Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δηλαδη αν καποιος εισβαλει στο σπιτι σου θα σηκωθεις να φυγεις; Δε θα προσπαθησεις να τον διωξεις;

Αν καποιος παει να σου βιασει τη γυναικα θα την παρατησεις και θα φυγεις; Αν παει να σου σκοτωσει τα παιδια θα τον αφησεις;

Και τους φιλους; Θα τους αφησεις ετσι και θα φυγεις; Τους συγγενεις; Τους γνωστους; Σταρχιδια σου ολοι;

Οταν πολεμας για την πατριδα δε πολεμας για μια ιδεα, δε πολεμας για τα μαρμαρα ουτε για τα αρχαιοελληνικα ιδεωδη. Πολεμας για τους ανθρωπους που ζουν σε αυτην και πανω απο ολα για τον εαυτο σου. Γιατι αλλιως εισαι ενα σκουληκι.

Κι εγω δε γουσταρω τον πολεμο. Κανεις δε τον γουσταρει. Κι οχι μονο επειδη δε θελω να πεθανω αλλα πιο πολυ επειδη δε θελω να σκοτωσω αλλον ανθρωπο. Δε θελω να παρω τη ζωη ενος αλλου ανθρωπου, οποιουδηποτε ανθρωπου γιατι ειμαι ειρηνιστης και γιατι πιστευω πως ολοι αδερφια και παιδια του ιδιου Θεου ειμαστε. Αν ομως παει να μπει στην πατριδα μου, στο σπιτι μου, αν απειλει την οικογενεια τους φιλους μου, δε βλεπω αλλη επιλογη.

μάλλον δεν διάβασες όλες τις σελίδες (και καλά έκανες), οπότε σου λύνω εγώ τις απορίες σε περίπτωση που αργήσει να μπει ή δεν σου απαντήσει καθόλου.

σε όλες τις ερωτήσεις σου η απάντηση είναι ΝΑΙ, με μια μικρή επιφύλαξη για τα παιδιά.
κατά τα άλλα, αυτά που του λες του τα έχουν πει σχεδόν κι όλοι οι άλλοι.
αν δεν βαριέσαι, διάβασε τις 2-3 τελευταίες σελίδες (εκτός από τα ποστ θρησκευτικού θέματος) και θα κατατοπιστείς

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μάλλον δεν διάβασες όλες τις σελίδες (και καλά έκανες), οπότε σου λύνω εγώ τις απορίες σε περίπτωση που αργήσει να μπει ή δεν σου απαντήσει καθόλου.

σε όλες τις ερωτήσεις σου η απάντηση είναι ΝΑΙ, με μια μικρή επιφύλαξη για τα παιδιά.
κατά τα άλλα, αυτά που του λες του τα έχουν πει σχεδόν κι όλοι οι άλλοι.
αν δεν βαριέσαι, διάβασε τις 2-3 τελευταίες σελίδες (εκτός από τα ποστ θρησκευτικού θέματος) και θα κατατοπιστείς
Παιχτη εγώ απόρησα με το κουράγιο σου που καθόσουν και του απαντούσες...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Χλωμό Πρόσωπο Πουτανγαμων, γιέ του ΑνωΠοταμων, εγγονέ του Πέοπα, της βασιλικής δυναστείας του Γαμενοφι...

Άγνωστες δεν είναι οι λέξεις αυτές. Παραδείγματα τέτοιων ανθρώπων η Ιστορία έχει να μας διδάξει πολλά και το μέλλον ακόμα περισσότερα.... Στην παρούσα όμως συζήτηση αν κάτσεις και την διαβάσεις ολόκληρη, θα δεις ποιες ακριβώς απόψεις εξέφρασε ο "φίλος" ο οποίος λίγο πολύ τοποθέτησε τον εαυτό του πάνω απ'όλες τις έννοιες, τις αρχές, την ηθική, τα ιδανικά και φυσικά οποιοδήποτε σύνολο(μέχρι την μάνα του και τα παιδιά του παραδέχτηκε πως θα "πουλούσε" για να σώσει το τομάρι του. Σαφώς και όλα τα παραπάνω είναι υποκειμενικά. Δεν ξέρω με τί συμφωνείς και με τί όχι, αλλά αρνούμαι ο φιλοτομαρισμός (γιατί εν προκειμένω αυτό είναι το ζητούμενο του) να γίνεται όχι μόνο ιδεολογία, αλλά και να ανακοινώνεται στους υπόλοιπους με σκοπό να θεωρηθεί συγχωρητέος ή ακόμα και έξυπνος.... Μέχρι και ο πατέρας του Αναρχοατομικισμού αναγνώριζε την αναγκαιότητα του Συνόλου και τα δικαιωματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ'αυτό. Η συζήτηση για όλα τα υπολοιπα που αναφέρεις ή η προοπτική να μην φτάσουμε στην απευκταία περίπτωση του πολέμου είναι άλλου Παπά Ευαγγέλιο...
Αν φυσικά εσύ έχεις διάθεση να εξηγήσεις ή να αφουγκραστείς τις ανησυχίες του νεαρού καντο. Δικαίωμα σου... Ούτε εσένα θα σε εμποδίσει κανείς. Διάβασε πρώτα όμως όλα όσα έχει γράψει και υποστηρίζει ο φίλος για να καταλάβεις γιατί αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν και έπειτα αν θες μιλάμε για φωτεινές εξαιρέσεις... Καλή η ανωνυμία του διαδικτύου αλλά θέλει και προσοχή...

Φιλικά
Κακός Ινδιάνος
Φίλε μου Τζερόνιμο , όντως δεν παρακολούθησα όλη τη συζήτηση. Οπότε (και επειδή βαριέμαι να διαβάσω τόσες σελίδες να πω την αμαρτία μου  :grin: ) το αφήνω
Υγεία και Δύναμη  :)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Όχι,βέβαια,  προς Θεού. Απλά επειδή σιγά σιγά θίχτηκε και το θέμα του φιλοτομαρισμού και καταδικάστηκε από πολλούς το είπα.
Ένα 80-85% των νεοελλήνων την έχει κυριολεκτικά γραμμένη την πατρίδα μπροστά στο προσωπικό του συμφέρον

σωστός. γιατί δεν κατανοούν το κακό που της προκαλούν. μισή ευθύνη δική τους και μισή των αρχόντων μας, νομιζω

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου Τζερόνιμο , όντως δεν παρακολούθησα όλη τη συζήτηση. Οπότε (και επειδή βαριέμαι να διαβάσω τόσες σελίδες να πω την αμαρτία μου  :grin: ) το αφήνω
Υγεία και Δύναμη  :)
Καλά έκανες τιμημένε Πουτανγαμών.
Υγεία και Δύναμη και σε σένα και ο Μεγάλος Μανιτού μαζί μας

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ σας είπα να γειώσετε το thread ώστε να πάει σιγά σιγά στο τέλος και να πεθάνει στη λήθη - εσείς εκεί... :headbang: :headbang: Θα μπει το βράδυ να απαντάει πάλι - δεν έχετε καταλάβει ότι είναι όπως τα χουντόσκυλα εδώ μέσα? Κάποια στιγμή βαριούνται να γράφουν όταν δεν απαντάει κανείς και παίρνουν τον πούλο από μόνοι τους. ;)

/edit:
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση - δεν εννοώ ότι δεν έχουν αξία οι παρεμβάσεις σας, έτσι? :)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις χίλια δίκια ρε Πριστίν αλλα δεν άντεξα...
Είμαι αλλεργικός στις μπαρούφες... :-

Επισκέπτης
Δεν έχεις δίκιο, κάνεις μια εικασία που δε τη στηρίζεις πουθενά. Το δόγμα αυτοπαρουσιάζεται ως λογική αλήθεια, δεν είναι λογική συνέπεια ο αποκλεισμός του φανατισμού. Που το στηρίζεις αυτό το λογικό άλμα?

Για σαιεντολόγο σε κόβω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ότι λέτε μέχρι τώρα τα έχετε ξαναπεί και απλά επαναλαμβάνεται η διαφωνία μας.

Ένα είναι το καινούριο, πως με είπατε προδότη. Εδώ διαφωνώ μαζί σας, όχι πως θα είχα πρόβλημα να γίνω προδότης, αλλά κάνετε λάθος.

Ποτέ δε συμφώνησα με την Ελλάδα πως θα πολεμήσω για αυτή. Μου το έδωσε με το ζόρι. Με τη βία! Γεννήθηκα, και κάποιος αόρατος δικτάτορας με έχρισε υπόδουλο και είπε πως έχω την υποχρέωση να δώσω τη ζωή μου αν μου ζητηθεί. Δε συμφώνησα τότε, δε συμφωνώ και τώρα. Στον στρατό ακόμα δεν είχα ορκιστεί. Όχι πως σημαίνει κάτι, και να είχα ορκιστεί θα το έκανα μόνο για να μη πάω φυλακή, γιατί πρώτα απ' όλα έχω ηθική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μου (επιπλέον, ο όρκος δε σημαίνει τίποτα για εμένα).

Αν στη μια πλευρά της συμφωνίας υπάρχει κάποιος που απειλεί τον άλλον, πως αν δε δεχτεί τη συμφωνία θα τον πάει φυλακή, τότε έχω το δικαίωμα να σπάσω τη συμφωνία όποτε εγώ θελήσω. Ο λόγος? Πολύ απλός, επειδή με εξανάγκαζαν να τη δεχτώ.

ADMIRAL GR, θα ήσουν ο πρώτος από τους πολεμιστές του Στάλιν καθώς σκότωναν αθώο κόσμο, θα ήσουν ο πιο σκατόψυχος Άγγλος όταν κάναν επίθεση στην Βιρμανία, θα ήσουν ο πιο στρατόκαυλος Αμερικάνος όταν σκότωναν στα Βαλκάνια. Είσαι μια μαριονέτα που αντί για μυαλό, έχει ένα ηχείο που παίζει ότι του λένε άλλοι. Γελάω μαζί σου ανθρωπάκι.
5 χρόνια εδώ μέσα είσαι ο πρώτος που με κάνει έξω φρενών.Αρνείσαι τα πάντα για την πάρτυ σου.Απλώς αμοιβάδα.Τέλος από μένα, σε αφήνω να σε φάνε τα σκουλήκια...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν έχεις δίκιο, κάνεις μια εικασία που δε τη στηρίζεις πουθενά. Το δόγμα αυτοπαρουσιάζεται ως λογική αλήθεια, δεν είναι λογική συνέπεια ο αποκλεισμός του φανατισμού. Που το στηρίζεις αυτό το λογικό άλμα?

Πες μας τι πινεις-καπνιζεις.

Επισκέπτης
5 χρόνια εδώ μέσα είσαι ο πρώτος που με κάνει έξω φρενών.Αρνείσαι τα πάντα για την πάρτυ σου.Απλώς αμοιβάδα.Τέλος από μένα, σε αφήνω να σε φάνε τα σκουλήκια...

Τι εμμονές είναι αυτές με την πάρτη μας ρε ναύαρχε?? :grin:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια για το θρεντ.
Και εις ανώτερα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Για φυλετικούς λόγους η συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010, 19:53

Φυλετικοί και όχι οικονομικοί ήταν αυτή τη φορά οι λόγοι που το κέντρο της Αθήνας έγινε πεδίο μάχης ανάμεσα σε αλλοδαπούς.

Από τη συμπλοκή στις οδούς Σοφοκλέους και Μενάνδρου, ανάμεσα σε περίπου 200 άτομα, ασιατικής καταγωγής, τραυματίστηκαν οχτώ άτομα.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, παρενέβησαν για να λήξουν τα επεισόδια, ενώ προχώρησαν σε συνολικά τρεις συλλήψεις

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μας έχουν ήδη !!! και μας αρέσει που θέλουμε κι άλλο που ζητάμε να έρχονται και άλλοι μετανάστες!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

Φυλετικοί και όχι οικονομικοί ήταν αυτή τη φορά οι λόγοι που το κέντρο της Αθήνας έγινε πεδίο μάχης ανάμεσα σε αλλοδαπούς.

Από τη συμπλοκή στις οδούς Σοφοκλέους και Μενάνδρου, ανάμεσα σε περίπου 200 άτομα, ασιατικής καταγωγής, τραυματίστηκαν οχτώ άτομα.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, παρενέβησαν για να λήξουν τα επεισόδια, ενώ προχώρησαν σε συνολικά τρεις συλλήψεις

[/quote    σωστος στην αυτοκριτικη σου,αυτο το μαλακες ελληναες......ΕΓΡΑΨΕ!!!!!!οσο για το τελευταιο εχεις αναλογη εμπειρια?

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Εγώ τα ξέρω φίλε μου.Δυστυχώς αν θέλεις να σαι κράτος δεν έχεις την πόρτα της εισόδου ορθάνοιχτη.Όταν δεν αντιδράς σου κάνουν και αυτά και χειρότερα.Θυμάμαι πόσο ντόρο δημιούργησαν παλιά ισχυριζόμενοι ότι αστυνομικός έσκισε σελίδα με προσευχή κάποιου μουσουλμάνου.Αυτοί όμως δεν τα βάλαν με τον αστυνομικό που μπορεί να το κανε αλλά με τους Έλληνες και κάναν ζημιές και απειλούσαν να κάψουν εκκλησίες.Θυμάμαι επίσης τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης στην Κομοτηνή που επειδή γυριζόταν σειρά και υπήρχε μια ερωτική σκηνή,όχι τσόντα,κάναν σαν τρελοί και χτύπησαν ηθοποιούς και βρίζαν.Όμως οι κύριοι στην Πόλη στην Αγία Σοφία κάνουν και επιδείξεις μόδας και δεξιώσεις και ότι γουστάρουν για να μην πω στη Β.Κύπρο που κάναν εκκλησίες μπουρδέλα και σπάσαν τάφους.

Αυτοί όμως οι χιλιάδες που έρχονται παράνομα βρίσκουν πατήματα και έρχονται.Δεν θα έρχονταν αν ο Έλληνας έλεγε "Είσαι νόμιμα εδώ,ok.Είσαι παράνομος δεν έχει δουλειά".Αλλά την είχαν βρει το 90 και παίρναν κάτι φουκαράδες σε χωράφια,στάβλους,οικοδομές,μαγαζιά χωρίς ΙΚΑ δίνοντας τους μισό μεροκάματο.Όμως αυτοί τη βρήκαν αλλιώς.Έρχονται και βγάζουν πολύ χρήμα πουλόντας κλοπιμαία,CD και DVD,τσάντες και άλλα πράγματα στην Ερμού στην καρδιά της Αθήνας μπροστά στα μαγαζιά κλέβοντάς τους την πελατεία.

Τώρα αν πεις τίποτα σε καναν από αυτούς θα σε μαχαιρώσουν.Θυμάμαι με φίλη μου πήγαμε Ψυρή και ήθελε να παρκαρει και ήταν καμια δεκαριά Νιγηριανοί που είπαν στη φίλη μου ότι για να παρκάρει είναι 10 ευρώ!!!Χωρίς να είναι Parking!!!.Κλέισαν το δρόμο έτσι λες και είναι η γειτονιά τους.

Εγώ ξαναλέω είμαι εθνικιστής.Δουλειά σε ξένους μόνο αν έρχονται νόμιμα.Και πιστέψτε με αν τσέκαραν όλους τους ξένους να δουν αν είναι νόμιμα εδώ θα μέναν μόνο 100000 το πολύ.Όχι 3000000 που είναι τώρα.Αν φύγουν οι λαθραίοι θα ρθουν και καλύτερες μέρες όσον αφορά την Οικονομία και θα μειωθεί και η ανεργία.

Και αυτό το αλισβερίσι με την Αλβανία να κοπεί.Η Αλβανία δεν ανήκει στην ΕΕ άρα δεν μπορεί αν ρχονται εδώ όλοι λες και είναι η γειτονιά τους.Πρέπει η είσοδος να ναι αυστηρή κάτω από πολλές προυποθέσεις.Τη βρήκαν και έρχονται και δε λέω κάποια παιδιά είναι φιλότιμα και έρχονται να δουλέψουν,όμως δεν γίνεται σε ένα φτωχό κράτος σαν το δικό μας.Και όταν γεννιούνται τα παιδιά τους τα λέμε μετά Έλληνες.Η είσοδος να γίνεται με το σταγονόμετρο.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν.

Και μας στα παπάρια μας που είσαι Γιωτάς, τι το λες να μας ξυνίσει η ρίγανη;

Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω.
Δε στα'πανε καλά Γιωτόμπαλο. Εσύ θ'αναλάβεις να "ψυχαγωγήσεις" τον Τούρκο κατακτητή...
dance-079.gif
:2on1: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom