You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλάδα-Τουρκία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 441
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
εχω γνωρισει κοσμο κι εχω ταξιδεψει σε ολη την Ελλαδα φιλε Σαλονικιε και πιστεψε με τοσο τοπικιστες (χωρις να ειναι απαραιτητα κακο) οσο οι Σαλονικεις δεν εχω γνωρισει πουθενα..Το κακο σας βεβαια ειναι το μεγαλο μισος σας για την Αθηνα.Για ολα σας φταιει η Αθηνα κι οχι η τεμπελια των Σαλονικιων).Ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχει συμπρωτευουσα....Ειναι απαραδεκτο να κατεβαινεις στην Τσιμισκη και να βλεπεις μαγαζια να ανοιγουν στις 9:30..πως να πατε μπροστα ετσι..Και να σε κουφανω με το κορυφαιο ολων?Η Θεσνικη εχει 7800 αδειες καφε μπαρ ενω η Αθηνα 5500.Οι μισοι δηλαδη εχουν καφετερια κι οι αλλοι μισοι πινουν φραπε εκει..Ετσι δεν θα πατε ποτε μπροστα σαν πολη!!!
ειμαι κατα οποιαςδηποτε πραξης βιας.κατα των τραμπουκισμων κλπ...ολοι ξερουμε την ιστορια μας και ποιος εχει δικιο..αλλα ενα γηπεδο δεν ειναι πεδιο μαχης..συμφωνω να στηριξουμε την εθνικη επειδη την γουσταρουμε σαν ομαδα..να φωναξουμε να χτυπαμε τυμπανα κλπ.να παιζει ο γηπεδικος χαβαλες αλλα μεχρι εκει..και 10-0 να κερδισουμε ή να χασουμε ουτε η ιστορια θα αλλαξει ουτε θα αποκτησουμε καλυτερες σχεσεις..συνεπως be cool για το θεμα της μπαλας..μην μπαινετε στο τριπακι των πολιτικων που εκαναν και τη μπαλα πολιτικη..ας κανουν καλα τη δουλεια τους οι μαλακες ας βαλουν τους περιορισμους που πρεπει ας τηρησουν τους νομους ας πατησουν λιγο ποδι και ας αφησουν τις πουστιες..τη δουλεια εχει ο φιλαθλος που παει στο γηπεδο με την βοιδοντορα που το ξυνει?
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
εχω γνωρισει κοσμο κι εχω ταξιδεψει σε ολη την Ελλαδα φιλε Σαλονικιε και πιστεψε με τοσο τοπικιστες (χωρις να ειναι απαραιτητα κακο) οσο οι Σαλονικεις δεν εχω γνωρισει πουθενα..Το κακο σας βεβαια ειναι το μεγαλο μισος σας για την Αθηνα.Για ολα σας φταιει η Αθηνα κι οχι η τεμπελια των Σαλονικιων).Ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχει συμπρωτευουσα....Ειναι απαραδεκτο να κατεβαινεις στην Τσιμισκη και να βλεπεις μαγαζια να ανοιγουν στις 9:30..πως να πατε μπροστα ετσι..Και να σε κουφανω με το κορυφαιο ολων?Η Θεσνικη εχει 7800 αδειες καφε μπαρ ενω η Αθηνα 5500.Οι μισοι δηλαδη εχουν καφετερια κι οι αλλοι μισοι πινουν φραπε εκει..Ετσι δεν θα πατε ποτε μπροστα σαν πολη!!!
εισαι λιγο υπερβολικος τωρα...
μην ξεχνας οτι η θεσσαλονικεις εχουν περισσοτερα αγροτικα εισοδηματα και αλλους πορους απο οτι οι αθηναιοι ....
εγω γιαυτο πιστευω οτι ειναι πιο ανετοι ως καταναλωτες...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Θα ξανασυμφωνήσω.....και εγώ τα ίδια έχω βιώσει....καλά παιδιά αλλά σε αυτό το θέμα έχουν λίγο κόλλημα....Για τις άδειες του καφέ δεν το γνώριζα.....εχω γνωρισει κοσμο κι εχω ταξιδεψει σε ολη την Ελλαδα φιλε Σαλονικιε και πιστεψε με τοσο τοπικιστες (χωρις να ειναι απαραιτητα κακο) οσο οι Σαλονικεις δεν εχω γνωρισει πουθενα..Το κακο σας βεβαια ειναι το μεγαλο μισος σας για την Αθηνα.Για ολα σας φταιει η Αθηνα κι οχι η τεμπελια των Σαλονικιων).Ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχει συμπρωτευουσα....Ειναι απαραδεκτο να κατεβαινεις στην Τσιμισκη και να βλεπεις μαγαζια να ανοιγουν στις 9:30..πως να πατε μπροστα ετσι..Και να σε κουφανω με το κορυφαιο ολων?Η Θεσνικη εχει 7800 αδειες καφε μπαρ ενω η Αθηνα 5500.Οι μισοι δηλαδη εχουν καφετερια κι οι αλλοι μισοι πινουν φραπε εκει..Ετσι δεν θα πατε ποτε μπροστα σαν πολη!!!
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
καλα αστα τωρα αυτα.κανενα μισος για την Αθηνα.αλλα οταν ολα γινονται εκει και σε ολη την αλλη χωρα γινετε με το ζορι κατι τι να πουμε;ενταξει ολα καλα;μα ειναι δυνατον;
εδω συμφωνω ... ακομη και ο πασχαλης τερζης καταλαβε οτι για να "κανει την καλη" επρεπε να κατεβει αθηνα.....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Φυσικά και στην πρωτεύουσα κάθε χώρας γίνονται τα περισσότερα.....έτσι δεν είναι το σωστό?Στην Αθήνα έχει μαζευτεί η μισή Ελλάδα....μην βάλουμε και τους ξένους....και στα λέω εγώ που δεν είμαι Αθηναίος....καλα αστα τωρα αυτα.κανενα μισος για την Αθηνα.αλλα οταν ολα γινονται εκει και σε ολη την αλλη χωρα γινετε με το ζορι κατι τι να πουμε;ενταξει ολα καλα;μα ειναι δυνατον;
αντι να πειτε ευχαριστω που ερχεστε απον αθηνα και εχετε πολλες επιλογες καφετεριας μιλατε κιολας..επισης εχουμε καλυτερες βρωμες για σερβιτορες και κυριως οχι χοντρες..απο εμας ξεκινησε ο γελοιος ορος pr σε μαγαζι οπου μια ψωλα χαιρετα το κοσμο και μιλαει μαζι του..ειμαστε λοιπον πολυ μπροστα..
(εχω να ανεβω 5 χρονια βεβαια αλλα λεμε τωρα)
(εχω να ανεβω 5 χρονια βεβαια αλλα λεμε τωρα)
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
εσυ μας εκανες και αγροτες .τι λετε ρε παιδια θα μας τρελανετε;τι ειναι αυτα;
δεν καταλαβαινεις τι γραφω μου φαινεται..
δεν ειστε αγροτες ..αλλατο κατιτι σας απο το χωρο τον αγροτικο το εχετε σε σχεση με τους αθηναιους...
δεν μιλαω μονο για σενα..
Παναξιε δεν ειμαι υπερβολικος τους ξερω καλα...μενω εδω 7 χρονια και λιγα λεω...τ4444 μην ξεχνας οτι στην Αθηνα μενει η μιση Ελλαδα και λογικο να γινονται πολλα εκει.Γιατι δεν λες για τον δημαρχο σας που αντι να κανει κανα εργο της προκοπης το μονο που κανει ειναι να ξυλωνει πεζοδρομια και να τα κανει πιο φαρδια ενω το κυκλοφοριακο της Θεσσνικης ειναι μεγαλυτερο απ της Αθηνας?Την αγαπαω την Σαλονικα κι αν δεν με βοηθησει ο θεος να ξεκολησω απ την κοπελα που εχω μπλεξει με βλεπω να παντρευομαι εδω..Αλλα φιλε με ψωμιαδη και παπαγεωργοπουλο η πολη ειναι ιδια τα τελευταια 7 χρονια που ειμαι εγω εδω...
RESPECT savalasτο thrent ρε σεις δεν ειναι για να τσακώνονται οι Αθηναιοι με τους Θεσσαλονικεις ή το αντιστροφο,
αλλα για την Ελλαδάρα που θα τους πετάξει 3 μπαλάκια αυριο
ξεκολήστε με τα τοπικιστικα, ολοι Ελληνες ειμαστε και ολοι θελουμε τη νικη-προκριση.
Και μιας και λετε για τους θεσνικιους, σειρουλα μου ερχεται απο πάνω αυθημερόν μονο και μόνο για το ματσάκι-respect.
και ο πολιτισμος μιας χωρας δεν ειναι να ειναι η πρωτευουσα τελεια και να βγει ο ξενος παραεξω και να ντρεπεται οταν να βλεπει την εγκαταληψη. στην ιταλια υπαρχει και το μιλανο,υπαρχει και η φλορεντια . μονο στην τουρκια ειναι η κωνσ/πολη και μετα το χαος
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
το thrent ρε σεις δεν ειναι για να τσακώνονται οι Αθηναιοι με τους Θεσσαλονικεις ή το αντιστροφο,
αλλα για την Ελλαδάρα που θα τους πετάξει 3 μπαλάκια αυριο
ξεκολήστε με τα τοπικιστικα, ολοι Ελληνες ειμαστε και ολοι θελουμε τη νικη-προκριση.
Και μιας και λετε για τους θεσνικιους, σειρουλα μου ερχεται απο πάνω αυθημερόν μονο και μόνο για το ματσάκι-respect.
μη φοβασε savala ολα ειναι υπο ελεγχο......
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
σωστα 10-0 αυριο για να χαρουμε ολοι
μαλλον για 1-0,1-1 ή 0-0,0-1 το βλεπω!
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Για να πάψουν να μιλάνε...ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ!!
παρακαλα να μην ερθει 1-1 ή 0-0 ή 0-1 για θα σου σπασω την κεφαλα με τις ιδεες σου.χαχαχαχααχχαμαλλον για 1-0,1-1 ή 0-0,0-1 το βλεπω!
λες να το μπουμπουνησω αντερ?????????????
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις