Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αν κάνουν γι'αυτό δημοψήφισμα,πρέπει να κάνουν και για τη λαθρομετανάστευση,και για την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε κι ένα σωρό άλλα θέματα και δεν το θέλουν.

Πιο πάνω έγραψες "Αμαν και πότε" για εκλογές.
Έτσι και γίνουν εκλογές ποιος πιστεύεις ότι είναι κατάλληλος για να διαχειριστεί τη χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή;

Ο   Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ! !

ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαλιστα. παω πασο και παρδον στον αδερφο ντινο. δηλαδη χειροτερα απο οτι νομιζα. σηκωνει πολυ βρισιδι η παπαδοκαταστασις

είσαι σίγουρος ότι τα διάβασες αυτά που λένε?

και μην βιαστείς να απαντήσεις....

και αν ναι είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι λένε?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Όταν ακόμα παρουσιάζουν χρυσόβουλα Σουλτανων,τα οποία θέτονται υπο αμφισβήτηση,διώχνοντας τον κόσμο απο τα σπίτια και τα χωράφια του,αυτό δεν είναι πλιάτσικο?Όταν κάνουν πλύση εγκεφάλου σε ανθρώπους για να τους τα φάνε,αυτό δεν είναι πλιάτσικο?Όταν σε πολλές ενορίες υπάρχει φιλόπτωχο ταμείο και ο κόσμος τα χώνει,αλλά αντί να τα δώσουν εκεί που πρέπει τα τρώνε οι παπάδες με τους επιτρόπους και τους διάφορους παράγοντες,αυτό δεν είναι πλιάτσικο?Ξεχνάς το Βατοπέδι και πόσα άλλα μοναστήρια με τις ίδιες πράξεις(ακόμα δεν τα ξεσκέπασαν)?Δυστυχώς ελάχιστοι ιερείς κάνουν αυτό που πρέπει με την πλειοψηφία να είναι άρπαγες και βλάσφημοι!
Και να αναφέρω ότι οι αριστεροί δεξιοτσεπίτες είναι σιχαμένοι μέχρι αηδίας,γιατί παρά τογεγονός ότι κράζουν αφεντικά και προστατεύουν δήθεν το προλεταριάτο,απολύουν κόσμο,έχουν μισθούς πείνας και απο ότι ακούγεται απο δικούς τους υπαλλήλους,είναι χειρότεροι δυνάστες απο τους καπιτάλες που εκμεταλλεύονται τον προλετάριο!Έλεος πια!!!Ακόμα και αυτοί κατήντησαν σε αυτό το σημείο,πορωμένοι απο το χρήμα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο   Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ! !

ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.

λάθος..ίσα ίσα έτσι θα μπλεχτεί...

και ο λόγος που θα μπλεχτεί είναι ότι δεν υπάρχουν άλλοι..

και ο λόγος που δεν υπάρχουν άλλοι είναι ένας .. διότι υπάρχουν Ελληνες ψηφοφόροι..

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γιατι η γρια στα καμινια δεν θα απαντησει ναι ή οχι στην υπαρξη της ελλαδος αλλα ναι ή οχι στην υπαρξη της συνταξης της... Σε κομβικες στιγμες οι ηγετες παιρνουν τις αποφασεις...Γενικα ομως υπερ των δημοψηφισματων...φαντασουν τον κολοκοτρωνη να εκανε δημοψηφισμα εαν θα επρεπε να κανει επανασταση..

1. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
2. ΓΙΑΤΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΜΑ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΔΝΤ?

Επισκέπτης
Συμπερασμα απο τα ρηθεντα-και μη:Οι παπαδες ΔΕΝ ειναι βαριδια.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο καθένας που διαθέτει μια περιουσία έχει δικαίωμα να την κάνει ότι γουστάρει... με την λογική αυτή μπορεί να την φάει στις πουτάνες, να την δώσει στα παιδιά του, στο κράτος ,στα ξεδέλφια του, στα ανίψια του, στην εκκλησία .. τι πρόβλημα έχεις σε αυτό? θες να τα χαρίζουν σε σένα?

είπαμε το ειδικό καθεστώς μειωμένης φορολόγησης εσόδων της εκκλησίας πρέπει να πάψει.. και άμεσα..

όπως κάθε μαγαζί κάνει την μπίζνα του έτσι και η εκκλησία την δικιά της.. τι πρόβλημα έχεις? σου είπε κανένας να πας και να πληρώσεις? γιαυτό υπάρχει και ο πολιτικός γάμος, η ονοματοδοσία και η πολιτική κηδεία αν γουσταρεις..
ολοι μαζι τα φαγαμε...για αυτο..διαβασε τις απαντησεις του iceman.....τωρα η κλασσικη ερωτηση πως γινετε ο ελλην να ειναι χριστιανος και να υποστηριζει 1.μια εβραικη θρησκεια 2.μια θρησκεια που κατεστρεψε των αρχαιο πολιτισμο του...3Παπαδες=λαμογια και ναι εχω προβλημα γιατι επηρεαζη την ψυχοσυνθεση της κοινωνιας η υπαρξη της.....αυτα...

στα δυσκολα τη εκαναν??????τιποτα.....  νταβατζιλικι και δημοσιουπαλληλικη αλλα σε ενοχλει ο ΔΕΗτζις αλλα ο οχι ο τραγος.....

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
ακομα βιβλιαρια δημοσιου εχουν..
Ρε τύπε CLOSER822 παίρνεις πρέζα?Δημόσιοι υπάλληλοι είναι κανονικά.Ας τολμήσουν να τους βγάλουν απο το δημόσιο...Μόνο που υπάρχει και καλά σκέψη να γίνουν part time,γιατί το κράτος δεν έχει να τους πληρώσει.Αλλά και να μην τους πληρώσει,μπροστά σε αυτά που βγάζουν, ο μισθός είναι χαρτζηλίκι!

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συμπερασμα απο τα ρηθεντα-και μη:Οι παπαδες ΔΕΝ ειναι βαριδια.
εννοειτε.....χαχαχαα για αυτο κανουν τους κινεζους εδω και χρονια στο γνωστο θεμα του διαχωρισμου......
μπιζνα καλη.......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είσαι σίγουρος ότι τα διάβασες αυτά που λένε?

και μην βιαστείς να απαντήσεις....

και αν ναι είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι λένε?

καταλαβα μια χαρα παιχτη και καταλαβα και τι λες εσυ. που τα βρηκε η εκκλησια αυτα που ανταλλαξε? αν θελουν να συζητησουν για επιχειρηση να πεταξουν τα φουστανια και να μου πουν οτι κανουμε μπιζνα. να συζητησουμε τι τους πρεπει και τι οχι. οταν μου συζηταει για μπισνα αλλα μου κανει κηρυγμα για αντιθετα πραματα τοτε φτυνω στα μουτρα. δε μπορει να μου λεει τα χριστιανικα μπουρου μπουρου και να μη κοιτω το χρημα και να δινω το δευτερο χιτωνα και μπουρου μπουρου. ο χριστος τους πηγε γαμιωντας με το βουρδουλα οταν την ειδαν μπισνα. δε θα παιξουμε τωρα. πισω γοριλα λεω εγω  :birdman:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
καταλαβα μια χαρα παιχτη και καταλαβα και τι λες εσυ. που τα βρηκε η εκκλησια αυτα που ανταλλαξε? αν θελουν να συζητησουν για επιχειρηση να πεταξουν τα φουστανια και να μου πουν οτι κανουμε μπιζνα. να συζητησουμε τι τους πρεπει και τι οχι. οταν μου συζηταει για μπισνα αλλα μου κανει κηρυγμα για αντιθετα πραματα τοτε φτυνω στα μουτρα. δε μπορει να μου λεει τα χριστιανικα μπουρου μπουρου και να μη κοιτω το χρημα και να δινω το δευτερο χιτωνα και μπουρου μπουρου. ο χριστος τους πηγε γαμιωντας με το βουρδουλα οταν την ειδαν μπισνα. δε θα παιξουμε τωρα. πισω γοριλα λεω εγω  :birdman:

Πεντάσωστος.

Επισκέπτης
Δεν βρίσκεις ότι έχει πολλά κοινά η εκκλησία με το ΚΚΕ; :2funny:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
ολοι μαζι τα φαγαμε...για αυτο..διαβασε τις απαντησεις του iceman.....τωρα η κλασσικη ερωτηση πως γινετε ο ελλην να ειναι χριστιανος και να υποστηριζει 1.μια εβραικη θρησκεια 2.μια θρησκεια που κατεστρεψε των αρχαιο πολιτισμο του...3Παπαδες=λαμογια και ναι εχω προβλημα γιατι επηρεαζη την ψυχοσυνθεση της κοινωνιας η υπαρξη της.....αυτα...

στα δυσκολα τη εκαναν??????τιποτα.....  νταβατζιλικι και δημοσιουπαλληλικη αλλα σε ενοχλει ο ΔΕΗτζις αλλα ο οχι ο τραγος.....
Δυστυχώς η θρησκεία αυτή δεν λέει τπτ για καταστροφές,αλλά οι αντιπρόσωποί της μίλησαν για αυτές.Λές και ο Θεός είναι η Μερσεντές και θέλει αντιπροσωπεία.Απλά εκείνοι που θα έπρεπε να μας δείχνουν το φώς,για να ικανοποιήσουν ίδια συμφέροντα μας βυθίζουν στο σκοτάδι του σκοταδισμού.Με λίγα λόγια φίλτατοι,χεστήκανε οι παπάδες για ειδωλολατρεία,αρχαία τέχνη,αλλάθρησκους,τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη τους Διδύμους.Αυτό που τους νοιάζει είναι η κονόμα και η εξουσία.Τον άλλον τον πιάσανε στην ψύχρα με κάμερα να κλέβει το παγκάρι,ο άλλος φόραγε στρίνγκ και τον λέγανε Εύα κτλ.Δεν είναι όλοι έτσι,αλλά δυστυχώς στις μέρες μας είναι η πλειοψηφία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όταν ακόμα παρουσιάζουν χρυσόβουλα Σουλτανων,τα οποία θέτονται υπο αμφισβήτηση,διώχνοντας τον κόσμο απο τα σπίτια και τα χωράφια του,αυτό δεν είναι πλιάτσικο?Όταν κάνουν πλύση εγκεφάλου σε ανθρώπους για να τους τα φάνε,αυτό δεν είναι πλιάτσικο?Όταν σε πολλές ενορίες υπάρχει φιλόπτωχο ταμείο και ο κόσμος τα χώνει,αλλά αντί να τα δώσουν εκεί που πρέπει τα τρώνε οι παπάδες με τους επιτρόπους και τους διάφορους παράγοντες,αυτό δεν είναι πλιάτσικο?Ξεχνάς το Βατοπέδι και πόσα άλλα μοναστήρια με τις ίδιες πράξεις(ακόμα δεν τα ξεσκέπασαν)?Δυστυχώς ελάχιστοι ιερείς κάνουν αυτό που πρέπει με την πλειοψηφία να είναι άρπαγες και βλάσφημοι!

πάμε ένα-ένα

τα χρυσόβουλα δεν είναι των Σουλτάνων αλλά Βυζαντινών Αυτοκρατόρων.. οι Σουλτάνοι είχαν τα χοτζέτια..
οι τίτλοι κυριότητας του πατρικού μου σπιτιού στην Αλεξανδρούπολη, το οικόπεδο το οποίο αγόρασε ο παπούς μου από έναν Τούρκο μπέη βασίζονται σε χοτζέτια με τα οποία το κατείχε.. είναι παράνομο???? εξάλλου ηα μαφισβήτηση τίτλων κυριότητας κρίνεται απότα ελληνικά και τα ευρωπαικα δικαστήρια.. και όπου έχουν πάει έχουν κερδίσει (ειδικά στα δεύτερα)..

πλύση εγκεφάλου? από πότε η προπαγάνδα ιδεών θεωρείται πλύση εγκεφάλου? με την ίδια λογική θα έπρεπε να απαγορευθεί σαν πλύση εγκφάλου η προπαγάνδιση κάθε ιδέας.. με την λογική σου πρέπει να κλείσουν τα πάντα διότι κάνουν πλύση εγκεφάλου...

φιλόπτωχο ταμείο.. δεν τα κλέβουν.. τους τα δίνουν με ελεύθερη βούληση αυτοί που πιστεύουν.. και αυτοί που τα δίνουν εύκολα είναι και υπεύθυνοι να τους ελέγχουν.. εσύ και εγώ που δεν δίνουμε τουμπεκί..

Βατοπέδι... είσαι σίγουρος για το τι έχει παιχτεί με το Βατοπέδι.. επειδή είμαι από τα μέρη της Θράκης και γνωρίζω αρκετά επί του θέματος ακόμη δεν έχω βρεί την άκρη.. και μην ξεχνάς ότι οι καλόγεροι προσφύγανε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο.. και αν δικαιωθούν θα κλάψουνε μανούλες..

οι ιερείς ποιμαίνουν το ποίμνιο τους.. όχι τον καθένα από μας.. το τι λοιπόν πρέπει να κάνει ο ιερέας το κανονίζει η εκκλησία η οποία σύμφωνα με τα πιστεύω της αποτελείται από τρία μέρη, τον θεό, τον κλήρο και τον λαό.. εφόσον δεν είσαι Θεός, και δεν ανήκεις σε κανένα από τα άλλα δύο μέρη δεν έχεις και λόγο να αποφασίσεις το τι θα πρέπει να κάνουν..

Επισκέπτης
τα χρυσόβουλα δεν είναι των Σουλτάνων αλλά Βυζαντινών Αυτοκρατόρων.. οι Σουλτάνοι είχαν τα χοτζέτια..
Οταν το υπεροχο και τρισχιλιετες εθνος των ελληνωνε στεναζε κατω απο την σκλαβια των τουρκωνε,τι επαιζε με τα χρυσοβουλα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom