@πολυ κουκλακι.. παντως αν ειχα εγω σχεση με καποιον κ τον επιανα να φερεται ετσι.. θα ειχα χασει πασα ιδεα για κεινον
να παιζει περιπτωση απιστιας δικιας μου.. νο γουει οποτε θα ηταν απλα κατινος καφρος κ ζηλιαρης
Bite , παιδιά....
Το ερώτημα δεν ήταν ρητορικό!
Είχα γίνει αυτόπτης μάρτυρας ενός παρόμοιου περιστατικού πριν από κάποια χρόνια.....
Η σύζυγος ενός 50 άρη κυρίου , τον έκανε τσακωτό με την γκόμενα του (γύρω στα 25) σε κεντρική περιοχή μεγάλης πόλης.
Στην αρχή υπήρξαν διάφοροι διαξιφισμοί εκ μέρους της απατημένης συζύγου , κυρίως προς το μέρος της ερωμένης.
Η σύζυγος προσπαθούσε να εκτονωθεί λεκτικά , αλλά ήταν φανερό ότι ήταν μάταιο.....υπήρχε μια κλιμακούμενη ένταση στο πρόσωπο της.....όσο πέρναγε η ώρα η αγανάκτηση και η οργή της μεγάλωνε.....όπως και η ένταση της φωνής της.....
Η ερωμένη (ελληνίδα) , παρακολουθούσε αμίλητη και σαφώς σοκαρισμένη (όπως η ρωσίδα στο βιντεάκι).
Μετά από κάποια στιγμή , μαζί με τις ύβρεις άρχισαν και κάποια χαστούκια εκ μέρους της συζύγου (προσπάθειες μάλλον), αφού ο άντρας προσπαθούσε να ηρεμήσει τη σύζυγο του, ώντας ανάμεσα στις 2 γυναίκες....
Η ερωμένη δεν αντιδρούσε , κάτι πήγαινε να ψελλίσει αλλά εξόργιζε ακόμα περισσότερο τη σύζυγο.....
Ο κόσμος δε που είχε μαζευτεί όσο περνούσε η ώρα , μάλλον χειρότερη έκανε την κατάσταση ..... (εγώ καθόμουν σε μια διπλανή καφετέρεια σε απόσταση μερικών μετρων από το σημείο της διένεξης).
Ήταν φανερό ότι η κατάσταση ήταν καζάνι που έβραζε.....τι καζάνι.....ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.....
Και αυτό δεν άργησε να γίνει φυσικά ....
Ξαφνικά η γυναίκα βρίζει για πολλοστή φορά την ερωμένη ("ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ.") και τις ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι στα μούτρα! Την πέτυχε για τα καλά!
Στη συγκεκριμένη όμως επίθεση αντιδρά (περισσότερο ενστικτωδώς πιστεύω) η ερωμένη και τις επιστρέφει το χαστούκι επίσης στα μούτρα!
Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται..... :S
Η απατημένη σύζυγος ΧΙΜΑΕΙ στην κυριολεξία πάνω στην ερωμένη (έχετε δει αγώνες από πιτ μπουλ; για τέτοια μανία μιλάμε!
) και η ερωμένη τρομοκρατημένη να προσπαθεί να αμυνθεί.
Σε μια από τις επιθέσεις της η σύζυγος κατεβάζει το χέρι της και σχίζει το φόρεμα της ερωμένης.....ήταν ένα καλοκαιρινό φόρεμα από αυτά που κλείνουν από μπροστά με κουμπιά.....φύγαν φυσικά όλα τα κουμπιά..... και η ερωμένη έμεινε να αμύνεται με ένα φόρεμα που πλέον είχε μετατραπεί σε ρόμπα.....
Βέβαια "ρόμπα" είχαν ήδη γίνει και οι 3 τρεις τους .....
Ο άντρας προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμάζευτα μπήκε στη μέση και η γυναίκα του ουρλιάζει ξαφνικά ("ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ!") και του χώνει μια μπουνιά αλά Mike Tyson (η οποία προοριζόταν προφανώς για την ερωμένη).....
Τον πετυχαίνει στο πρόσωπο και του φύγανε τα γυαλιά.....εκείνη όμως ανένδοτη , φουλ επίθεση.....η δε ερωμένη να αμύνεται ημίγυμνη και ο άντρας να τις τρώει και από τις 2!
Τέτοιο γυναικοκαβγά δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου.....
Τελικά για καλή τύχη και των 3 , εμφανίστηκε ένας αστυνομικός ο οποίος με αυστηρό ύφος τους χώρισε και τους οδήγησε στο διπλανό αστυνομικό τμήμα.....
Νομίζω ότι η ΑΠΙΣΤΙΑ είναι κάτι το οποίο δεν χωνεύεται εύκολα.....είναι εύκολο να κρίνουμε τώρα , αλλά αν είχαμε φάει εμείς το κέρατο.....μπορεί να αντιδρούσαμε πιο ψύχραιμα.....μπορεί όμως και να τα κάναμε όλα ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ.....
Μάλλον η γυναίκα ξαφνιάστηκε , δεν περίμενε να τους δει και μέρα μεσημέρι(η συνάντηση έγινε τελείως τυχαία).....
Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι ώρα κράτησε ο καυγάς (15 με 20 λεπτά) τον άντρα της δεν τον έβριζε, όλο "Γιώργο μην ανακατεύεσαι" του έλεγε.....την ερωμένη βέβαια αν μπορούσε θα την είχε λίωσει στο ξύλο.....(το επιχείρησε βέβαια , αλλά επενέβη αποφασιστικά η ΕΛ.ΑΣ.....)
υ.γ. Το βιντεάκι που πόσταρα πριν λίγο άσχετο ..... αλλά πολύ καλό!