Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

michailid

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι επειδή δεν έχω το λογοτεχνικό οίστρο της Μουνίτσας για να απαντήσω σε ολόκληρο το post της, θα ομολογήσω απλώς ότι ψήφισα τις Ελληνίδες γιατί έχω πάει με πολύ περισσότερες από ότι με τις εκ του Ανατολικού Μπλόκ ορμώμενες κυρίες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος...

Σας ευχαριστώ...

Υ.Γ. Όσοι θέλουν να με γιουχάρουν, παρακαλώ όχι pm γιατί θα γεμίσει το mailbox....σας ευχαριστώ...:)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
mounitsa= ο τιμωρός :rockon:

URL]]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μικαιλιντ???? τι ομολογεις δηλαδη εδω ενωπιων ολων???????

ΟΤΙ ΓΑΜΑΣ??????????και μαλιστα ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ?????????

να το κοιταξεις φιλε μου αυτο....καποιο προβλημα θα υπαρχει.....οι ελληνιδες δε γαμιουνται δεν το ξερες???? :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εγώ πάλι επειδή δεν έχω το λογοτεχνικό οίστρο της Μουνίτσας για να απαντήσω σε ολόκληρο το post της, θα ομολογήσω απλώς ότι ψήφισα τις Ελληνίδες γιατί έχω πάει με πολύ περισσότερες από ότι με τις εκ του Ανατολικού Μπλόκ ορμώμενες κυρίες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος...

Σας ευχαριστώ...

Υ.Γ. Όσοι θέλουν να με γιουχάρουν, παρακαλώ όχι pm γιατί θα γεμίσει το mailbox....σας ευχαριστώ...:)
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
  τλχστ ασ μας τη λενε ατομα που ειναι καιρο εδω μεσα.... οχι ατομα με 15 μηνυματακια...... :birdman:
και εσύ πέρασες από τα 15 μυνήματα.... σου είπε κανένας να μην εκφράζεσαι;
υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που είναι 2.5 χρόνια και ζήτημα να έχουν μέχρι 100 ποστ.
ο μετρητής σε συνάρτηση με την ημερομηνία εγγραφής είναι για να θυμίζει στους άλλους το πόσο λιώνεις μέσα στο σάιτ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Οι Ελλεηνίδες οι ταλαίπωρες πιστεύουν ότι κοντοί, με καράφλα και μπυροκοιλιά κάνουν σχέσεις με ανατολικές :2funny: :2funny: :2funny:  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι του πρώην ανατολικού μπλοκ αλλά μου αρέσουν και οι Ελληνίδες.
Έχω πρόβλημα? :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

μπορει απλα να μην ειναι κοντος χοντρος με καραφλα και κοιλια και να βρισκει γυναικα ο ανθρωπος.... :P :P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και εσύ πέρασες από τα 15 μυνήματα.... σου είπε κανένας να μην εκφράζεσαι;
υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που είναι 2.5 χρόνια και ζήτημα να έχουν μέχρι 100 ποστ.
ο μετρητής σε συνάρτηση με την ημερομηνία εγγραφής είναι για να θυμίζει στους άλλους το πόσο λιώνεις μέσα στο σάιτ.
ουτε στα 15 ουτε στα 100 ουτε στα 200 προσεβαλλα κανεναν!!!!!!! ουτε τωρα!!!!!!!    >:( >:( >:(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι που ειμαι συσπειρωτικη ρε τσολια μην την αποπαιρνεις.....σαν τον παπανδρεου το μακαριτη ενα πραμα :2funny:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
σολαριουμ εκανες ρε??? ελπιζω να μεγαλωσε και το πουλι σου με την αλλαγη χρωματος ε? :2funny:
Μα μόνο το σεξ σε ενδιαφέρει mounitsa;  :o

Εσύ; Mια τόσο καλλιεργημένη κοπέλα;  :'(

Πολύ καλά λοιπόν!  :P

Άλλαξε μου τα φώτα , χάρισε μου μοναδικές στιγμές ηδονής.....  :knockinb:  :humpleg::bounce:

Και μετά πέταξε έπειτα ως στυμμένη λεμονόκουπα..... (ή πολτοποιημένη στη συγκεκριμένη περίπτωση.....)  :grin:

fat-woman-sex.jpg

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εσυ εισαι προβληματικος εκ φυσεως ρε :2funny:
Ναι, δεν ξέρω τι θέλω. Είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά ώρες-ώρες νομίζω ότι η διαφορά είναι στην μόνο στην εθνικότητα. Μάλλον είμαι τρελός. :dancing: :boobies:

Ψήφισα πρώην ανατολικό μπλοκ  :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ουτε στα 15 ουτε στα 100 ουτε στα 200 προσεβαλλα κανεναν!!!!!!! ουτε τωρα!!!!!!!    >:( >:( >:(
τότε να μην θεωρείς σαν μέτρο σύγκρισης τα ποστ του άλλου.
δηλαδή εγώ έχω το δικαίωμα να σε βρίσω.
όλοι ίδοι είμαστε εδώ.

κακός που σε ειρωνεύτηκε,
και σου την είπε.
βρσίσε τον αν έχεις δίκιο αλλά με το γάντι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι, δεν ξέρω τι θέλω. Είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους αλλά ώρες-ώρες νομίζω ότι η διαφορά είναι στην μόνο στην εθνικότητα. Μάλλον είμαι τρελός. :dancing: :boobies:

Ψήφισα πρώην ανατολικό μπλοκ  :rockon: :rockon: :rockon:

φοβασαι μηπως δε σε παιζουν τα αλλα παιδακια? :2funny:
οπως οι υπολοιποι 10 που δε λενε ποιοι ειναι και γιατι ψηφισαν ελληνιδες? χαχαχαχαχα

πολυ ομορφε επειδη ειμαι πολυ καλλιεργημενη δεσποινιδα και εχουν δει πολλα τα ματια μου πλεον κανω μονο σεξ :cheesy:

θα σου αλλαξω τα φωτα τα πετρελαια και καμια λαμπα αν εχεις ευκαιρη....και τιποτα αλλες μερεμετοδουλειες να μου τις πεις τωρα που γυριζει μη μου τις βγαλεις μια μια ε?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τότε να μην θεωρείς σαν μέτρο σύγκρισης τα ποστ του άλλου.
δηλαδή εγώ έχω το δικαίωμα να σε βρίσω.
όλοι ίδοι είμαστε εδώ.

κακός που σε ειρωνεύτηκε,
και σου την είπε.
βρσίσε τον αν έχεις δίκιο αλλά με το γάντι.
αααααα!!!!!!!!!! με το γαντι ε???? ε οχι φιλτατε.... οταν κραζεις αναμενομενο ειναι να κραχτεις..... δεν εχει γαντια κ τετοια.........  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom