Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Δεν βρίσκεις ότι έχει πολλά κοινά η εκκλησία με το ΚΚΕ; :2funny:
Δεν έχει πολλά κοινά.Είναι ίδιο σκηνικό.Ότι πεί ο μεγάλος και οι άλλοι τουμπέκα.Ο μεγάλος έχει δίκιο και πρέπει να επιβληθεί σε όλους.Πάντα προστατεύει το κοινό καλό και τον λαό ο μεγάλος,αμφότεροι οι μεγάλοι έχουν αποθεωθεί και θεωρούνται ισάξιοι του Darth Vader κτλ.(Μεγάλος=Γ.Γ. ΚΚΕ ή Αρχηγοπαπάς).Είναι επικίνδυνα ίδιοι και για το λόγ αυτό δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ολοι μαζι τα φαγαμε...για αυτο..διαβασε τις απαντησεις του iceman.....τωρα η κλασσικη ερωτηση πως γινετε ο ελλην να ειναι χριστιανος και να υποστηριζει 1.μια εβραικη θρησκεια 2.μια θρησκεια που κατεστρεψε των αρχαιο πολιτισμο του...3Παπαδες=λαμογια και ναι εχω προβλημα γιατι επηρεαζη την ψυχοσυνθεση της κοινωνιας η υπαρξη της.....αυτα...

στα δυσκολα τη εκαναν??????τιποτα.....  νταβατζιλικι και δημοσιουπαλληλικη αλλα σε ενοχλει ο ΔΕΗτζις αλλα ο οχι ο τραγος.....

η απάντηση είναι απλή.. ο έλληνας είναι αυτοκαταστροφικός.. και δυστυχώς καμμια φορά αποδεικνύεται και άχρηστος και αντιπαραγωγικός και με τάσεις ξενομανίας...

για παράδειγμα στην χωρα αυτή βγάζουμε το νέκταρ που λέγεται τσίπουρο αλλά δεν το πίνουμε και πίνουμε ουίσκι..

με την ίδια λοιπόν λογική κάναμε και εισαγωγή και τον Θεό.. και μάλιστα δεν πήραμε τον κακλό που χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής.. πήραμε το μοντέλλο που ο κατασκευαστής έκρινε ελατωματικό...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καταλαβα μια χαρα παιχτη και καταλαβα και τι λες εσυ. που τα βρηκε η εκκλησια αυτα που ανταλλαξε? αν θελουν να συζητησουν για επιχειρηση να πεταξουν τα φουστανια και να μου πουν οτι κανουμε μπιζνα. να συζητησουμε τι τους πρεπει και τι οχι. οταν μου συζηταει για μπισνα αλλα μου κανει κηρυγμα για αντιθετα πραματα τοτε φτυνω στα μουτρα. δε μπορει να μου λεει τα χριστιανικα μπουρου μπουρου και να μη κοιτω το χρημα και να δινω το δευτερο χιτωνα και μπουρου μπουρου. ο χριστος τους πηγε γαμιωντας με το βουρδουλα οταν την ειδαν μπισνα. δε θα παιξουμε τωρα. πισω γοριλα λεω εγω  :birdman:

εκεί που τα βρήκε όλη η Ελλάδα και όλοι οι Ελληνες ..

δηλαδή ο παπους σου που βρήκε τα δικά του ?

κανένα χωράφι δεν φτιάχτηκε με ιδιοκτήτη.. όλα αδέσποτα ήτανε..
κάποιοι καθήσανε επάνω.... σε μερικά, σε πολλά καθήσανε οι παπάδες... σε κάποια κάτσανε οι προ-προ παπούδες μας..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

κάποιοι καθήσανε επάνω.... σε μερικά, σε πολλά καθήσανε οι παπάδες... σε κάποια κάτσανε οι προ-προ παπούδες μας..

Απλά πράματα  :rolleyes:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
λαλάκη ο δικός σου παπούς που τα βρήκε???

αν ο παπους μου καταπάτησε κανα δασος ή αιγιαλο το κρατος του λέει "δεν ητανε ποτε δικα σου"
Αν η εκκλησία πηρε κανα χωραφακι παν στο κύμα, αλλάζει χάραξη ο αιγιαλός!

Εχουν χτισει σε οποιαδήποτε παράνομη θεση γαμώ τη ναοδομία τους γαμώ!
Στον Αγ. Νικόλα στον Πειραια το χεις δει το γαμημένο μικρο εκκλησακι που χτισαν πρόσφατα? Κατεστρεψαν μια αγαπημένη τοποθεσια.

(οκ, νομιζω εχω κι εγω μια φορα δικαιωμα στο παραλήρημα ε????)

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πηγαινε το παραπερα...... ;)τα νταραβερια με ποιους τα κανουν...δωρεες απο που περνουν......ερωτηση επισημως υπαρχει εκκλησια ΑΕ? κατι ρε παιδι μου...εκει να δεις μαυρα λεφτα....απο τα κοροιδα ....η καλυτερη μπιζνα ειναι η θρησκεια κανενας ελεγχος στο ελλαντα..ειμαστε και παραδοσιακοι...τη φορολογιση εχουν?την ιδια με εσενα και εμενα? κτλ...

1. Συνεισφορά της εκκλησίας κατά 50% στους μισθούς των κληρικών

προσφατα μετρα........ποιος τους πληρωνει τελικα?....το θεμα μας δεν ειναι αυτο...εξακολουθουν να ειναι στο απυροβλητο οπως παντα οι τραγοι...

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ  
ΣΩΣΤΟ
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝΕ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν ο παπους μου καταπάτησε κανα δασος ή αιγιαλο το κρατος του λέει "δεν ητανε ποτε δικα σου"
Αν η εκκλησία πηρε κανα χωραφακι παν στο κύμα, αλλάζει χάραξη ο αιγιαλός!

Εχουν χτισει σε οποιαδήποτε παράνομη θεση γαμώ τη ναοδομία τους γαμώ!
Στον Αγ. Νικόλα στον Πειραια το χεις δει το γαμημένο μικρο εκκλησακι που χτισαν πρόσφατα? Κατεστρεψαν μια αγαπημένη τοποθεσια.

(οκ, νομιζω εχω κι εγω μια φορα δικαιωμα στο παραλήρημα ε????)

εεε καλά... σχετικά με την εκκλησία μόνο αυτοί πιστεύουν ότι είναι αγιοί...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και όσο για το εκκλησάκι.. τα μαλακισμένα στα εξάρχεια ασχολούνται να πετάνε μολότωφ στους μπάτσους και να καίνε μαγαζιά και αυτοκίνητα.. ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ  
ΣΩΣΤΟ
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝΕ?

είπες την μεγάλη κουβέντα..

έτσι γίνανε και οι διορισμοί στο δημόσιο.. ο θείος που έκανε κουμάντο καθάριζε με τον βουλευτή και οι ψήφοι πέφτανε μονοκούκι...
έτσι γίνανε και τα αυθαίρετα.. ο τύπος που είχε 4-5 ψηφαλάκια τα έταζε στον βουλευτή και δεν τον κουνούσε κανένας.. .

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Νομικά η εκκλησία είναι η μόνη που έχει κάποιους τίτλους...
Ας μην μας είχε φάει η μεγαλομανία να το παίζουμε συνέχεια της βυζαντινής (ανατολικής ρωμαϊκής) αυτοκρατορίας, να μην αναγνωρίζαμε κατά συνέπεια κανένα χρυσόβουλο ή κανέναν οθωμανικό τίτλο (γιατί και αυτοί αναγνώρισαν για δικούς τους λόγους κάποιους αυτοκρατορικούς τίτλους και αποτέλεσαν τρόπω τινί διοικητική συνέχεια της α.ρ.α.) και να μηδενίζαμε το κοντέρ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ρε τύπε CLOSER822 παίρνεις πρέζα?Δημόσιοι υπάλληλοι είναι κανονικά.Ας τολμήσουν να τους βγάλουν απο το δημόσιο...Μόνο που υπάρχει και καλά σκέψη να γίνουν part time,γιατί το κράτος δεν έχει να τους πληρώσει.Αλλά και να μην τους πληρώσει,μπροστά σε αυτά που βγάζουν, ο μισθός είναι χαρτζηλίκι!
ΕΓΩ αλλα ξερω.Εμαθα οτι χωρισανε οι δρομοι τους ,τουλαχιστον κτηριακα και σιγουρα και οικονομικα οπου να ναι..αφηνω τη ζαπρε για αλλους-δεν ειμαι φιλος.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
+είρηση.Και αν είσαι απο εκεί πάνω τι σημασία έχει?Δλδ αν ήμουν απο το Μεδίδι θα ήξερα καλύερα τι έγινε στους σεισμούς το 1999?

Και θές να μας πείς ότι η Εκκλησία ίσταται πιο πάνω απο τον Θεό?Δλδ μπορεί να αποφασίζει εξ ονόματός του?Είσαι τρελός ή παίρνεις πρέζα?Η Εκκλησία όπως σου είπαν και με τη σειρά σου μας τσαμπουνάς είναι μια μορφή φασισμού,με σκοπό την εξουσία και το κέρδος.Η Εκκλησία όπως στην πραγματικότητα υφίσταται μας καθιστά ελεύθερους και ίσους με τον οποιονδήποτε τράγο.Σε τελική ανάλυση εμείς είμαστε η Εκκλησία.Και μπορεί εσύ να ανήκεις σε κάποιο ποίμνιο γιατί είσαι πρόβατο,αλλά εγώ ανήκω στην Εκκλησία και είμαι ελεύθερος.Για να μην μπερδευτείς να πάς στις Εκδόσεις Έννοια (Μαυρομιχάλη 52) και θα ζητήσεις το τρίτομο έργο του Δογματολόγου Νικόλαου Ξεξάκη(πρώην πρόεδρος του τμήματος Θεολογίας) Ορθόδοξος Δογματική,το οποίο είναι ένα απο τα πιο διακεκριμένα συγκράματα της Ορθόδοξης Δογματικής στον κόσμο και έχει ήδη μεταφραστεί σε κάμποσες γλώσσες.Είναι λίγο ακριβά βέβαια,αλλά θα σε οφελήσουν.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
λαλάκη ο δικός σου παπούς που τα βρήκε???

Δεν τα βρήκε.

Ένα άντεχε η τσέπη του, ένα αγόρασε.

Τα περί "εκεί κάθονταν τα οικόπεδα και πήγαν οι παπάδες κι άραξαν και τα οριοθέτησαν κι όλα καλά" είναι λογική 5χρονου και δε σου πάει.

Θα ήταν ωραία τώρα μια συζήτηση περί ιδιοκτησίας και κλοπής αλλά δυστυχώς πρέπει να σας αφήσω. :tits2:

Τα εδάφη που αποκτήθηκαν από ένα σημείο της ιστορίας και μετά αποκτήθηκαν με αίμα (καλώς ή) κακώς. Κάποιοι χρησιμοποίησαν το δικό τους, κάποιοι (παπάδες) καπηλεύτηκαν ξένο.

Η εκκλησία δεν έχει κανένα λόγο να διαθέτει περιουσία μεγαλύτερη από αυτή που χρειάζεται για τις ανάγκες της. Το να μπορεί να έχει συγκεκριμένο αριθμό ναών για να προσέρχονται οι πιστοί και να καλύπτει τα έξοδά της. Δεν είπα εγώ να είναι οι ναοί χρέπια ή ο παπάς να πληρώνεται από πεσκέσια στα βαφτίσια. Τα κτήματα, οι μετοχές, και τα μύρια δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης στην κατοχή της εκκλησίας.

Η εκκλησία είναι μια "επιχείρηση" που αντιμετωπίζεται σα να μην είναι.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Νομικά η εκκλησία είναι η μόνη που έχει κάποιους τίτλους...
Ας μην μας είχε φάει η μεγαλομανία να το παίζουμε συνέχεια της βυζαντινής (ανατολικής ρωμαϊκής) αυτοκρατορίας, να μην αναγνωρίζαμε κατά συνέπεια κανένα χρυσόβουλο ή κανέναν οθωμανικό τίτλο (γιατί και αυτοί αναγνώρισαν για δικούς τους λόγους κάποιους αυτοκρατορικούς τίτλους και αποτέλεσαν τρόπω τινί διοικητική συνέχεια της α.ρ.α.) και να μηδενίζαμε το κοντέρ...

Και οι επτανήσιοι έχουν τίτλους.
Νομίζω και μερικοί που κατάγονται απο Δωδεκάννησα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
γιατι γραφουμε για τους παπα(ρ)δες τοση ωρα σε αυτο το νημα???

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λάθος..ίσα ίσα έτσι θα μπλεχτεί...

και ο λόγος που θα μπλεχτεί είναι ότι δεν υπάρχουν άλλοι..

και ο λόγος που δεν υπάρχουν άλλοι είναι ένας .. διότι υπάρχουν Ελληνες ψηφοφόροι..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΣΥΜΦΩΝΩ

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
ΕΓΩ αλλα ξερω.Εμαθα οτι χωρισανε οι δρομοι τους ,τουλαχιστον κτηριακα και σιγουρα και οικονομικα οπου να ναι..αφηνω τη ζαπρε για αλλους-δεν ειμαι φιλος.
Καλά κάνεις καικ δεν είσαι φίλος της πρέζας.Αλλά δυστυχώς όλα αυτά είναι ακόμα στα χαρτιά...Ακόμα τους πληρώνουμε και θα τους πληρώνουμε.Αν γινόταν αυτό που λές,θα έβλεπες λαοθάλασσες απο αγανακτησμένους πιστούς που βλέπουν την Εκκλησία να καταστρέφεται απο τους Αντίχριστους.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
γιατι γραφουμε για τους παπα(ρ)δες τοση ωρα σε αυτο το νημα???
Γάμα τους.Σήμερα αποφάσισα απο περιέργεια να κατέβω Σύνταγμα.Όποιος δεν έχει πάει ακόμα ας πάει για να δούμε απλά τι παίζει και ο Θεός βοηθός!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom