Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και μας στα παπάρια μας που είσαι Γιωτάς, τι το λες να μας ξυνίσει η ρίγανη;

Δε στα'πανε καλά Γιωτόμπαλο. Εσύ θ'αναλάβεις να "ψυχαγωγήσεις" τον Τούρκο κατακτητή...
dance-079.gif
:2on1: :zfuck:
δεν θα κατσει εδω αυτος τυπε μου οταν μπουν οι τουρκοι
θα φυγει λεει :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι ναι θα τον περιμένει το αεροπλάνο με αναμμένες τις μηχανές. Ε ρε κάτι ούφο που κυκλοφορούν. :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι ελεγε ο τυπος ρε
αλλα να του το πουν μια βδομαδα πριν ηθελε ωστε να μεταφερει τα λεφτα του στην ελβετια :2funny:
μεγαλη μορφη :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ετσι ελεγε ο τυπος ρε
αλλα να του το πουν μια βδομαδα πριν ηθελε ωστε να μεταφερει τα λεφτα του στην ελβετια :2funny:
μεγαλη μορφη :rockon:

Να τα πάει από τώρα πες του.
Ο Γιωργάκης δεν αστειεύεται.
Στο λογαριασμό του Μαντέλη να τα βάλει μη τα βρουν ποτέ.
hahaha-024.gif

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δε στα'πανε καλά Γιωτόμπαλο. Εσύ θ'αναλάβεις να "ψυχαγωγήσεις" τον Τούρκο κατακτητή...
dance-079.gif
:2on1: :zfuck:
αυτός θα είναι μίλια μακρυά.
θα αφήσει τις αδερφές/ξαδέρφες να γίνουν χανούμισες οπότε το  :pipa2: :2on1: :pipa1: :zfuck: :fuck1:
[move] :tits: :cum:[/move]
θα πηγαίνει σύννεφο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σιγα μην φυγει τυπε
τοτε θα εχει την ευκαιρια του να γινει οτι ονειρευοταν παντα
ενας νεος ματσας :2funny:
εχει να δωσει κοσμοοοοοοοοοοοο :2funny:

λες να με δωσει κι εμενα ρε τυπε? να αρχισω να ανησυχω?

αχαχαχαχαχαχχαα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αμααααν σκιαχτηκα λεμε!

μαλλον θα την κανω με τον αλλο τον τυπο που ανοιξε το θρεντ ναουμε να γλυτωσω απο την καταιγιδα της Παπιας...
να μου πεις και μενα τυπε να προλαβω να πουλησω και το σπιτι που εχω :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ο Παπιας τυπε λες να μας φυγει και αυτος?
ο παπιας θα βρει την χαρα του.
ολη μερα στα τσιμπουκια θα ειναι.

αυτός θα είναι μίλια μακρυά.
θα αφήσει τις αδερφές/ξαδέρφες να γίνουν χανούμισες οπότε το  :pipa2: :2on1: :pipa1: :zfuck: :fuck1:
[move] :tits: :cum:[/move]
θα πηγαίνει σύννεφο.
οταν θα του γαμανε την μανα και την αδερφη οι τουρκοι, ας του στελνουν καρτ-ποσταλ εκει που ειναι να τις βλεπει με τουρκικες πουτσες στο στομα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο παπιας θα βρει την χαρα του.
ολη μερα στα τσιμπουκια θα ειναι.
οταν θα του γαμανε την μανα και την αδερφη οι τουρκοι, ας του στελνουν καρτ-ποσταλ εκει που ειναι να τις βλεπει με τουρκικες πουτσες στο στομα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε ο παπια θα γινει γιουσουφακι κανονικο. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Νομίζω πως λίγοι βλέπουν αυτό το θέμα όπως το βλέπω εγώ.

Να πω πρώτα πως δεν είμαι αναρχικός. Τουλάχιστο όπως λένε μερικοί πως είναι η αναρχία. Δεν έχω διαβάσει κανέναν θεωρητικό αναρχικό οπότε δε ξέρω, ίσως να μην είναι αυτό που νομίζω. Με ενδιαφέρει να υπάρχει μια μορφή τήρησης της τάξης. Οι εγκληματίες να τιμωρούνται για να είμαι ασφαλής και να βρίσκω το δίκιο μου όταν με αδικούν.

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η έννοια της πατρίδας, της αγάπης προς την πατρίδα και η διάθεση να δώσει κάποιος τη ζωή του για την πατρίδα.

Δε μπορώ να κατανοήσω με τίποτα για πιο λόγο, επειδή έτυχε και γεννήθηκα σε μια χώρα, να πρέπει να δώσω τη ζωή μου για αυτή στον πόλεμο.

Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω. Θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη? Γιατί να με νοιάζει αφού δε μένω εκεί? Όταν εισβάλλει μια χώρα σε μια άλλη χώρα με νοιάζει καθόλου εμένα? Δε δίνω μια. Γιατί να με νοιάζει αν θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη?

Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν. Δικό τους το ρίσκο. Γιατί να την πληρώσω εγώ?

Λένε όλοι πως η Ελλάδα είναι ιδέα. Τα αρχίδια μου κουνιούνται προς την κατεύθυνση της ιδέας αυτής. Κανείς δε μπορεί καν να εξηγήσει τη σημαίνει αυτή η φράση. Μας έχουν πιπιλίσει τα αυτιά με τις ιδέες των εθνών. Με νοιάζει μόνο τι θα γίνει με τις ζωές των ανθρώπων που ξέρω και αγαπώ, όχι για τους άλλους. Όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε άλλους πολέμους με νοιάζει? Τι διαφορά κάνει επειδή αυτοί κρίνονται Έλληνες? Το ίδιο μου κάνει αν λέγονται Έλληνες ή Ελβετοί.

Η κυρίως φράση είναι η εξής: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?

Πριν προλάβει κάποιος να κρίνει και να πει οτιδήποτε, ας το σκεφτεί σοβαρά.
ρε μαστορα να οθμ αμα δεν γοθσταρεισ το περιβαλλοντα χωρο ποθ μενεισ δηλαδη την ΕΛΛΑΔΑ
κανε την για κει ποθ γοθσταρεισ !!τραβα στο διαστημα να μεινεισ με τοθσ εξωγθινοθσ !!τραβα στοθσ παπποθα στοθσ ζοθλοθ!
εμεισ γοθσταροθμε και την βρισκοθμε δω περα !!
ετσι να μεινοθμε και λιγοτεροι για να απολαμβανοθμε τισ μοναρεσ γκαβλω-ελληνιδεσ και
τισ ποθτανεσ αλλοδαπεσ  στα πορδελλα !!
τα μπανακια στισ παραλιεσ μασ
το κοντοσοθβλι και τα κοκορετσια μασ στην ταβερνα!
το κρασακι μασ και το τσιποθρο
την λιακαδα μασ
να ριχνοθμε τα μπινελικια μασ οταν μανοθριαζοθμε με τον διπλανο μασ
και να πανιγιριζοθμε  ενωμενοι οταν παιζει η εθνικη στο πασκετ και στο μποδοσφαιρο!

αν δεν γοθσταρεισ να φθγεισ στον μποθντζον μασ σε γραφοθμε !
βρε οθσττττττττττττττ απο δωθε!   :s&m_2:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
ρε μαστορα να οθμ αμα δεν γοθσταρεισ το περιβαλλοντα χωρο ποθ μενεισ δηλαδη την ΕΛΛΑΔΑ
κανε την για κει ποθ γοθσταρεισ !!τραβα στο διαστημα να μεινεισ με τοθσ εξωγθινοθσ !!
ετσι να μεινοθμε και λιγοτεροι για να απολαμβανοθμε τισ μοναρεσ γκαβλω-ελληνιδεσ και
την λιακαδα μασ
και να πανιγιριζοθμε  ενωμενοι οταν παιζει η εθνικη στο πασκετ και στο μποδοσφαιρο!

εσύ είσαι για τον πούτσο...μάθε να γράφεις ελληνικά και ξαναέλα βλαχάκο

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
κανε την για κει ποθ γοθσταρεισ !!τραβα στο διαστημα να μεινεισ με τοθσ εξωγθινοθσ !!
την λιακαδα μασ

καλα τα ειπες αρχηγε.
αλλα την μερεντα να την γουσταρεις μονος σου,οχι με αλλους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom