Φίλε από το Λύκειο υποστήριζα τη Χρυσή Αυγή.Και αν και με έχουν κατηγορήσει για φασίστα και για αναρχικό και για ότι θες να σου πω ότι ο εθνικισμός στην υγειή του μορφή είναι αναγκαίο για ένα έθνος όπως το ελληνικό.Βλάπεις ορδές λαθρομεταναστών από τους οποίους πολλοί δεν έρχονται μόνο να δουλέψουν αλλά για να εγκληματήσουν πουλόντας ηρωίνη και χασίς,κομπίνες με πλαστά νομίσματα,cd,πουλάνε κλεμμένα κινητά και άλλα..Πολλοί έχουν μπαστακωθεί και με τις εγκληματικές τους ενέργεις στοιχειώνουν δρόμους και πλατείες που σφήζαν από ζωή.Αυτοί όλοι για μένα πρέπει να συλληφθούν και να διωχτούν.Οι λαθρομετανάστες είναι εκτός από κοινωνική και μεγάλη οικονομική πληγή.Δουλέυουν παράνομα όσοι από αυτούς δουλευουν και τους παίρνει κάποιος για 20 ευρώ τη μέρα χωρίς ΙΚΑ.Όμως παίρνουν τη θέση κάποιου Ελληνα πολίτη που είναι άνεργος.
Ο σεβασμός στη θρησκεία και στα εθνικά ιδεώδη μπορεί αν συσπειρώσει τους Έλληνες ενωμένους ως μια γροθιά ενάντια στα Εβραικά συμφέροντα που χρόνια τώρα μας διαλύσαν ήθη,την πίστη μας και μας οδηγούν στον αφανισμό του γένους.Σε όλα αυτά συνέβαλαν το Εβραικό lobby στις ΗΠΑ,στο ΗΒ,στον ΟΗΕ.Κάποιοι όπως ο Kissinger,ο Solana,o Σημίτης,και πολλοί άλλοι έδρασαν και δρουν εμ βάση οργανωμένο σχέδιο.
Τη Ναζιστική Γερμανία τη μισώ,όπως και την ιταλία του Μουσολίνι και η ιδεολογία που πιστεύω είναι πολύ διαφορετική.Απαιχθάνομαι τη βία.Και είναι ότι πιο νοσηρό να σκοτώνεις συστηματικά ένα λαό όπως κάναν οι Ναζί στους Εβραίους και να κάνεις πολέμους.
Η Πόλη,η Σμύρνη,ο Πόντος,η Β.Κύπρος είναι εδάφη που με πονά η ψυχή μου να ανήκουν αλλού,όμως ξέρω ότι δεν μπορεί να γυρίσουν πίσω.Όμως θυμάμαι και τιμώ την θυσία όσων αγωνίστηκαν και τους ευχαριστώ.
Αυτό που θέλω να πω σαν επίλογο είναι άλλο εθνικισμός και άλλο φασισμός.Και εθνικισμός δεν είναι ταυτόσιμη έννοια της βίας.Ο εθνικισμός είναι τιμή και αγάπη για την πατρίδα.