Το παρακάτω το έχω δημοσιεύσει παλιότερα, αλλά δείχνει τη σημερινή πραγματικότητα.
Οι Ελλεηνίδες έχουν ξεφύγει εντελώς. Σήμερα στη δουλεία μου σε συζήτηση με γυναίκες μου εξήγησαν ότι αυτό που θέλει μια γυναίκα από τον άνδρα είναι η εξασφάλιση (ούτε έρωτες καλή εμφάνιση, μόρφωση και δουλεία).
Εξασφάλιση λοιπόν σημαίνει το τι μπορείς να της προσφέρεις εσύ (όχι αυτή) και αυτό μπορεί στο μυαλό της κάθε γυναίκας να έχει απίστευτες διαστάσεις. Ακούστε λοιπόν συμπεράσματα γυναικών από τη σημερινή συζήτηση για την εξασφάλιση:
1. Ο άντρας πρέπει να βγάζει περισσότερα από μια γυναίκα. Αν όχι, τότε οφείλει να κάνει και δεύτερη δουλειά για να τα καταφέρει.
2. Ο δημόσιος τομέας είναι για γυναίκες και ο ιδιωτικός για τους άνδρες (έχει καλύτερες αποδοχές). Γενικά, δουλειές υπαλληλίας είναι για γυναίκες, ο άνδρας πρέπει να είναι επιχειρηματίας, έμπορος, διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ με υψηλές αποδοχές.
3. Αν ο άνδρας βγάζει λιγότερα από τη γυναίκα, τότε είναι περίπου άχρηστος, αποτυχημένος ή τεμπέλης.
4. Τα γονίδια της γυναίκας την οδηγούν να επιλέγει άνδρες που προσφέρουν την εξασφάλιση.
5. Κατάλληλος άνδρας για σχέση είναι αυτός που είναι του χεριού της γυναίκας, δηλαδή ο μαλάκας.
Μετά τη παραπάνω κουβέντα, εγώ ευγενικά ευχήθηκα σε όλες να βρουν την εξασφάλιση που ψάχνουν των 5, 10, 50, 100 χιλ. € το μήνα και βάλε και να είναι και μαλάκες και φυσικά έγινε τις πουτάνας ……(το εξέλαβαν ως ειρωνεία βλέπεις).
Με βάση τα παραπάνω βλέπουμε ότι οι Ελλεηνίδες έχουν προβληματικούς χαρακτήρες.....