georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Δηλαδη αν καποιος εισβαλει στο σπιτι σου θα σηκωθεις να φυγεις; Δε θα προσπαθησεις να τον διωξεις;
Αν καποιος παει να σου βιασει τη γυναικα θα την παρατησεις και θα φυγεις; Αν παει να σου σκοτωσει τα παιδια θα τον αφησεις;
Και τους φιλους; Θα τους αφησεις ετσι και θα φυγεις; Τους συγγενεις; Τους γνωστους; Σταρχιδια σου ολοι;
Οταν πολεμας για την πατριδα δε πολεμας για μια ιδεα, δε πολεμας για τα μαρμαρα ουτε για τα αρχαιοελληνικα ιδεωδη. Πολεμας για τους ανθρωπους που ζουν σε αυτην και πανω απο ολα για τον εαυτο σου. Γιατι αλλιως εισαι ενα σκουληκι.
Κι εγω δε γουσταρω τον πολεμο. Κανεις δε τον γουσταρει. Κι οχι μονο επειδη δε θελω να πεθανω αλλα πιο πολυ επειδη δε θελω να σκοτωσω αλλον ανθρωπο. Δε θελω να παρω τη ζωη ενος αλλου ανθρωπου, οποιουδηποτε ανθρωπου γιατι ειμαι ειρηνιστης και γιατι πιστευω πως ολοι αδερφια και παιδια του ιδιου Θεου ειμαστε. Αν ομως παει να μπει στην πατριδα μου, στο σπιτι μου, αν απειλει την οικογενεια τους φιλους μου, δε βλεπω αλλη επιλογη.
μάλλον δεν διάβασες όλες τις σελίδες (και καλά έκανες), οπότε σου λύνω εγώ τις απορίες σε περίπτωση που αργήσει να μπει ή δεν σου απαντήσει καθόλου.
σε όλες τις ερωτήσεις σου η απάντηση είναι ΝΑΙ, με μια μικρή επιφύλαξη για τα παιδιά.
κατά τα άλλα, αυτά που του λες του τα έχουν πει σχεδόν κι όλοι οι άλλοι.
αν δεν βαριέσαι, διάβασε τις 2-3 τελευταίες σελίδες (εκτός από τα ποστ θρησκευτικού θέματος) και θα κατατοπιστείς