τα 15 μυνήματα.... σου είπε κανένας να μην εκφράζεσαι;
υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που είναι 2.5 χρόνια και ζήτημα να έχουν μέχρι 100 ποστ.
ο μετρητής σε συνάρτηση με την ημερομηνία εγγραφής είναι για να θυμίζει στους άλλους το πόσο λιώνεις μέσα στο σάιτ.
δεν μας είπες και τίποτα μέχρι τώρα.ποιο ειναι το προβλημα σου φιλτατε?????????????????????????????????
Μα μόνο το σεξ σε ενδιαφέρει mounitsa; :oσολαριουμ εκανες ρε??? ελπιζω να μεγαλωσε και το πουλι σου με την αλλαγη χρωματος ε?
αν ειναι δωσε μου την γραπτη σου αδεια να μπορω να πορωνομαι ελευθερα......... :oδεν μας είπες και τίποτα μέχρι τώρα.
στα τελευταία σου ποστ όλο πορώνεσαι
Ναι, δεν ξέρω τι θέλω. Είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά ώρες-ώρες νομίζω ότι η διαφορά είναι στην μόνο στην εθνικότητα. Μάλλον είμαι τρελός.εσυ εισαι προβληματικος εκ φυσεως ρε
Μουνίτσα μας κάνεις κάτι τέτοιο ή μου φάνηκε?εσυ εισαι προβληματικος εκ φυσεως ρε
τότε να μην θεωρείς σαν μέτρο σύγκρισης τα ποστ του άλλου.ουτε στα 15 ουτε στα 100 ουτε στα 200 προσεβαλλα κανεναν!!!!!!! ουτε τωρα!!!!!!! > > >
Ναι, δεν ξέρω τι θέλω. Είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά ώρες-ώρες νομίζω ότι η διαφορά είναι στην μόνο στην εθνικότητα. Μάλλον είμαι τρελός.
Ψήφισα πρώην ανατολικό μπλοκ
αααααα!!!!!!!!!! με το γαντι ε???? ε οχι φιλτατε.... οταν κραζεις αναμενομενο ειναι να κραχτεις..... δεν εχει γαντια κ τετοια.........τότε να μην θεωρείς σαν μέτρο σύγκρισης τα ποστ του άλλου.
δηλαδή εγώ έχω το δικαίωμα να σε βρίσω.
όλοι ίδοι είμαστε εδώ.
κακός που σε ειρωνεύτηκε,
και σου την είπε.
βρσίσε τον αν έχεις δίκιο αλλά με το γάντι.