Νέα

Ελλάδα-Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των εθνικιστηκων συνθηματων και γενικα της προκλη

• Υπερ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατα

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Αδιαφορω

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω φιλε μου δεν μιλαω για τους αλλους λαους, αλλα μονο για αυτους που καταντησαν το εθνος μου αλλα και εθνος σου σαν τα μουτρα τους.400 χρονια σκλαβιας και παλι πιο μπροστα τους ειμαστε.περισσοτερο ελληνας δεν ειμαι .ολοι ελληνες ειμαστε.το αν καταλαβαινω καποια πραγματα περισσοτερο δεν ειναι νομιζω κακο.εχω την γνωμη μου ,εχεις την γνωμη σου.σεβαστη οπως και η δικη μου.αλλα να μην κατεβαζουμε τα παντελονια και λεμε περαστε

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
μπραβο σονυ να σαι καλα....εχουμε πηξει απο βλαμμενους εγκεφαλους..
ποδολαγνε ειδες μπορει να διαφωνουμε περι νδ και πασοκ στο αλλο θρετ αλλα καπου συμφωνουμε!!! ;)
Μα αν συμφωνούσαμε σε όλα δεν θα είχε και νόημα....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
t4444 χαλάρωσε.

Εχε στο νου σου ότι ξέρεις λιγότερο από τα μισά από όσα ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ξέρεις.

Μην είσαι απόλυτος - δείχνει άγνοια

Φιλικα

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κανεις δεν ειπε να κατεβασουμε παντελονια μεγαλε...Τωρα το αν καταλαβαινεις καποια πραγματα περισσοτερο εσυ απ τους αλλους οπως λες αυτο ασε να το κρινει κανας αλλος...

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειδες που εσυ προκαλεις με την σταση σου και οχι εγω;δεν σε εθιξα σε κατι.νομιζω πως απο εδω φενεται η διαφορα μας.δεν εχεις σωστα επιχειρηματα και πως να εχεις αλλωστε,που οταν εχει ο αλλος το δικιο αρχιζεις μετωπικη επιθεση.32 ειμαι και εχουν δει πιο πολλα τα ματια μου απο εσενα πιστευω.θεσσαλονικιος και δεν αντεχω να εχω ενα κρατος απο πανω μου που το λενε μακεδονια επειδη καποιοι ανωτεροι σαν και του λογου σου το επετρεψαν και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Η καλύτερη τιμωρία τους θα είναι ένα σκόρ 4-0.....πιό ξεφτίλα δεν θα υπάρχει για αυτούς...... :o :o :o

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
ειδες που εσυ προκαλεις με την σταση σου και οχι εγω;δεν σε εθιξα σε κατι.νομιζω πως απο εδω φενεται η διαφορα μας.δεν εχεις σωστα επιχειρηματα και πως να εχεις αλλωστε,που οταν εχει ο αλλος το δικιο αρχιζεις μετωπικη επιθεση.32 ειμαι και εχουν δει πιο πολλα τα ματια μου απο εσενα πιστευω.θεσσαλονικιος και δεν αντεχω να εχω ενα κρατος απο πανω μου που το λενε μακεδονια επειδη καποιοι ανωτεροι σαν και του λογου σου το επετρεψαν και τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε.

κι υστερα ηρθαν οι μελισσες........

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αλλα τι σας νιοαζει εσας;μακρυα ειστε.τι ζορι τραβατε;

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι ναι και σε τσιμπησαν

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
1ον δεν σου επιτεθηκε κανενας
2ον την ευθηνη για τον ορο Μακεδονια την εχω πολιτικοι που καταγονται απο την Β.Ελλαδα οπως ο Κωστακης
3ον και γω Θεσνικη μενω αλλα δεν ειμαι απο εδω κι εχω καταλαβει οτι μεριδιο ευθηνης εχετε κι εσεις οι ιδιοι οι ΒορειοΕλλαδιτες με τον τοπικισμο σας και την αποξενωση σας απο την υπολοιπη χωρα.
Ειμαι νησιωτης και με τα κιαλια βλεπω τους γυφταρεους τους τουρκους απο το μπαλκονι μου και τους σιχαινομαι περισσοτερο απο σενα αλλα δεν ειμαι σαλταρισμενος οπως τον αλλο να βριζω τον Κεμαλ που ειναι νεκρος!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν το ειχα δει και προλαβες να επιβεβαιωσεις τον τοπικισμο σου και την αποξενωση απ την υπολοιπη Ελλαδα που ειπα στο πιο πανω ποστ!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
1ον δεν σου επιτεθηκε κανενας
2ον την ευθηνη για τον ορο Μακεδονια την εχω πολιτικοι που καταγονται απο την Β.Ελλαδα οπως ο Κωστακης
3ον και γω Θεσνικη μενω αλλα δεν ειμαι απο εδω κι εχω καταλαβει οτι μεριδιο ευθηνης εχετε κι εσεις οι ιδιοι οι ΒορειοΕλλαδιτες με τον τοπικισμο σας και την αποξενωση σας απο την υπολοιπη χωρα.
Ειμαι νησιωτης και με τα κιαλια βλεπω τους γυφταρεους τους τουρκους απο το μπαλκονι μου και τους σιχαινομαι περισσοτερο απο σενα αλλα δεν ειμαι σαλταρισμενος οπως τον αλλο να βριζω τον Κεμαλ που ειναι νεκρος!
Είσαι σωστός σε όλα εκτός από 1.....φαντάζομαι κατάλαβες ποίο.....από ποιό νησί είσαι?

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6

φιλε μου ..
μονος σου εχεις χτισει τεσσερις τοιχους και εχεις μπει μεσα σε αυτο το χτισμα σου ...
προσεξε μην χτισεις και το ταβανι γιατι δεν θα εχεις τροπο διαφυγης...........

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σε ποιο αδερφε στο οτι τους σιχαινομαι?το ποιο νησι δεν γουσταρω να το πω εδω για ευνοητους λογους...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
και ο Κωστακης φιλε μου μαζι αλλα οχι μονος του σιγουρα...Αλλα ειναι αλλο θεμα μην το αναλυσουμε εδω...βεβαια μην ξεχνας οτι με την εξωτερικη πολιτικη του ΠΑΣΟΚ το ονομα περεμενε φυρομ..Με τη νδ το καναν Μακεδονια...

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω μαζι σου οι πολιτικοι τα κανουν ολα και δεν πηγαινω κανεναν, αλλα ακουνε κατι φωνες που λενε δεν τρεχει τιποτα και δεν ειναι ετσι.τρεχει. αυτο θελω να πω.ποια αποξενωση μου λες τωρα;και ποιον τοπικισμο;και εμεις ανθρωποι δεν ειμαστε;δεν πρεπει να θελουμε;οχι μονο εμεις,ολη η χωρα.αλλα;ο τοπικισμος ειναι αλλου.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
και ο Κωστακης φιλε μου μαζι αλλα οχι μονος του σιγουρα...Αλλα ειναι αλλο θεμα μην το αναλυσουμε εδω...βεβαια μην ξεχνας οτι με την εξωτερικη πολιτικη του ΠΑΣΟΚ το ονομα περεμενε φυρομ..Με τη νδ το καναν Μακεδονια...

αυτα εκανε ο ανδρεας.....

το κοκκινο δεν το ελεγε κοκκινο αλλα βαθυ πορτοκαλι...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom