Επισκέπτης
Η Χ.Α. που είπες ότι υποστηρίζεις πάντως δεν κάνει διαχωρισμούς σε καλούς κ κακούς,σε όλους λεπίδι η αποψή της,το ίδιο και ο εθνικοσοσιαλισμός.Εγώ δεν είπα ότι όλοι έρχονται να εγκληματίσουν.Όμως αν δεν έχεις έρθει νόμιμα με VISA και διαβατήριο δεν έχεις δικαίωμα να σαι σε μια χώρα.Ακόμα κι αν ήρθες για δουλειά.Και εγώ έχω όνειρο να πάω στην Αμερική,όμως αν δεν μπορώ να βγάλω VISA τι θα κάνω,θα πάω παράνομα να ζω σα σκουπίδι και αν βρωμίζω τον τόπο;
Ο Χριστιανισμός φίλε είναι η μεγαλύτερη αλήθεια του κόσμου και δεν είναι τυχαίο ότι οι Εβραιοσιωνιστές αγωνίζονται αιώνες τώρα να καταστρέψουν την πίστη μας με δόλια μέσα.Κάνουν αιρέσεις όπως τους Πεντηκοστιανούς,τους Ιεχωβάδες,τους Μορμόνιους και πασχίζουν να παραπλανήσουν ρτον κόσμο,να διχάσουν και να αλλοιώσουν την πίστη μας.Κάνε search στο youtube ΤΑΛΜΟΥΔ και δες τι αρχές πρεσβέυει το ιερό τους βιβλίο,πως βρίζουν το Χριστό και την Παναγία,και πολλά άλλα.
Κοίτα προσωπικά αποδέχομαι κ πιστεύω στον θεό(όσο ακόμα δεν το έχει καταρρίψει η επιστήμη),να ονομάσω αυτή την πίστη δεν μπορώ γιατί όλες οι θρησκείες καλού δεν μου φαίνονται λάθος.