Νέα

Ελλάδα-Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των εθνικιστηκων συνθηματων και γενικα της προκλη

• Υπερ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατα

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Αδιαφορω

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Και 'γώ νόμιζα πώς επρόκειτο για hread με σχόλια και αναλύσεις για τον επικείμενο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ελάδας και Τουρκίας...

Υ.Γ.: By the way (που λέει και ο Κίμων), μόνο και μόνο το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μας υποχρεώνει να το κερδίσουμε.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φιλε μπορεις σε παρακαλω να τεκμηριωσεις της αποψεις σου οτι ειμαι ανθελληνας βασει ιστορικων ντοκουμενων οπως των ιστορικων ρουσσος,παπαδιαμαντης απομνημονευματα κασομουλη  γενικα αρχεια του κρατους αποψεις περιιγηητων της εποχης που γραψαν βιβλια,????διστυχως οι γνωσεις σου περι ιστοριας σταματανε στο δημοτικο και στο τραγουδακι φεγγαρακι μου λαμπροφεγγε μου να περπατω...
Μας τα επριξες φιλε μου με τα ντοκουμεντα σου τα ιστορικα...Διαβασες 2-3 βιβλια και νομιζεις πως εμαθες ιστορια?Για μενα ιστορια ειναι οσα μου ελεγε η γιαγια μου για την Σμυρνη που δεν ηταν ιστορικος αλλα ηταν εκει...Καταλαβες?Κι εκτος αυτου εγω ξερω τι αιμα κυλαει στις φλεβες μου χωρις να εχω αναγκη κανενα γαμημενο ''ντοκουμεντο'' να το επιβεβαιωσει....Μεινε στα βιβλια σου εσυ και στα ντοκουμεντα σου...Αν σου τυχει ομως ποτε να βρεθεις σε κανα χωριουδακι,στα υπεροχα καφεναδακια της επαρχιας και καποιος γεροντακος σου πει ιστοριες για την Μικρασιατικη καταστροφη,εσυ πες του οτι λεει ψεματα και θες ντοκουμεντα απο τους ιστορικους που εσυ γνωριζεις ενω αυτος οχι,μιας και ποτε δεν διαβασε την ιστορια οπως την θες εσυ...Απλα ετυχε να ηταν εκει κι εζησε για κακη σου τυχη!!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ λέω τώρα που τελιώσαμε με το βιβλίο της έκτης, να κάνω μια προσπάθεια να ξαναγράψω το βιβλίο της πρώτης δημοτικού. Πιστεύω ότι θα ενθουσιαστεί η επιτροπή με το κείμενο...

Είναι γνωστό ότι επί οθωμανικής κατοχής η φοίτηση στα Ελληνικά πανεπιστήμια ήταν δωρεάν όπως το ίδιο ισχύει και για τα συγγράμματα, και επιπλέον λειτουργούσαν και δανειστικές βιβλιοθήκες σε κάθε χωριό.

Τις υψηλότερες βάσεις είχε η σχολή κλασικών σπουδών όπου οι Έλληνες διδάσκονταν την ιστορία τους και ανέλυαν φιλοσοφικά ζητήματα που δεν είχαν προλάβει οι αρχαίοι ημών πρόγονοι να αναπτύξουν επαρκώς. Η καλύτερη ανάπτυξη θέματος κέρδιζε και μια βδομάδα δωρεάν διακοπές στις Μπαχάμες με πτήση της Aegean. [Σημ. 1]

Υπήρχε κοινωνική πρόνοια, αφού όσοι δεν τα έβγαζαν πέρα οικονομικά, το κράτος αναλάμβανε να υιοθετήσει το παιδί τους και να το εκπαιδεύσει μετατρέποντας το σε ένα χρήσιμο μέλος για την κοινωνία.

Ειρήνη, ευημερία και ασφάλεια επικρατούσαν και χαρούμενα τραγούδια συναδέλφωσης μεταξύ των λαών ακούγονταν από άκρου εις άκρο της αυτοκρατορίας. Θεωρούταν μεγάλη γαϊδουριά και αχαριστία ο κάτοικος της ευημερούσας αυτοκρατορίας να μην πει μια ευχή μακροημέρευσης για τον σουλτάνο κάθε πρωί.

Την γαλήνη αυτή και την συναδέλφωση την χάλασαν κάποιοι κακοί ξένοι, οι οποίοι αφού έστειλαν κάποιους πολεμοχαρείς εξωγήινους να ξεκινήσουν επανάσταση, στην συνέχεια διέδωσαν ψευδώς ότι αυτοί που πολεμούσαν ήταν Έλληνες, πράγμα τελείως παράλογο αφού με τόσες κοινωνικές παροχές και ελευθερίες κανένας Έλληνας δεν θα ήταν βλάκας να ρισκάρει την ζωή του πολεμώντας τους ευεργέτες του.

[Σημ. 1] Απόδειξη της ύπαρξης του βραβείου ταξίδι στις Μπαχάμες είναι ότι καμία ιστορική πηγή δεν το διαψεύδει. Όλες οι διαψεύσεις είναι μεταγενέστερες. 

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως, έχω ήδη προκαλέσει, όποιον ή όποια νομίζει ότι οι "κακόμοιροι φίλοι μας Τούρκοι" έχουν αδικηθεί, από τους "φασίστες Έλληνες που πιπιλάνε το μύθο του Κρυφού Σχολειού και της Αγίας Λαύρας", να μου προσκομίσουν μία και μοναδική απόδειξη της εποχής, ΟΧΙ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΠΗΓΗ, αλλά από ελληνική, εξ Ελλάδος, ότι δεν υπήρχε Κρυφό Σχολειό ή ότι στην Αγία Λαύρα δεν σηκώθηκε το λάβαρο όπως μερικοί φαιδροί καραγκιόζηδες υποστηρίζουν. Επιπλέον, οι αποδείξεις θα πρέπει να προέρχονται από άτομα εκείνης της εποχής και όχι από τους σημερινούς δήθεν "μορφωμένους πανεπιστημιακούς", τύπου Απέκη, που πετάνε τη σκούφια τους για απεργία και δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα.

Φυσικά, δεσμεύομαι να φέρω αντίστοιχες αποδείξεις, από ελληνικές ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ - για να μη θεωρηθεί ότι η Εκκλησία ευλογάει τα γένια της.

Να δούμε λοιπόν. Αυτό θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) Και μια που μιλάμε για οθωμανούς ... σκηνές από την πρόσφατη ταινία 'ο τελευταίος οθωμανός' που σπάει ταμεία στην γειτονική χώρα ...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγώ πάντως, έχω ήδη προκαλέσει, όποιον ή όποια νομίζει ότι οι "κακόμοιροι φίλοι μας Τούρκοι" έχουν αδικηθεί, από τους "φασίστες Έλληνες που πιπιλάνε το μύθο του Κρυφού Σχολειού και της Αγίας Λαύρας", να μου προσκομίσουν μία και μοναδική απόδειξη της εποχής, ΟΧΙ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΠΗΓΗ, αλλά από ελληνική, εξ Ελλάδος, ότι δεν υπήρχε Κρυφό Σχολειό ή ότι στην Αγία Λαύρα δεν σηκώθηκε το λάβαρο όπως μερικοί φαιδροί καραγκιόζηδες υποστηρίζουν. Επιπλέον, οι αποδείξεις θα πρέπει να προέρχονται από άτομα εκείνης της εποχής και όχι από τους σημερινούς δήθεν "μορφωμένους πανεπιστημιακούς", τύπου Απέκη, που πετάνε τη σκούφια τους για απεργία και δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα.

Φυσικά, δεσμεύομαι να φέρω αντίστοιχες αποδείξεις, από ελληνικές ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ - για να μη θεωρηθεί ότι η Εκκλησία ευλογάει τα γένια της.

Να δούμε λοιπόν. Αυτό θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον.
Εισαι αρχηγος....μα ειδες τον αλλον?μολις του γραψα για αφηγησεις απο τους παππουδες μας κιχ δεν εβγαλε ενω ωρες με επριζε με ''ντοκουμεντα'' αν ειδες παραπανω..

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
φιλε μου το ειδικο σωμα του κεμαλ ηταν τσετες παραστρατιω τικες ομαδες οπως η εοκα β με σκοπο την εξοντωση των αρμενιων και των ελληνων μην γενικευεις και βαζεις και τον λαο,τελος θελω να σας παρακαλεσω μην μου στελνετε σε πμ το φεγγαρακι μου λαμπρο φεγγε μου να περπατω.. σαν επιχειρημα για την υπαρξη του κρυφου σχολιου επι της τουρκοκρατι ας αλλα πηγες ιστορικων γεγονοτων σε εγγραφα , βιβλια περιιηηγητω ν,απομνημονευματα κλπ για να μπορεσω να σ;ας κατανοησω

Που είναι τα ΔΙΚΑ σου Ιστορικά στοιχεία για αυτό;
Προσπαθείς να ακουστείς σοφός αλλά από το γραπτό σου λόγο κρίνω δύσκολα έχεις αποκτήσει τουλάχιστον ένα πτυχίο και μάλιστα όχι πανεπιστημιακό.
Αν απαιτείς Ιστορικά στοιχεία να τεκμηριώνεις τις απόψεις σου με ιστορικά στοιχεία και όχι με γενικολογίες, πετάς ένα ήταν τσέτες? ΠΟΥ το ξέρεις;
Επίσης αυτό το θρεντ ανοίχτηκε για τον επικείμενο ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι για να συζητήσει θέματα που παρουσιάζεις, υπαρχουν άλλα θρεντ για να πεις τις απόψεις τ ε κ μ η ρ ι ω μ έ ν α αλλίως θα σου απαντάνε με ποιηματάκια?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μωρέ ότι και να λέμε αυτοί τον χαβά τους,την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν κων/λη οι μισοί ήταν μια χαρά απέναντι μας,οι άλλοι μισοί μας κοίταγαν με μισό μάτι και πολλοί μας έβριζαν χωρίς να τους έχουμε μιλήσει όπως μας τα μετέφραζε η ξεναγός μας, και το αποκορύφωμα...μέσα στο ντολμά μπαξέ την ώρα της ξενάγησης το γκρούπ που ήταν μπροστά από εμάς ήταν τούρκοι και καθώς η ξεναγός μας μας έλεγε τα διάφορα γυρνάει ο ξεναγός των τούρκων  και της φωνάζει...εσύ να σκάσεις τώρα μιλάει η τουρκία....και μάγκες παραλίγο να γίνει νέος πόλεμος...τους πλακώσαμε στα μπινελίκια ήρθαν οι φύλακες του μουσείου...της πουτάνας σας λέω....και μετά μου λέτε για τους απολίτιστους, που έκαναν την Αγιά Σοφιά τζαμί και κατέστρεψαν όλα σχεδόν τα ψηφιδωτά...βρε μαχαίρι τους χρειάζεται.... :ak: :uzi: :hammer:

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Όοοοοοοοχιιιι μαχαίρι.... Napalm και λαδωμένες καπότες για τγις μανάδες/αδερφάδες/θειάδες....κλπ κλπ κλπ....

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε psaxnwtrans τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς. Ο κάθε θολοκουλτουριάρης, δήθεν προοδευτικός, χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς μέθοδο:

Προκειμένου να φανεί υπεράνω διαφωνιών και "λαϊκισμών" υιοθετεί το μοντέλο του δεκτικού "Ναι ρε παιδιά κι εμείς κάναμε κι εσείς κάνατε και όλοι έκαναν".

Έτσι, όλοι βγαίνουν ίσα και όμοια. Και εμείς είμαστε politically correct και οι άλλοι νιώθουν λιγότερες ενοχές και βγαίνουν οι ως τώρα αδικημένοι της υπόθεσης.

Ένα τελευταίο πράγμα θα πω και θα σωπάσω μέχρι να βγει κάποιος και με συγκεκριμένα στοιχεία να αποδεχτεί την πρόκλησή μου.

Θυμάστε ένα σποτάκι που το προηγούμενο καλοκαίρι έπαιζε σε όλα τα κανάλια του κόσμου - δυστυχώς και της ταλαίπωρης Ελλάδος - για την προώθηση του τουρκικού τουρισμού; Ε λοιπόν στο σποτάκι αυτό οι απέναντι κερατάδες, επί 1,5 περίπου λεπτό, πρόβαλλαν τα αρχία της Εφέσσου και της Αλικαρνασσού κι ένα σωρό άλλων πόλεων της Ιωνίας, ως αξιοθέατα του τουρκικού τουρισμού.

Και ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ: "ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΩΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ;"  :headbang: :headbang: :headbang:

Και τώρα βγαίνει η Ρεπούση και η Τζάνη και ο Μπέξης κι ένα σωρό άλλα υποπροϊόντα μιας υποβόσκουσας προγονοπληξίας δήθεν και μας ξαναμαθαίνουν Ιστορία, ενώ οι ίδιοι είναι για τα πανηγύρια.

Αυτές είναι οι ...."πηγές" των πανεπιστημιακών που τα νούμερα επικαλούνται.

Και λέω κι εγώ όπως ο Παπακωνσταντίνου

"Πες τους να φύγουν και να παν να..."  :thefinge:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:-) Και μια που μιλάμε για οθωμανούς ... σκηνές από την πρόσφατη ταινία 'ο τελευταίος οθωμανός' που σπάει ταμεία στην γειτονική χώρα ...

Γαμάτο είναι. Μήπως πήρε επιδότηση από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου; Πιστεύω πολλοί Έλληνες κριτικοί θα το βρούνε sic και αριστούργημα.

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
φιλε μπορεις σε παρακαλω να τεκμηριωσει ς της αποψεις σου οτι ειμαι ανθελληνας βασει ιστορικων ντοκουμενων οπως των ιστορικων ρουσσος,παπαδιαμαντης απομνημονευ ματα κασομουλη  γενικα αρχεια του κρατους αποψεις περιιγηητων της εποχης που γραψαν βιβλια,????διστυχως οι γνωσεις σου περι ιστοριας σταματανε στο δημοτικο και στο τραγουδακι φεγγαρακι μου λαμπροφεγγε μου να περπατω...
Μας τα επριξες φιλε μου με τα ντοκουμεντα σου τα ιστορικα... Διαβασες 2-3 βιβλια και νομιζεις πως εμαθες ιστορια?Για μενα ιστορια ειναι οσα μου ελεγε η γιαγια μου για την Σμυρνη που δεν ηταν ιστορικος αλλα ηταν εκει...Κατα λαβες?Κι εκτος αυτου εγω ξερω τι αιμα κυλαει στις φλεβες μου χωρις να εχω αναγκη κανενα γαμημενο ''ντοκουμεντο'' να το επιβεβαιωσε ι....Μεινε στα βιβλια σου εσυ και στα ντοκουμεντα σου...Αν σου τυχει ομως ποτε να βρεθεις σε κανα χωριουδακι,στα υπεροχα καφεναδακια της επαρχιας και καποιος γεροντακος σου πει ιστοριες για την Μικρασιατικ η καταστροφη,εσυ πες του οτι λεει ψεματα και θες ντοκουμεντα απο τους ιστορικους που εσυ γνωριζεις ενω αυτος οχι,μιας και ποτε δεν διαβασε την ιστορια οπως την θες εσυ...Απλα ετυχε να ηταν εκει κι εζησε για κακη σου τυχη!!!

+10

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Μαλακίες....τι ξέρουν και αυτοί....βγάλανε έναν Όμηρο (την ταινία εννοώ που βγήκε πέρσι) για να τιμήσουν τους λεωφορείοπειρατές? Ένα SAFE SEX? Ένα Ιμάμ μπαιλντί με παστουρμά βρε αδερφέ (αντίστοιχο του "λουκουμάδες με μέλι")...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εισαι αρχηγος....μα ειδες τον αλλον?μολις του γραψα για αφηγησεις απο τους παππουδες μας κιχ δεν εβγαλε ενω ωρες με επριζε με ''ντοκουμεντα'' αν ειδες παραπανω..

διστυχως το ρεποραταζ στα ελληνικα καφενεια με ερωτησεις στους παππουδες ειναι ελλιπεστατο διοτι θα επρεπε να κανεις τις εξης ερωτησεις και να ακουσεις τις απαντησεις
πως περναγατε στην σμυρνη πριν το 1922??αισθανοσαστε καταπιεση απο τους τουρκους??ειχατε τιε περιουσιες σας και τα σπιτια σας??ποιοι ηταν αυτοι που σας εδιωξαν?? οι γειτωνες σας τουρκοι??ηταν αυτοι που σας εδιωξαν παραστρατιωτικες μοναδες η οχι??υπηρξαν τουρκοι που βοηθησαν να σωθειτε η οχι?? ποσοι τουρκοι χασαν την πατριδα τους απο την βαλκανικη χερσονησο και επιστρεψαν αναγκαστικα στην τουρκια??μηπως ηταν 3500000 ηταν λαθος η μικρασιατικη εκστρατεια η οχι?? θερμη παρακλιση να διαβασετε ολα μου τα ποστ πανω στο θεμα για να βγαλετε συμπερασμα για τις αποψεις μου. βαλε την στολη του τσολια και ορμα με γιουρουσι στην κωσταντινουπολη ελληναρα μου

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ πάντως σίγουρα Έλληνας δεν είσαι, καθότι κάποιοι έλεγαν ότι Έλληνες είναι οι έχοντες Ελληνική παιδεία.

Κι αν κρίνω από το ατονικό σύστημα και την φρικώδη ορθογραφία μόνο Ελληνική παιδεία δεν έχεις.

Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Μετά πάμε στις φούσκες που λες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
διστυχως το ρεποραταζ στα ελληνικα καφενεια με ερωτησεις στους παππουδες ειναι ελλιπεστατο διοτι θα επρεπε να κανεις τις εξης ερωτησεις και να ακουσεις τις απαντησεις
πως περναγατε στην σμυρνη πριν το 1922??αισθανοσαστε καταπιεση απο τους τουρκους??ειχατε τιε περιουσιες σας και τα σπιτια σας??ποιοι ηταν αυτοι που σας εδιωξαν?? οι γειτωνες σας τουρκοι??ηταν αυτοι που σας εδιωξαν παραστρατιωτικες μοναδες η οχι??υπηρξαν τουρκοι που βοηθησαν να σωθειτε η οχι?? ποσοι τουρκοι χασαν την πατριδα τους απο την βαλκανικη χερσονησο και επιστρεψαν αναγκαστικα στην τουρκια??μηπως ηταν 3500000 ηταν λαθος η μικρασιατικη εκστρατεια η οχι?? θερμη παρακλιση να διαβασετε ολα μου τα ποστ πανω στο θεμα για να βγαλετε συμπερασμα για τις αποψεις μου. βαλε την στολη του τσολια και ορμα με γιουρουσι στην κωσταντινουπολη ελληναρα μου

Εγραψα μια απορια μου για το αν ειδε κανεις την εκπομπη "Ερευνα" του τσιμα για το πως διδασκεται η ιστορια στις επιμαχες χωρες αλλα την κανανε γαργαρα ολοι (εκτος απο εναν).....εκει υπαρχουν μαρτυριες απο μια γυναικα στη σμυρνη και απο ελληνοκυπριους οι οποιες λενε αυτο ακριβως που λες......θα εβαζα προσωπικα παραδειγματα της οικογενειας μου αλλα δε θα ηθελα να χαρακτηριστουν "μεμονωμενα" και "υποκειμενικα" οποτε το αποφευγω......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δυστυχώς κάναμε το λάθος στην μικρασιατική εκστρατεία και αντί να περιοπιστούμε να κρατήσουμε τα παράλια που είχαμε καταλάβει --και που θα ήταν ακόμα δικά μας με την υποστήριξη των τότε μεγάλων δυνάμεων--θελήσαμε να φτάσουμε στην άγκυρα και φάγαμε την φόλα...μέχρι και οι σύμμαχοι μας εγκατέλειψαν.....τρομακτικό λάθος γιατί τώρα θα είχαμε την λεγόμενη ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, και ίσως και την πόλη που μπορεί να μας την έδιναν οι σύμμαχοι αφού την είχαν καταλάβει....αλλά πάντα την κρίσιμη στιγμή όλο και κάποια μαλακία θα κάνουμε.....χώρια που τρωγόμαστε και μονίμως μεταξύ μας...:hammer:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τρομα κτικό λάθος γιατί τώρα θα είχαμε την λεγόμενη ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τώρα με τον αγωγό με τη βοήθεια του "ομόδοξου ξανθού γένους" θα γίνει πραγματικότητα  :grin:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δυστυχώς κάναμε το λάθος στην μικρασιατική εκστρατεία και αντί να περιοπιστούμε να κρατήσουμε τα παράλια που είχαμε καταλάβει --και που θα ήταν ακόμα δικά μας με την υποστήριξη των τότε μεγάλων δυνάμεων--θελήσαμε να φτάσουμε στην άγκυρα και φάγαμε την φόλα...μέχρι και οι σύμμαχοι μας εγκατέλειψαν.....τρομακτικό λάθος γιατί τώρα θα είχαμε την λεγόμενη ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, και ίσως και την πόλη που μπορεί να μας την έδιναν οι σύμμαχοι αφού την είχαν καταλάβει....αλλά πάντα την κρίσιμη στιγμή όλο και κάποια μαλακία θα κάνουμε.....χώρια που τρωγόμαστε και μονίμως μεταξύ μας...:hammer:

ναι φιλε μου καναμε λαθος μας εφαγε ο υπερπατριωτισμος και τα παραμυθακια τα ανιστοτιτα τα χωρις ντοκουμεντα που διδαξαν οι σωτηρες του εθνους.. και το συνθημα τουρκοι μογγολοι δολοφονοι ζωα ειναι ..πανω τους γιουρουσι αυτη ειναι η αληθεια

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εσύ πάντως σίγουρα Έλληνας δεν είσαι, καθότι κάποιοι έλεγαν ότι Έλληνες είναι οι έχοντες Ελληνική παιδεία.

Κι αν κρίνω από το ατονικό σύστημα και την φρικώδη ορθογραφία μόνο Ελληνική παιδεία δεν έχεις.

Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Μετά πάμε στις φούσκες που λες.

περιμενω τεκμηριωμενη απαντηση στις φουσκες που λεω με ντοκουμεντα και αποδειξεις και ασε τα περι ελληνικης παιδειας ελληναρα ως αναφορα τα περι ελληνικης παιδειας δες πως γραφουν στο ιντερνετ ...περιμενω να ακουσω  ταεπιχειρηματα ανοιξε το βιβλιο του δημοτικου που εχεις μονο τελειωσει μηπως βρεις κανενα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom