Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ρε γιατι πηραν τον πορνοπαπο απο τα μουτρα?
ρε γιατι πηραν τον πορνοπαπο απο τα μουτρα?
tramountana για την περιουσια της εκκλησιας και τους μισθους των τραγοπαπαδων που περνουν χωρις λογο θα παρθει κανα μετρο???η εκει δεν μας πειραζει γιατι επιτελουν πατριδοχριστιανικο εργο εναντια στην μουσουλμανικη και εβραικη επελαση των νεφελιμ και εξωγηινων...
ελπίζω και εύχομαι μόνον η επιστροφή του (αν γίνει) να μην συνδυαστεί με γεγονότα όπως αυτά που επιβάλλανε την επιστροφή του θείου του...
οι περισσότεροι εδώ μέσα τα ξέρουνε μόνο από βιβλία ή από συζητήσεις... εγώ τα έζησα ...
ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ///????? ελα ρε εκτορ......σου κοβει κιολας.... σαν τις ΔΕΚΟ ειναι και αυτοι.....οι παπαδες πληρωνονται απο τα δικα τους οχι απο το κρατος. αλλα να δωσουνε κανα ακινητο τα ενοικια καλα θαναι
ρε παπαρα απο ιστολογιο την βρηκα την φωτο... δεν πουλαω μπρελοκ εγω
Φίλε ο κανέλλος έχει αποδημήσει εις κύριον εδώ και καιρό.
Οπότε ή με άλλο σκύλο τον μπέρδεψες ή είχες πάει σε διαμαρτυρία στον παράδεισο (όχι αμαρουσίου).
ΤΟ προβλημα μαγκα ηταν σοβαρο οταν η χουντα αποφασιζε να σε πειραξει...ετσι γιατι εκανε κεφι!!!Ειναι κατι που το λενε πολλοι που ζουσαν τοτε.
"Αν δεν την πειραζες την Χουντα, δεν σε πειραζε".
tramountana για την περιουσια της εκκλησιας και τους μισθους των τραγοπαπαδων που περνουν χωρις λογο θα παρθει κανα μετρο???η εκει δεν μας πειραζει γιατι επιτελουν πατριδοχριστιανικο εργο εναντια στην μουσουλμανικη και εβραικη επελαση των νεφελιμ και εξωγηινων...
ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ///????? ελα ρε εκτορ......σου κοβει κιολας.... σαν τις ΔΕΚΟ ειναι και αυτοι.....
τη μας λες ρε τυπε...καλυτερα λεω εγω να επιστρεψει η εκκλησια την περιουσια στους τουρκους ;)ξερουν αυτοι.....οι παπαδες ειναι 10.000....μπροστα στο ενα 1 εκ δημοσιων υπαλληλων...εγω παντως ειμαι υπερ να μην πληρωνονται οι ιερεις εαν το κρατος επιστρεψει την περιουσια που εχει αρπαξει απο την εκκλησια...εσυ?
Από το σοβαρό ιστολόγιο που αντιγράφεις και τα κλαψοθρέντ που ανοίγεις?
Και δε σε χάλασε ας πούμε εσένα τον περήφανο Έλληνα που ο σταυρός ήταν στα δεξιά και είπες να την ποστάρεις και δε γαμιέται? Όπως και στο άλλο θρεντ που άνοιξες για τις καταγγελίες μεταναστών που αυτός που έφτιαξε τη φωτογραφία ως γνήσιος μορφωμένος Έλλην είχε βάλει αύξηση στην προστακτική?
Μήπως να σκεφτείς να αλλάξεις επάγγελμα? Με τόσα λουκέτα που θα πέσουν θα έχεις δουλειά σα μπρελοκατζής.
Και;
Για πες λίγο συνοπτικά τα (-) κ (+)(αν υπήρξαν θετικά) γιατί σαν να γίνονται περισσότεροι οι οπαδοί της χούντας κ δεν είναι ευχάριστο.....
πρίν γράψεις θα σου συνιστούσα να διαβάσεις.. ο λόγος που η μισθοδοσία των παπάδων (όχι μόνο της ορθοδόξου αλλά και της καθολικής εκκλησιας) πληρώνεται από το δημόσιο...
ρε παιχτη και γω περιμενω να σου κοβει. αν ηταν σα τις ΔΕΚΟ θα ισχυαν και γιαυτους οι μειωσεις του μνημονιου. ειναι αυτοδιοικητο λεμε και με δικο της ταμειο η εκκλησια.
ρε παιχτη και γω περιμενω να σου κοβει. αν ηταν σα τις ΔΕΚΟ θα ισχυαν και γιαυτους οι μειωσεις του μνημονιου. ειναι αυτοδιοικητο λεμε και με δικο της ταμειο η εκκλησια.
εκτοράκο .. μην λες μαλακίες.. οι παπάδες (όχι οι καλόγεροι) μισθοδοτούνται από το δημόσιο... και είχαν ακριβώς τις ίδιες περικοπές που είχε κάθε άλλος δημόσιος υπάλληλος..
ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ///????? ελα ρε εκτορ......σου κοβει κιολας.... σαν τις ΔΕΚΟ ειναι και αυτοι.....
αυτό ποιος το είπε πάλι???και γιατι δεν εντασσονται στο μνημονιο τοτε ρε παιχτη και συ?
εισαι καρασιγουρος?