Νέα

Ελλεηνίδες vs πρώην ανατολικό μπλόκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιές προτιμάτε για σεξουαλικές συντρόφους?

• Ελλεηνίδες

Ψήφοι: 5 29,4%
  • Πρώην Ανατολικο Μπλοκ

Ψήφοι: 11 64,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 1 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εγω απλα θα σου πω οτι πληρωνομαι την ωρα που μιλαμε.... :dancing:
Να μας πεις εσυ το λογο της υπαρξης σου στο σαιτ, σαββατοβραδο....???? (Με..την ησυχια σου..)

Οσο για το σεξουαλικα δραστηριοι....δεν θα σου κανω την χαρη... :headbang: :headbang:
βρε ποβελ..... μην εισαι κακος.... εγω ας πουμε σημερα ημουν αρρωστη κ δεν βγηκα.....
που ξερεις τι εχει ο καθενας κ ειναι μεσα..... οκ εισαι τυχερος π πληρωνεσαι....αλλα μη το λες ετσι...

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
εγω ειχα φιλους απο διαφορες χωρες οποτε εχω ενα πιο εκλεπτυσμενο γουστο :2funny: εχω το προτερημα να εχω ζησει στο εξωτερικο....
Τς,τς.....σιγά τα αυγά !  :P

Που αλλού θα βρεις τέτοιους υποψηφίους γαμπρούς;  :cheesy:

Τσέκαρε το επόμενο βιντεάκι..... :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ε καλα δεν εχει κι αδικο ομως για τον προβληματισμο του ο ποβελ....(κι εγω αρρωστη ειμαι και μιλαω εκ του ασφαλους χαχαχαχα  αλλα ουτως ή αλλως δουλευω τα σαββατοκυριακα οποτε βγαινω καθημερινες)

απο την αλλη δεν ξερεις ομως τι μπορει να κανει ο καθενας στις 3 το πρωι.....μπορει να εκανε σεξακι πιο νωρις και να μπηκε να ξελαμπικαρει λιγο :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
φυσικά... το μπογιάτισμα δεν το πάω.μόλις γίνεις όλόκληρη κόκκινη στείλε pm(κοκκινο-mounitsa)

χχαχαχαχαχαχαχα μπααααα ειμαι μπογιατισμενη εγω :2funny: αλλα παντα ζηλευα τις φυσικες ;) ;) μαρεσουν τρομερα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ρε σεις, και εγώ άρρωστος είμαι  :rolleyes:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το παρακάτω το έχω δημοσιεύσει παλιότερα, αλλά δείχνει τη σημερινή πραγματικότητα.

Οι Ελλεηνίδες έχουν ξεφύγει εντελώς. Σήμερα στη δουλεία μου σε συζήτηση με γυναίκες μου εξήγησαν ότι αυτό που θέλει μια γυναίκα από τον άνδρα είναι η εξασφάλιση (ούτε έρωτες καλή εμφάνιση, μόρφωση και δουλεία).

Εξασφάλιση λοιπόν σημαίνει το τι μπορείς να της προσφέρεις εσύ (όχι αυτή) και αυτό μπορεί στο μυαλό της κάθε γυναίκας να έχει απίστευτες διαστάσεις. Ακούστε λοιπόν συμπεράσματα γυναικών από τη σημερινή συζήτηση για την εξασφάλιση:

1.   Ο άντρας πρέπει να βγάζει περισσότερα από μια γυναίκα. Αν όχι, τότε οφείλει να κάνει και δεύτερη δουλειά για να τα καταφέρει.
2.   Ο δημόσιος τομέας είναι για γυναίκες και ο ιδιωτικός για τους άνδρες (έχει καλύτερες αποδοχές). Γενικά, δουλειές υπαλληλίας είναι για γυναίκες, ο άνδρας πρέπει να είναι επιχειρηματίας, έμπορος, διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ με υψηλές αποδοχές.
3.   Αν ο άνδρας βγάζει λιγότερα από τη γυναίκα, τότε είναι περίπου άχρηστος, αποτυχημένος ή τεμπέλης.
4.   Τα γονίδια της γυναίκας την οδηγούν να επιλέγει άνδρες που προσφέρουν την εξασφάλιση.
5.   Κατάλληλος άνδρας για σχέση είναι αυτός που είναι του χεριού της γυναίκας, δηλαδή ο μαλάκας.

Μετά τη παραπάνω κουβέντα, εγώ ευγενικά ευχήθηκα σε όλες να βρουν την εξασφάλιση που ψάχνουν των 5, 10, 50, 100 χιλ. € το μήνα και βάλε  και να είναι και μαλάκες και φυσικά έγινε τις πουτάνας ……(το εξέλαβαν ως ειρωνεία βλέπεις).

Με βάση τα παραπάνω βλέπουμε ότι οι Ελλεηνίδες έχουν προβληματικούς χαρακτήρες.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αρα στεκα οι ελληνιδες δε σου αρεσουν επειδη βασικα δε μπορεις να εχεις αυτα τα (παραλογα κατ εμε) κριτηρια? και γιαυτο στρεφεσαι στις ανωτερες γονιδικα ρωσιδες?

Ρε σεις, και εγώ άρρωστος είμαι  :rolleyes:

εσυ μας κολλησες???????

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ είμαι σπίτι γιατί μετά από 2η φόλα που έφαγα προ 1 χρόνου(από κοκκινομάλλα) δεν έχω και πολύ όρεξη να βγαίνω.....

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

πέρνα από το σπίτι να στο εκτυπώσω σε Α1 κόλα να το βάλεις κάπου να φαίνεται

δεν έχει να κάνει με το "σπίτι" μου
που "παινεύω".
αλλά για ένα άτομο π τουλάχιστον
υπερασπίζεται με ισχυρά επιχειρήματα τις απόψεις του
...
ας είχε κ η αντίθετη πλευρά ανάλογα επιχειρήματα
να την πέρναμε στα σοβαρά..
κ ναι όλο αυτό κουράζει..
ας ανοίγανε το τι τρέχει με τις ελλεινιδες νο 2
να τελειώνουμε.. :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν έχει να κάνει με το "σπίτι" μου
που "παινεύω".
αλλά για ένα άτομο π τουλάχιστον
υπερασπίζεται με ισχυρά επιχειρήματα τις απόψεις του
...
ας είχε κ η αντίθετη πλευρά ανάλογα επιχειρήματα
να την πέρναμε στα σοβαρά..
κ ναι όλο αυτό κουράζει..
ας ανοίγανε το τι τρέχει με τις ελλεινιδες νο 2
να τελειώνουμε.. :P

προκειται για παραρτημα του elleinides corporation

τωρα ΚΑΙ στο χρηματιστηριο.....

ρε νταρκ με σκλαβωνεις αχ θα αρχισω να βαυκαλιζομαι μετα και θα καβαλησω κανα καλαμι :2funny:  μερσι :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α...εν τω μεταξυ....εαν τολμουσε καμια ελληνιδα να ανοιξει ενα τετοιο θρεντ (ακομα και για πλακα) φυσικα θα υπηρχαν αντιδρασεις οτι ζηλευουμε, οτι θελουμε να επιβεβαιωθουμε, παρτε τον πουλο και διαφορα αλλα ευφανταστα :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
 ΤΣΟΛΙΑ????? ειδες εγω τοση ωρα δεν μιλησα ασχημα σε κανεναν!!!!!!! 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:)
μονο εσυ με μαλωσες!!!! κακε!!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
και σου πα να μη με σαλιωνεις σιχαμενο.....3 μερες ειμαι αρρωστη....
Τι να κάνω ρε mounitsa. Ε? Μπορώ και αλλιώς? Έλα και στη θέση μου λίγο :dancing: :dancing: :dancing:

Α...εν τω μεταξυ....εαν τολμουσε καμια ελληνιδα να ανοιξει ενα τετοιο θρεντ (ακομα και για πλακα) φυσικα θα υπηρχαν αντιδρασεις οτι ζηλευουμε, οτι θελουμε να επιβεβαιωθουμε, παρτε τον πουλο και διαφορα αλλα ευφανταστα :2funny:
Εδώ είσαι λάθος. Πρέπει να το ανοίξεις οπωσδήποτε. Οι ώριμες απαντήσεις που θα λάβεις, θα σε κάνουν να πιστεύεις πως ακόμα στη ζωή σου δεν έχεις δει τίποτα. word.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom