Νέα

Ελλάδα-Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των εθνικιστηκων συνθηματων και γενικα της προκλη

• Υπερ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατα

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Αδιαφορω

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
θα νικησουμε μαρκησιε.....Δεν θελω να φοβαμαι μην χασουμε και λογω της ημερας μιας και θα μας παρουν φαλαγγι μετα...Ασε που ερχονται με απουσιες οι τουρκαλαδες...

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Το πιο κρίσιμο παιχνίδι

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία στα προκριματικά παιχνίδια για το Euro 2008, που οδηγούν στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Η στήλη πιστεύει πως αυτό το παιχνίδι είναι και το πιο επικίνδυνο αν θέλουν οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ να βρεθούν στην πρώτη θέση και να έχουν το πρώτο λόγο για απευθείας πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι το παιχνίδι που εκτός από ψυχολογικό γόητρο έχει και σημασία βαθμολογική. Η Ελλάδα με νίκη ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά την θέση της και αφήνει Ουγγαρία, Τουρκία και Νορβηγία να μάχονται για την δεύτερη προνομιούχο θέση. Ταξιδεύει στο Όσλο και στην Βουδαπέστη όπου εκεί, αν αποδράσει με τα τρίποντα και στην χειρότερη έστω αήττητη μπορεί να πάει στο παιχνίδι με την Τουρκία με την διαφορά να έχει μεγαλώσει και άλλο. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως η Ελλάδα είναι μία από τις ομάδες οι οποίες έχουν το πλεονέκτημα να αγωνιστούν σε ουδέτερη έδρα μαζί τους μετά, και την τιμωρία των «γειτόνων». Από εκεί και πέρα αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι και η ψυχολογική «ντόπα» που περιμένουν οι παίκτες του Ρεχάγκελ και από τον κόσμο. Με δεδομένο πως η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι μεγάλη, ο αντίπαλος παραδοσιακά εξιτάρει, ο αγώνας είναι κοντά στην «συμβολική» εθνική εορτή και το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», οι Πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να έχουν την πλήρη υποστήριξη του κόσμου. Με μία πολύ καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί και με νίκη η ομάδα του Γερμανού τεχνικού αλλάζει την ψυχολογία της και γεμίζει ξανά αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια. Το κομβικό σημείο του αγώνα είναι αυτό που πρέπει να ληφθεί στα σοβαρά υπόψη για να μην έχουμε την «τραγωδία» αλά Ουκρανία, όπου η Ελλάδα βολευόταν με το Χ αλλά στο 85΄σκοτείνιασαν όλα στο φαληρικό γήπεδο. Η χώρα μας έχασε την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ και άρχισαν οι μουρμούρες περί ίδιας και γερασμένης ομάδας.
Ο προπονητής του «θαύματος» στα γήπεδα της Πορτογαλίας, είναι φανερό πως θα στηριχτεί και πάλι σε όσους περισσότερους έχει από την ημέρα που ο Ζαγοράκης σήκωσε το πολύτιμο τρόπαιο. Η στήλη δεν είναι σύμφωνη όπως και πολύς κόσμος. Αυτό δεν έχει βεβαίως καμιά σημασία. Ο προπονητής αποφασίζει και τέλος, επιλέγει. Αν μπορούσαμε να παρουσιάζαμε την ενδεκάδα που πιστεύαμε πως μπορούσε καλύτερα να αποδώσει στο γήπεδο θα ήταν η εξής. Ο Αντώνης Νικοπολίδης, κάτω από τα δοκάρια είναι η πιο αξιόπιστη λύση και έχει και την ανάλογη εμπειρία για να αποδώσει τα μέγιστα. Ο Γιούρκας Σειταρίδης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει έμπρακτα με την φανέλα της Ατλέντικο Μαδρίτης. Στα αριστερά είναι το μεγάλο ερωτηματικό αφού ο Τάκης Φύσσας είναι σε αγωνιστική απραξία στην Χαρτς και αυτό δεν μπορεί να είναι και το καλύτερο για τον Ρεχάγκελ. Αλλά με δεδομένο πως δεν υπάρχει κανένας άλλος που να μπορεί να αγωνιστεί σε αυτήν την θέση με εξαίρεση ίσως τον Βύντρα και τον Τοροσίδη, ο Φύσσας θα μπορούσε να επιλεχθεί. Στο κέντρο ο φορμαρισμένος Σωτήρης Κυργιάκος είναι ο ένας και ο δεύτερος ίσως να είναι ο Γιώργος Ανατολάκης με δεδομένο πως μην Νορβηγία εντός έδρας έκανε πολύ καλό παιχνίδι με παρτενέρ τον ξενιτεμένο Κυργιάκο. Και λέμε ίσως γιατί ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός δεν είναι σε ψυχολογική κατάσταση μετά το λάθος-ήττα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Δέλλας δεν είναι σε διαρκή αγωνιστικότητα αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμούς ενώ ο Γκούμας βρίσκεται σε γενικότερη καθίζηση όπως και ολόκληρος ο Παναθηναϊκός. Στο κέντρο ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης δεν βγαίνουν αφού είναι οι ποιο φορμαρισμένοι. Στα δεξιά θα εμπιστευόμασταν τον Γιαννακόπουλο άσχετα αν δεν πολυαγωνίζεται ενώ αριστερά η λύση ακούει στο όνομα Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Τέλος στην επίθεση Σαμαράς και Γκέκας είναι οι πιο επικρατέστεροι. Είναι ένα καλό στοίχημα για όλους να δείξουν πως μπορούν το ίδιο καλά και στην μετά-Ζαγοράκη εποχή. Η Εθνική Τουρκίας μπορεί να μην η ομάδα που τερμάτιζε στην τρίτη θέση του Μουντιάλ αλλά δεν παύει να είναι πια πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα που τρέχει μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Απαιτείται διάθεση και σοβαρότητα για να γίνει το πιο σημαντικό βήμα για την παρουσία μας στην τελική φάση. Εκεί όπου θα κληθούμε έστω και σαν «αουτσάιντερ-φαβορί» να υπερασπιστούμε ότι κατακτήσαμε.

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως είναι γεγονός ότι ο προπονητής της Τουρκίας σε δήλωσή του είπε στους παίκτες του να κοιτάξουν τον αγώνα και μόνο.. και όχι το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Και αυτό νομίζω ότι είναι στα υπερ του. ʼσχετα τι θα φωνάζουμε μέσα στο γήπεδο εμείς. Προτείνω πάντως όσοι από εδώ πάμε στο γήπεδο (είμαι ένας από αυτούς) να μην το παρατραβήξουμε με αντιεθνικά συνθήματα. Α και το κυριότερο υπόμονη και στήριξη στην ομάδα μέχρι το 90'. Μετά τον αγώνα ψήνομαι να πάω στη Φυλής 63 εκεί που λένε ότι δουλεύει μια Τουρκάλα.  :rolleyes: Καλά έτσι και χάσουμε.. θα της βγάλω το λάδι  :dancing:

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πάντως είναι γεγονός ότι ο προπονητής της Τουρκίας σε δήλωσή του είπε στους παίκτες του να κοιτάξουν τον αγώνα και μόνο.. και όχι το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Και αυτό νομίζω ότι είναι στα υπερ του. ʼσχετα τι θα φωνάζουμε μέσα στο γήπεδο εμείς. Προτείνω πάντως όσοι από εδώ πάμε στο γήπεδο (είμαι ένας από αυτούς) να μην το παρατραβήξουμε με αντιεθνικά συνθήματα. Α και το κυριότερο υπόμονη και στήριξη στην ομάδα μέχρι το 90'. Μετά τον αγώνα ψήνομαι να πάω στη Φυλής 63 εκεί που λένε ότι δουλεύει μια Τουρκάλα.  :rolleyes: Καλά έτσι και χάσουμε.. θα της βγάλω το λάδι  :dancing:
χαχαχαχαχα!δυσκολο να κρατηθειτε ρε αδερφε να μην αρχισετε τα συνθηματα...εγω δυστηχως δεν θα ειμαι...Οτι και να γινει παντως την τουρκαλα μην την αφισεις σε χλωρο κλαρι!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ποσοι θα πάτε?εγω θα ειμαι στην 7...Με φανελα του ΠΑΠ ειπαμε..
3-0 χαλαρά ΕΛΠΙΖΩ να τοςυ αποδοκιμάσουμε τον εθνικό υμνο...Αυτοι δεν αξίζουν σεβασμό..

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
α ρε λαπλας ελεγα να κατεβω αλλα δεν προλαβα εισητηριο..κι ακουσα χθες αργα οτι γυρισαν 2027 εισητηρια..Μεχρι που σκεφτηκα να ξεκινησω με το αμαξι ωστε να ειμαι κατα τις 6 το πρωι εξω απ το καραισκακι....

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στην 5 θα ειμαι εγω. Μακαρι να κανει καλο καιρο.. αν και στο Καραισκακη δεν βρεχεσαι.. σε περιπτωση βροχης.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΜΑΛΑΚΕΣ της επο!!! αντι αν δωσουν στην επαρχια τα εισητήρια(ξερω ατομα απο επαρχια που ΕΙΧΑΝ προπληρωσει και τελικα τους ειπαν δεν υπαρχουν) τελικά βγαλαν τα 2037 εισητηρια των χορηγών ΠΑΛΙ σε κιοσε στο Κοκκαλισκακη...ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ! Αθήνα μένω αλλα μην θυμόμαστε τον κόσμο μας όποτε τον έχουμε ανάγκη(πχ Μάλτα)

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
νομιζω λαπλας οτι τα εισητιρια τα 2027 ηταν απο ακυρωσεις επαρχιας και ιντερνετ...Κατι τετοια ακουσε χθες απο Μαυρογιαννιδη Καισσαρη.Α ρε κολοφαρδοι οσοι πατε..πολυ θα το θελα ρε γαμωτο...κλαψ κλαψ!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θα ειστε όλοι εκει,εικόνικά...οπως ήμασταν όλοι Πορτογαλία μάγκες...Τοτε που τα ΛΑΜΟΓΙΑ δώσαν εισητήρια σε Βανδοκοκκινουρουβα και όχι σε εμας που πάμε απο το 88 εθνική με 500 άτομα.....

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Για όσους παίζουν στοίχημα πάντως εγώ το ματς το βλέπω under...και οι 2 ομάδες δέχονται δύσκολα γκολ στα τελευταία παιχνίδια...αλλά ο λακαμάς ο ΟΠΑΠ το έχει δώσει 1.40 ενώ σε άλλες εταιρίες 1.55 τουλάχιστον...τι να πεις...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παιδια κατι ειπαν στην ερα νομιζω η σπορ φμ οτι  θα σηκώσουν 2 σημαίες 50μετρων η καθε μια?Ελληνικές η Ελληνικη και Κυπριακη οπως κατάλαβα εγω?ακουσε κάποιος?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Σημαίες οκ...μη σηκώσουν όμως κανένα εμετικό πανό όπως αυτό στο Φενέρ-Παναθηναικός και πέσουμε στο επίπεδο των κάφρων...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θα έχει και αποελιστές!ΓΟΥΣΤΑΡΩ..ετσι όλοι μαζί για πέος στους τούρκους...
gangstaXZ και ενα πανό με αποκεφαλισμένοςυ τούρκους δεν με χάλαγε..
οχι δεν ειμαι καφρος κλπ αλλα στα ζώα πρεπει να φέρεσαι σαν ζώο...Μονο έτσι μαθαινουν..
Οπως θα παρακαλόυσα να ξανακληρωθούμε με αλβανούς...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
θα έχει και αποελιστές!ΓΟΥΣΤΑΡΩ..ετσι όλοι μαζί για πέος στους τούρκους...
gangstaXZ και ενα πανό με αποκεφαλισμένοςυ τούρκους δεν με χάλαγε..
οχι δεν ειμαι καφρος κλπ αλλα στα ζώα πρεπει να φέρεσαι σαν ζώο...Μονο έτσι μαθαινουν..
Οπως θα παρακαλόυσα να ξανακληρωθούμε με αλβανούς...

Γενικώς προτιμώ συγκράτηση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει κάποια αντίδραση στη αθλιότητα που υφιστάμεθα.

Επισκέπτης
Eγώ θα είμαι στα VIPs (ξέρετε... εκεί στα μαρμάρινα με τα τραπεζάκια που χτυπάς και κάνα spring-roll με μπυρόνια!!!).

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτοι ειναι απολιτιστοι και βαρβαροι ως γνωστον.
Εμεις δεν πρεπει να πεσουμε στο ιδιο επιπεδο
και να αφησουμε να παρασυρθουμε.

Αλλιως μας βλεπω και εμας να παιζουμε σε ουδετερα γηπεδα οπως αυτοι!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πρίν 2 ωρίτσες πήρα τα εισητηριακια.......@#%$@ τους τουρκαλάδες!!!!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
EΥΧΑΡΙΣΤΩ  τους μοντς που διεγραψαν το εκτρωμα καποιου ανοητου περι κεμαλ πριν λιγο!!Παρτε το χαμπαρι Ελληνες,εμεις δεν ειμαστε σαν αυτους!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μιας και εισαι πλεον μουγκος,διαβασε τις αποψεις μου στο Ελλαδα-τουρκια και για το βιβλιο της στ δημοτικου και θα καταλαβεις αν ειμαι Ελληνας η οχι...Ειμαι απο το Αιγαιο και τους σιχαινομαι πιο πολυ απο εσενα αλλα ξερω πως να το πω,ποτε και που να το πω!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom