Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
..ενώ εσύ ΔΕ θα έφερες ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμιά ευθύνη...Μπράβο...έτσι...στο ύψος των περιστάσεων...Συνέχισε να μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ... :uzi: :badair:

φυσικα κ δεν θα εφερα καμια ευθυνη σε τετοιο περιστατικο
εγω γνωριζω τον εαυτο μου κ δεν θα εδινα ποτε αφορμες κ αιτιες για κατι τετοιο

οχι εσυ εμενα
οποτε μη με κουραζεις αλλο με χαζομαρες κ ασχολησου με τις ρωσιδες σου

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ε,ας γινόταν καπνός..!
κάθησε κ τις έφαγε από την νευρασθενικιά.. :S
"τις έφαγε" τρόπος του λέγειν
γιατί είναι αρκετά μακρυά για να ξεχωρίσεις
αν την βάραγε κανονικά ή αν ήταν στημένο..
Σιγά μην ήταν στημένο. Είμαι σίγουρος ότι άμα ήθελε η Ρωσίδα θα μπορούσε να ρίξει και περισσότερες.

Άλλα είπαμε ξένη είναι & χεσμένη - έπρεπε να την κάνει νωρίς με ελαφρά.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οπωs και ναχει η ιστορια παντωs.....βλεπουμε μια Ελληνιδα που ηδη εχει χασει τον ελεγχο τηs...αρνουμενη να παραδεχτει τα δικα τηs λαθη κανει ακομα ενα...το υστατο..χανει τον αυτοσεβασμο τηs...και επιτιθεται.....τωρα με το ξυλο που εδωσε τι εκανε??? εβαλε μυαλο???συνετιστηκε για το μελλον??πηρε πισω αυτον που τηs κλεψανε??εκδικηθηκε???τι απ ολα αυτα????....Μαλλον για αλλη μια φορα νομισε οτι  εκανε το σωστο και οτι μπορει να συνεχισει ετσι τον ολισθηρο τηs δρομο...Αφου εφτασε και σ αυτο το επιπεδο τι αλλο μενει να κανει???Κατι πιο ακραιο???Να κλεισει τα συνορα ισωs.... :S :S :S

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
φιλε η ελλεηνιδα ητανε ζωο.αλλα και οι φιλες τις το ιδιο που καθοτανε και εβλεπαν και αυτες σαν ζωα.
γιατι αυτοι που γυριζαν το βιντεο δεν ηταν?
αδερφη του ενος δεν ηταν κιολας?!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Βρε μην ασχολείστε με ΑΣΧΗΜΙΕΣ....θα σας βοηθήσω εγώ να ψηφίσετε...Αθήνα ή ΜΟΣΧΑ...

Συνημμένα

• Aleksandra.jpg
    Aleksandra.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Dasha.jpg
    Dasha.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Galina.jpg
    Galina.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Olya.jpg
    Olya.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Svetlana.jpg
    Svetlana.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 43

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
@πολυ κουκλακι.. παντως αν ειχα εγω σχεση με καποιον κ τον  επιανα να φερεται ετσι.. θα  ειχα χασει πασα ιδεα για κεινον
να παιζει περιπτωση απιστιας δικιας μου.. νο γουει οποτε  θα ηταν απλα κατινος καφρος κ ζηλιαρης
Bite , παιδιά....

Το ερώτημα δεν ήταν ρητορικό!  :grin:

Είχα γίνει αυτόπτης μάρτυρας ενός παρόμοιου περιστατικού πριν από κάποια χρόνια.....  :P

Η σύζυγος ενός 50 άρη κυρίου , τον έκανε τσακωτό με την γκόμενα του (γύρω στα 25) σε κεντρική περιοχή μεγάλης πόλης.

Στην αρχή υπήρξαν διάφοροι διαξιφισμοί εκ μέρους της απατημένης συζύγου , κυρίως προς το μέρος της ερωμένης.

Η σύζυγος προσπαθούσε να εκτονωθεί λεκτικά , αλλά ήταν φανερό ότι ήταν μάταιο.....υπήρχε μια κλιμακούμενη ένταση στο πρόσωπο της.....όσο πέρναγε η ώρα η αγανάκτηση και η οργή της μεγάλωνε.....όπως και η ένταση της φωνής της.....

Η ερωμένη (ελληνίδα) , παρακολουθούσε αμίλητη και σαφώς σοκαρισμένη (όπως η ρωσίδα στο βιντεάκι).

Μετά από κάποια στιγμή , μαζί με τις ύβρεις άρχισαν και κάποια χαστούκια εκ μέρους της συζύγου (προσπάθειες μάλλον), αφού ο άντρας προσπαθούσε να ηρεμήσει τη σύζυγο του, ώντας ανάμεσα στις 2 γυναίκες....

Η ερωμένη δεν αντιδρούσε , κάτι πήγαινε να ψελλίσει αλλά εξόργιζε ακόμα περισσότερο τη σύζυγο.....

Ο κόσμος δε που είχε μαζευτεί όσο περνούσε η ώρα , μάλλον χειρότερη έκανε την κατάσταση ..... (εγώ καθόμουν σε μια διπλανή καφετέρεια σε απόσταση μερικών μετρων από το σημείο της διένεξης).

Ήταν φανερό ότι η κατάσταση ήταν καζάνι που έβραζε.....τι καζάνι.....ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.....

Και αυτό δεν άργησε να γίνει φυσικά ....

Ξαφνικά η γυναίκα βρίζει για πολλοστή φορά την ερωμένη ("ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ.") και τις ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι στα μούτρα! Την πέτυχε για τα καλά!

Στη συγκεκριμένη όμως επίθεση αντιδρά (περισσότερο ενστικτωδώς πιστεύω) η ερωμένη και τις επιστρέφει το χαστούκι επίσης στα μούτρα!

Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται..... :S

Η απατημένη σύζυγος ΧΙΜΑΕΙ στην κυριολεξία πάνω στην ερωμένη (έχετε δει αγώνες από πιτ μπουλ; για τέτοια μανία μιλάμε! :new_shocked:) και η ερωμένη τρομοκρατημένη να προσπαθεί να αμυνθεί.

Σε μια από τις επιθέσεις της η σύζυγος κατεβάζει το χέρι της και σχίζει το φόρεμα της ερωμένης.....ήταν ένα καλοκαιρινό φόρεμα από αυτά που κλείνουν από μπροστά με κουμπιά.....φύγαν φυσικά όλα τα κουμπιά..... και η ερωμένη έμεινε να αμύνεται με ένα φόρεμα που πλέον είχε μετατραπεί σε ρόμπα.....

Βέβαια "ρόμπα" είχαν ήδη γίνει και οι 3 τρεις τους .....

Ο άντρας προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμάζευτα μπήκε στη μέση και η γυναίκα του ουρλιάζει ξαφνικά ("ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ!") και του χώνει μια μπουνιά αλά Mike Tyson (η οποία προοριζόταν προφανώς για την ερωμένη).....

Τον πετυχαίνει στο πρόσωπο και του φύγανε τα γυαλιά.....εκείνη όμως ανένδοτη , φουλ επίθεση.....η δε ερωμένη να αμύνεται ημίγυμνη και ο άντρας να τις τρώει και από τις 2!

Τέτοιο γυναικοκαβγά δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου.....

Τελικά για καλή τύχη και των 3 , εμφανίστηκε ένας αστυνομικός ο οποίος με αυστηρό ύφος τους χώρισε και τους οδήγησε στο διπλανό αστυνομικό τμήμα.....

Νομίζω ότι η ΑΠΙΣΤΙΑ είναι κάτι το οποίο δεν χωνεύεται εύκολα.....είναι εύκολο να κρίνουμε τώρα , αλλά αν είχαμε φάει  εμείς το κέρατο.....μπορεί να αντιδρούσαμε πιο ψύχραιμα.....μπορεί όμως και να τα κάναμε όλα ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ.....

Μάλλον η γυναίκα ξαφνιάστηκε , δεν περίμενε να τους δει και μέρα μεσημέρι(η συνάντηση έγινε τελείως τυχαία).....

Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι ώρα κράτησε ο καυγάς (15 με 20 λεπτά) τον άντρα της δεν τον έβριζε, όλο "Γιώργο μην ανακατεύεσαι" του έλεγε.....την ερωμένη βέβαια αν μπορούσε θα την είχε λίωσει στο ξύλο.....(το επιχείρησε βέβαια , αλλά επενέβη αποφασιστικά η ΕΛ.ΑΣ.....)  :tooth:

υ.γ. Το βιντεάκι που πόσταρα πριν λίγο άσχετο ..... αλλά πολύ καλό!  :bounce-glasses:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Το ερώτημα που προκύπτει είναι το ακόλουθο.....  :think:

Αν είχατε σχέση και με τις 2 πώς θα αντιδρούσατε;  :P

Και περνάγατε τυχαία από το δρόμο ακριβώς εκείνη τη στιγμή;  :grin:

Παίρνουμε ως υπόθεση ότι πρόκειται για περίπτωση απιστίας.....  :o

Μια λύση προτείνεται στο ακόλουθο βίντεο!   :2funny:

Απίστευτο Βίντεο και αυτό και το αρχικό!!!
Μπράβο παιδιά!!!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Σιγά μην ήταν στημένο. Είμαι σίγουρος ότι άμα ήθελε η Ρωσίδα θα μπορούσε να ρίξει και περισσότερες.

Άλλα είπαμε ξένη είναι & χεσμένη - έπρεπε να την κάνει νωρίς με ελαφρά.

Αυτό λέω κ εγώ,να την έκανε με ελαφρά..
αλλά ρε παιδιά ξένη & χεσμένη κ για αυτό κάθεται κ της τρώει
οκ είναι μια δικαιολογία..
όταν ας πούμε έκανε την "πουστια" δεν θυμήθηκε ότι ήταν ξένη..
...κ χεσμένη?
τώρα  η άλλη να έκανε έτσι  χωρίς λόγο μ φαίνεται λίγο απίθανο..
αλλά τσπα..μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι δεν χωνευεται ευκολα πολυ κουκλε η απιστια
αλλα  ο κλασικος γυναικειος εγωισμος μαζι με λιγη εως πολυ κατινια θεωρει οτι φταιει ΜΟΝΟ η αλλη γυναικα κ οχι κ η ιδια κ οχι κ ο ανδρας της

ειναι κ να το χεις στο χαρακτηρα σου..
Αυτό λέω κ εγώ,να την έκανε με ελαφρά..
αλλά ρε παιδιά ξένη & χεσμένη κ για αυτό κάθεται κ της τρώει
οκ είναι μια δικαιολογία..
όταν ας πούμε έκανε την "πουστια" δεν θυμήθηκε ότι ήταν ξένη..
...κ χεσμένη?
τώρα  η άλλη να έκανε έτσι  χωρίς λόγο μ φαίνεται λίγο απίθανο..
αλλά τσπα..μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε..

με τετοιο χαρακτηρα μπορει κ να το κανε  επειδη απλως δεν αντεξε την απορριψη απ το μηλο της εριδος τους..   :P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
  αυτο που διαβασα μου θυμισε στο περιπου μια ιστορια μιας γνωστης που "μαλωσε" με μια ρωσσιδα σε
  ενα αστικο λεωφορειο για μια θεση(τπτ ιδιαιτερο) και γυρισε κ της λεει η εν λογω κυρια....<<δεν φτανει που ηρθαμε  στη χωρα σας και χορτασαμε τους αντρες σας μουνι μιλατε κι απο πανω>>>........ :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
  αυτο που διαβασα μου θυμισε στο περιπου μια ιστορια μιας γνωστης που "μαλωσε" με μια ρωσσιδα σε
  ενα αστικο λεωφορειο για μια θεση(τπτ ιδιαιτερο) και γυρισε κ της λεει η εν λογω κυρια....<<δεν φτανει που ηρθαμε  στη χωρα σας και χορτασαμε τους αντρες σας μουνι μιλατε κι απο πανω>>>........ :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Χαχα!!!!! Πολύ καλό!!!!!  :2funny:

Και όλα αυτά για μια θέση σε λεωφορείο;  :grin:

Ε ρε γλέντια..... :bounce-glasses:

Φαντάσου να τσακωνόντουσαν για τίποτα σοβαρό δλδ.... :cheesy:

Θα τα είδε όλα η ελληνίδα με την συγκεκριμένη απάντηση!  :tooth:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Πεστο ψεμματα.....Η χωρα χρειαζοτανε ....χειρα βοηθειαs...Δλδ οχι μονο χειρα....και ποδια και απ ολα τα "αξεσουαρ"....Ναναι καλα τα κοριτσια...Ηρθανε στην....πληγεισα ζωνη και  επουλωσαν τιs πληγεs...Α ολα κι ολα...Χορτασε ο κοσμοs .....ειχαμε φτασει να λεμε το μουνι μουνακι....Ναναι καλα τα κοριτσια....Τωρα που μαθαμε στη θαλασσα....δεν ξαναγυρναμε στην πισινα...Κιτs :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απολαυστε αυτο το μεγαλειωδες θρεντ το οποιο αποτελειται εξ ολοκληροτ απο βιντεο
με γυναικοκαβγαδες - σφαλιαρες - μπουκετα και αλλα πολλα!!

δειτε ενα ταξιδιωτικο οδηγο με τιτλο "Πεταξτε Ανατολικα"
πηγαινωντας στο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μία τυπική Ελλεηνίδα, που της πήρε η θεληματική ανατολικοευρωπαία κορασίς το γκόμενο! Και που είσαι ακόμη......

Για να μην αντιδράσει η άλλη, μπορεί να μην είχε άδεια παραμονής, ή να μην την συνέφερε να πάει το θέμα στο αστυνομικό τμήμα.
και εγω συμφονω μαζι σου.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...ειμαι σιγουρος οτι οι Ελεηνιδες του σα'ι'τ ψιφησανε!εκτος αν υπαρχουν 7 ψυχανωμαλοι!που προτιμανε της Ελεηνιδες?--ωραιες Ελεηνιδες ειναι μονο τα τραβεστι!η Ελλαδα δυστηχως ενω φυμιζεται για τους GREEK LOVERS.απο γυναικες δεν εχει να επηδιξει τιποτα!οπως και η Ρωσσια απο αντρες!δεν εχω ακουσει ποτε να ερθουν αντρες στην Ελλαδα για να βρουνε Ελληνιδες!οπως αντιστηχα και γυναικες να ερθουν στη Ρωσσια για να πανε με Ρωσσους!......

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
  ουφ αυτο που μου τη δινει ειναι η απολητοτητα και ο ξερολισμος....
πφφφφφ..... της κουρασης......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....εγω παντα ελεγα 1.ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΕΛΕΗΝΙΔΑ,ΡΩΣΣΟς(αντρας)ή ΑΡΑΠΗς!Ελεηνιδα γιατι θα ενιωθα πολυ υποτημιτικα να μη μου δινουν καμια σημασια και να θεωρουμε τριτης διαλογης ή λυση αναγκης και ολοι να κοιτανε της ξενες!---Ρωσσος για τον ιδιο λογο.να θελουν οι γυναικες τους ξενους και να ειμαι λυση αναγκης και να πηγαινουν μαζι μου μονο και μονο γιατι δεν μπορουν να βρουνε ξενο!---Αραπης γιατι ολοι θα με κοιταγαν υποτημιτικα σαν να μην εμαι ανθρωπος!αλλα σαν να ειμαι ζωο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom