Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνίτσα μας κάνεις κάτι τέτοιο ή μου φάνηκε?  :cheesy:

th_41767_mounitsa_123_540lo.jpg

Θα φωνάξω τον Ανατολ να σας κανονίσει...  :knuppel:

:grin:

ετσι χαριτωμενα οπως η δεσποινις το κανω :P :P

o ανατολ δε μπορει τωρα....πριβεδιαζεται με γκομενιτσες....δε μπορει να τα κανει ολα μαζι ταυτοχρονα....χαχαχχαχα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ελα τώρα ρε τσολιά - που το βρήκες αυτό ρε συ?

:S

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ετσι χαριτωμενα οπως η δεσποινις το κανω :P :P

o ανατολ δε μπορει τωρα....πριβεδιαζεται με γκομενιτσες....δε μπορει να τα κανει ολα μαζι ταυτοχρονα....χαχαχχαχα
χάθηκε το θέμα με τόσα οφτόπικ... και παρασείρεσαι και εσύ πολύ εύκολα.

μην ανυσηχείς για τις απόψεις που εκφράζονται εδώ μέσα.
όπως βλέπεις το σάιτ έχει μόνο μια μειωψηφία μόνο του ελληνικού πληθυσμού.
όπως εγώ δεν ασχολούμαι με την κάθε πικραμένη που (λέμε τώρα) κλαίγεται στο κοσμοπόλιταν
έτσι και εσύ δεν θα πρέπει να ανυσηχείς.
υπαρχουν παντού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια όλο το χρόνο.

εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν οι ρωσσίδες και τόσο.
εγώ είμαι περισσότεερο του κοκκινομάλλικου και ας είναι και από ουγκάντα (λέμε τώρα)
γούστα ίναι αυτά.
επειδή βρέθηκαν 20-30 άτομα σε ένα σάιτ που συμμετέχουν άντε το πολύ 2000 άτομα σημαίνει ότι πρέπει να το πάρουμε της μετρητής.
όχι φυσικά.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
φοβασαι μηπως δε σε παιζουν τα αλλα παιδακια? :2funny:
οπως οι υπολοιποι 10 που δε λενε ποιοι ειναι και γιατι ψηφισαν ελληνιδες? χαχαχαχαχα

Η ειρωνεία σου δεν έχει όρια. :thefinge:
Τώρα οι υπόλοιποι είναι ποιοι ή ποιες? :dancing: :think:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
πολυ ομορφε επειδη ειμαι πολυ καλλιεργημενη δεσποινιδα και εχουν δει πολλα τα ματια μου πλεον κανω μονο σεξ :cheesy:
Μόνο σεξ;  :'(

Για περίμενε..... :think:

:bounce-glasses:

θα σου αλλαξω τα φωτα τα πετρελαια και καμια λαμπα αν εχεις ευκαιρη....και τιποτα αλλες μερεμετοδουλειες να μου τις πεις τωρα που γυριζει μη μου τις βγαλεις μια μια ε?
Mounitsa..... :smitten:

Μετά θα σε πάω και μια ωραία βόλτα .....  :grin:

fat_man_236wfi.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τσολια εχεις δικιο....και παρασυρομαι γμτ ευκολα οντως....χχαχαχα
δεν τα παιρνω.....απλα δε μου αρεσει αυτο το κλιμα που επιτηδες καλλιεργειται.....εχεις δει καμια εδω μεσα να κλαιγεται? οκ στο κοσμοφορουμ ισως δεν ξερω γιατι δε μπαινω.....αλλα τοση μουρμουρα για το ιδιο θεμα? ε νευρα ειναι αυτα σπανε καποια στιγμη :P

ουτε εμενα με προβληματιζει το συγκεκριμενο ζητημα...ευτυχως υπαρχουν οι 20-30 που σαν τις αδικες καταρες ψαχνουν ρωσιδες και αφηνουν τους υπολοιπους νορμαλ σε εμας να καλογαμιομαστε :) :)

μουνιντζα.....μετα την ειρωνια μου το χαος και μετα απο κεινο παλι αυτη :2funny:

εγω ψηφισα ελληνιδες παντως (δεν ειχα αλλη επιλογη) γιατι δε μου αρεσουν οι ξανθες....αν εκανα τριο με το φιλο μου και γυναικα θα ηθελα κατι πιο γηινο σε χρωματα.... ή γερμανιδα (για αλλους λογους...χαχαχαχαχα)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ότι άλλο θες πες μου!!! :grin:
google is my friend
να μη με μαλωνεις λεεεε.....
κι εγω οταν μπηκα εδω ακουγα τον καθε πικραμενο να με κραζει καποια στιγμη καποιος θα τα πληρωνε τα σπασμενα..... :'( :'( :'( :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πολυ ομορφε.....αγγιζεις τις πιο ευαισθητες χορδες μου.......

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ βελτιώνονται τα γονίδια της φυλής μας, για αυτό πλέον οι γάμοι με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ θα πολλαπλασιάζονται.

Επιμένω πως για τις Ελλεηνίδες υπάρχουν Αλβανοί, Πακιστανοί, Μαύροι, Κινέζοι και ερυθρόδερμοι για σεξ, σχέση ή γάμο  

Τώρα αν κάποιες στενοχωριούνται ή τις ενοχλούν τα λίγα μου post μου είναι αδιάφορο......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ο αλλος το παει γονιδιακα.......ειπα και γω...... :2funny:
μα τον τουτατη τι αλλο θα ακουσω η γυναικα......

ο καιρος γαρ εγγυς λεμεεεεεεεεε

μπορεις να το στηριξεις με καποια ερευνα αυτο που αναφερεις? το χει πει καποιος βιολογος? γιατρος? κατι τελος παντων? ή απλα σου καθονται οι ρωσιδες πιο ευκολα και δεν εχεις αλλο επιχειρημα να προσαψεις?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ βελτιώνονται τα γονίδια της φυλής μας, για αυτό πλέον οι γάμοι με γυναίκες του ανατολικού μπλοκ θα πολλαπλασιάζονται.

Επιμένω πως για τις Ελλεηνίδες υπάρχουν Αλβανοί, Πακιστανοί, Μαύροι, Κινέζοι και ερυθρόδερμοι για σεξ, σχέση ή γάμο  

Τώρα αν κάποιες στενοχωριούνται ή τις ενοχλούν τα λίγα μου post μου είναι αδιάφορο......
ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΙ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ..........

α ρε τσολια μεγαααααλη η χαρη σου...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

'Oντως. Όταν σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται πιο πολλές ανατολικές εδώ, τότε θα γίνει φυσικά αυτό. Απλά θα είναι παράλογο να ζευγαρώσει ο άντρας με το κατώτερο είδος βιολογικά. Η ράτσα πρέπει να βελτιωθεί κάπως. Πάντα το άνοιγμα και οι επιμειξίες βελτιώνουν τη ράτσα. Αντίθετα η ανακύκληση με την ίδια ράτσα συνεχώς την εκφυλίζει. Πόσο μάλλον όταν είναι και με ελεηνίδες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

για ποια γονίδια λες?
αυτά που κάνουν τους άντρες του ανατολικού μπλοκ αλκοολικούς, τεμπέληδες και μανειώδεις καπνιστές;
εκτός και αν όλοι έχετε την δυνατότητα-ταλέντο να επιλέγετε το φύλο του παιδιού πάνω στο κρεβάτι.
εγώ είμαι λειψός..... μπορώ να γαμάω και να τεκνοποιώ random άνευ condom

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ουτε εμενα με προβληματιζει το συγκεκριμενο ζητημα...ευτυχως υπαρχουν οι 20-30 που σαν τις αδικες καταρες ψαχνουν ρωσιδες και αφηνουν τους υπολοιπους νορμαλ σε εμας να καλογαμιομαστε :) :)
:o

Τσάμπα πλήρωνε ο μπαμπάς και η μαμά γαλλικά , πιάνο και μπαλέτο τόσα χρόνια..... :'(

Μα τι γλώσσα είναι αυτή;  :think:

Δε σου ξαναπαντάω σε ποστ.....τέλος!  >:(

εγω ψηφισα ελληνιδες παντως (δεν ειχα αλλη επιλογη) γιατι δε μου αρεσουν οι ξανθες....αν εκανα τριο με το φιλο μου και γυναικα θα ηθελα κατι πιο γηινο σε χρωματα.... ή γερμανιδα (για αλλους λογους...χαχαχαχαχα)
:cool2:

Καλά..... *P

Το παίρνω πίσω!  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιαυτο μην απορειτε οταν τα παιδια σας δε σας μοιαζουν :cheesy: :cheesy:
και μην ανοιγετε πικραμενα θρεντ για απιστες και ατιμες πρωην που σας παρατησαν....
καντε μικρα ελληνορωσακια να ηρεμησουμε....βασικα....ΓΑΜΗΣΤΕ να ηρεμησουμε ολοι μας :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom