alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ειναι κατι που το λενε πολλοι που ζουσαν τοτε.Αυτό το διευκρινίζεις λιγάκι;
"Αν δεν την πειραζες την Χουντα, δεν σε πειραζε".
Ειναι κατι που το λενε πολλοι που ζουσαν τοτε.Αυτό το διευκρινίζεις λιγάκι;
Τα άλλα βιολιά ο Τσίμπλας με την Αλέκα γιατί όχι;
θα "κοβοταν" το προσωπο του ανθρωπου και δεν θα φαινοταν η φυση αυτου...σε σχεση με τα ζωα της εικονας..
Ναι ρε αλλά γράφει σε παρένθεση: ''εκτός από τους πρώτους μήνες που τους μάζεψε όλους''.Το ξερω. Αλλά η έξοδος απο το ευρω δεν ειναι αμιγως δημοσιονομικο θεμα και πιθανον να σηκωνε μια ερμηνεια οτι μπορει να γινει.
Αν μιλαμε για κατι τετοιο δηλαδη.
Αυτό το διευκρινίζεις λιγάκι;
Φιλε το αντεγραψα και το φυλαω.
Μια μερα αυτα θα τα εφαρμοσουμε.
Έτσι και γίνουν εκλογές ποιος πιστεύεις ότι είναι κατάλληλος για να διαχειριστεί τη χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή;
feel free.. δεν δεικδικώ copyright ούτε το παπικόν αλαθητον
πολύ αργά... θα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί από την είσοδο μας στην τότε ΕΟΚ... τώρα πρέπει να τα εφαρμόσουμε ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.... όσο και αν πονέσει...
ΚΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ! !
Eεε ντάξει οι βολεμένοι από την χούντα τότε φυσικά θα την βλέπουν ακόμα θετικά.
Οι δε απόψεις που υποστηρίζουν την χούντα καταδικάζονται ως περιθωριακές σήμερα κ γενικά ακούς ως μόνο ας πούμε ''σοβαρό'' επιχειρήμα το οικονομικό σκέλος επί χούντας(από κάποιους ''σοβαρούς'' υποστηριχτές της).
Ο Ομπάμα? Η Μέρκελ? Ο Πούτιν? Ο Σαρκοζί? Ο Μπερλουσκόνι (που είναι και συναθλητής )?
Ποιο πρόσωπο του ανθρώπου θα κοβόταν ρε κλάψα?
Στα δεξιά είναι ο σταυρός στη σημαία?
Ή δεν μπορούσαν να τον βάλουν από την άλλη και να παραμείνει εκεί που είναι το κοντάρι.
Ά ρε ελλαδέμποροι.
Ούτε να πλασάρετε το προϊόν σας δεν μπορείτε.
ρε γιατι πηραν τον πορνοπαπο απο τα μουτρα?
Φίλε μπορούμε να λέμε ό,τι 8έλει ο καθένας για τη χούντα και δικαίωμά του στην τελική...Είναι γεγονός όμως ότι :
- τα ξακουστά δάνεια της Αγγλίας αποπληρώθηκαν επί χούντας (κακώς σήμερα το δημόσιο χρέος συγχέεται με εκείνα τα δάνεια) και
- το δημόσιο χρέος της χώρας κατά την περίοδο εκείνη ήταν μονοψήφιο(σαν ποσοστό του ΑΕΠ), δηλ. <10%, αν δεν με απατά η μνήμη μου.
Οκ, να χαρώ εγώ τη δημοκρατία της μεταπολίτευσης, του 150% χρέους και του 15% ελλείματος.....
tramountana για την περιουσια της εκκλησιας και τους μισθους των τραγοπαπαδων που περνουν χωρις λογο θα παρθει κανα μετρο???η εκει δεν μας πειραζει γιατι επιτελουν πατριδοχριστιανικο εργο εναντια στην μουσουλμανικη και εβραικη επελαση των νεφελιμ και εξωγηινων...
Φίλε μπορούμε να λέμε ό,τι 8έλει ο καθένας για τη χούντα και δικαίωμά του στην τελική...Είναι γεγονός όμως ότι :
- τα ξακουστά δάνεια της Αγγλίας αποπληρώθηκαν επί χούντας (κακώς σήμερα το δημόσιο χρέος συγχέεται με εκείνα τα δάνεια) και
- το δημόσιο χρέος της χώρας κατά την περίοδο εκείνη ήταν μονοψήφιο(σαν ποσοστό του ΑΕΠ), δηλ. <10%, αν δεν με απατά η μνήμη μου.
Οκ, να χαρώ εγώ τη δημοκρατία της μεταπολίτευσης, του 150% χρέους και του 15% ελλείματος.....