Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
είναι βασικό να απαντήσεις σε αυτό:
συμφωνείς ότι αυτήν τη στιγμή δεν πρέπει να σε δέχεται καμία κοινότητα αφού δεν δέχεσαι να κάνεις αυτό που είναι απαραίτητο για την ύπαρξή της;
Μα σου απάντησα, φυσικά και είναι λογικό να μη με δεχτεί, γιαυτό θα πω ψέμματα, για να με δεχτεί.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χαχαχα. σκας γάιδαρο, αλλά έχω υπομονή απόψε.
η ΛΟΓΙΚΗ λέει ότι δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις την συγκεκριμένη υπόθεση ΜΕΤΑ από τη δική του. ΠΡΩΤΑ έρχεται η δική σου και ΜΕΤΑ αυτουνού. ΠΡΩΤΑ η δική σου. ΠΡΩΤΑ η δική σου. ΠΡΩΤΑ η δική σου
Πρεπει να του τα πεις ακομα πιο αναλυτικα.
Αυτος λεει: ΜΕΙΖΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΥΠΟΘΕΣΗ) ,Αν ολοι ειναι υπερ της μη-βιας,
τοτε δεν θα γινοντουσαν πολεμοι.
Και ο συλλογισμος σταματαει εκει.
Αν ομως συνεχισει τον συλλογισμο ,θα πρεπει να πει:
Τι γινεται στην πραξη?
Οι περισσοτεροι ,συγκριτικα, ειναι υπερ της βιας.
Ετσι γινονται πολεμοι.
Οπως παντα αλλωστε.
Αρα η ΜΕΙΖΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΥΠΟΘΕΣΗ )ΔΕΝ επαληθευται.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γιατί? Δε το καταλαβαίνω αυτό? Νομίζω πως μιλάς για διαφορετικό πράγμα.
Να σε πάρω ένα τηλέφωνο γιατί από εδώ δε θα βγάλουμε άκρη.

χαχαχαχα. σιγά μην μου στείλεις και φαξ.
γιατί αν η δική σου υπόθεση είχε θετική απάντηση δεν θα είχε νόημα η δική του.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πρεπει να του τα πεις ακομα πιο αναλυτικα.
Αυτος λεει: ΜΕΙΖΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΥΠΟΘΕΣΗ) ,Αν ολοι ειναι υπερ της μη-βιας,
τοτε δεν θα γινοντουσαν πολεμοι.
Και ο συλλογισμος σταματαει εκει.
Αν ομως συνεχισει τον συλλογισμο ,θα πρεπει να πει:
Τι γινεται στην πραξη?
Οι περισσοτεροι ,συγκριτικα, ειναι υπερ της βιας.
Ετσι γινονται πολεμοι.
Οπως παντα αλλωστε.
Αρα η ΜΕΙΖΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΥΠΟΘΕΣΗ )ΔΕΝ επαληθευται.
Μα ξαναλέω, ΓΝΩΡΙΖΩ πως η υπόθεση μου δεν είναι εφικτή.
Απλά την έκανα επειδή έκανες και εσύ μια υπόθεση το ίδιο μη εφικτή.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
χαχαχαχα. σιγά μην μου στείλεις και φαξ.
γιατί αν η δική σου υπόθεση είχε θετική απάντηση δεν θα είχε νόημα η δική του.
Τι εννοείς? Όλες οι υποθέσεις έχουν νόημα. Απλά δεν υλοποιούνται.

Επισκέπτης
Σου είπα πως αν δε με δεχτεί καμία, θα πω ψέμματα για να επιβιώσω.
Αλλά σου είπα πως παίζει να βρω άτομα σαν και μένα.

Πάντως και τα δυο είναι υποθετικά.
Είναι εντελώς ανεγκέφαλο,ένδειξη υποανάπτυκτων η λύση του πολέμου.

Εθέσες έναν προβληματισμό που για εμένα δεν πρέπει καν να υπάρχει.

Ασέ που όλοι θα μεταναστεύσουμε έτσι όπως πάμε και δεν θα φταίει κάποιος πόλεμος παρά κάποιες πολιτικές πρασινογαλάζιες.-

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
1974 η μοναδική φορά που χάσαμε εδάφη,υπεύθυνοι κάποιοι που προσδιορίζονταν ως πατριώτες.

Ο εθνικοσοσιαλισμός στην ναζιστική Γερμανία/φασιστική Ιταλία άνθισε και πέθανε με τραγικές συνέπειες.

Το δόγμα αυτό θα ήτανε ιδανικό αν δεν έφτανε σε σημείο να θέλει να καταπατήσει τους άλλους λαούς,πράγμα που ισχύει.

Μην μου πεις ότι δεν ονειρεύεσαι να επανακτηθούνε οι χαμένες πατρίδες(Κων/πολή,παράλια τουρκίας)......

Φίλε από το Λύκειο υποστήριζα τη Χρυσή Αυγή.Και αν και με έχουν κατηγορήσει για φασίστα και για αναρχικό και για ότι θες να σου πω ότι ο εθνικισμός στην υγειή του μορφή είναι αναγκαίο για ένα έθνος όπως το ελληνικό.Βλάπεις ορδές λαθρομεταναστών από τους οποίους πολλοί δεν έρχονται μόνο να δουλέψουν αλλά για να εγκληματήσουν πουλόντας ηρωίνη και χασίς,κομπίνες με πλαστά νομίσματα,cd,πουλάνε κλεμμένα κινητά και άλλα..Πολλοί έχουν μπαστακωθεί και με τις εγκληματικές τους ενέργεις στοιχειώνουν δρόμους και πλατείες που σφήζαν από ζωή.Αυτοί όλοι για μένα πρέπει να συλληφθούν και να διωχτούν.Οι λαθρομετανάστες είναι εκτός από κοινωνική και μεγάλη οικονομική πληγή.Δουλέυουν παράνομα όσοι από αυτούς δουλευουν και τους παίρνει κάποιος για 20 ευρώ τη μέρα χωρίς ΙΚΑ.Όμως παίρνουν τη θέση κάποιου Ελληνα πολίτη που είναι άνεργος.

Ο σεβασμός στη θρησκεία και στα εθνικά ιδεώδη μπορεί αν συσπειρώσει τους Έλληνες ενωμένους ως μια γροθιά ενάντια στα Εβραικά συμφέροντα που χρόνια τώρα μας διαλύσαν ήθη,την πίστη μας και μας οδηγούν στον αφανισμό του γένους.Σε όλα αυτά συνέβαλαν το Εβραικό lobby στις ΗΠΑ,στο ΗΒ,στον ΟΗΕ.Κάποιοι όπως ο Kissinger,ο Solana,o Σημίτης,και πολλοί άλλοι έδρασαν και δρουν εμ βάση οργανωμένο σχέδιο.

Τη Ναζιστική Γερμανία τη μισώ,όπως και την ιταλία του Μουσολίνι και η ιδεολογία που πιστεύω είναι πολύ διαφορετική.Απαιχθάνομαι τη βία.Και είναι ότι πιο νοσηρό να σκοτώνεις συστηματικά ένα λαό όπως κάναν οι Ναζί στους Εβραίους και να κάνεις πολέμους.

Η Πόλη,η Σμύρνη,ο Πόντος,η Β.Κύπρος είναι εδάφη που με πονά η ψυχή μου να ανήκουν αλλού,όμως ξέρω ότι δεν μπορεί να γυρίσουν πίσω.Όμως θυμάμαι και τιμώ την θυσία όσων αγωνίστηκαν και τους ευχαριστώ.

Αυτό που θέλω να πω σαν επίλογο είναι άλλο εθνικισμός και άλλο φασισμός.Και εθνικισμός δεν είναι ταυτόσιμη έννοια της βίας.Ο εθνικισμός είναι τιμή και αγάπη για την πατρίδα.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Φίλε από το Λύκειο υποστήριζα τη Χρυσή Αυγή.Και αν και με έχουν κατηγορήσει για φασίστα και για αναρχικό και για ότι θες να σου πω ότι ο εθνικισμός στην υγειή του μορφή είναι αναγκαίο για ένα έθνος όπως το ελληνικό.Βλάπεις ορδές λαθρομεταναστών από τους οποίους πολλοί δεν έρχονται μόνο να δουλέψουν αλλά για να εγκληματήσουν πουλόντας ηρωίνη και χασίς,κομπίνες με πλαστά νομίσματα,cd,πουλάνε κλεμμένα κινητά και άλλα..Πολλοί έχουν μπαστακωθεί και με τις εγκληματικές τους ενέργεις στοιχειώνουν δρόμους και πλατείες που σφήζαν από ζωή.Αυτοί όλοι για μένα πρέπει να συλληφθούν και να διωχτούν.Οι λαθρομετανάστες είναι εκτός από κοινωνική και μεγάλη οικονομική πληγή.Δουλέυουν παράνομα όσοι από αυτούς δουλευουν και τους παίρνει κάποιος για 20 ευρώ τη μέρα χωρίς ΙΚΑ.Όμως παίρνουν τη θέση κάποιου Ελληνα πολίτη που είναι άνεργος.

Ο σεβασμός στη θρησκεία και στα εθνικά ιδεώδη μπορεί αν συσπειρώσει τους Έλληνες ενωμένους ως μια γροθιά ενάντια στα Εβραικά συμφέροντα που χρόνια τώρα μας διαλύσαν ήθη,την πίστη μας και μας οδηγούν στον αφανισμό του γένους.Σε όλα αυτά συνέβαλαν το Εβραικό lobby στις ΗΠΑ,στο ΗΒ,στον ΟΗΕ.Κάποιοι όπως ο Kissinger,ο Solana,o Σημίτης,και πολλοί άλλοι έδρασαν και δρουν εμ βάση οργανωμένο σχέδιο.

Τη Ναζιστική Γερμανία τη μισώ,όπως και την ιταλία του Μουσολίνι και η ιδεολογία που πιστεύω είναι πολύ διαφορετική.Απαιχθάνομαι τη βία.Και είναι ότι πιο νοσηρό να σκοτώνεις συστηματικά ένα λαό όπως κάναν οι Ναζί στους Εβραίους και να κάνεις πολέμους.

Η Πόλη,η Σμύρνη,ο Πόντος,η Β.Κύπρος είναι εδάφη που με πονά η ψυχή μου να ανήκουν αλλού,όμως ξέρω ότι δεν μπορεί να γυρίσουν πίσω.Όμως θυμάμαι και τιμώ την θυσία όσων αγωνίστηκαν και τους ευχαριστώ.

Αυτό που θέλω να πω σαν επίλογο είναι άλλο εθνικισμός και άλλο φασισμός.Και εθνικισμός δεν είναι ταυτόσιμη έννοια της βίας.Ο εθνικισμός είναι τιμή και αγάπη για την πατρίδα.
Νομίζω πως είσαι από αυτούς που είναι πιο πολύ εξαπατημένοι από το όλο σύστημα. Κρίμα επειδή είσαι από τους λίγους που φέρονται ευγενικά εδώ μέσα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στηρίζεις τη λογική σου σε δογματικές αξίες όπως ανθρωπιά, γενναιότητα και λοιπές μπούρδες. Γιαυτό βγάζεις ηλίθια συμπεράσματα.
Η μόνη αξία που έχω εγώ είναι πως θέλω να ζήσω. Δε κάνω άλλες παρατυπίες.
Αφου λες την ανθρωπια "μπουρδες" ,τοτε αν αρρωστησεις ,γιατι ο γιατρος να ασχοληθει μαζι σου να σε κανει καλα ?
Θα απαντησεις επειδη πληρωνεται ?
Αν θελει ,κοροϊδευει πως ασχολειται μαζι σου ,και σε αφηνει να αργοπεθανεις ,και αντε να αποδειξει η οικογενεια σου οτι ηταν αμελης.
Φιλαρακο, αν δεν ειχαν καποιοι γιατροι ανθρωπια ,δεν θα λειτουργουσε τιποτε.
Δεν θελεις να πολεμησεις ,αλλα λες και την ανθρωπια οτι ειναι"μπουρδες" .
Σου αξιζει να πεσεις θυμα τροχαιου και να μην σε βοηθησει κανεις.

Επισκέπτης

Καλά εσύ πίστευε ότι οι μετανάστες έρχονται εδώ με διάθεση να εγκληματίσουνε κ να σου χαλάσουνε την χώρα,εγώ πιστεύω ότι είναι αναγκαία επιλογή τους πολλές φορές,οι επαγγελματίες παράνομοι παντού είναι ελάχιστοι(ναι ήρθανε και κάποιοι τέτοιοι).

Τα καλά του χριστιανισμού: αμύθυτή περιουσία στην εκκλησία,σφαγές κ καταστροφές επί σταυροφοριών,εκτελέσεις της ιεράς εξέτασης σε κάθε διαφορετική θρησκεία(τραγικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο χριστιανισμός κάποτε πολεμήθηκε).

0 εθνικισμός λοιπόν στηρίζεται στο δόγμα κάποιας αρείας φυλής κ συνεπώς όλοι οι υπόλοιποι είναι κατώτεροι ή το πιο ακραίο:άχρηστοι=λεπίδι.

Συνεπώς ανεξιθρησκεία και ελευθερία απεριόριστη αλλιώς δεν πας μπροστά.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μα σου απάντησα, φυσικά και είναι λογικό να μη με δεχτεί, γιαυτό θα πω ψέμματα, για να με δεχτεί.

χαχαχαχα. ωραίος. μα εδώ ήδη αποκαλύπτεσαι και λες αλήθεια. πρέπει να σε αποβάλλει η ελληνική κοινωνία σύμφωνα με τη λογική

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αφου λες την ανθρωπια "μπουρδες" ,τοτε αν αρρωστησεις ,γιατι ο γιατρος να ασχοληθει μαζι σου να σε κανει καλα ?
Θα απαντησεις επειδη πληρωνεται ?
Αν θελει ,κοροϊδευει πως ασχολειται μαζι σου ,και σε αφηνει να αργοπεθανεις ,και αντε να αποδειξει η οικογενεια σου οτι ηταν αμελης.
Φιλαρακο, αν δεν ειχαν καποιοι γιατροι ανθρωπια ,δεν θα λειτουργουσε τιποτε.
Δεν θελεις να πολεμησεις ,αλλα λες και την ανθρωπια οτι ειναι"μπουρδες" .
Σου αξιζει να πεσεις θυμα τροχαιου και να μην σε βοηθησει κανεις.
Ο γιατρός θα κάνει σωστά τη δουλειά του. Αλλιώς δε θα τον προτιμήσει κανένας ξανά.
Αν όλοι οι άνθρωποι λειτουργούσαν σωστά, θα ήμασταν όλοι κερδισμένοι.

Στο τροχαίο εντάξει, δικό σου θέμα, εγώ θα βοήθαγα. Αν όμως κινδύνευε η ζωή μου, δε θα βοήθαγα.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
χαχαχαχα. ωραίος. μα εδώ ήδη αποκαλύπτεσαι και λες αλήθεια. πρέπει να σε αποβάλλει η ελληνική κοινωνία σύμφωνα με τη λογική
Αν ήξερε την αλήθεια ναι. Όμως γιατί να ντρέπομαι να πω ψέμματα αφού η ίδια η κοινωνία είναι εκβιάστρια?
Αν θες, μου λέει, κάτσε αλλά θα δώσεις τη ζωή σου, αλλιώς πήγαινε στην ευχή της παναγίας και δε νοιάζομαι για σένα.
Νοιάζεται λοιπόν μόνο με αντάλλαγμα τη ζωή μου, εγώ γιατί να νοιαστώ για αυτή?

(δε μπορείς να πεις, καλογραμμένο επιχείρημα)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά εσύ πίστευε ότι οι μετανάστες έρχονται εδώ με διάθεση να εγκληματίσουνε κ να σου χαλάσουνε την χώρα,εγώ πιστεύω ότι είναι αναγκαία επιλογή τους πολλές φορές,οι επαγγελματίες παράνομοι παντού είναι ελάχιστοι(ναι ήρθανε και κάποιοι τέτοιοι).

Τα καλά του χριστιανισμού: αμύθυτή περιουσία στην εκκλησία,σφαγές κ καταστροφές επί σταυροφοριών,εκτελέσεις της ιεράς εξέτασης σε κάθε διαφορετική θρησκεία(τραγικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο χριστιανισμός κάποτε πολεμήθηκε).

0 εθνικισμός λοιπόν στηρίζεται στο δόγμα κάποιας αρείας φυλής κ συνεπώς όλοι οι υπόλοιποι είναι κατώτεροι ή το πιο ακραίο:άχρηστοι=λεπίδι.

Συνεπώς ανεξιθρησκεία και ελευθερία απεριόριστη.

Ότι κάποιοι σφετερίστηκαν το όνομα του χριστιανισμού για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα, δεν φταίει ο χριστιανισμός ως θρησκεία για αυτό.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν εχουμε πλεον ζωη! Συνεχεια μιλαμε και μηλαμε για πολιτικα και εθνοκαυλιστικα θεματα, :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:! Υπαρχουν πολυ ποιο ωραια θεματα οπως ο πολιτισμος! Με την παιδεια παει μπροστα ο ανθρωπος,και οχι το να ασχολειται με πολιτικους  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ο γιατρός θα κάνει σωστά τη δουλειά του. Αλλιώς δε θα τον προτιμήσει κανένας ξανά.
Αν όλοι οι άνθρωποι λειτουργούσαν σωστά, θα ήμασταν όλοι κερδισμένοι.

Στο τροχαίο εντάξει, δικό σου θέμα, εγώ θα βοήθαγα. Αν όμως κινδύνευε η ζωή μου, δε θα βοήθαγα.
Είσαι πάντως ρε συ μεγάλος παρτάκιας ρε πουλάκι μου,αν είσαι μόνο για τον εαυτούλη σου δεν πας πουθενά.

Επισκέπτης
Ότι κάποιοι σφετερίστηκαν το όνομα του χριστιανισμού για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα, δεν φταίει ο χριστιανισμός ως θρησκεία για αυτό.
Φταίει όπως όλες οι θρησκείες,κάθε θρησκεία διδάσκει ότι είναι η απόλυτη αλήθεια,πολύ πιθανή λοιπόν η αντίδραση των άκρων=επιβολή αυτής στους άπιστους.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Συνεπώς ανεξιθρησκεία και ελευθερία απεριόριστη.

Εγώ δεν είπα ότι όλοι έρχονται να εγκληματίσουν.Όμως αν δεν έχεις έρθει νόμιμα με VISA και διαβατήριο δεν έχεις δικαίωμα να σαι σε μια χώρα.Ακόμα κι αν ήρθες για δουλειά.Και εγώ έχω όνειρο να πάω στην Αμερική,όμως αν δεν μπορώ να βγάλω VISA τι θα κάνω,θα πάω παράνομα να ζω σα σκουπίδι και αν βρωμίζω τον τόπο;

Ο Χριστιανισμός φίλε είναι η μεγαλύτερη αλήθεια του κόσμου και δεν είναι τυχαίο ότι οι Εβραιοσιωνιστές αγωνίζονται αιώνες τώρα να καταστρέψουν την πίστη μας με δόλια μέσα.Κάνουν αιρέσεις όπως τους Πεντηκοστιανούς,τους Ιεχωβάδες,τους Μορμόνιους και πασχίζουν να παραπλανήσουν ρτον κόσμο,να διχάσουν και να αλλοιώσουν την πίστη μας.Κάνε search στο youtube ΤΑΛΜΟΥΔ και δες τι αρχές πρεσβέυει το ιερό τους βιβλίο,πως βρίζουν το Χριστό και την Παναγία,και πολλά άλλα.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Είσαι πάντως ρε συ μεγάλος παρτάκιας ρε πουλάκι μου,αν είσαι μόνο για τον εαυτούλη σου δεν πας πουθενά.
Όπως έλεγε και ο Νίτσε, αυτή είναι η μόνη ηθική.
Επίσης, κάνεις λάθος, αυτοί που πήγαν μπροστά είναι κυρίως αυτοί που είναι μόνο για τον εαυτούλη τους!
Υπάρχουν κάτι εφοπλιστές που βύθισαν πλοία σκοτώνοντας κόσμο για να πάρουν ασφάλειες.
Αυτό είναι ανηθικότητα, βάζει την ανθρώπινη ζωή κάτω από τα λεφτά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φταίει όπως όλες οι θρησκείες,κάθε θρησκεία διδάσκει ότι είναι η απόλυτη αλήθεια,πολύ πιθανή λοιπόν η αντίδραση των άκρων=επιβολή αυτής στους άπιστους.

Nαι αλλά διδάσκει επίσης ότι όποιος θέλει ας την ακολουθήσει. Δε διδάσκει να διαδοθεί διά πυρός και σιδήρου. Επίσης αν διδάσκει την απόλυτη αλήθεια, τότε λογικό παρεπόμενο κάποιου συνεπούς πιστού μιας τέτοιας θρησκείας θα ήταν όχι να είναι φανατικός, αλλά αντίθετα από την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση να ήταν καθόλα ήρεμος και να μην είχε κανένα κόψιμο απολύτος για το τι θα κάνουν οι άλλοι.
 Επομένως μόνο άτομα μη συνεπή με το χριστιανισμό θα προέβαιναν σε πράξεις φανατισμού, βίας και θρησκοληψίας. Αλλά που θα τον χρησιμοποιούσαν ως όχημα για τις εγωιστικές επιδιώξεις τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom