Ότι λέτε μέχρι τώρα τα έχετε ξαναπεί και απλά επαναλαμβάνεται η διαφωνία μας.
Ένα είναι το καινούριο, πως με είπατε προδότη. Εδώ διαφωνώ μαζί σας, όχι πως θα είχα πρόβλημα να γίνω προδότης, αλλά κάνετε λάθος.
Ποτέ δε συμφώνησα με την Ελλάδα πως θα πολεμήσω για αυτή. Μου το έδωσε με το ζόρι. Με τη βία! Γεννήθηκα, και κάποιος αόρατος δικτάτορας με έχρισε υπόδουλο και είπε πως έχω την υποχρέωση να δώσω τη ζωή μου αν μου ζητηθεί. Δε συμφώνησα τότε, δε συμφωνώ και τώρα. Στον στρατό ακόμα δεν είχα ορκιστεί. Όχι πως σημαίνει κάτι, και να είχα ορκιστεί θα το έκανα μόνο για να μη πάω φυλακή, γιατί πρώτα απ' όλα έχω ηθική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μου (επιπλέον, ο όρκος δε σημαίνει τίποτα για εμένα).
Αν στη μια πλευρά της συμφωνίας υπάρχει κάποιος που απειλεί τον άλλον, πως αν δε δεχτεί τη συμφωνία θα τον πάει φυλακή, τότε έχω το δικαίωμα να σπάσω τη συμφωνία όποτε εγώ θελήσω. Ο λόγος? Πολύ απλός, επειδή με εξανάγκαζαν να τη δεχτώ.
ADMIRAL GR, θα ήσουν ο πρώτος από τους πολεμιστές του Στάλιν καθώς σκότωναν αθώο κόσμο, θα ήσουν ο πιο σκατόψυχος Άγγλος όταν κάναν επίθεση στην Βιρμανία, θα ήσουν ο πιο στρατόκαυλος Αμερικάνος όταν σκότωναν στα Βαλκάνια. Είσαι μια μαριονέτα που αντί για μυαλό, έχει ένα ηχείο που παίζει ότι του λένε άλλοι. Γελάω μαζί σου ανθρωπάκι.
Αφού δεν έχεις ηθικούς φραγμούς. Μην το παίζεις τώρα ειρηνιστής. Ένα ανθρωπάκι που σκέφτεται την πάρτη του είσαι, χωρίς κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο. Ατομικισμός και ωφελιμισμός δεν είναι ούτε ιδεολογίες ούτε επιδέχονται ηθικής. Όσο για την «συμφωνία» που αναφέρεις πως σε απείλησαν, άρα είναι και άκυρώσιμη, μπορείς να υπαναχωρήσεις και να συμφωνήσεις με άλλη κοινωνία που θα κάνει δεκτό το αίτημα σου. Ξέρεις όμως πως
ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Γι’ αυτό το λόγο και θα κάνεις το κοινωνικό συμβόλαιο λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ. Εκτός από την
απειλή όμως, που αποτελεί λόγο για να σπάσει το ένα μέρος τη συμφωνία υπάρχει και η
πλάνη . Αυτό δηλαδή που κάνεις εσύ. Όπως λοιπόν σπας εσύ την συμφωνία όποτε θελήσεις, έτσι και η Κοινωνία σπάει την συμφωνία.
Ο λόγος? Πολύ απλός,
επειδή χρησιμοποίησες απατηλά μέσα για να σε δεχτεί ως μέλος της.
Η ποινική σου ρήτρα? Φυλάκιση στην καλύτερη, θάνατος στην ακόμα καλυτερότερη….
Και μια υποσημείωση περί όρκου. Πέραν του θρησκευτικού όρκου που εσένα δε σου λέει τίποτα υπάρχει και ο πολιτικός όρκος. Ορκίζεσαι στην
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΟΥ. Ούτε αυτός ο όρκος σου λέει τίποτα?
Αλλά που να βρεις τα αρχίδια να κάνεις πολιτικό όρκο στο στρατό??
Θρησκευτικό μαζί με τα άλλα πρόβατα ανοιγοκλείνοντας το στόμα σου και έτσι νομίζεις πως καθάρισες… Την άλλη φορά κάνε δακτυλάκια….
Παράνομο είναι επειδή άλλοι φτιάχνουν τους νόμους όπως τους συμφέρει.
Ηθικά απαράδεκτο σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια, για μένα είμαι ηθικότατος.
Παράλογο δε νομίζω. Το να μη θέλω να δώσω τη ζωή μου δεν είναι παράλογο και θα το τιμήσω με όποιον τρόπο μπορέσω. Παράλογο είναι να σου λέει κάποιος πως οφείλεις να δώσεις τη ζωή σου και εσύ να το δέχεσαι, και μάλιστα με προθυμία!!!
Δεν σου είπε κανείς πως οφείλεις να δώσεις τη ζωή σου. Σου παρέχει ένα όπλο και
ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ! Την ζωή σου θα στην πάρει αν την εξαπατήσεις… ξέρεις εσύ τον τρόπο. Μην διαστρεβλώνεις τις λέξεις και τα νοήματα. Αφενός δεν τα κατέχεις και αφετέρου γίνεσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Όπως έλεγε και ο Νίτσε, αυτή είναι η μόνη ηθική.
Επίσης, κάνεις λάθος, αυτοί που πήγαν μπροστά είναι κυρίως αυτοί που είναι μόνο για τον εαυτούλη τους!
Υπάρχουν κάτι εφοπλιστές που βύθισαν πλοία σκοτώνοντας κόσμο για να πάρουν ασφάλειες.
Αυτό είναι ανηθικότητα, βάζει την ανθρώπινη ζωή κάτω από τα λεφτά.
Τώρα θα μας μιλήσεις και για την Ηθική σου…
Είναι ανήθικο να βάζεις το κέρδος πάνω από τις ζωές των άλλων και δεν είναι ανήθικο να βάζεις τον εαυτούλη σου πάνω από το Σύνολο????
Μας είπες ρε πως αρνείσαι τον θάνατο γιατί δεν βρίσκεις κανένα ώφελος. Αν έβρισκες, δεν θα τον επιδίωκες?????
Τα ίδια σκατά είσαι με τους εφοπλιστές που κράζεις, απλά δεν διαθέτεις τα μέσα για να κάνεις το ίδιο. Όσο για τον Νίτσε πρώτα ξεφορτώθηκε το κουφάρι του παλιού του εαυτού… Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο.
Σε μια τέτοια θεωρητική προσέγγιση, αν πάω δηλαδή σε μια κοινωνία και μου πουν πως θα πρέπει, για να ζω μαζί τους, όταν χρειαστεί να πολεμήσω στο πλάι τους και να δώσω και τη ζωή μου όταν μου ζητηθεί, θα τους πω να πάρουν τα παπάρια μου και θα φύγω.
Στην περίπτωση που δε βρω καμία κοινωνία σαν και αυτή, για να ζήσω θα πω ψέμματα. Έχω ηθική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μου. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να βρω και άλλους σαν και εμένα, που θα έχουν το μυαλό να καταλάβουν πως δε χρειάζονται θυσίες και αν μας επιτεθούν μπορούμε να την κάνουμε και να μην έχουμε επιπτώσεις, να πάμε να ιδρύσουμε το καινούριο χωριό δίπλα.
Πριν προλάβεις, ναι, προτιμώ να αλλάζω χωριά συνέχεια και να είμαι ζωντανός παρά να μείνω σαν ηλίθιος του Λεωνίδα και να πεθάνω. Πιο το όφελος να πεθάνεις?
Όχι βλάξ. Αυτός που μια κοινωνία τον θεωρεί μέλος της και όταν χρειαστεί να πολεμήσει στο πλάι των υπολοίπων, εκείνος τους λέει να πάρουν τα παπάρια του και την κάνει για το δίπλα χωριό για να μείνει ζωντανός λέγεται ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Στο λεξικό της μητρικής σου γλώσσας,
δίπλα στο λήμμα ΠΡΟΔΟΤΗΣ έχει την φωτογραφία σου. Και μιας και αναφέρεις τον Λεωνίδα και τους 300 ηλίθιους του, εσύ σε τι διαφέρεις από τον Εφιάλτη????
Ποιος μου εγγυάται πως για να σώσεις το τομάρι σου δεν θα πας με τον εχθρό…. Η ηθική σου???? Δεν το νομίζω μας την είπες και αυτή.
Και στον θάνατο αναζητάς το ώφελος… Δεν θα το ζητήσεις στη ζωή…
Όχι, εγώ θέλω να είμαι μέλος της, να δουλεύω, να παράγω, να πληρώνω και να αγοράζω. Η κοινωνία θέλει και τη ζωή μου!!! Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να δώσω τη ζωή μου. Απλά μερικοί το θέλουν για να μη ξεβολευτούν.
Επίσης, τι παρακολούθηση ρε φίλε? Στο site εδώ για μπουρδέλα μιλάμε. Περιμένεις να σε προδώσω προτείνοντάς σου ένα μπουρδέλο που δεν είναι καλό? Αυτά είναι προσωπικές απόψεις.
Και ποιος σου είπε ρε πως η Κοινωνία σε θέλει για μέλος της????
Να δουλεύεις, να παράγεις, να πληρώνεις και να αγοράζεις. Ποια από αυτές δεν είναι δραστηριότητα της ζωής?????
Στο ξανάπα οι Κοινωνίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!
Και όπως επαρκώς εξηγήθηκε
οι Κοινωνίες αποφασίζουν για τα μέλη τους. Το Σύνολο. Όχι η Μονάδα.
Το Σύνολο λοιπόν ξέρει πια πως είσαι και ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Τώρα έμαθε πως είσαι και ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΣ.. Και τέτοιους ανθρώπους ΚΑΝΕΙΣ δεν τους θέλει κοντά του, όχι απλά σε μια κοινωνία, ούτε καν σε μια δουλειά. Γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να στηριχτείς απάνω τους για να προοδεύσεις. Την προδοσία πολλοί ελάτρεψαν. Τον προδότη ΟΥΔΕΙΣ. Μην απορείς λοιπόν που κάποιοι θέλουν την αποβολή σου από τώρα και την ταυτότητα σου για να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο, το οποίο ευθαρσώς δήλωσες πως θα εξαπατούσες για να σε κάνει δεκτό ή θα το πρόδιδες στην ύστατη στιγμή. Μην απορήσεις ούτε όταν, αφού τους γυρίσεις την πλάτη στην ύστατη στιγμή, το μαχαίρι θα σου έρθει
πισώπλατα… Εσύ τους την γύρισες.
Επίσης, εδώ που συμμετέχεις είναι το Forum του site. Επειδή δεν είναι η μητρική σου γλώσσα να σου το μεταφράσω.
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ=FORUM. Φυσικά και μιλάμε για πουτάνες και μπουρδέλα, όπως και για πολλά άλλα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. Το φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας, είτε το δέχεσαι, είτε όχι. Εφόσον όμως δήλωσες
ΔΗΜΟΣΙΑ πως δεν θα είχες πρόβλημα να γίνεις προδότης, η Κοινότητα οφείλει να λάβει τα μέτρα της. Όσο για τα μπουρδέλα σιγά μην πάρουμε και την γνώμη σου. Είναι προφανές πως παίζεις το πουλάκι σου…
Πριν διαλυθεί θα υπάρχει ρε συ. Όταν διαλυθεί θα διαλυθεί, δε σε καταλαβαίνω. Δε με νοιάζει να είμαι μέλος μιας κοινωνίας που μπορεί να διαλυθεί, εσένα γιατί σε νοιάζει?
Γιατί η Κοινωνία θα διαλυθεί από κάποιον τρίτο που θα της επιτεθεί και την επιβουλεύεται. Δεν θα αυτοκαταστραφεί. Και όλες οι κοινωνίες ξέρεις μπορεί να δεχτούν επίθεση, ανά πάσα στιγμή, από οποιονδήποτε τρίτο. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. Αν βρεις κοινωνία που δεν υπάρχει περίπτωση να διαλυθεί έλα να μας την πείς και μας. Αλλά τι λέω και αυτό για την πάρτη σου θα το κρατήσεις… ποιό το όφελος ε?????
Εύκολο να επικαλούμαστε το προφανές όταν δεν έχουμε πια τι άλλο να πούμε. Αυτά που λες είναι προφανή για εσένα που δέχεσαι το δόγμα. Για εμένα που δε το δέχομαι, δεν είναι προφανή.
Η Γή γυρίζει Γαλιλαίο… και αυτό είναι προφανές, ήτοι φανερό και αντιληπτό απ’ όλους. Το γεγονός πως εσύ δεν το δέχεσαι, ως δόγμα (ανάθεμα με και αν ξέρεις την σημασία της λέξης αυτής…) δεν του στερεί την υπόσταση του προφανούς.
Όλοι το βλέπουν, εκτός απ’ όσους εθελοτυφλούν. Σε αυτούς ανήκεις ΕΣΥ!
Γιατί? Δε το καταλαβαίνω αυτό? Νομίζω πως μιλάς για διαφορετικό πράγμα.
Να σε πάρω ένα τηλέφωνο γιατί από εδώ δε θα βγάλουμε άκρη.
Δεν δέχεσαι τα προφανή, αλλά ένα είναι προφανές... Στις 3.30 το ξημέρωμα ήθελες να πάρεις τηλέφωνο κάποιον άγνωστο σου για να «… βγάλετε άκρη». Δεν στο λέω στα ίσια, αλλά έχεις μεγάλο πρόβλημα και πλέον είναι ξεκάθαρο πως οι αφέλειες 16χρονου που μας τσαμπουνάς με το υφάκι του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έχουν άλλο σκοπό… Έχε χάρη που έχω κάνει τάμα στον Μανιτού και δεν γαμάω στράκια…
Από τα υπόλοιπα μέλη ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά θα συμφωνήσω με τον georgebest. Ο τύπος είναι παράδειγμα προς αποφυγή ή πολύ απλά θέλει να κερδίσει τη δημοσιότητα
από άλλα μέλη... Αρκετή φαιά ουσία κατανάλωσα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι και ευγενικοί Εθνικιστες για να αφουγκραστούν τις ανησυχίες του...
Το κεφάλι μου ζαλίστηκε από τις τόσες πολλές μαλακίες του...
Κακός Ινδιάνος Μίλησε..............